Red Smart Academy With Falmouth University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A munka intelligensebb a Red Smart Academy rövid online tanfolyamaival

Függetlenül attól, hogy felkészítené, felépítené a bizalmát, akciót szerezhetne, vagy megkezdené saját vállalkozását, az online rövid kurzusaink biztosítják, hogy rendelkezzenek azokkal a készségekkel és ismeretekkel, amelyeket ki kell emelned a tömegből.

A Red Magazine és az Egyesült Királyság vezető kreatív egyetemeinek, a Falmouth Egyetemnek a partnerségén keresztül kifejlesztett kurzusok ötvözik a két világ legjobbjait, a tartalmakat és az iparágvezető oktatást, valamint a földrajzi megközelítést és a naprakész trendek és betekintések.


Rövid kurzusok, amelyek segítenek kiemelni a tömegből

Csatlakozzon az egyik tanfolyamunkhoz és részesülhessen a

Minőség
Egy kihívást jelentő és izgalmas tanulási élmény

Rugalmasság
Tanulmányozzon online, hol és mikor felel meg neked

Presztízs
Tanúsítvány egy világhírű egyetemen


Készülj fel tanulni és nőni

Az online rövid kurzusaink egyedülállóan vonzó és izgalmas tanulási élményt nyújtanak Önnek, szakértői útmutatás és rendszeres visszajelzések kombinálásával, valamint az Önök számára az ötletekkel való együttműködés és megosztás lehetősége az ország egész területéről és a világ minden tájáról .

A kurzus tartalma prezentációkat, interjúkat és esettanulmányokat tartalmaz, amelyek biztosítják, hogy megértsék és alkalmazhassák azt, amit egy valós életben megtanulnak a témákkal, kezelhető részekké bontva és hetente elérhetővé téve.

Megtanulhatja, kölcsönhatásba léphet és együttműködhet az osztálytársaival, hogy ismereteit és készségeit számos perspektívára és új lehetőségre bízza.

Egy órányi prezentált online tartalmat várhat a hét minden órájában 4 órányi önálló tanulással.


Ránézésre

Az online tanterem

Egy könnyen használható, intuitív felület lesz az online tanterem. Itt hozzáférhet a különböző anyagokhoz, amelyek támogatják és továbbadják a tanulásukat; amelyek mindegyikét a szakértő oktatója irányítja.

Soha nem érzed magad egyedül az online tanteremben. A tanfolyamon, valamint az oktatón keresztül rendszeresen kölcsönhatásba kerülsz, megkérdezel és rendszeresen részt vesz.

Kérdezze meg a szükséges kérdéseket, amikor szeretne, és értékes betekintést és perspektívákat nyerhet a társaitól, miközben megosztja tapasztalataikat, ötleteit és gondolatait.


Fogj neki

Legyen része egy egyedülálló online tanulási élménynek, és új lehetőségeket nyit meg Önnek és vállalkozásának.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Online Tanfolyamok »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Rövid kurzus: fotózás a szociális média számára

On-line Nappali 4 hetek January 2019 Egyesült Királyság Falmouth

Függetlenül attól, hogy kezeli személyes vagy márkája online jelenlétét, a megfelelő képek felhasználása alapvető eleme a történetnek a közösségi médián keresztül történő elmesélésében. Ez a négyhetes online tanfolyam a vizuális mesemondás alapvető útmutatója, amely megtanítja Önt, hogyan optimalizálja a rendelkezésre álló képi eszközöket, és helyesen alkalmazza őket ahhoz, hogy elkötelezett történeteket hozzon létre a szociális média platformokon keresztül. [+]

Növelje online márkáját

Függetlenül attól, hogy kezeli személyes vagy márkája online jelenlétét, a megfelelő képek felhasználása alapvető eleme a történetnek a közösségi médián keresztül történő elmesélésében.

Míg sokan közülünk napjainkban hordozunk egy kamerát, telefonjainkat, minden nap zsebünkben, hányan tudjuk, hogyan használhatjuk fel, hogy olyan képeket hozhassunk létre és oszthatunk meg, amelyek hatással vannak a közösségi média közönségeire?

Miért ez a tanfolyam?

Ez a négyhetes online tanfolyam a vizuális mesemondás alapvető útmutatója, amely megtanítja Önt, hogyan optimalizálja a rendelkezésre álló képi eszközöket, és helyesen alkalmazza őket ahhoz, hogy elkötelezett történeteket hozzon létre a szociális média platformokon keresztül.... [-]


Rövid tanfolyam: Small Business Bootcamp

On-line Nappali 8 hetek January 2019 Egyesült Királyság Falmouth

Arra gondolsz, hogy megkezdöd a saját üzletedet, vagy talán már megcsaptad, és csak egy segítő kézre van szükséged, hogy még tovább segíts az új üzletednek? Ez a nyolchetes online tanfolyam segíti Önt abban, hogy feltárja és megkeresse az utat a saját vállalkozásának minden lényeges elemén. [+]

Ismerje meg a sikeres kisvállalkozások futtatását

Arra gondolsz, hogy megkezdöd a saját üzletedet, vagy talán már megcsaptad, és csak egy segítő kézre van szükséged, hogy még tovább segíts az új üzletednek?

Rengeteg dolgot kell figyelembe venni a saját vállalkozás megkezdésekor, az ügyfelek megértéséig a költségvetésekig, az üzleti tervekig és a jogszabályokig.

Miért ez a tanfolyam?

Ez a nyolchetes online tanfolyam segíti Önt abban, hogy feltárja és megkeresse az utat a saját vállalkozásának minden lényeges elemén.

Megszerzi az alapvető készségeket és üzleti ismereteket, amelyekkel sikeres üzletet kell futtatnia, és az alacsony költségű, gyors végrehajtásra irányuló stratégiákra kell összpontosítania, amelyek lehetővé teszik a feltörekvő trendek és technológiák kihasználását, és megtanulják csinálni.... [-]


Rövid tanfolyam: tartalom létrehozása: blogozás, Vloggolás

On-line Nappali 6 hetek January 2019 Egyesült Királyság Falmouth

Manapság a tartalomkészítés, beleértve a blogolás és a vlogolás is, nem csak hobbi, hanem nagy üzlet, még a televíziózás megkérdőjelezése a szórakoztatás szempontjából is. Ez a hathetes online tanfolyam válaszolni fog mindezekre a kérdésekre, és megadja bennfentes ismereteit arról, hogyan pozícionálhatja blogját vagy vlogját, hozzon létre magával ragadó tartalmat, és méretezheti tevékenységeit, hogy lépést tartson a növekvő követő követőjével, átalakítva személyes online jelenlétét vagy a te dolgod. [+]

Hogyan lehet tartalomkészítő?

Manapság a tartalomkészítés, beleértve a blogolás és a vlogolás is, nem csak hobbi, hanem nagy üzlet, még a televíziózás megkérdőjelezése a szórakoztatás szempontjából is.

A tartalomkészítés csillagai több ezer hűséges követőt és nagy szponzori foglalkozást írnak le, köszönhetően egy viszonylag új iparnak, amely támogatja a közönség étvágyát a minőségi tartalmakhoz; legyen szó blogokról, weboldalakról, közösségi médiumokról, hírlevelekről vagy videoblogokról.

Bárki létrehozhat tartalmat egy mobiltelefonnal és PC-vel, de csak kevés elérheti a követőit a saját társadalmi körökön túl. Mik a sikeres tartalomkészítés titkai? Hogyan állsz ki a versenyből, hogy nagy hatással legyen? Hogyan biztosíthatja, hogy a közzétett tartalmak hatékonyak legyenek, és hogyan lehet olyan vonzó tartalmat létrehozni, amely vonzza az új követőket?... [-]