Hivatalos Leírás

Global Képesítési globális pozíció

Szállítási College egy globális egyetemi irodái Londonban. Ajánlunk Global Képesítési globális pozíció. Csatlakozz a izgalmas világába hajózás, szállítmányozás, logisztika és a multinacionális kereskedelem révén a nemzetközi web alapú tanfolyamok. A tanfolyamok az Ön számára a gyakorlati tudás tovább a karrierjét, vagy csatlakozzanak a világ a globális kereskedelem a kényelmes otthon vagy az irodában. a speciális oktatók magasan képzett a saját területén több mint 20 éves tapasztalattal. Minden diák kap egy személyes e-Tutor hogy irányítsa és segítse őket a tanulásban.

Miért válassza az USA

1. A tanfolyamok

A kurzusok vannak kialakítva, és személyre szabott össze az igényeinek megfelelő és életmód, és a legmagasabb minőséget. Tanfolyamaink praktikus és könnyen érthető, és hajtsák végre a munkahelyi környezetben. Az online kurzus segíti a személyes e-Tutor, és a személyi pálya tervet küldött minden héten az Ön e-Tutor, hogy segítsen, hogy megfeleljen a tanulmány ütemtervet.

2. A hallgatók sikerei

Diákjaink menni, hogy elérjék személyes üzleti célok gazdagítja a tudásbázis keresztül tanfolyamok. Ez ad nekik bizalmat, hogy folytassák a karriert és gyorsítsák fel a szakmai előmenetel.

3. A globális Akkreditáció és Tagság

Tanfolyamaink akkreditált és elismert The World Szállítási Institute www.worldshippinginstitute.com. ShippingCollege van az Egyesült Királyság Register tanulási szolgáltatók (UKRL). A UKRL Szolgáltató Hivatkozási szám: 10053609.

4. Egyedi tanulási környezet

Abban ShippingCollege egyedülálló tanulási környezet lehetővé teszi, hogy teljesíteni a tanulási ambíciók, és ezt az időt, és a lépést. Ez lenne a kényelmes otthon vagy az irodában, ahol van, egyszerű online hozzáférést biztosít a modulok. Mi mindenki számára hozzáférhető a diákok szerte a világon.

5. Az e-Campus és a Global Network

A diákok 24/7 elérhető információk segítségével online campus elérésével mi természetesen portál és könyvtár. Nemrég hozzáadott egy diák fórumot kérdésekre, és hálózatépítés. Ön része lesz a globális hálózat hoztunk létre az online Student fórum.

6. szakoktatók

Természetesen mi írók nemzetközi szakértő 20+ éves tapasztalattal rendelkezik ezen a speciális ágazat. Elismert tény, hogy a szakemberek képzésével. A szakmai engedélyek, egyesületek és a tagság segít minket a kapcsolatot a hajózási közösség, ugyanazt a hajózási közösség, hogy mi vagyunk a képzés, hogy csatlakozzon, vagy segíti a növekedést benne.

Küldetésünk és jövőképünk

Ha szeretné megtudni, több felhatalmazó mint tanítandó

Shippin College MV

Küldetésünk

A misszió ShippingCollege az, hogy a hallgatók egy dinamikus alapuló oktatás kiválóság és rugalmasság, amely létrehozza maradandó értéket és jelentősége változó karrier.

Ha szeretné megtudni, több felhatalmazó mint tanítandó, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlatban is alkalmazható tudást. Mi kölcsönöz készségek a törekvés alkalmazható eredményeket.

Jövőképünk

ShippingCollege lesz elismert vezető a fejlődése az online tanulás a tengeri szállítás, klíring és továbbítása, valamint globális logisztikai ipar.

Értékeink

Mi elérni küldetésünket élő értékeink, amelyek célja, hogy elérjék a legmagasabb szintű:

 • Tisztelet: ShippingCollege kar és a személyzet tartsa a legmagasabb tekintettel egymásra, a diákok, a közösségek és a környezet.
 • Innováció: Értékeljük az új, életképes ötletek és szigorúan támogassuk őket annak érdekében, hogy a tananyagot releváns és vonzó.
 • Szolgáltatás-orientált: Through utasítások és útmutatás, mi szolgálja az igényeinek a hallgatók ismereteket és készségeket, amivel mások előtt magunkat.
 • Csapatmunka: Az egymást támogató, akkor többre, mint ami lehetséges külön-külön.
 • Integritás: A személyes és szakmai magatartás vezérli az őszinteség, az etika és a lelkiismeret.

Célunk elérése

Célunk, hogy a tudást és készségeket, amelyek segítségével a diákok megvalósítsák álmaikat. Azt, hogy a képzés hozzáférhető, stimuláló és kényelmes mohó elmék világszerte.

Dedikált helyt ShippingCollege célját és értékeit, Karunk:

 • Törekszik a folyamatos megújulás és innováció
 • Létrehoz egy részvételi és együttműködési kultúra
 • Folytat folyamatos tudományos és szakmai fejlődés
 • Értékek sokféleség és ösztönzi tiszteletben hozzájárulások minden kultúrában
 • Elősegíti a siker és fenntartja a minőség

Quality of Service és rugalmasság Tanulás opciók

 • Mely rugalmas minőségi képzés tartalma, hogy gyakorlatilag kötelező az adott területen a tanulmány.
 • Összpontosítva mastering gyakorlati készségek és technikák
 • Online tanfolyam rugalmas tanulási megközelítés

Szolgáltatás minősége

Lehet úgy gondolja, hogy a szolgáltatás minősége legyen a látható előkészítése, osztálytermi környezetben, az alapvető higiéniai, osztályban méret, vagy jól előkészített pálya szerkezetét.

Ugyanakkor azt hiszem, az igazi szolgáltatás minősége láthatatlan tulajdonságai képesség - a tutorok, a nagylelkűség támogatás és gondozás, a szív a főiskolai hallgatók számára, bár e két adottságok kell egyensúlyt.

Abban ShippingCollege sikerül teljesíteni ezt a láthatatlan tulajdonságai.

Rugalmasság Tanulás opciók

A rugalmas tanulási módszer bizonyítja a gondozás és támogatás a diákok és tanulók.

Személyes e-oktatók, hogy megértsék, és hallgatni a diákok.

A megértés, hogy diákjaink gyakran dolgoznak teljes munkaidőben, és rugalmasan és megértés céljaik elérésében.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Oklevél

ShippingCollege

Ezek a tanfolyamok fedezi az elszámolási és szállítmányozási ágazatban, különös tekintettel a nemzetközi szerződések és kifizetések, tengeri áruszállítás és Vámhivatal. ... [+]

Globális egyetem vagyunk, ezért minden kurzusunk online kurzus. Ajánlunk:

- Clearing and Forwarding Pilot tanúsítvány tanfolyamok

- Szállítmányozó Foundation Certificate pálya

- Elszámolási és továbbítása Diploma Course

További információ a következő tanfolyamok alatt.

Az elszámolás és szállítmányozási Pilot tanúsítvány tanfolyamok

Ezek a kurzusok a klíring és szállítmányozó iparra vonatkoznak, különös tekintettel a nemzetközi szerződésekre és fizetésekre, a tengeri árufuvarozásra és a vámügyekre. Minden kurzusunk online tanfolyam.

Teljesítsd az összes 11 Pilot tanúsítványok és lehet írni a klíring és továbbítása diploma.... [-]

Egyesült Királyság UK Online
Nyílt Beiratkozás
Nappali
Részidős oktatás
2 - 6 hónapok
On-line
Bővebben magyarul
ShippingCollege

Ezek a kurzusok kiterjednek a Global Logistics iparra, különös tekintettel az ellátási láncra és a nemzetközi kereskedelemre és a pPayments-re. Minden hónap első hétfőjén ... [+]

Globális egyetem vagyunk, ezért minden kurzusunk online kurzus

Ajánlunk:

- Globális Logisztikai Pilot Certificate Tanfolyamok

- Globális Logisztikai Diploma Tanfolyam

További információ ezekről a kurzusokról az alábbiakban olvasható.

Global Logistics Pilot Tanúsítványok

Ezek a kurzusok kiterjednek a globális logisztikai iparra, különös tekintettel az ellátási láncra, a nemzetközi kereskedelemre és a fizetésekre.

Töltse ki mind a 11 kísérleti bizonyítványt, és írhatja globális logisztikai diplomáját.

Lehet, hogy befejezi diplomáját egyetlen tanfolyamon (alacsonyabb költséggel), vagy befejezze a Pilot Certificate tanfolyamokat, hogy minden összeget felhalmozhasson, hogy hosszú időn keresztül eljusson a diplomájához. Ha meg kívánja szerezni diplomáját, javasoljuk, hogy próbálja meg a Pilot Certificate tanfolyamokat az alábbiakban felsorolt ​​sorrendben.... [-]

Egyesült Királyság UK Online
Nyílt Beiratkozás
Nappali
Részidős oktatás
2 - 6 hónapok
On-line
Bővebben magyarul
ShippingCollege

Ezek a tanfolyamok fedezi az alapjait a szállítmányozási vállalkozás. ... [+]

Ez természetesen kiterjed a alapjait a szállítmányozási vállalkozás.

Minden tanfolyam online tanfolyam. Ez természetesen amelynek célja a belépni kívánó személy a szállítmányozási ipar adminisztrációs szerepeEgy újonc kezdve az iparban, a recepciós vagy asszisztens a szállítmányozási ágazatban, vagy valaki, aki szeretné, hogy kiegészítse, vagy igazolást a meglévő tudásbázist.

