RED Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

RED Academy vezető digitális média, design és technológiai iskola, Londonban, Vancouverben és Torontóban. Személyes kurzusokat kínálunk a Digital Marketing, UX-ben

Az oktatás megerõsítése

Olyanok vagyunk, hogy tanítványaink és munkatársaink arra ösztönözzönek, hogy ismereteket szerezzenek és emberekké váljanak. Több értelmes, teljesítő és jutalmazó életet vezet - ez a mi közös törekvésünk a boldogságra. Ez a mi evolúciós célunk.

A képességek áthidalása

Egyre több egyetemi diplomás munkanélküli a szakterületen. Miért? A hagyományos oktatási intézményekben tanult készségek irrelevánsak a mai digitális munkaerőpiacon. A RED létezik azért, hogy a digitális gazdasághoz szükséges megfelelő készségekkel rendelkezzen. Tananyagunk célja, hogy megválaszolja a kérdést: Hogyan adhatunk diákjainknak egy megfelelő oktatási és munkatapasztalatot? A RED egyaránt iskolai és technikai ügynökség.

Valódi projektek valós hatáshoz

Diákjaink projektjeit gondosan választják ki és gondosan előkészítik. Megpróbálunk összehangolni magunkat a hatásvezérelt vállalkozásokkal és a vállalkozókkal, hogy hallgatóink valódi változást valósíthassanak meg a közösségben. Büszkék vagyunk arra, hogy hallgatóink különbséget tesznek az általuk teljesített projekteken keresztül, és a hálózatot jelentős kapcsolatokkal bővítik.

A változó globális tájkép

A digitális gazdaság gyorsan növekszik. A tudomány és a technológia megzavarja a közlekedés, a termelés, a szállás és a mi esetünkben az oktatás oktatásának hagyományos formáit. Az iparágak változni fognak, és a változásokhoz való alkalmazkodáshoz szükséges készségek beépülnek a tantervbe. A RED diákok olyan lágy készségeket fejlesztenek ki, amelyek szükségesek ahhoz, hogy új technológiai pályájukban fejlődjenek és fejlődhessenek.

Helyszínek

London

Address
RED Academy London
Aldwych House
71-91 Aldwych
WC2B 4HN

London, Anglia, Egyesült Királyság

Toronto

Address
RED Academy Toronto
462 Wellington St West

M5V 1E3 Toronto, Ontario, Kanada

Vancouver

Address
RED Academy Vancouver
1490 W Broadway

V6H 4E8 Vancouver, Brit Kolumbia, Kanada

Programok

Az intézmény további kínálata: