The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Orvosi és Állatorvosi Főiskola két iskola. Ezek az Edinburgh Orvosi Iskola és a Royal (Dick) Állatorvos-tudományi Iskola.

Együtt egyedülálló csoportot alkotunk az Egyesült Királyságban, ahol a fogorvosok, az orvosok és a biomedikai tudósok együtt dolgoznak, és tanulmányozzák a népességünket érintő betegség gyakori okait. A mi egyetemeink, struktúránk és oklevelünk megszervezése biztosítja, hogy a Royal (Dick) Állatorvos-tudományi Iskola és az Edinburgh Orvosi Iskola emberei ugyanazt a levegőt léptessék ki, projekteket tervezzenek és tanítanak szakterületükön.

Állatorvos

Royal (Dick) Állatorvos-tudományi Iskola

Az Egyesült Királyság legmagasabb rangú állatorvosi iskolája a 2014-es kutatási kiválósági keretrendszerben, a Royal (Dick) Állatorvos-tudományi Iskola világelső az állatorvosi oktatásban, kutatásban és gyakorlatban. Kiváló állat-egészségügyi oktatást nyújtunk díjnyertes tananyag, innovatív tanítási módszerek és interdiszciplináris környezet segítségével. Első helyen álltunk a hét brit állatorvosi iskola között a kutatási minőséggel kapcsolatos kutatások során a 2008-as kutatási értékelési gyakorlatban, megerősítve az iskola kiemelkedő nemzetközi hírnevét. Klinikai szolgáltatásaink - Kis- és nagyüzemi állatok kórháza - a legfontosabb klinikai központok közé tartoznak az Egyesült Királyságban.

Edinburgh Orvosi Iskola

Edinburgh Orvosi Iskola három Deaneries-ot szervez. Ezek a Biomedical Sciences, a Clinical Sciences és a Molecular, Genetic and Population Health Sciences.

Az MBChB program és más biomedikai alapképzési és posztgraduális programok oktatása a három Deaneries-n keresztül történik. A megfelelő egyének - mind klinikai, mind nem klinikai - összekapcsolásával katalizálja és létrehozza azokat a lehetőségeket, amelyekkel izgalmas munka alakulhat ki, amely különbséget tesz az emberek életében. Az Edinburgh Orvosi Iskola első osztályú oktatást nyújt az első osztályú létesítményekben izgalmas emberekkel, akik élvonalbeliek.

Kiváló tapasztalatot kínálunk egy olyan környezetben, ahol a kutatást elkötelezett és üldözi. A kutatás fontos eleme az egyes diákok életének, mint egy olyan gondolkodásmód megértésének eszköze, amely felkészíti őket arra, hogy pozitív változást érjenek el az emberiség számára.

Edinburgh Orvostudományi Kar: Biomedical Sciences

Az úttörő kutatások elvégzésére a Biomedical Sciences a Kognitív és Neurális Rendszerek Központját, a Integráló Élettani Központot, a Neuro-degeneráció Központot és a Fertőzés és Járványtani Orvososztást vezeti.

Hozzájárulunk az interdiszciplináris kutatáshoz ezekkel a kapcsolt központokkal: az Edinburgh fertőző betegségekkel, az Edinburgh Neuroscience-szel, a Muir Maxwell Epilepszia Központtal, a Patrick Wild Center-szel és a Pharmacology, Toxicology and Therapeutics-szel.

A Deanery kutatási témái:

  • Gének és fejlődés
  • Membránbiológia
  • Neurális kontrollrendszerek
  • Megismerés, tanulás és szinaptikus plaszticitás
  • Neuropharmacology
  • Alapvető és klinikai virológia
  • Bakteriális patogenezis és kemoterápia

A Deanery is a biomedical teaching organisation (BMTO), amely létfontosságú szerepet játszik a közigazgatás, koordináció és végrehajtása egyetemi oktatás.

A BMTO felelős a BSc Orvostudományi Programért, valamint a Biológiai Tudományok, Orvostudományok és Állatorvos-tudományok Számos kitüntetés programjaival, valamint 14 egyetemi hallgatók biomedikai tudományaival.

Állatorvos

Edinburgh Medical School: Klinikai tudományok

A klinikai tudományok hosszútávú nemzetközi kutatási profilja a Kardiovaszkuláris Tudományok Központja, a Klinikai Agykutató Központ, a Gyulladáskutató Központ, a Regeneratív Orvosok Központja, a Reproduktív Egészségügyi Központ, az Edinburghi Posztgraduális Fogászati ​​Intézet és a Divízió Egészségügyi Tudományok.

A legfrissebb brit kutatási értékelési gyakorlatban a klinikai orvostudomány az egész Egyesült Királyságban 28 beadványból tette ki a legmagasabb pontszámot.

A Deanery elsősorban a Little France-n alapul.

A Little France-ban a kancellár épülete, a Queen's Medical Research Institute és a Regeneratív Orvostudományi Centrum a legkorszerűbb oktatási és kutatási lehetőségeket kínál az Edinburgh Royal Infirmary és az Edinburgh BioQuarter biomedikai kutatópark mellett.

Más Deanery oldalak az Edinburgh Sick Gyermekkórház, a Nyugati Általános Kórház, a Royal Edinburgh Kórház és a Lauriston Place.

Edinburgh Orvostudományi Kar: Molekuláris, genetikai és népegészségügyi tudományok

A Molekuláris, Genetikai és Népes Egészségtudományi Intézet az MRC Genetikai és Molekuláris Orvostudományi Intézet, a Népegészségtudományi és Informatikai Usher Intézet, az Edinburgh Klinikai Kísérleti Osztály és a Pathológiai Osztálya.

Az MRC Genetikai és Molekuláris Orvostudományi Intézet az MRC Humán Genetikai Egységet, az Edinburgh-i Rákkutató Központot és a Genomikai és Kísérleti Orvostudományi Centrumot foglalja magában.

Az Usher Népegészségtudományi és Informatikai Intézet a Népegészségtudományi Centrumot, az Orvosi Informatikai Központot és a Globális Egészségkutató Központot tartalmazza.

A Deanery az Edinburgh Klinikai Kísérleti Egységet (ECTU) is ellátja, amely a közelmúltban teljes körű regisztrálást kapott az Egyesült Királyság Klinikai Kutatási Konzorciummal, és elnyerte az MRC klinikai vizsgálatok módszertani hub státuszát és a patológiai osztályt.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés MSc - OnlineStudies » Megjelenítés Masters » Megjelenítés MSc - HealthcareStudies » Megjelenítés Diplomák » Megjelenítés Mester » Megjelenítés MSc - Mesterképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MSc

MSc / PgDip / PgCert A Globális élelmiszerbiztonság és Táplálkozás Területén (online Tanulás)

On-line Részidős 1 - 6 év September 2018 Egyesült Királyság Edinburgh

Az élelmiszerbiztonság a biztonságos, tápláló és fenntartható élelmiszerek rendelkezésre állására, hozzáférhetőségére és felhasználására összpontosít minden, különösen a társadalomban veszélyeztetett csoportokra. [+]

Az élelmiszerbiztonság a biztonságos, tápláló és fenntartható élelmiszerek rendelkezésre állására, hozzáférhetőségére és felhasználására összpontosít minden, különösen a társadalomban veszélyeztetett csoportokra. Az élelmiszerekkel kapcsolatos kihívások nemcsak a világon mintegy 795 millió alultáplált nép (Élelmiszer- és Mezőgazdasági Szervezet (FAO)), hanem a táplálkozással kapcsolatos nem fertőző betegségek (pl. Cukorbetegség és szívbetegség) növekvő jelenléte is. a mezőgazdaság hozzájárulása az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásához és a földhasználat változásához. Az élelmiszerek, az egészség és a környezet összekapcsolásának megértése, valamint azok kompromisszumai elengedhetetlenek azoknak a politikáknak a megfogalmazásához, amelyek lehetővé teszik az élelmiszerbiztonság fenntartható módon történő elérését.... [-]


MSc Applied Poultry Science (Online Tanulás)

On-line Részidős 3 év August 2018 Egyesült Királyság Edinburgh

A program egyedülálló kutatási lehetőségeket kínál az alkalmazott baromfitudomány különböző aspektusainak tanulmányozására, és célja a jelenlegi és jövőbeli szakemberek készségekkel, ismeretekkel és megértéssel való ellátása a fenntartható baromfitermelés helyi és globális kihívásainak kezelése érdekében. a folyamatos foglalkoztatással vagy más kötelezettségvállalással. [+]

A program egyedülálló kutatási lehetőségeket kínál az alkalmazott baromfitudomány különböző aspektusainak tanulmányozására, és célja a jelenlegi és jövőbeli szakemberek készségekkel, ismeretekkel és megértéssel való ellátása a fenntartható baromfitermelés helyi és globális kihívásainak kezelése érdekében. a folyamatos foglalkoztatással vagy más kötelezettségvállalással.

A résztvevők jellemzően számos háttérből származnak, beleértve a táplálkozási szakértőket, a tenyésztőket, az állatorvosokat és más baromfi-ágazati dolgozókat, akik mindegyike karrierjüket és vállalkozásukat kívánja fejleszteni.

A részidős, távoktatás és a technikai, tudományos, táplálkozási, környezetvédelmi és menedzsment-készségfejlesztő modulok teljes rugalmasságát kínálja, így a tanulmányaidat a munkádban és más kötelezettségvállalásokban elhelyezheti. Ezt nagyrészt Skócia Vidéki Kollégium (SRUC) baromfi-szakemberei és a Szent Dávid Baromfi Csapat (állatorvosok) szállították.... [-]


MSc Patient Safety

On-line Részidős 3 év August 2018 Egyesült Királyság Edinburgh

Ez a 3 éves részmunkaidős on-line MSc program a betegbiztonsági és klinikai emberi tényezők célja, hogy támogassa a diplomás egészségügyi szakemberek (az ápolóktól a sebészek és az aneszteziológusok) a bizonyítékokon alapuló eszközök és technikák használata a megbízhatóság és a biztonság a mindennapi egészségügyi rendszerek és folyamatok. [+]

Ez a 3 éves részmunkaidős on-line MSc program a betegbiztonsági és klinikai emberi tényezők célja, hogy támogassa a diplomás egészségügyi szakemberek (az ápolóktól a sebészek és az aneszteziológusok) a bizonyítékokon alapuló eszközök és technikák használata a megbízhatóság és a biztonság a mindennapi egészségügyi rendszerek és folyamatok.

A pályázók erre a fokra fogják keresni, hogy megkülönböztessék magukat, mint tapasztalt a betegek biztonságát, és néhány esetben arra törekedve, hogy lépjen felé szakosodott, vagy figyelembe vezetői vezető ezen a területen. A program a rajongók globális hálózatából tananyagokra támaszkodik.... [-]


Tudományos Kommunikáció

On-line Részidős 3 év September 2018 Egyesült Királyság Edinburgh

Részmunkaidős online távoktatási programunk lehetőséget nyújt arra, hogy formális képesítést szerezzünk a tudományos kommunikációban anélkül, hogy el kellene hagynunk a munkáját, vagy más helyre kellene költöznünk. Előfordulhat, hogy első fokon választja ki a posztgraduális bizonyítványt, majd úgy dönt, hogy diplomát és / vagy mesterképzést választ. A világ más diákjaival, különböző akadémiai és szakmai háttérrel fognak foglalkozni, és gazdag tanulási élményben fog részesülni a program során. [+]

A program leírása

A tudományos kommunikáció és a közvélemény bevonása jelenleg soha nem látott növekedést élvez. Ennek oka az, hogy nagyobb figyelmet kell szentelni az állami finanszírozású kutatások hatásának, a tudomány értékének fontosságának, a fokozott állami ellenőrzésnek és a politikai döntésekre vonatkozó erősebb bizonyítási alapnak a vágyára. Számos karrierlehetőség jön létre a tudomány és a különböző érdekelt felek közötti kapcsolódási pontok között, és egyre több kreatív módszertant kutatnak a tudomány elkötelezettségére.

Részmunkaidős online távoktatási programunk lehetőséget nyújt arra, hogy formális képesítést szerezzünk a tudományos kommunikációban anélkül, hogy el kellene hagynunk a munkáját, vagy más helyre kellene költöznünk. Előfordulhat, hogy első fokon választja ki a posztgraduális bizonyítványt, majd úgy dönt, hogy diplomát és / vagy mesterképzést választ. A világ más diákjaival, különböző akadémiai és szakmai háttérrel fognak foglalkozni, és gazdag tanulási élményben fog részesülni a program során.... [-]


Masters

A Klinikai állatok Viselkedése (Online Távoktatás)

On-line Részidős 3 év September 2018 Egyesült Királyság Edinburgh

Ez a program rugalmas posztgraduális tanulmányt biztosít, melynek célja kifejezetten az online klinikai állatok viselkedésének oktatása iránti igény kielégítése a támogatott tanulási környezetben. A program a bizonyítékokon alapuló megközelítést alkalmazza a háztartási környezetben élő kísérő állatfajok által gyakran kifejtett kóros és / vagy problémás magatartás motivációinak, kezelésének és kezelésének lehetőségeinek feltárására. [+]

A program leírása

Ez a program rugalmas posztgraduális tanulmányt biztosít, melynek célja kifejezetten az online klinikai állatok viselkedésének oktatása iránti igény kielégítése a támogatott tanulási környezetben. A program a bizonyítékokon alapuló megközelítést alkalmazza a háztartási környezetben élő kísérő állatfajok által gyakran kifejtett kóros és / vagy problémás magatartás motivációinak, kezelésének és kezelésének lehetőségeinek feltárására.

A tantárgy magában foglalja a multidiszciplináris megközelítést, amely a pszichológia, az etológia, a neurobiológia, a farmakológia és az állatorvosi tudomány területéről származó ismeretekre és technikákra támaszkodik. Ez a program olyan oktatást és tanulást tartalmaz, amely az Ön kísérleti felkészítésére irányul, olyan profi pályára, amely különböző állásokban kísérő állatokkal dolgozik, beleértve a klinikai állatok viselkedési tanácsadását.... [-]


Alkalmazott Természetvédelmi Genetika A Vadon élő állatokkal Foglalkozó Kollégákkal (Online Távoktatás)

On-line Részidős 1 - 6 év September 2018 Egyesült Királyság Edinburgh

A programot az Edinburgh-i Egyetem és a SASA (Skót Mezőgazdaság) Tudomány és Tanácsadás intézményi együttmûködésére tervezték, amely az Egyesült Királyság vadon élõ DNS-bûnözõ laboratóriumának otthont adó kormányzati intézmény. A diákok egyedülálló lehetőséget fognak tanulni a nemzetközileg elismert szakemberektől a genetikai elemzés alkalmazása során a természetvédelemmel és a vadon élő állatokkal foglalkozó kriminalitással szemben. [+]

Program leírása

A természetvédelem területén a genetikai adatok értékének egyre növekvő elismerése az igazgatási döntések támogatása, azonban a populációs genetikai elméletnek a természetvédelmi gyakorlatra való alkalmazására vonatkozó készségekkel és ismeretekkel rendelkező tudósok és vezetők hiányoznak. Ezen az arénán belül a vadon élő állatokkal foglalkozó kriminalisztika izgalmas új terület, amely növekvő globális figyelmet vonz az illegális vadkereskedelem elleni küzdelemben.

A Cert / Dip / MSc az Applied Conservation Genetics Wildlife Forensics célja, hogy egy keverék elméleti és gyakorlati oktatás a genetikai adatok alkalmazása a vadgazdálkodás és a természetvédelmi törvények végrehajtása. A program kiterjed minden lényeges szempontra, a populáció genetikai elméletéről, az adatok elemzésén keresztül, a tudományos eredmények értelmezésére és átadására vonatkozó megfontolásokra a vezetés, a politika és a bűnügyi nyomozás tekintetében.... [-]


Biodiverzitás, Vadvilág

On-line Részidős 3 év September 2018 Egyesült Királyság Edinburgh

Ez az online tanulás program interdiszciplináris megközelítést biztosít a természetvédelem számára. Összefogja az Edinburgh-i Egyetem Globális Egészségtudományi Akadémiája és a partner globális munkatársai szakértelmét, hogy első osztályú oktatást és kutatást nyújtson a biológiai sokféleség, a vadon élő állatok és az ökoszisztéma egészségének területén. [+]

Program leírása

Ez az online tanulás program interdiszciplináris megközelítést biztosít a természetvédelem számára.

Összefogja az Edinburgh-i Egyetem Globális Egészségtudományi Akadémiája és a partner globális munkatársai szakértelmét, hogy első osztályú oktatást és kutatást nyújtson a biológiai sokféleség, a vadon élő állatok és az ökoszisztéma egészségének területén.

Értékelni fogja az ökoszisztémák minden aspektusát, fenntarthatóságának megőrzésével és fenntartásával mind a fejlődő, mind a fejlett világban.

Ez a program kapcsolódik az egyetem globális akadémiájához.

Globális akadémiákOnline tanulás... [-]

Egy Egészség (Online Távoktatás)

On-line Részidős 3 - 6 év September 2018 Egyesült Királyság Edinburgh

Az Egységes Egészség Program a Globális Egészségügyi Akadémia részét képezi, és sok egyetemi tanfolyamot osztunk meg az Akadémia egyéb programjaival. Ez nagyfokú rugalmasságot nyújt, lehetővé téve a tanulmányok személyre szabását a szakmai érdekek és karrierlehetőségek tükrözése érdekében. A szakértői oktatókból való tanulás mellett számos világi hallgatóval is csatlakozhat több különböző mester programra a tapasztalatok és a tudás megosztására. [+]

A program leírása

Az egyik egészségügy interdiszciplináris megközelítés az emberi egészség, az állategészségügy és az ökoszisztéma egészsége közötti komplex kölcsönhatások tanulmányozásához. Eredeti megjelenését nagyrészt a globális járványok, különösen a magas patogenitású madárinfluenza és a SARS fenyegetése okozta. Felismerték, hogy a 21. században felmerülő összetett egészségügyi kihívások új interdiszciplináris megközelítést igényelnek, amely magában foglalja mind a természettudományos, mind a társadalomtudományokat.

2014-ben indult, ez a program kihasználja a University of Edinburgh sok erősségeit több tudományágban, hogy biztosítsa a kulcsfontosságú képzést és készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy sikeres legyen a karrierje ezen a területen.... [-]


Equine Science (Online Távoktatás)

On-line Részidős 3 - 6 év September 2018 Egyesült Királyság Edinburgh

Ez a program magába foglalja a mélyreható tudományos megközelítést az egészség és a jólét, a reprodukció, a viselkedés, a táplálkozás és a lovak gyakorlására. Azt is megtanulják, hogyan alkalmazzanak gyakorlatilag egy tudományos megközelítést a ló egészségének, jólétének és teljesítményének javára. [+]

A program leírása

Ez a program magába foglalja a mélyreható tudományos megközelítést az egészség és a jólét, a reprodukció, a viselkedés, a táplálkozás és a lovak gyakorlására. Azt is megtanulják, hogyan alkalmazzanak gyakorlatilag egy tudományos megközelítést a ló egészségének, jólétének és teljesítményének javára.

Online programunk az első és egyetlen Equine Science program, melyet egy nemzetközi állatorvosi kiválóság központjában tartanak. Ez biztosítja a diákok részletes tudását és megértését a lovak tudomány és alkalmazása, és kiváló előkészületek a ló emelése vagy a jövőbeli független kutatás, mint például a PhD.... [-]


Klinikai Oktatás (MSc, Pg Dip, Pg Cert - Online Tanulás)

On-line Részidős 3 év September 2018 Egyesült Királyság Edinburgh

Online klinikai oktatási programunk kihasználja világszerte elismert szaktudásunkat, hogy fokozzuk a tanulók klinikai környezetben való tanításának és értékelésének képességét. Ez egy ideális program azok számára, akik az egészségügyi szakemberek és állatorvosok, köztük az orvosok, az ápolónők, a fogorvosok, az állatgyógyászattal vagy a kapcsolódó tudósokkal (orvosbiológiai vagy szociális) foglalkozó szakemberekkel kapcsolatban oktatási szerepet töltöttek be. [+]

A program leírása

Online klinikai oktatási programunk kihasználja világszerte elismert szaktudásunkat, hogy fokozzuk a tanulók klinikai környezetben való tanításának és értékelésének képességét.

Ez egy ideális program azok számára, akik az egészségügyi szakemberek és állatorvosok, köztük az orvosok, az ápolónők, a fogorvosok, az állatgyógyászattal vagy a kapcsolódó tudósokkal (orvosbiológiai vagy szociális) foglalkozó szakemberekkel kapcsolatban oktatási szerepet töltöttek be.

Célunk, hogy segítsünk téged tükrözni és megosztani gondolataidat a gyakorlatoddal, miközben megérted, hogyan lehet oktatási elméleteket és bizonyítékokat alkalmazni az irodalomban. Ennek eredményeként megtanulhatja a szükséges tudást és készségeket ahhoz, hogy a saját tudományágban kiváló minőségű klinikai oktatást nyújtson, fejlesszen ki és kutasson.... [-]


MSc Klinikai Mikrobiológia

On-line Részidős 3 év September 2018 Egyesült Királyság Edinburgh

Egy hároméves, részmunkaidős, online posztgraduális program tanult teljesen online. Olyan junior orvosok számára, akik jelenleg fertőzésspecifikus képzésben részesülnek, vagy szakképzést folytatnak, ez a program nyitva áll a gyakornokok számára az Egyesült Királyságban és világszerte. [+]

A program leírása

Ez a hároméves, részmunkaidős, online posztgraduális program a klinikai mikrobiológiai és fertőző betegségek (CMID) mestereinek fokozatosságához vezet.

Olyan junior orvosok számára, akik jelenleg fertőzésspecifikus képzésben részesülnek, vagy szakképzést folytatnak, ez a program nyitva áll a gyakornokok számára az Egyesült Királyságban és világszerte.

Ez a fokozat vonzó lesz azok számára is, akik elvégezték képzésüket, de folytatni kívánják a folyamatos orvosi oktatási követelményeket, vagy azoknak, akik a klinikai mikrobiológiai és fertőző betegségekben formális képesítést kívánnak szerezni.

A program összhangban van a JRCPTB és RCPath képzések fertőzés tudományágak: Combined Infection Training és a magasabb speciális képzési a fertőző betegségek, az orvosi mikrobiológia és az orvosi virológia.... [-]


Élelmiszerbiztonság (Online Távoktatás)

On-line Részidős 3 - 6 év September 2018 Egyesült Királyság Edinburgh

Ez egy online tanulás program, amelynek célja a diákok számára, akik a megfelelő mezőgazdasági és élelmiszer-alapú háttérrel szeretnék mélyreható ismereteket szerezni az élelmiszerbiztonságról. Az MSc-t kifejezetten arra tervezték, hogy az élelmiszerlánc valóban holisztikus élelmiszerbiztonsági megközelítést biztosítson, amely magában foglalja az élelmiszertermelés előtti és utáni betakarítási szakaszát, a növényvédelmet, az állatok jólétét és az ellátási lánc gazdaságosságát. Ez a program alkalmas lenne a mezőgazdasági tudományok, a biológiai tudományok, az élelmiszer-rendszerek, az állatorvosi orvoslás és az emberi orvoslás, valamint a mezőgazdaság, a vidéki iparágak, az élelmiszeripar, a kormányzati tisztviselők, a nemzetközi szervezetek, az élelmiszer-kutatók a biztonság és a harmadik szektor. [+]

A program leírása

Az élelmiszerekkel kapcsolatos betegségek világszerte növekvő közegészségügyi aggodalomra adnak okot. Az élelmiszer mikroorganizmusokkal vagy vegyi anyagokkal történő szennyezettsége az élelmiszertermeléstől a fogyasztásig ("farm to fork") és a környezeti szennyezés eredményeképpen bekövetkezhet, beleértve a víz, a talaj vagy a levegő szennyezését. Az élelmiszerekkel összefüggő betegségek globális terhe világszerte nagymértékben évről évre mintegy 600 millió embert érinten 420.000 halálesettel. Ezért az Egészségügyi Világszervezet (WHO) kiemelte annak fontosságát, hogy biztonságos élelmet hozzanak létre, amely megmenti az emberi életeket, megtakarítja az erőforrásokat és pozitív hatást gyakorol minden ország gazdaságára.... [-]


Kapcsolat
Cím
47 Little France Cres, Edinburgh EH16 4TJ, United Kingdom
Edinburgh, Scotland, GB
Közösségi Média