The Learning People

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért tanulhat velünk?

Tehát mi teszi különbözõvé a The Learning People ?
 • Ismerjük a munkaerőpiacot

  A TotalJobs, a Reed, a Telegraph, a Jobsite, a CV Library és a Guardian segítségével végzett munkánk lehetővé teszi számunkra, hogy pontosan tudjuk, milyen igazolásokra van szüksége.

 • Exkluzív partnerek

  Büszkék vagyunk arra, hogy a Skillsofttraining kizárólagos szolgáltatója Európában - akik több mint 45 millió tanulóval rendelkeznek világszerte. Mi is a legnagyobb szolgáltatók a DMItraining - támogatja az Apple, a Google és a Twitter.

 • Megbízható az óriások

  Az iparág vezető minősítései akkreditált tanulási szolgáltatót biztosítanak az LPI számára, és a HMRC, a Honda, a BT, a VISA, a Bupa és még sok más bízik benne.

 • Díjnyertes ügyfélszolgálat

  Díjnyertes StudentCare ™ csapata itt van, hogy segítséget nyújtson - attól, hogy bevezeti Önt a képzésbe, hogy segítsen a vizsgákon.

 • Detox önéletrajzát

  A CV detox csapatunk segít Önnek az önéletrajz újjáélesztésében, és személyre szabott, egy pályaválasztási tanácsadással. Érvényes £ 399, de ingyenes az összes tanuló diákok számára.

 • Ne csak fogadd el a szavunkat

  Fontos számunkra, hogy vállalatunk legyen átlátható és becsületes a diákjainkkal, amit a kiváló TrustPilot-értékelések tükröznek.

 • NUS megtakarítás

  Minden brit diákunk kap egy NUS extra kártyát, amely hatalmas megtakarításokat igényel a különböző márkák terhei között.

 • A pénz értéke

  A Financial Conduct Authority szabályozza és gondoskodik róla, hogy megtaláljuk a legjobb pályát egy olyan áron, amellyel megengedheti magának.

 • Élj el a legjobb életed

  És csatlakozzon a több mint 150 000 emberből álló globális tanulási családunkhoz.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol

Megjelenítés Online Oklevelek » Megjelenítés Online Diplomas »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Szakmai diploma a digitális marketingben

On-line 30 óra August 2019 Egyesült Királyság Brighton Írország Dublin Ausztrália Sydney Új-Zéland Wellington + 5 további

Ha tapasztalataidat érvényesíteni szeretné, akkor a digitális marketinges szakmai diploma, az e-mail, a mobil, a PPC, a SEO és a közösségi média moduljaival - az Ön számára. [+]

Ha karrieredet keres a digitális marketingben, vagy igazolja a tapasztalatait, akkor a digitális marketing , a mobil, a PPC, a SEO és a közösségi médiumok moduljaival rendelkező szakmai diploma az Ön számára.

1. Több mint 30 órás alapos képzés

Exkluzív tartalom a szakemberek által hitelesített, beleértve a Facebook, a Twitter, a Google, a Paypal és a Microsoft.

2. Bizonyítsuk be, hogy mire van szükség

Az Excel az üzleti életben úgy érzi, hogy a digitális stratégiák tervezésével, megvalósításával és mérésével a legjobb marketingkampányokat nyújtja.

3. Globálisan elismert tanúsítás

A nemzetközi szabvány a digitális gazdaságban egy világszínvonalú és iparági minősítésen keresztül.... [-]


Oklevél

Bizonyítvány a Cyber ​​Security Professional-ban (Gyűjtemény)

On-line August 2019 Egyesült Királyság Brighton Írország Dublin Ausztrália Sydney Új-Zéland Wellington + 4 további

Ha tovább szeretné növelni cyberbiztonsági készségeit, és szeretné megszerezni az iparág vezető tanúsítványait a CompTIA, a Cisco, az EC Council, a Microsoft, az ISACA és az ISC2 cégektől, akkor a mi cybersecurity szakmai gyűjteményünk az Ön számára. [+]

Ha tovább szeretné növelni cyberbiztonsági készségeit, és szeretné megszerezni az iparág vezető tanúsítványait a CompTIA, a Cisco, az EC Council, a Microsoft, az ISACA és az ISC2 cégektől, akkor a mi cybersecurity szakmai gyűjteményünk az Ön számára.

1. Hands-on learning

Olyan anyagokkal, amelyek kifejezetten az Ön számára kiberbiztonsági szakértővé válnak.

2. Önnek szabott

Prémium internetes biztonságunk gyűjteménye mindent tartalmaz, amire szüksége van a karrier kiberbiztonságra.

3. Tanuljon saját tempójában

Minden tanfolyamunk elérhető 24/7 és elérhető a világ minden tájáról.

Gyors gyűjteményeSzállítók: CompTIA, Cisco, EC Tanács, Microsoft, ISACA, ISC2Szolgáltató: SkillsoftDiák támogatás: StudentCare ™ és szakértői mentorokElőfeltételek: Lásd az egyes kurzusokatÉrtékelés: vizsga alapjánForrások: Internet hozzáférés és e-mailIdeális: Cybersecurity elemzőknek, biztonsági architektúráknak és infosec szakembereknekMi van a gyűjteményben?Szakmai fejlesztés, amely körülötted dolgozikCompTIA hálózatCompTIA biztonságCompTIA Cybersecurity elemzőCompTIA Advanced Security PractitionerCCNACCNA biztonságCertified Ethical HackerCISSPSSCPTanúsítsák a The Learning People módjátSzakmai fejlesztés, amely körülötted dolgozikA világ # 1 eLearning portálja24x7 hozzáférésSzakértői mentorokHands-on interaktív gyakorlati laborokA társaik globális közösségeTesztelő előkészítő vizsgaDíjnyertes StudentCare csapatOnline könyvek, vizsga útmutatók és videókHivatalos CE-Tanács CEH képzés [-]

CEH Gyűjtemény | Certified Ethical Hacker

On-line August 2019 Egyesült Királyság Brighton Írország Dublin Ausztrália Sydney Új-Zéland Wellington + 4 további

Ha tanúsítványt szeretne szerezni arra vonatkozóan, hogyan kell keresni a célrendszerekben a gyengeségeket és sebezhetőségeket, mind szakmailag, mind személyesen, akkor a Certified Ethical Hacker - CEH - képzés és tanúsítás az Ön számára. [+]

Ha tanúsítványt szeretne szerezni arra vonatkozóan, hogyan kell keresni a célrendszerekben a gyengeségeket és sebezhetőségeket, mind szakmailag, mind személyesen, akkor a Certified Ethical Hacker - CEH - képzés és tanúsítás az Ön számára.

1. Csatlakozzon a kiberbiztonsági harchoz

Az elmúlt 12 hónapban a vállalkozások 90% -a szenvedett valamilyen számítógépes csapást, amelynek 77% -át többször is feltörték. A CEH-tanúsítás lehetővé teszi az ilyen agresszív statisztikák leküzdését.

2. Világszínvonalú képzés

Konzultáltak több száz szakértővel, hogy létrehozzák az online CEH tréninget, biztosítva ezzel, hogy a földalatti közösség által feltárt legmodernebb eszközök, trendek, rejtett technikák és kihasználások feltűntek.... [-]


Felhő gyűjtemény

On-line August 2019 Egyesült Királyság Brighton Írország Dublin Ausztrália Sydney Új-Zéland Wellington + 4 további

Az óriások, mint az Amazon és a Google exponenciálisan növekednek a felhőbe való költözésük miatt, a felhőalapú számítástechnikai szakértők nagy igényeket támasztanak. Nyerjen minden olyan ismeretet, amire szükséged lesz ahhoz, hogy a leginkább kiaknázzuk a felhő technológiákat a testreszabott felhőgyűjteményünkkel. [+]

Az óriások, mint az Amazon és a Google exponenciálisan növekednek a felhőbe való költözésük miatt, a felhőalapú számítástechnikai szakértők nagy igényeket támasztanak. Nyerjen minden olyan ismeretet, amire szükséged lesz ahhoz, hogy a leginkább kiaknázzuk a felhő technológiákat a testreszabott felhőgyűjteményünkkel.

1. Hands-on learning

Az Ön igényeinek megfelelően kialakított anyagokkal a gyakorlati tanulás kiberbiztonsági szakértővé válik.

