Red Smart Academy With Falmouth University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A munka intelligensebb a Red Smart Academy rövid online tanfolyamaival

Függetlenül attól, hogy felkészítené, felépítené a bizalmát, akciót szerezhetne, vagy megkezdené saját vállalkozását, az online rövid kurzusaink biztosítják, hogy rendelkezzenek azokkal a készségekkel és ismeretekkel, amelyeket ki kell emelned a tömegből.

A Red Magazine és az Egyesült Királyság vezető kreatív egyetemeinek, a Falmouth Egyetemnek a partnerségén keresztül kifejlesztett kurzusok ötvözik a két világ legjobbjait, a tartalmakat és az iparágvezető oktatást, valamint a földrajzi megközelítést és a naprakész trendek és betekintések.


Rövid kurzusok, amelyek segítenek kiemelni a tömegből

Csatlakozzon az egyik tanfolyamunkhoz és részesülhessen a

Minőség
Egy kihívást jelentő és izgalmas tanulási élmény

Rugalmasság
Tanulmányozzon online, hol és mikor felel meg neked

Presztízs
Tanúsítvány egy világhírű egyetemen


Készülj fel tanulni és nőni

Az online rövid kurzusaink egyedülállóan vonzó és izgalmas tanulási élményt nyújtanak Önnek, szakértői útmutatás és rendszeres visszajelzések kombinálásával, valamint az Önök számára az ötletekkel való együttműködés és megosztás lehetősége az ország egész területéről és a világ minden tájáról .

A kurzus tartalma prezentációkat, interjúkat és esettanulmányokat tartalmaz, amelyek biztosítják, hogy megértsék és alkalmazhassák azt, amit egy valós életben megtanulnak a témákkal, kezelhető részekké bontva és hetente elérhetővé téve.

Megtanulhatja, kölcsönhatásba léphet és együttműködhet az osztálytársaival, hogy ismereteit és készségeit számos perspektívára és új lehetőségre bízza.

Egy órányi prezentált online tartalmat várhat a hét minden órájában 4 órányi önálló tanulással.


Ránézésre

Az online tanterem

Egy könnyen használható, intuitív felület lesz az online tanterem. Itt hozzáférhet a különböző anyagokhoz, amelyek támogatják és továbbadják a tanulásukat; amelyek mindegyikét a szakértő oktatója irányítja.

Soha nem érzed magad egyedül az online tanteremben. A tanfolyamon, valamint az oktatón keresztül rendszeresen kölcsönhatásba kerülsz, megkérdezel és rendszeresen részt vesz.

Kérdezze meg a szükséges kérdéseket, amikor szeretne, és értékes betekintést és perspektívákat nyerhet a társaitól, miközben megosztja tapasztalataikat, ötleteit és gondolatait.


Fogj neki

Legyen része egy egyedülálló online tanulási élménynek, és új lehetőségeket nyit meg Önnek és vállalkozásának.

Helyszínek

Falmouth

Address
Woodlane
TR11 4RH Falmouth, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket