Queen Mary Online

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A QMUL Online világszínvonalú oktatást kínál vezető tudósok és szakemberek által a játék tetején.

Mi rangsoroljuk az 50 legfontosabb egyetemet Európában és a top 20 az Egyesült Királyságban (Times Higher Education World University Rankings 2016/17).

Queen Mary Online négy részmunkaidőben, 100% -ban online programot kínál a londoni Queen Mary Egyetem - a világ vezető Russell Group egyeteme - által. Hozzáférés az élvonalbeli kutatáshoz, a globális közösséghez és a világszínvonalú oktatáshoz, amely felhatalmazza Önt, hogy globális hatást gyakoroljon.

QMUL Online

Ha úgy dönt, hogy online tanulmányokat folytat a Mary királynővel, akkor továbbra is ugyanolyan státusza van, és hozzáférhet a példaértékű oktatáshoz, mint a campus hallgatói. Az Ön előnye, hogy rugalmasságot kínál arra, hogy a jövőbeli karrierjét a saját egyedi körülményeinek megfelelő időben és intenzitással folytassa anélkül, hogy megszakítaná a jövedelmét és a karrier előrehaladását.

136510_pexels-photo-3759089.jpeg

Az online tanulás főbb jellemzői

 • Rugalmasság: Tanuljon otthonról, a munkahelyről vagy útközben, bárhol a világon
 • Helyszín: Nem kell áthelyezni, szakmai szünetet tartani vagy vízumot igényelni
 • Globális: Tanulmányozás és hálózatépítés a világ minden tájáról érkező hallgatókkal
 • Minőség: Tömör előadások és digitális források, amelyeket neves akadémikusaink fejlesztettek ki
 • Támogatás: Az akadémiai oktatók könnyen és könnyen hozzáférhetők útmutatás és visszajelzés céljából
 • Bevonás: Olyan tevékenységek, amelyek segítenek az elméletnek a gyakorlatban történő alkalmazásában
 • Visszajelzés: Élő foglalkozások oktatókkal és társakkal
 • Hozzáférhetőség: Minden értékelést online vesznek fel és nyújtanak be
 • Intuitív: Minden, amire szüksége van, online tanulási platformon keresztül elérhető
 • Státusz: Az összes díj címe és presztízse megegyezik a campus tanulmányi díjakkal
 • Tanács: Az akadálymentesített karrier támogatás az egész tanfolyamon elérhető.

Nem tudományos támogatás

A hallgatói élet nem csak a tanulásról szól. A Mary Mary online közösség részeként egy olyan embercsoport működik, amely elkötelezi magát azzal, hogy a lehető legpozitívabbá tegye velünk szerzett tapasztalatait, és bevezetésünk üdvözli Önt, és bemutatja az online tanulásnak.

Az online hallgatói tanácsadók jelentik az első kapcsolattartási pontot bármilyen gyakorlati kérdésnél, legyen az tippek a hatékony online tanuláshoz, a munka és a magánélet közötti egyensúly megteremtéséhez, vagy az egyetemi támogatási szolgáltatásokhoz.

Ha a technológia idegesít, akkor technikai támogató csoportunk készen áll majd tanácsokat és segítséget nyújtani az online tanulási platform használatához.

work flow

Rangsor

Mary Queen a nemzetközileg elismert londoni egyetem része. Mi rangsoroljuk az 50 legfontosabb egyetemet Európában és a top 20 az Egyesült Királyságban (Times Higher Education World University Rankings 2016/17).

Büszkék vagyunk oktatására és kutatására, és stratégiai elkötelezettséget vállalunk a legmagasabb színvonalú kutatás területén, széles körben. Beruházunk ebbe az alapelvbe azzal, hogy szisztematikusan toborzunk tudományterületen a legjobb tudósokat a világ minden tájáról.

Kiválósági nyilvántartás

 • Kutatási kiválósági keretrendszer (REF 2014) - A kutatás legfrissebb nemzeti értékelése megerősítette a helyünket az Egyesült Királyság kutatásvezérelt egyetemeinek felső csoportjában. Az Egyesült Királyságban a többkarú egyetemek között az általános 9. és az Egyesült Királyságban az 5. és a 3. és a 4. kutatási eredmény százalékos aránya volt.
 • Russell csoport intézménye - A 24 vezető brit egyetemen vagyunk, amely elkötelezett amellett, hogy fenntartsa a legjobb kutatást, a kiemelkedő oktatási és tanulási tapasztalatokat, a kiváló diplomások foglalkoztathatóságát és a páratlan kapcsolatokat az üzleti és az állami szektorral.
 • Nemzeti hallgatói felmérés 2016 - Londonban a legmagasabb rangú értékelést végezzük a Russell Group egyetemek között a hallgatói elégedettségért.
 • Díjnyertesek - Hét Nobel-díjas nyertesünk van volt munkatársaink és hallgatóink között, és több mint 55 akadémia és társadalom ösztöndíjasunk a jelenlegi akadémiai személyzet között.
 • Nyilvános elkötelezettség - Mi voltunk az első intézmények, akik elnyerték az Engage Watermark Arany Díjat a nyilvános elkötelezettség kiválóságáért.

Helyszínek

London

Address
QMUL Online
Email: info@online.qmul.ac.uk
Tel: +44 (0) 20 7269 7421

London, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket