The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Orvosi és Állatorvosi Főiskola két iskola. Ezek az Edinburgh Orvosi Iskola és a Royal (Dick) Állatorvos-tudományi Iskola.

Együtt egyedülálló csoportot alkotunk az Egyesült Királyságban, ahol a fogorvosok, az orvosok és a biomedikai tudósok együtt dolgoznak, és tanulmányozzák a népességünket érintő betegség gyakori okait. A mi egyetemeink, struktúránk és oklevelünk megszervezése biztosítja, hogy a Royal (Dick) Állatorvos-tudományi Iskola és az Edinburgh Orvosi Iskola emberei ugyanazt a levegőt léptessék ki, projekteket tervezzenek és tanítanak szakterületükön.

Állatorvos

Royal (Dick) Állatorvos-tudományi Iskola

Az Egyesült Királyság legmagasabb rangú állatorvosi iskolája a 2014-es kutatási kiválósági keretrendszerben, a Royal (Dick) Állatorvos-tudományi Iskola világelső az állatorvosi oktatásban, kutatásban és gyakorlatban. Kiváló állat-egészségügyi oktatást nyújtunk díjnyertes tananyag, innovatív tanítási módszerek és interdiszciplináris környezet segítségével. Első helyen álltunk a hét brit állatorvosi iskola között a kutatási minőséggel kapcsolatos kutatások során a 2008-as kutatási értékelési gyakorlatban, megerősítve az iskola kiemelkedő nemzetközi hírnevét. Klinikai szolgáltatásaink - Kis- és nagyüzemi állatok kórháza - a legfontosabb klinikai központok közé tartoznak az Egyesült Királyságban.

Edinburgh Orvosi Iskola

Edinburgh Orvosi Iskola három Deaneries-ot szervez. Ezek a Biomedical Sciences, a Clinical Sciences és a Molecular, Genetic and Population Health Sciences.

Az MBChB program és más biomedikai alapképzési és posztgraduális programok oktatása a három Deaneries-n keresztül történik. A megfelelő egyének - mind klinikai, mind nem klinikai - összekapcsolásával katalizálja és létrehozza azokat a lehetőségeket, amelyekkel izgalmas munka alakulhat ki, amely különbséget tesz az emberek életében. Az Edinburgh Orvosi Iskola első osztályú oktatást nyújt az első osztályú létesítményekben izgalmas emberekkel, akik élvonalbeliek.

Kiváló tapasztalatot kínálunk egy olyan környezetben, ahol a kutatást elkötelezett és üldözi. A kutatás fontos eleme az egyes diákok életének, mint egy olyan gondolkodásmód megértésének eszköze, amely felkészíti őket arra, hogy pozitív változást érjenek el az emberiség számára.

Edinburgh Orvostudományi Kar: Biomedical Sciences

Az úttörő kutatások elvégzésére a Biomedical Sciences a Kognitív és Neurális Rendszerek Központját, a Integráló Élettani Központot, a Neuro-degeneráció Központot és a Fertőzés és Járványtani Orvososztást vezeti.

Hozzájárulunk az interdiszciplináris kutatáshoz ezekkel a kapcsolt központokkal: az Edinburgh fertőző betegségekkel, az Edinburgh Neuroscience-szel, a Muir Maxwell Epilepszia Központtal, a Patrick Wild Center-szel és a Pharmacology, Toxicology and Therapeutics-szel.

A Deanery kutatási témái:

  • Gének és fejlődés
  • Membránbiológia
  • Neurális kontrollrendszerek
  • Megismerés, tanulás és szinaptikus plaszticitás
  • Neuropharmacology
  • Alapvető és klinikai virológia
  • Bakteriális patogenezis és kemoterápia

A Deanery is a biomedical teaching organisation (BMTO), amely létfontosságú szerepet játszik a közigazgatás, koordináció és végrehajtása egyetemi oktatás.

A BMTO felelős a BSc Orvostudományi Programért, valamint a Biológiai Tudományok, Orvostudományok és Állatorvos-tudományok Számos kitüntetés programjaival, valamint 14 egyetemi hallgatók biomedikai tudományaival.

Állatorvos

Edinburgh Medical School: Klinikai tudományok

A klinikai tudományok hosszútávú nemzetközi kutatási profilja a Kardiovaszkuláris Tudományok Központja, a Klinikai Agykutató Központ, a Gyulladáskutató Központ, a Regeneratív Orvosok Központja, a Reproduktív Egészségügyi Központ, az Edinburghi Posztgraduális Fogászati ​​Intézet és a Divízió Egészségügyi Tudományok.

A legfrissebb brit kutatási értékelési gyakorlatban a klinikai orvostudomány az egész Egyesült Királyságban 28 beadványból tette ki a legmagasabb pontszámot.

A Deanery elsősorban a Little France-n alapul.

A Little France-ban a kancellár épülete, a Queen's Medical Research Institute és a Regeneratív Orvostudományi Centrum a legkorszerűbb oktatási és kutatási lehetőségeket kínál az Edinburgh Royal Infirmary és az Edinburgh BioQuarter biomedikai kutatópark mellett.

Más Deanery oldalak az Edinburgh Sick Gyermekkórház, a Nyugati Általános Kórház, a Royal Edinburgh Kórház és a Lauriston Place.

Edinburgh Orvostudományi Kar: Molekuláris, genetikai és népegészségügyi tudományok

A Molekuláris, Genetikai és Népes Egészségtudományi Intézet az MRC Genetikai és Molekuláris Orvostudományi Intézet, a Népegészségtudományi és Informatikai Usher Intézet, az Edinburgh Klinikai Kísérleti Osztály és a Pathológiai Osztálya.

Az MRC Genetikai és Molekuláris Orvostudományi Intézet az MRC Humán Genetikai Egységet, az Edinburgh-i Rákkutató Központot és a Genomikai és Kísérleti Orvostudományi Centrumot foglalja magában.

Az Usher Népegészségtudományi és Informatikai Intézet a Népegészségtudományi Centrumot, az Orvosi Informatikai Központot és a Globális Egészségkutató Központot tartalmazza.

A Deanery az Edinburgh Klinikai Kísérleti Egységet (ECTU) is ellátja, amely a közelmúltban teljes körű regisztrálást kapott az Egyesült Királyság Klinikai Kutatási Konzorciummal, és elnyerte az MRC klinikai vizsgálatok módszertani hub státuszát és a patológiai osztályt.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Online MSc » Megjelenítés Health MSc » Megjelenítés Health Diplomák » Megjelenítés Health Certificates » Megjelenítés Health Mester » Megjelenítés MSc »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MSc

Alkalmazott baromfitudomány (MSc, Pg Dip, Pg Cert, PG Prof. Dev - online tanulás)

On-line Részidős 1 - 6 év September 2019 Egyesült Királyság Edinburgh

A program egyedülálló kutatási lehetőségeket kínál az alkalmazott baromfitudomány különböző aspektusainak tanulmányozására, és célja a jelenlegi és jövőbeli szakemberek készségekkel, ismeretekkel és megértéssel való ellátása a fenntartható baromfitermelés helyi és globális kihívásainak kezelése érdekében. a folyamatos foglalkoztatással vagy más kötelezettségvállalással. [+]

A program leírása

A program egyedülálló kutatási lehetőségeket kínál az alkalmazott baromfitudomány különböző aspektusainak tanulmányozására, és célja a jelenlegi és jövőbeli szakemberek készségekkel, ismeretekkel és megértéssel való ellátása a fenntartható baromfitermelés helyi és globális kihívásainak kezelése érdekében. a folyamatos foglalkoztatással vagy más kötelezettségvállalással.

A résztvevők jellemzően számos háttérből származnak, beleértve a táplálkozási szakértőket, a tenyésztőket, az állatorvosokat és más baromfi-ágazati dolgozókat, akik mindegyike karrierjüket és vállalkozásukat kívánja fejleszteni.... [-]


Alkalmazott természetvédelmi genetika a vadon élő állatokkal foglalkozó kollégákkal (MSc, Pg Dip, Pg Cert, PG Prof. Dev - online tanulás)

On-line Részidős 1 - 6 év September 2019 Egyesült Királyság Edinburgh

A programot az Edinburgh-i Egyetem és a SASA (Skót Mezőgazdaság) Tudomány és Tanácsadás intézményi együttmûködésére tervezték, amely az Egyesült Királyság vadon élõ DNS-bûnözõ laboratóriumának otthont adó kormányzati intézmény. A diákok egyedülálló lehetőséget fognak tanulni a nemzetközileg elismert szakemberektől a genetikai elemzés alkalmazása során a természetvédelemmel és a vadon élő állatokkal foglalkozó kriminalitással szemben. [+]

Program leírása

A természetvédelem területén a genetikai adatok értékének egyre növekvő elismerése az igazgatási döntések támogatása, azonban a populációs genetikai elméletnek a természetvédelmi gyakorlatra való alkalmazására vonatkozó készségekkel és ismeretekkel rendelkező tudósok és vezetők hiányoznak. Ezen az arénán belül a vadon élő állatokkal foglalkozó kriminalisztika izgalmas új terület, amely növekvő globális figyelmet vonz az illegális vadkereskedelem elleni küzdelemben.

A PPD / CERT / MSc az Applied Conservation Genetics a Wildlife Forensics célja, hogy egy keverék elméleti és gyakorlati oktatás a genetikai adatok alkalmazása a vadon élő állatok kezelését és a természetvédelmi törvények végrehajtását. A program kiterjed minden lényeges szempontra, a populáció genetikai elméletéről, az adatok elemzésén keresztül, a tudományos eredmények értelmezésére és átadására vonatkozó megfontolásokra a vezetés, a politika és a bűnügyi nyomozás tekintetében.... [-]


Betegbiztonság

On-line Részidős 1 - 3 év September 2019 Egyesült Királyság Edinburgh

Ez a 3 éves részmunkaidős on-line MSc program a betegbiztonsági és klinikai emberi tényezők célja, hogy támogassa a diplomás egészségügyi szakemberek (az ápolóktól a sebészek és az aneszteziológusok) a bizonyítékokon alapuló eszközök és technikák használata a megbízhatóság és a biztonság a mindennapi egészségügyi rendszerek és folyamatok. [+]

A program leírása

Ez a 3 éves részmunkaidős on-line MSc program a betegbiztonsági és klinikai emberi tényezők célja, hogy támogassa a diplomás egészségügyi szakemberek (az ápolóktól a sebészek és az aneszteziológusok) a bizonyítékokon alapuló eszközök és technikák használata a megbízhatóság és a biztonság a mindennapi egészségügyi rendszerek és folyamatok.

A pályázók erre a fokra fogják keresni, hogy megkülönböztessék magukat, mint tapasztalt a betegek biztonságát, és néhány esetben arra törekedve, hogy lépjen felé szakosodott, vagy figyelembe vezetői vezető ezen a területen. A program a rajongók globális hálózatából tananyagokra támaszkodik.... [-]


Biodiverzitás, vadvilág

On-line Részidős 1 - 6 év September 2019 Egyesült Királyság Edinburgh

Ez az online tanulás program interdiszciplináris megközelítést biztosít a természetvédelem számára. Összefogja az Edinburgh-i Egyetem Globális Egészségtudományi Akadémiája és a partner globális munkatársainak szakértelmét, hogy első osztályú oktatást és kutatást nyújtson a biológiai sokféleség, a vadon élő állatok és az ökoszisztéma egészségének területén. [+]

Program leírása

Ez az online tanulás program interdiszciplináris megközelítést biztosít a természetvédelem számára.

Összefogja az Edinburgh-i Egyetem Globális Egészségtudományi Akadémiája és a partner globális munkatársai szakértelmét, hogy első osztályú oktatást és kutatást nyújtson a biológiai sokféleség, a vadon élő állatok és az ökoszisztéma egészségének területén.

Értékelni fogja az ökoszisztémák minden aspektusát, fenntarthatóságának megőrzésével és fenntartásával mind a fejlődő, mind a fejlett világban.

Ez a program kapcsolódik az egyetem globális akadémiájához.

Online tanulás

Az online tanulás technológiája teljesen interaktív, díjnyertes és lehetővé teszi Önt, hogy kommunikáljon magasan képzett oktatóinkkal a saját otthona vagy a munkahely kényelméről.... [-]


Egy Egészségügy (MSc, Pg Dip, Pg Cert, Pg Prof. Dev - online tanulás)

On-line Részidős 2 - 6 év September 2019 Egyesült Királyság Edinburgh

Az Egységes Egészség Program a Globális Egészségügyi Akadémia részét képezi, és sok egyetemi tanfolyamot osztunk meg az Akadémia egyéb programjaival. Ez nagyfokú rugalmasságot nyújt, lehetővé téve a tanulmányok személyre szabását a szakmai érdekek és karrierlehetőségek tükrözése érdekében. A szakértői oktatókból való tanulás mellett számos világi hallgatóval is csatlakozhat több különböző mester programra a tapasztalatok és a tudás megosztására. [+]

A program leírása

Az egyik Egészség az emberi, az állati és az ökoszisztéma egészségének felületén ül. Mint ilyen, ez egy gyorsan fejlődő tématerület, amely alkalmas arra, hogy olyan szakembereket készítsen, akik a 21. század nehézkes és igen összetett egészségügyi kihívásaival foglalkoznak. Ez a program alkalmas szakemberek széles körére, akiknek a diszciplináris háttere az egészségügyi, biológiai, környezeti és társadalomtudományi területeket foglalja magában. Ez a program teljes mértékben on-line, teljes mértékben kihasználva az egyetem úttörő, díjnyertes online tanulási környezetét.

Az Edinburgh-i Egyetem volt az első brit Egyetem, amely foglalkozik az Egy Egészségügyi Szakmai Képzés szükségességével, egy dedikált mesterképzéssel. 2014-ben indult, ez az MSc program kapitalizálja a sok erőssége a University of Edinburgh több tudományágban, hogy szállít világszínvonalú oktatás az Egy egészségügy, és biztosítja a kulcsfontosságú képzés és készségek szükségesek a sikeres pályafutás ezen a feltörekvő területen. A Nemzeti Posztgraduális Tanult Tapasztalat-felmérés (2018) 92 százalékos hallgatói elégedettségét kaptuk, ami tükrözi azt a kemény munkát, amelyet a csapat épít és támogat a tanulási közösség számára, akik együtt tanulnak és tanulnak e programon.... [-]


Global Food Security és táplálkozás (MSc / PgDip / PgCert - Online Learning)

On-line Részidős 1 - 6 év September 2019 Egyesült Királyság Edinburgh

Az élelmiszerbiztonság a biztonságos, tápláló és fenntartható élelmiszerek rendelkezésre állására, hozzáférhetőségére és felhasználására összpontosít minden, különösen a társadalomban veszélyeztetett csoportokra. [+]

A program leírása

Az élelmiszerbiztonság a biztonságos, tápláló és fenntartható élelmiszerek rendelkezésre állására, hozzáférhetőségére és felhasználására összpontosít minden, különösen a társadalomban veszélyeztetett csoportokra. Az élelmiszerekkel kapcsolatos kihívások nemcsak a világon mintegy 795 millió alultáplált nép (Élelmiszer- és Mezőgazdasági Szervezet (FAO)), hanem a táplálkozással kapcsolatos nem fertőző betegségek (pl. Cukorbetegség és szívbetegség) növekvő jelenléte is. a mezőgazdaság hozzájárulása az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásához és a földhasználat változásához. Az élelmiszerek, az egészség és a környezet összekapcsolásának megértése, valamint a kompromisszumuk létfontosságú olyan politikák kialakítása szempontjából, amelyek lehetővé teszik az élelmiszerbiztonság fenntartható módon történő elérését.... [-]


Klinikai mikrobiológia

On-line Részidős 1 - 6 év September 2019 Egyesült Királyság Edinburgh

Egy hároméves, részmunkaidős, online posztgraduális program tanult teljesen online. Olyan junior orvosok számára, akik jelenleg fertőzésspecifikus képzésben részesülnek, vagy szakképzést folytatnak, ez a program nyitva áll a gyakornokok számára az Egyesült Királyságban és világszerte. [+]

A program leírása

Ez az új, hároméves, részmunkaidős, online posztgraduális program a Klinikai Mikrobiológiai és Fertőző Betegségek Mestereinek fokozatosságához vezet.

Olyan junior orvosok számára, akik jelenleg fertőzésspecifikus képzésben részesülnek, vagy szakképzést folytatnak, ez a program nyitva áll a gyakornokok számára az Egyesült Királyságban és világszerte.

Ez a fokozat vonzó lesz azok számára is, akik elvégezték képzésüket, de folytatni kívánják a folyamatos orvosi oktatási követelményeket, vagy azoknak, akik a klinikai mikrobiológiai és fertőző betegségekben formális képesítést kívánnak szerezni.

A program összhangban van a JRCPTB és RCPath képzések fertőzés tudományágak: Combined Infection Training és a magasabb speciális képzési a fertőző betegségek, az orvosi mikrobiológia és az orvosi virológia.... [-]


Klinikai oktatás (MSc, Pg Dip, Pg Cert - online tanulás)

On-line Részidős 1 - 6 év September 2019 Egyesült Királyság Edinburgh

Online klinikai oktatási programunk kihasználja világszerte elismert szaktudásunkat, hogy fokozzuk a tanulók klinikai környezetben való tanításának és értékelésének képességét. Ez egy ideális program azok számára, akik az egészségügyi szakemberek és állatorvosok, köztük az orvosok, az ápolónők, a fogorvosok, az állatgyógyászattal vagy a kapcsolódó tudósokkal (orvosbiológiai vagy szociális) foglalkozó szakemberekkel kapcsolatban oktatási szerepet töltöttek be. [+]

A program leírása

Online klinikai oktatási programunk kihasználja világszerte elismert szaktudásunkat, hogy fokozzuk a tanulók klinikai környezetben való tanításának és értékelésének képességét.

Ez egy ideális program azok számára, akik az egészségügyi szakemberek és állatorvosok, köztük az orvosok, az ápolók, a fogorvosok, a klinikai pszichológusok, a foglalkozás terapeutai, az állatgyógyászattal vagy a kapcsolódó tudósokkal (orvosbiológiai vagy szociális) foglalkozó szakemberekkel kapcsolatban állnak.

Célunk, hogy segítsünk téged tükrözni és megosztani gondolataidat a gyakorlatoddal, miközben megérted, hogyan lehet oktatási elméleteket és bizonyítékokat alkalmazni az irodalomban. Ennek eredményeként megtanulhatja a szükséges tudást és készségeket ahhoz, hogy a saját tudományágban kiváló minőségű klinikai oktatást nyújtson, fejlesszen ki és kutasson.... [-]


Klinikai állatok viselkedése (MSc, Pg Dip, Pg Cert, Pg Prof. Dev - online tanulás)

On-line Részidős 1 - 6 év September 2019 Egyesült Királyság Edinburgh

Ez a program rugalmas posztgraduális tanulmányt biztosít, melynek célja kifejezetten az online klinikai állatok viselkedésének oktatása iránti igény kielégítése a támogatott tanulási környezetben. A program a bizonyítékokon alapuló megközelítést alkalmazza a háztartási környezetben élő kísérő állatfajok által általánosan kifejeződő kóros és / vagy problémás viselkedésű lehetséges motivációkra, kezelési és kezelési lehetőségekre. [+]

A program leírása

Ez a program egy rugalmas posztgraduális tanulmányt nyújt, melynek célja kifejezetten az online klinikai állatok viselkedésének oktatása iránti igény kielégítése a támogatott tanulási környezetben. A program a bizonyítékokon alapuló megközelítést alkalmazza a háztartási környezetben élő kísérő állatfajok által általánosan kifejeződő kóros és / vagy problémás viselkedésű lehetséges motivációkra, kezelési és kezelési lehetőségekre.

A tantárgy magában foglalja a multidiszciplináris megközelítést, amely a pszichológia, az etológia, a neurobiológia, a farmakológia és az állatorvosi tudomány területéről származó ismeretekre és technikákra támaszkodik. Ez a program olyan oktatást és tanulást tartalmaz, amely az Ön kísérleti felkészítésére irányul, olyan profi pályára, amely különböző állásokban kísérő állatokkal dolgozik, beleértve a klinikai állatok viselkedési tanácsadását.... [-]


Lovas tudomány (MSc, Pg Dip, Pg Cert, Pg Prof. Dev - online tanulás)

On-line Részidős 2 - 6 év September 2019 Egyesült Királyság Edinburgh

Ez a program magába foglal egy mélyreható tudományos megközelítést az egészség és a jólét, a reprodukció, a viselkedés, a táplálkozás és a lovak gyakorlására. Azt is megtanulják, hogyan alkalmazzanak gyakorlatilag egy tudományos megközelítést a ló egészségének, jólétének és teljesítményének javára. [+]

A program leírása

Ez a program magába foglalja a mélyreható tudományos megközelítést az egészség és a jólét, a reprodukció, a viselkedés, a táplálkozás és a lovak gyakorlására. Azt is megtanulják, hogyan alkalmazzanak gyakorlatilag egy tudományos megközelítést a ló egészségének, jólétének és teljesítményének javára.

Online programunk az első és egyetlen Equine Science program, melyet egy nemzetközi állatorvosi kiválóság központjában tartanak. Ez biztosítja a diákok részletes tudását és megértését a lovak tudomány és alkalmazása, és kiváló előkészületek a ló emelése vagy a jövőbeli független kutatás, mint például a PhD.... [-]


MSc Global Challenges: Egészség, környezet, fejlesztés (online learning)

On-line Részidős 3 év September 2019 Egyesült Királyság Edinburgh

Az a kihívás, hogy hétmilliárd ember jól élhet az egyik bolygón, csak akkor lehet megérteni és kezelni hatékonyan, ha több perspektívát vesz fel és különböző tudományágakra támaszkodik. [+]

A program leírása

Az a kihívás, hogy hétmilliárd ember jól élhet az egyik bolygón, csak akkor lehet megérteni és kezelni hatékonyan, ha több perspektívát vesz fel és különböző tudományágakra támaszkodik.

MSc Global Challenges egy többszintű online program, amely különféle képesítéseket kínál a három szakasz mindegyikének sikeres befejezése után.

Minden szakasz, a saját jogú posztgraduális bizonyítvány, a saját szemszögéből nézve multidiszciplináris megközelítést alkalmaz a globális kihívásokra.

Mindhárom szakasz tanulmányozása átfogó képet nyújt a globális kihívásokról, és fejleszti és bővíti készségeit és ismereteit, hogy hatékonyan kezelje őket. Ahogy haladsz a programon keresztül, integrálod a tanulásodat minden tanusítványodból, mélységed és gazdagságod hozzáadásával.... [-]


Nemzetközi Állatjólét, Etika és Jog (MSc, Pg Dip, Pg Cert, Pg Prof. Dev - online tanulás)

On-line Részidős 1 - 6 év September 2019 Egyesült Királyság Edinburgh

Ennek az online távoktatási programnak az általános célja, hogy tudást és az állatjóléti tudás megértését szolgálja, különös tekintettel az állatok minden formájából eredő nemzetközi kérdésekre. A programot a Jeanne Marchig Nemzetközi Állatjóléti Oktatási Központja (a Royal (Dick) Állat-egészségügyi Tanulmányok Központja) és a Skócia Vidéki Főiskola (SRUC) kutatói és tanárai nyújtják a világ minden tájáról. [+]

A program leírása

Ennek az online távoktatási programnak az általános célja, hogy tudást és az állatjóléti tudás megértését szolgálja, különös tekintettel az állatok minden formájából eredő nemzetközi kérdésekre.

A programot a Jeanne Marchig Nemzetközi Állatjóléti Oktatási Központja (a Royal (Dick) Állat-egészségügyi Tanulmányok Központja) és a Skócia Vidéki Főiskola (SRUC) kutatói és tanárai nyújtják a világ minden tájáról.

A program különböző területeken kínál tanfolyamokat, többek között:

a történelem, a kultúra és az állatjólét fogalmaiállati viselkedésállatjóléti értékelésállati etikaajánlások és irányelvekjogszabályok, szabályozás és végrehajtástudományos kommunikációalkalmazott állatjóléti - termelési, kísérő és fogságban tartott vadállatok... [-]

Tudományos kommunikáció

On-line Részidős 1 - 3 év September 2019 Egyesült Királyság Edinburgh

Részmunkaidős online távoktatási programunk lehetőséget nyújt arra, hogy formális képesítést szerezzünk a tudományos kommunikációban anélkül, hogy el kellene hagynunk a munkáját, vagy más helyre kellene költöznünk. Előfordulhat, hogy első fokon választja ki a posztgraduális bizonyítványt, majd úgy dönt, hogy diplomát és / vagy mesterképzést választ. A világ más diákjaival, különböző akadémiai és szakmai háttérrel fognak foglalkozni, és gazdag tanulási élményben fog részesülni a program során. [+]

A program leírása

A tudományos kommunikáció és a közvélemény bevonása jelenleg soha nem látott növekedést élvez. Ennek oka az, hogy nagyobb figyelmet kell szentelni az állami finanszírozású kutatások hatásának, a tudomány értékének fontosságának, a fokozott állami ellenőrzésnek és a politikai döntésekre vonatkozó erősebb bizonyítási alapnak a vágyára. Számos karrierlehetőség jön létre a tudomány és a különböző érdekelt felek közötti kapcsolódási pontok között, és egyre több kreatív módszertant kutatnak a tudomány elkötelezettségére.

Részmunkaidős online távoktatási programunk lehetőséget nyújt arra, hogy formális képesítést szerezzünk a tudományos kommunikációban anélkül, hogy el kellene hagynunk a munkáját, vagy más helyre kellene költöznünk. Előfordulhat, hogy első fokon választja ki a posztgraduális bizonyítványt, majd úgy dönt, hogy diplomát és / vagy mesterképzést választ. A világ más diákjaival, különböző akadémiai és szakmai háttérrel fognak foglalkozni, és gazdag tanulási élményben fog részesülni a program során.... [-]


Élelmiszerbiztonság (MSc, Pg Dip, Pg Cert, Pg Prof. Dev - online tanulás)

On-line Részidős 1 - 6 év September 2019 Egyesült Királyság Edinburgh

Ez egy online tanulás program, amelynek célja a diákok számára, akik a megfelelő mezőgazdasági és élelmiszer-alapú háttérrel szeretnék mélyreható ismereteket szerezni az élelmiszerbiztonságról. Az MSc-t kifejezetten arra tervezték, hogy az élelmiszerlánc valóban holisztikus élelmiszerbiztonsági megközelítést biztosítson, amely magában foglalja az élelmiszertermelés előtti és utáni betakarítási szakaszát, a növényvédelmet, az állatok jólétét és az ellátási lánc gazdaságosságát. Ez a program alkalmas lenne a mezőgazdasági tudományok, a biológiai tudományok, az élelmiszer-rendszerek, az állatorvosi orvoslás és az emberi orvoslás, valamint a mezőgazdaság, a vidéki iparágak, az élelmiszeripar, a kormányzati tisztviselők, a nemzetközi szervezetek, az élelmiszer-kutatók a biztonság és a harmadik szektor. [+]

A program leírása

Az élelmiszerekkel kapcsolatos betegségek világszerte növekvő közegészségügyi aggodalomra adnak okot. Az élelmiszer mikroorganizmusokkal vagy vegyi anyagokkal történő szennyezettsége az élelmiszertermeléstől a fogyasztásig ("farm to fork") és a környezeti szennyezés eredményeképpen bekövetkezhet, beleértve a víz, a talaj vagy a levegő szennyezését. Az élelmiszerekkel összefüggő betegségek globális terhe világszerte nagymértékben évről évre mintegy 600 millió embert érinten 420.000 halálesettel. Ezért az Egészségügyi Világszervezet (WHO) kiemelte annak fontosságát, hogy biztonságos élelmet hozzanak létre, amely megmenti az emberi életeket, megtakarítja az erőforrásokat és pozitív hatást gyakorol minden ország gazdaságára.... [-]


Kapcsolat
Cím
47 Little France Cres, Edinburgh EH16 4TJ, United Kingdom
Edinburgh, Scotland, GB
Közösségi Média