2. Önnek szabott

Felhőgyűjteményünk tartalmazza a legfrissebb edzést, amely megtanítja mindazt, amire szüksége van ahhoz, hogy tudjon dolgozni a számítási felhőben.

3. Tanuljon saját tempójában... [-]


Hálózati gyűjtemény

On-line August 2019 Egyesült Királyság Brighton Írország Dublin Ausztrália Sydney Új-Zéland Wellington + 4 további

Ha szeretné megtanulni, hogyan kell megvalósítani, fenntartani, támogatni és fejleszteni a kommunikációs hálózatokat egy szervezeten belül, akkor hálózati gyűjteményünk az Ön számára. [+]

Ha szeretné megtanulni, hogyan kell megvalósítani, fenntartani, támogatni és fejleszteni a kommunikációs hálózatokat egy szervezeten belül, akkor hálózati gyűjteményünk az Ön számára.

1. Hands-on learning

Olyan anyagokkal, amelyeket kifejezetten azért választottak, hogy minél hamarabb építsenek hálózatépítési készségeket, a képzési csomagot a karrier-pályájához igazítja.

2. Önnek szabott

A hálózati gyűjteményünk megtanítja mindazt, amit tudnia kell, hogy hálózati szakértővé váljon.

3. Tanuljon saját tempójában

Minden tanfolyamunk elérhető 24/7 és elérhető a világ minden tájáról.

Mi a hálózati gyűjtemény?... [-]

Nagy adatgyűjtés

On-line August 2019 Egyesült Királyság Brighton Írország Dublin Ausztrália Sydney Új-Zéland Wellington + 4 további

Minden méretű vállalat élvezi az adatelemzési technológia előnyeit. Ha szeretné megtudni, hogyan tudja a legtöbbet kitermelni az adatokból, akkor nagy adatgyűjteményünk az Ön számára. [+]

Minden méretű vállalat élvezi az adatelemzési technológia előnyeit. Ha szeretné megtudni, hogyan tudja a legtöbbet kitermelni az adatokból, akkor nagy adatgyűjteményünk az Ön számára.

1. Hands-on learning

Olyan anyagokkal, amelyeket kifejezetten úgy választott ki, hogy a nagy adatokkal kapcsolatos ismereteidet a lehető leggyorsabban és hatékonyabban építhesse.

2. Önnek szabott

Nagy adatgyűjteményünk megtanítja mindazt, amire szükséged van adatszakértővé váláshoz.

3. Tanuljon saját tempójában

Minden tanfolyamunk elérhető 24/7 és elérhető a világ minden tájáról.

Gyors gyűjteményeSzállítók: Oracle, MicrosoftSzolgáltató: SkillsoftDiák támogatás: StudentCare ™ és szakértői mentorokElőfeltételek: Lásd az egyes kurzusokatÉrtékelés: vizsga alapjánForrások: Internet hozzáférés és e-mailIdeális: adatbázis-adminisztrátorok, adatbázis-fejlesztők, adatkutatók és adatelemzők számáraMi van a gyűjteményben?Az MTA adatbázis alapjaiMCSA SQL Server 2012/2014MCSA SQL Server 2016 - Adatbázis adminisztrációMCSE adatkezelés és AnalyticsOracle 11g OCAOracle 11g OCPOracle 12c OCAOracle 12c OCPSAS alap programozóTanúsítsák a The Learning People módjátSzakmai fejlesztési tanfolyamok, amelyek körülötted dolgoznakA világ # 1 eLearning portálja24x7 hozzáférésSzakértői mentorokHands-on interaktív gyakorlati laborokA társaik globális közösségeTesztelő előkészítő vizsgaDíjnyertes StudentCare csapatTöbb száz online könyv, vizsga útmutatók és videók [-]

PMI / CAPM gyűjtemény

On-line Nappali Részidős 1 - 4 hónapok August 2019 Egyesült Királyság Brighton Írország Dublin Ausztrália Sydney Új-Zéland Wellington + 7 további

Ha a PMI és a PRINCE2 globálisan elismert képesítésekkel szeretné fejleszteni projektmenedzsment készségeit, és vezető projektmenedzserévé válhat, akkor a projekt menedzsment gyűjteményünk az Ön számára. [+]

Ha a PMI és a PRINCE2 globálisan elismert képesítésekkel szeretné fejleszteni a projekt menedzsment készségeit, és vezető projektmenedzserévé válna, akkor a projekt menedzsment gyűjteményünk az Ön számára.

1. Új és középszintű projektmenedzserek számára

A Project Management - CAPM tanúsított munkatársa - ellenőrzi a projekt menedzsment folyamatának ismeretét, és segít Önnek abban, hogy minden iparágban növelje foglalkoztathatóságát.

2. Könyvekhez való hozzáférés 24x7

Tartalmazza az iparág vezető szakembereinek címét, amelyeket azonnal elérhetővé tehet útközben.

3. Próbálja ki a környezetet

Egy megragadó tanulókörnyezet lehetővé teszi a valós élethelyzetek kialakítását biztonságos kontextusban, így a diákok tapasztalatból vonhatnak le.... [-]


PMI / PMP gyűjtemény

On-line Nappali Részidős August 2019 Egyesült Királyság Brighton Írország Dublin Ausztrália Sydney Új-Zéland Wellington + 6 további

Projektmenedzsment-gyűjteményünk tartalmazza azokat a tanfolyamokat, tréningeket és erőforrásokat, amelyeknek projektmenedzsernek kell lenniük, a PMI és a PRINCE2 globálisan elismert minősítéseivel. [+]

Projektmenedzsment-gyűjteményünk tartalmazza azokat a tanfolyamokat, tréningeket és erőforrásokat, amelyeknek projektmenedzsernek kell lenniük, a PMI és a PRINCE2 globálisan elismert minősítéseivel.

1. Tapasztalt projektmenedzserek számára

Project Management Professional - PMP - felismeri az egyén kompetenciáját, aki a projektvezető szerepében végzi a projektek vezetését és irányítását.

2. Hozzáférés a könyvekhez 24x7

Tartalmazza az iparág vezető szakembereinek címét, amelyeket azonnal elérhetővé tehet útközben.

3. Gyakorlati környezet

Egy megragadó tanulókörnyezet lehetővé teszi a valós élethelyzetek kialakítását biztonságos kontextusban, így a diákok tapasztalatból vonhatnak le.... [-]


Tanúsítvány a CHFI-ben | Számítógépes hacker kriminalisztikai vizsgálatot végző

On-line Nappali Részidős August 2019 Egyesült Királyság Brighton Írország Dublin Ausztrália Sydney Új-Zéland Wellington + 6 további

Szeretne átfogó képzést nyújtani a főbb törvényszéki vizsgálati forgatókönyvekről? Ezután a Computer Hacking Forensic Investigator tanfolyam az Ön számára. [+]

Szeretne átfogó képzést nyújtani a főbb törvényszéki vizsgálati forgatókönyvekről? Ezután a Computer Hacking Forensic Investigator tanfolyam az Ön számára.

1. Karrier kész képzés

Fogadjon ipari elismert képzést a mai szervezetekkel kapcsolatos gyakorlatokra vonatkozóan.

2. Hands-on experience

Gyakorlati tapasztalatokat szerezzen, akik különböző esetekben végeznek igazságügyi vizsgálatot.

3. Megfelelnek a keresletnek

Az Európában egyedülálló 850 ezer IT-munkahely 2020-ra előrejelzése szerint soha nem volt jobb idő a munkahely megszerzésére a kiberbiztonság terén.

Gyors útmutatótTanúsítvány: CHFI - Számítástechnikai Hacking Forensic InvestigatorTanulmányi idő: Teljes munkaidő - egy-két hét | Részmunkaidő - két-három hónapSzállító: EK-TanácsSzolgáltató: EK-TanácsDiák támogatás: StudentCare ™Előfeltételek: Jóváhagyott EK-Tanács képzés vagy kétéves tapasztalat az információbiztonság terénÉrtékelés: Vizsga alapú - CHFI 312-49Források: Internet hozzáférés és e-mailIdeális: törvényszéki elemzőknek, digitális igazságügyi vizsgáztatóknak, hálózati védelmi szakembereknekA moduljai tartalmazzákSzámítógépes kriminalisztika a mai világbanSzámítógépes kriminalisztika vizsgálataA merevlemezek és a fájlrendszerek megértéseOperációs rendszer kriminalisztikaGyógyszerészeti technikák leküzdéseAdatgyűjtés és sokszorosításHálózati ForensicsWebes támadások vizsgálataAdatbázis-orvostudományFelhőtörvényMalware ForensicsE-mail bűncselekmények vizsgálataMobile ForensicsTanúsítsák a The Learning People módjátSzakmai fejlesztési tanfolyamok, amelyek körülötted dolgoznakHivatalos EK-Tanács képzésA társaik globális közösségeHands-on interaktív laborok12 hónapos korlátlan hozzáférés [-]

Tanúsítvány a Sysadminban

On-line August 2019 Egyesült Királyság Brighton Írország Dublin Ausztrália Sydney Új-Zéland Wellington + 4 további

Ha az informatikai ismereteket bővíti, és megkapja az összes olyan tanúsítványt, amely szükséges ahhoz, hogy egy rendszergazdai szakértő legyen, akkor ez a gyűjtemény az Ön számára. [+]

Ha az informatikai ismereteket bővíti, és megkapja az összes olyan tanúsítványt, amely szükséges ahhoz, hogy egy rendszergazdai szakértő legyen , akkor ez a gyűjtemény az Ön számára.

1. Önnek szabott

Rendszergazdai gyűjteményünk gondosan kiválasztott kurzusokat tartalmaz, amelyek megtanítanak mindent, amire szüksége van ahhoz, hogy karrierjét az IT-ben elindítsa.

2. Díjnyertes támogatás

A szakértői mentorokkal, a díjnyertes StudentCare ™ -mel és a gyakorlati tanfolyamokhoz való korlátlan hozzáféréssel minden segítséget megkaphat a vizsgák megszerzéséhez.

3. Tanuljon saját tempójában

Minden tanfolyamunk elérhető 24/7 és elérhető a világ minden tájáról.... [-]


Tanúsítvány PMI ACP IT-ben

On-line Nappali Részidős 1 - 12 hetek August 2019 Egyesült Királyság Brighton Írország Dublin Ausztrália Sydney Új-Zéland Wellington + 7 további

Ha agilis gyakorlatokat használ a projektjeiben, vagy szervezeted agilis megközelítést alkalmaz a projektmenedzsmenthez, a PMI Agile Certified Practitioner - ACP-tanúsítvány az Ön számára. [+]

Ha agilis gyakorlatokat használ a projektjeiben, vagy szervezeted agilis megközelítést alkalmaz a projektmenedzsmenthez, a PMI Agile Certified Practitioner - ACP-tanúsítvány az Ön számára.

1. Az összes fejlesztési projekt 80% -ában agilis módszereket alkalmaznak

Az informatikai projektek kezelésére szolgáló agilis megközelítés használata az utóbbi hét évben drámaian megnövekedett, segítve a szoftverfejlesztési életciklus (SDLC) felgyorsítását és a felesleges szakaszok elhagyását.

2. Az iparági szabványos agilis tanúsítás

A PMI ACP a módszerek szélesebb spektrumát teszteli, mint az alternatív agilis képesítések, beleértve a Scrum XP, a Lean és a Kanban.... [-]


Teljes Stack fejlesztő

On-line Nappali Részidős 12 - 48 hetek August 2019 Egyesült Királyság Brighton Írország Dublin Ausztrália Sydney Új-Zéland Wellington + 7 további

Tanulja meg a szükséges készségeket ahhoz, hogy pro-coderré váljon, és készítsen projektek portfólióját a munkaadók bemutatására. [+]

Tanulja meg a szükséges készségeket ahhoz, hogy pro-coderré váljon, és készítsen projektek portfólióját a munkaadók bemutatására.A gyönyörű és elegáns front-end designtól a strukturált és dinamikus back-end folyamatokig - mindent megtesz, amire szükséged van webalkalmazások létrehozására a semmiből.

1. Megfelelnek a keresletnek

Az Európában egyedülálló 850 000 informatikai munka előrejelzésével 2020-ra, soha nem volt jobb idő, hogy pro-coderré váljon.

2. Diplomát szerezni a szoftverfejlesztésben

Teljes körű fejlesztői tréningünk készen áll arra, hogy pályázzon a junior fejlesztői pozíciók széles körére, és a tananyagot a PayPal, az Accenture és a MasterCard hagyja jóvá.... [-]


Videók

Why enrol with the Learning People?