ShippingCollege

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A globális pozíciók globális képesítései

A Shipping College egy globális főiskola, amelynek irodái Londonban vannak.

Globális képesítések a globális pozíciókhoz .

Csatlakozzon a hajózás, a szállítmányozás, a logisztika és a multinacionális kereskedelem izgalmas világához nemzetközi internetes tanfolyamokon keresztül.

A tanfolyamok gyakorlati ismeretekkel szolgálnak, hogy továbbfejleszthessék karrierjét, vagy csatlakozzanak a világkereskedelem világához otthonában vagy irodájában.

Szakosodott oktatóink magasan képzettek a területen, több mint 20 éves tapasztalattal.

Minden tanulónak személyes e-oktatója van, aki irányítja és segíti őket tanulmányaikban.

Miért választott minket?121630_116096_FoundationCertificateCourses.jpg

1. Tanfolyamaink

A tanfolyamokat az Ön igényeihez és életmódjához igazítják és személyre szabják, és a legmagasabb minőségűek. Tanfolyamaink praktikusak és könnyen érthetőek, és a munkahelyi környezetben is megvalósíthatók. Az online tanfolyamot az Ön személyes e-oktatója segíti, és az e-oktató minden héten elküldi az Ön személyes tantervét, hogy segítse Önt a tanulmányi ütemezésnek.

2. A diákok sikere

Diákjaink tovább folytatják személyes üzleti céljaikat a tudásbázisok gazdagítása révén. Ez biztosítja számukra a bizalmat, hogy pályafutásukra törekedjenek, és felgyorsítsák karrierjüket.

3. Globális akkreditáció és tagság

Tanfolyamainkat a The World Shipping Institute www.worldshippinginstitute.com akkreditálja és elismeri. ShippingCollege az Egyesült Királyság tanulási szolgáltatóinak nyilvántartásában (UKRL) van.

4. Egyedi tanulási környezet

A ShippingCollege egyedülálló tanulási környezetünk lehetővé teszi, hogy teljesítse tanulási ambícióit, és ezt a saját idejében és tempójában tegye. Ez az otthoni vagy irodai kényelmében lenne, ahol könnyen hozzáférhet a moduljainkhoz. Mindenki számára elérhető a világ minden tájáról.

5. Az e-Campus és a Global Network

A diákok 24 órás hozzáférést biztosítanak az online kampuszunkhoz, amely hozzáfér a kurzusportálunkhoz és a könyvtárunkhoz. Nemrégiben hozzáadtunk egy diákfórumot a kérdések és a hálózatépítéshez. Ön tagja lesz a globális hálózatunknak, amelyet online hallgatói fórumunkon keresztül hoztunk létre.

6. Képzési szakemberek

A kurzusíróink nemzetközi szakemberek, akik 20 éves tapasztalattal rendelkeznek e szakterületen. Képzési szakemberekként ismerjük el őket. Szakmai engedélyeink, szövetségeink és tagságaink segítenek abban, hogy kapcsolatba lépjenek a hajózási közösséggel, ugyanazzal a hajózási közösséggel, amivel képezzük Önt, hogy csatlakozzon hozzá, vagy segítsen a növekedésében.

Küldetésünk és jövőképünk

A tanulás több felhatalmazást jelent, mint amit tanítani kell121631_116144_intro.jpg


Küldetésünk

A ShippingCollege küldetése az, hogy dinamikus oktatást nyújtson a diákok számára a kiválóságon és a rugalmasságon alapuló, tartós értéket és relevanciát teremtő karrier számára.

A tanulás több felhatalmazást jelent, mint amit tanítani kell, ezért a gyakorlatilag alkalmazható ismeretekre összpontosítunk. Az alkalmazandó eredmények keresésére készségeket adunk.

A látomásunk

ShippingCollege lesz az elismert vezető az online tanulás fejlődésében a tengeri hajózási, klíring és szállítmányozási és globális logisztikai iparágak számára.

Élő értékek

A mi értékünket úgy érjük el, hogy a legmagasabb szinteket elérjük:

 • Tisztelet: A ShippingCollege kar és a személyzet leginkább tiszteletben tartják egymást, diákjainkat, közösségünket és környezetünket.
 • Innováció: Értékeljük az új, életképes ötleteket, és szigorúan támogatjuk őket annak biztosítására, hogy a tananyag tartalma releváns és vonzó legyen.
 • Szolgáltatásorientált: Oktatással és útmutatással tudásunkkal és készségeinkkel tanulóink igényeit szolgálja, másokat magunk elé állítva.
 • Csapatmunka: egymás támogatásával többet tudunk elérni, mint amennyit egyedileg lehetséges.
 • Integritás: Személyes és szakmai magatartásunkat az őszinteség, az etika és a lelkiismeret vezérli.

Célunk elérése

Célunk, hogy olyan ismereteket és készségeket adjunk, amelyek segítik a tanulókat álmaik elérésében. Világszerte hozzáférhetővé, ösztönzővé és kényelmessé teszik a képzést a lelkes elmék számára.

A ShippingCollege céljainak és értékeinek fenntartására szakosodott:

 • A folyamatos megújulás és az innováció célja
 • Részvételi és együttműködési kultúrát hoz létre
 • Folyamatos tudományos és szakmai fejlődéssel foglalkozik
 • Értékeli a sokféleséget és ösztönzi az összes kultúra hozzájárulását
 • Növeli a sikert és a minőséget

A szolgáltatás minősége és a tanulási lehetőségek rugalmassága121632_116095_customerservices.jpg

 • Rugalmas minőségi tanfolyam tartalmának biztosítása, amely gyakorlatilag szükséges az adott tanulmányi területen.
 • A gyakorlati készségek és technikák elsajátítása
 • Online tanfolyamok biztosítása a rugalmas tanulási megközelítéshez

Szolgáltatás minősége

Gondolhatnánk, hogy a szolgáltatás minőségének a látható előkészítésnek, az osztálytermi beállításnak, az alapvető higiénianak, az osztálytermi méretnek vagy a jól felkészített tanfolyamstruktúrának kell lennie.

Úgy gondoljuk azonban, hogy a szolgáltatás valódi minősége láthatatlan tulajdonságok - a tutorok képessége, a támogatás és gondoskodás nagylelkűsége, a főiskola szívében a diákok számára, bár ezeknek a két tulajdonságnak egyensúlyban kell lennie.

A ShippingCollege látjuk ezeket a láthatatlan tulajdonságokat.

A tanulási lehetőségek rugalmassága

Rugalmas tanulási módszerünk bizonyítja, hogy gondoskodunk és támogatjuk diákjainkat és tanulóinkat.

Személyes e-oktatók, akik megértik és hallgatják a diákjaikat.

Megértésünk, hogy diákjaink gyakran teljes munkaidőben dolgoznak és rugalmasságot és megértést igényelnek céljaik elérésében.

Helyszínek

UK Online

Address
ShippingCollege
Suite 19411
20-22 Wenlock Road
London

N1 7GU UK Online, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket