Stanmore School Of Business (SSB)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Fedezze fel erejét. Érd el a céljaidat. Exude Knowledge

A Stanmore School of Business London egyik legjobb online üzleti iskolája. A több mint egy évtizedes tanítási és tanulási tapasztalattal az üzleti gyakorlatot alakítjuk át, és karriert alakítunk át az egész világon. Tudományos erejük inspirál egy hiteles és provokatív üzleti elmét, amely lehetővé teszi hallgatóink számára egy igazi innovatív megközelítés kifejlesztését egy egyedülálló akadémiai környezetben.

Elkötelezett vezetõk vagyunk a tanulás iránti elkötelezettséggel és a világszínvonalú tanítás iránti elkötelezettséggel. Különböző nemzetközi karaink kiemelkedő befolyásos szakértők, akik a tudás és a vezetés gazdag tárházát hozzák létre, kombinálva a legjobb akadémiai és valós problémamegoldó készségeket. Elkötelezettek arra, hogy segítsenek a tanulóknak felfedezni erősségeiket és gondolkodni a dobozon kívül. A diákok kihasználják szakértelemüket, miközben megtanulják, hogyan hatnak pozitívan a világ üzleti tevékenységére.

Kiváló testület vagyunk az üzleti szaktudás terén és várakozással tekintünk arra, hogy átadjuk bölcsességünket a jövő generációihoz. A mi világunk globális törekvés. Olyan innovatív tanulási élményt nyújtunk, amelyet a limitek nem kötnek, ami viszont egyedülálló versenyelőnyt biztosít számunkra.

Következetesen új módszereket keresünk a fejlődés és a fejlődés felé, hogy tükrözzük az üzlet dinamikus világát. Tele van lelkesedéssel, bátorítással és pozitívummal. Mesterfokozataink többsége az Egyesült Királyságon kívülről érkezik, és az Executive Education diákjaink több mint 60 különböző országból érkeznek. Egyedülálló akadémiai környezetünk megtapasztalása és az erős világméretű oktatói hálózathoz való hozzáférés továbbra is sikeres embereket és karriereket mutat be szerte a világon.

Helyszínek

London

Address
85 Great Portland Street, London, W1W 7LT.
W1W 7LT London, Anglia, Egyesült Királyság

UK Online

Address
UK Online, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: