University of Aberdeen Online

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Business School

Az 1495-ben alapított Aberdeen Egyetem Skóciában a harmadik legrégebbi egyetem, és hat hetedik brit egyetem elitcsoportjának része, amely magában foglalja az Oxfordot és a Cambridge-t is.

A University of Aberdeen Business School tekintélyes tudományos fajtára és irigylésre méltó hírnevet szerzett magának az üzleti és menedzsment tudományok kutatásának kiválóságáért; az Egyesült Királyság három legnagyobb egyetemére helyezve.

Összességében az Aberdeen Egyetem következetesen a világ legmagasabb 200 egyetemén belül helyezkedik el, és 82.500 alumíniumot birtokol a világ 192 országában, 92% -os foglalkoztathatósági rekorddal. Az alumíniumok közé öt Nobel-díjas és számos vezető szakember szerepel a saját területén.

A Business School jelenleg 45 ország diákjainak otthont ad, és büszke a tanári személyiségek személyre szabott, tanulóközpontú megközelítésére. A hallgatók innovatív oktatókból és vezető szakemberekből tanulnak kutatási és szakmai irányítási szakértelemmel, akik korszerű, globális üzleti gyakorlat élvonalában vannak.

Az akadémiai kiválóság mellett az üzleti iskola az erős iparágakkal való szoros kapcsolatra összpontosít, hogy biztosítsa hallgatói számára a versenyképes üzleti és munkaerőpiaci igényekhez szükséges speciális ismereteket.

A University of Aberdeen Business School, akkor szerezze be a szükséges ismeretek és készségek ahhoz, hogy legyen üzleti szakember, miközben növeli a karrierlehetőségeket.

Szakmai szakértelem

Meg fogja tanulni az üzleti oktatást segítő legkiválóbb oktatók közül, és kihasználja a tanulási és innovatív oktatási módszereket a tanulmányai során, amelyek lehetővé teszik az elméleti ismeretek gyakorlati megvalósítását egy korszerű üzleti piacon. Számos akadémikusunk vezető szerepet tölt be a területükön, és aktívan részt vesz a nemzetközi kutatásban.

Executive Fellows

A tanulmányai során az Aberdeen-i Egyetem tiszteletbeli vezetőinek értékes betekintéseit részesíti előnyben, akik az üzleti szektorban dolgozó szakemberek. Bevitele biztosítja, hogy a program megfeleljen az iparág által igényelt kompetenciáknak és készségeknek, így az általad vizsgált kurzusok mindig iparági jelentőségűek lesznek.

Karrier

Az Aberdeen-i Egyetemen a diákok kivételes készségeket és elkötelezettséget fejlesztenek ki és mutatnak be, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy kiválóak legyenek a mai versenyképes üzleti világban. Büszkék vagyunk az öregdiákok teljesítményére, akik kiemelkedő sikereket értek el a globális munkahelyeken.

Támogatott online tanulás

A programot teljes egészében az interneten tanulmányozhatja. A legkorszerűbb tanulási környezetünk teljes mértékben kompatibilis a laptop, a táblagép és minden mobil eszközzel. Ez azt jelenti, hogy elérheti tananyagait, értékelheti munkáját, kommunikálhat oktatóival és diákjaival, és könnyen kapcsolatba léphet a támogató csapatunkkal; bárhol is vagy a világon.

Nem kell részt venni egy campuson, és nincsenek kitűnő oktatóanyagok vagy előadások - akkor tanulsz, amikor akarod, ahol akarsz. És pontosan ugyanazt a szakképesítést és minősítést kapja, mint az egyetemen végzett egyetemi hallgatók.

HELYI TANULMÁNYI TÁMOGATÁS

Ahol csak tudunk, helyben biztosítjuk a hozzáférést számos tanulmányi támogatási munkamenethez. Ezeket az ügynökök és képviselők megkönnyítik az egész világon. Ezek az ülések informális cseppek lesznek, ahol találkozhat a többi diákokkal és részt vehet a beszélgetésekben és a csoportmunkában.

A Meridian Center for Leadership (MCL) vállalattal dolgozunk, hogy Masters-szintű arcszínészeket kínáljon az Öbölben, Kínában és Hongkongban.

AZ ABERDEEN ESEMÉNYE

Évente legalább kétszer, az Aberdeen Egyetem különleges eseményt szervez, ahol személyesen találkozhat tutorokkal, diákokkal és vezető szakemberekkel. Ezeknek az eseményeknek a részvétele nem kötelező, de ha van időd erre, akkor ez egy nagyszerű lehetőség, hogy találkozzunk szemtől szemben.

Támogatott online tanulás

Az Aberdeen Online Egyetem programjai olyan rugalmasságot nyújtanak, amely a tanulás és a személyes elkötelezettség közötti egyensúly megteremtéséhez szükséges.

Ahogyan a technológiák átalakítják az üzleti gyakorlatot és a piacokat, így átalakítják a tanulást. Az Aberdeen Egyetem Üzleti Egyetemen megértettük, hogy a technológia növelheti a tanulás szintjét, és elkötelezett annak biztosítására, hogy a diákjaink hasznát élvezhessék. Ugyanakkor úgy véljük, hogy a technológia önmagában nem elegendő, és a tanulás középpontjában a kommunikáció és az interakció személyes szinten van - az emberek beszélgetnek az emberekkel. A legmodernebb technológiák közeledését hívjuk a fokozott kommunikációs és interakciós szintek támogatásával. Támogatott online tanulás.

MIT IS JELENT EZ?

  • Egy olyan tanulási tapasztalat, amely többet kínál Önnek, nem kevesebb, mint amit az egyetemen várna - egynél több támogatást, több kommunikációt és interakciót; gazdagabb tanulási tapasztalat
  • Korlátlan egy-egy kommunikáció a személyes oktatójával - bármikor - és bármikor hozzáférhet a támogatói csapathoz, aki segít Önnek a tanulás minden aspektusában
  • Olyan tananyag, amely gazdag, interaktív és kifejezetten online tanuláshoz készült
  • A diákokkal való folyamatos kapcsolattartás, amely ösztönzi a kreativitást, vitatja és gazdagítja mindenkinek a tanulási tapasztalatait
  • Nincs korlátozás arra vonatkozóan, hogy mikor, hol tanulás vagy kommunikáció zajlik; nem kell részt venni az órákon, és nincs beállított bemutató vagy előadásidő
  • A legfontosabb, hogy mindez egy olyan egységes tanulási környezetben jön létre, amelyet kifejezetten az online tanuló igényeinek kielégítésére terveztek - egy könnyen kezelhető és bármely eszközről bárhonnan elérhető

Világszínvonalú tanulmányi platform

Innovatív online tanulókörnyezet, amely a támogatási szintet és az interakciót minden más üzleti iskola nélkülözheti.

Tanulmányi helyünk tartalmaz minden tanulási anyagot, amelyekre szüksége lesz a tanulmányaihoz: egyszerűen jelentkezzen be az induláshoz. Az intuitív bemutató, az együttműködő stúdió és az értékelési területek előnyeit élvezheti, ahol a legmodernebb funkcionalitás lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen töltsd fel munkádat, felbecsülhetetlen értékű visszajelzéseket kapj az oktatóktól, és vegyen részt a többi tanulóval folytatott beszélgetésekben.

Hozzáférhet számos műszerfal funkcióhoz is, amelyek segítséget nyújtanak a tanulmányok megszervezésében, amelyeket szinkronizálhat a személyes naplójával, hogy megőrizze az értékelési határidőket és eseményeket.

Az Aberdeen Online Egyetemen folytatott tanulmányok megválasztása magának irányítja a tanulást; a tanulmányi oldalunk biztosítja a felületet.

Inspiráló interaktív tartalom

Akkor megtámadják, hogy az újonnan szerzett készségeket, technikákat és ismereteket az első naptól kezdve gyakorolják.

Tananyagainkat kifejezetten a modern üzleti szakemberek számára terveztük. A kortárs stílus és az intuitív funkciók lehetővé teszik, hogy bármikor és bárhogy is részt vegyen a tanulmányaival.

