Hivatalos Leírás

QMUL Online kínál világszínvonalú oktatás által szállított vezető tudósok és szakemberek a tetején a játékot.

  • Visszajelzés: élő munkamenet a tanárokkal és társaik
  • Megközelíthető: az összes értékelést veszik, és elektronikusan benyújthatók
  • Intuitív: mindent meg kell keresztül érhető el az online tanulási platform
  • Állapot: minden díjat egyenlő címben és presztízs azokra adott campus tanulmány

Mi 9. helyen összességében az Egyesült Királyságban között több kar egyetemi és 5. Az Egyesült Királyságban a százalékos 3 és 4 -os kutatási eredmények.

Russell Group intézmény - mi vagyunk az egyik 24 vezető brit egyetemek elkötelezett amellett, hogy a legjobb kutatási, kiemelkedő oktatási és tanulási tapasztalat, kiváló diplomások foglalkoztathatóságának és páratlan kapcsolatok az üzleti és a közszférában.

Országos Hallgatói felmérés 2016 - mi mértéke top London között Russell Group egyetemek hallgatói elégedettség.

Díjazottak - mi hét Nobel-díjas között a korábbi alkalmazottak és a diákok, és több mint 55 akadémiai és a társadalom társaik körében folyó oktató.

nyilvánosság bevonása - mi voltunk az első olyan intézmény, hogy megkapta a Engage Watermark Gold Award kiválóság a nyilvánosság bevonása.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

MSc

Queen Mary Online

Szeretné előmozdítani a közjavakat, befolyásolni az állami politikákat, és pályafutni egy nemzetközi szervezetben, civil szervezetben vagy magánszektorban? Ezután ez a ku ... [+]

Szeretné előmozdítani a közjavakat, befolyásolni az állami politikákat, és pályafutni egy nemzetközi szervezetben, civil szervezetben vagy magánszektorban? Ezután ez a kurzus részletes elemzést nyújt a nemzetközi közpolitika által érintett fogalmakról, érdekelt felekről és folyamatokról.

Tanfolyam áttekintése

A nemzetközi közpolitika tanfolyam rugalmasan tanulmányozható a Masters, Postgraduate Diploma (PGDip) vagy Postgraduate Certificate (PGCert) szinten.

Összevonja a közpolitika specifikus elméleteit, koncepcióit és ügyeit a nemzetközi kapcsolatokkal kapcsolatos tanulmányokkal, hogy biztosítsa a nemzetközi közpolitikai döntéshozatali és végrehajtási folyamatok szilárd megismerését.... [-]

Egyesült Királyság London
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
2 év
On-line
Bővebben magyarul

Masters

Queen Mary Online

Ez a Masters program középpontjában a hagyományos földrajzi területeken a nemzetközi kapcsolatok, valamint a feltörekvő térségek az érdeklődés a fejlődő világban. Tárgyal ... [+]

Miért tanulhat nemzetközi kapcsolatokat? Mik a főbb jellemzői a nemzetközi rend? Hogyan globalizáció megváltoztatta a nemzetközi kapcsolatok? Mennyiben a nemzetközi rend alapján konfliktus vagy együttműködés? Hogyan határozzák meg a globális pénzügyi válság érinti a nemzetközi politikában? Tedd a külföldi katonai beavatkozást polgárháborúk segítheti vagy hátráltathatja a béketeremtés? Miért gazdasági erőforrások, így egyenletesen oszlanak a világban, és mik a kilátások a globális igazságosság?

Ha érdeklik ezek a kérdések, és izgalommal feltárása őket hasonló gondolkodású egyének, de a körülmények vagy kötelezettségvállalások hogy nehéz, hogy részt vegyen az egyetemi, akkor az online nemzetközi kapcsolatok MA van az Ön számára. ... [-]

Egyesült Királyság London
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
2 év
On-line
Bővebben magyarul
Location address
QMUL Online
Email: info@online.qmul.ac.uk
Tel: +44 (0) 20 7269 7421

London, England, GB