The University of Law Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A jog és a vállalkozások közötti ilyen szoros kapcsolatoknak van értelme, hogy a jogi oktatás szakembere jól felszerelt egy kiváló üzleti iskola kialakításához.

A gyakorlati oktatásra összpontosítva a The University of Law Business School célja, hogy a tanulók foglalkoztathatóvá és készen álljanak a munkahelyi sikerre. Büszkék vagyunk arra, hogy megteremtjük a megfelelő tanulási környezetet az Ön üzleti törekvéseinek eléréséhez.

ranglisták

A Jogi Egyetem részeként csatlakozik egy olyan intézményhez, amely 2017-ben a kormány által vezetett Teaching Excellence Framework (TEF) tanításával, tanulásával és kimenetelével rendelkező arany rangot kapott.

Sok a University of Law üzleti programok által akkreditált rangos Chartered Management Institute (CMI), és a diákok részesülnek a CMI diploma mellett mértéke a sikeres befejezését.

Az akkreditált programokban részt vevő hallgatók a tagok számára ingyenes tagságot kapnak a tanfolyam időtartama alatt és egy évvel a befejezés után. Az előnyök közé tartozik az Egyesült Királyság legnagyobb irányítási könyvtárának elérése, az online erőforrás portálhoz való hozzáférés, a felvételi menedzserek tanácsadása és az online CMI mentori közösséghez való hozzáférés.

A foglalkoztathatóság

A foglalkoztathatóság mindazok közé tartozik, amiket a Business Schoolban végzünk.

Foglalkoztathatósági csapatunk segít Önnek egyéni tanácsadással arról, hogyan lehet sikeresen kapcsolatba lépni a nagy brit munkaerővel, például az IBM-lel, a Lloyds of London-al és a Price Waterhouse Coopers (PwC) üzleti kapcsolataival, akik találkozókon, workshopokon és látogatásokon keresztül találkoznak amelyek lehetővé teszik Önnek, hogy először láthassa, hogyan működik az üzleti élet a valós világban.

kapcsolatok

Jövőképünk és a jogtudományi tapasztalat lehetővé tette számunkra, hogy világszerte kapcsolatot alakítsunk ki a jogi és üzleti szektorokban, és ezeken a kapcsolatokon keresztül megértjük, mennyire létfontosságú az esély arra, hogy kapcsolatba kerüljenek a leendő munkáltatókkal, amikor elkezdesz karriered.

Ezért fejlesztettünk ki erős üzleti kapcsolatokat a vállalkozásokkal és a munkáltatókkal, hogy kiváló hálózati lehetőségeket biztosítsanak.

London helyszín

A posztgraduális programokat a The University of Law Business School tanítják London Bloomsbury campus szívében a kereskedelmi központja a fővárosban, és egyike London legélénkebb területein.

Sok tanfolyamunk 100% -ban elérhető online.

A tanfolyamaink

The University of Law Business School kínál számos posztgraduális programok szerte az Egyesült Királyságban, beleértve:

 • MSc Stratégiai Üzleti Menedzsment
 • MSc Vezetés és Emberi Erőforrás Menedzsment
 • MSc Nemzetközi Marketing
 • MSc Vállalati Pénzügyi Menedzsment
 • MSc Global Accounting

Mi is kínálunk Master of Business Administration (MBA) tanfolyamok, amelyeket kifejlesztett szakemberek minden olyan fegyelem, akik arra törekszenek, hogy előre a jelenlegi szerepet, vagy fokozza a karrierjét, hogy haladjon a felső vezetés és vezetői szerepek.

Két olyan programot kínálunk, amelyek lehetővé teszik, hogy szakosodjon a nemzetközi jogban vagy a vállalkozói szférában.

 • MBA Vállalkozás
 • MBA Nemzetközi Jog

Sok tanfolyamunk 100% -ban elérhető online.

Felveszi a kapcsolatot

Barátságos felvételi csapatunk szívesen válaszol bármelyik kérdésére.

 • T: 0800 289997 (UK)
 • T: 44 (0) 1483 216500 (nemzetközi)
 • Facebook: ULawBusiness
 • Twitter: @ULawBusiness
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol

Megjelenítés Alapítás Éve » Megjelenítés BA-k » Megjelenítés BSc-k » Megjelenítés MSc » Megjelenítés MBA »

Kapcsolat
Cím
London Bloomsbury
14 Store Street
WC1E 7DE, London

London, England, WC1E 7DE GB
Cím
UK Online, GB