Ez egy önálló bizonyítvány természetesen.

Tanfolyam ismertetése

A szerepe Szállítmányozók Early Days of Szállítmányozó Kihordók üzleti szerkezet Útvonalak és szállítási eszközök Intermodális szállítási versus multimodális Freight export dokumentumok import Documents ... [-]
Egyesült Királyság UK Online
Nyílt Beiratkozás
Nappali
Részidős oktatás
4 - 14 napok
On-line
Bővebben magyarul
ShippingCollege

Ez természetesen kiterjed az alapokat a globális tengeri hajózás, különös tekintettel a csomagolási és a vonalhajózási. ... [+]

Ez természetesen kiterjed a alapjai a globális tengeri hajózás különös tekintettel a csomagolási és a vonalhajózási. Minden tanfolyam online tanfolyam Ez a kurzus amelynek célja a belépni kívánó személy a tengeri hajózási szektor adminisztrációs szerepeEgy újonc kezdve az iparban, a recepciós vagy asszisztens a hajózási ágazat, vagy valaki, aki szeretné, hogy meglévő tudásbázist.

Ez egy önálló bizonyítvány természetesen.

Tanfolyam ismertetése

tengeri hajózás alapjait bizonyítvány

Nemzetközi Tengerészeti Trade A hajó és a rakomány típusai A konténer Export és Import ügyletek Típusú szállítási szolgáltatások A legfontosabb szerepe játékosok tengerhajózási Áttekintés a tengeri hajózás dokumentumok Szállítási terminológia - Glossary of Industry feltételek ... [-]
Egyesült Királyság UK Online
Nyílt Beiratkozás
Nappali
Részidős oktatás
4 - 14 napok
On-line
Bővebben magyarul
ShippingCollege

Ezek a tanfolyamok fedezi a szállítás és az értékesítés előkészítése üzletkötőként ebben az iparágban. Az oklevél is alkalmas értékesítési képviselők szeretnének csatlako ... [+]

Globális egyetem vagyunk, ezért minden kurzusunk online kurzus. Ajánlunk:

- Clearing and Forwarding Pilot tanúsítvány tanfolyamok

- Szállítmányozó Foundation Certificate pálya

- Elszámolási és továbbítása Diploma Course

További információ a következő tanfolyamok alatt.

Tengeri Szállítási Sales Pilot Certificate tanfolyamok

Ezek a tanfolyamok fedezi a szállítás és az értékesítés előkészítése üzletkötőként ebben az iparágban.

Töltse ki az összes 8 Pilot tanúsítványok és lehet írni a tengerhajózási Sales diploma.

Lehet akár teljes a diploma, mint egy tanfolyam (alacsonyabb költséggel), vagy töltse ki a Pilot Certificate kurzusok egyedileg felhalmozni minden kredit elérni a Diploma hosszabb idő alatt. Ha szándékában áll megszerezni a diploma javasoljuk, hogy próbálja a Pilot Certificate kurzusok sorrendjében kerülnek felsorolásra. Tanfolyam követelmények... [-]

Egyesült Királyság UK Online
Nyílt Beiratkozás
Nappali
Részidős oktatás
2 - 5 hónapok
On-line
Bővebben magyarul
ShippingCollege

Ezek a tanfolyamok fedezi globális hajózási különös hangsúlyt fektetve csomagolási és a bélés ipar, az alapokat a globális tengeri hajózás, különös tekintettel a csomagol ... [+]

Mi egy globális egyetemi ezért minden kurzusunk online tanfolyamok. Ajánlunk:

- Tengeri Szállítási Pilot Certificate tanfolyamok

- Tengeri Szállítási Foundation Certificate pálya

- Tengeri Szállítási Diploma Course

További információ a következő tanfolyamok alatt.

Tengeri Szállítási Pilot Certificate tanfolyamok

Ezek a tanfolyamok fedezi globális hajózási különös hangsúlyt fektetve csomagolási és a bélés számára. Minden tanfolyam online tanfolyam.

Töltse ki az összes 7 Pilot tanúsítványok és lehet írni a tengerhajózási diploma.

Lehet akár teljes a diploma, mint egy tanfolyam (alacsonyabb költséggel), vagy töltse ki a Pilot Certificate kurzusok egyedileg felhalmozni minden kredit elérni a Diploma hosszabb idő alatt. Ha szándékában áll megszerezni a diploma javasoljuk, hogy próbálja a Pilot Certificate kurzusok sorrendjében kerülnek felsorolásra.... [-]

Egyesült Királyság UK Online
Nyílt Beiratkozás
Nappali
Részidős oktatás
1 - 5 hónapok
On-line
Bővebben magyarul
Location address
ShippingCollege
Suite 19411
20-22 Wenlock Road
London

UK Online, N1 7GU GB