A tevékenységek közé tartozik az esettanulmányok vizsgálata, innovatív üzleti javaslatok megteremtése és a reflexiós gyakorlatok teljesítése, amelyek lehetővé teszik, hogy alapos ismereteket szerezzen a legjobb üzleti gyakorlatról egy globális üzleti környezetben.

Az iparági szabványok széles választékát alkalmazza, valamint részt vesz az izgalmas csapatépítő szimulációkban. Együttműködéssel a programból kiderül, hogy a kulturális szempontból sokszínű perspektívából széles körű megértést kap az üzleti területek.

Végső soron a tananyagaink lehetőséget nyújtanak Önnek üzleti vállalkozóként való fejlesztésére; felszerelt és magabiztosan képes kezelni a kortárs üzleti világ kihívásait.

Az inspiráló, interaktív tartalmak kóstolójának kóstolóként számíthat arra, hogy az egyik programunkban tanulhat, nézze meg az animációt a kilenc vezetési elmélet áttekintésében öt perc alatt.

Rugalmas tanulmány

A University of Aberdeen Online a legjobb megoldást kínálja Önnek - tanuljon bárhol és bármikor, amikor választja.

Az online tanulás azt jelenti, hogy nem léteznek oktatóanyagok, szemináriumok vagy előadások. A személyes elkötelezettségeiden dolgozhatsz, bejelentkezhetsz a tanulmányi oldalra olyan időnként, amely megfelel Önnek, bármely eszközről, mozgásban, munkahelyen vagy otthon.

Soha nem lesz szükséged arra, hogy részt vegyen a vizsga során, mivel minden értékelés a tanfolyam alapú.

Mivel programaink főként aszinkron kommunikáción keresztül érkeznek, szabadon válaszolhat a kérdéseire és észrevételeire, és a tanára elegendő időt kap, hogy részletes, érdemes visszajelzést nyújtson. Ön is részt vesz az élő viták és viták, amelyek megszervezik egy olyan időben, amely kényelmes mindenki számára a csoportban.

Korlátlan támogatás

Az online tanulás nem jelenti azt, hogy elszigetelten tanul.

Mint Aberdeen University Egyetem hallgatói, korlátlan, egy-egy tanácsadást és tanácsadást kapunk tapasztalt oktatókból és egy átfogó hallgatói támogatási szolgáltatásból a tanácsadói csapatunkból, akik további segítséget nyújtanak bármilyen adminisztratív, lelkipásztori és technikai kérdésben tapasztalat.

A program teljes időtartama alatt tantárgyakra szakosodott oktatókból érkezik. A beépített üzenetküldő rendszeren keresztül küldött és fogadott üzenetek számát illetően nincs korlátozva, és tanárai és tanácsadói 24 órán belül, hétfőtől péntekig válaszolnak.

Globális hálózat

A modern üzleti világban a professzionális kapcsolatok globális hálózatának létrehozása felbecsülhetetlen értékű a sikere szempontjából.

A program során találkozhat a különböző iparágakból, ágazatokból és kultúrákból származó tehetséges szakemberekből világszerte. A csoportos projektek, a csapatépítő gyakorlatok és az online stúdióban folytatott viták során együttműködve a kulturális szempontból sokszínű perspektívákat szélesítheti ki az üzleti élet minden területét érintő nézeteit és megértését, valamint olyan globális kapcsolatok személyes hálózatát, amely túlmutat a tudományos tapasztalat.

Az Aberdeen Online Egyetem ideális módja a mai globális üzleti világban való munka, kapcsolódás és kommunikáció: a nemzetközi diákokkal való hálózat és a határokon átnyúló kommunikáció a kortárs üzleti gyakorlat technológiájával.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Online MBA » Megjelenítés Online MSc »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MBA

MBA Global

On-line Részidős 2 év October 2018 Egyesült Királyság Aberdeen

Az Aberdeen Egyetem MBA (Global) az egyetlen teljesen online MBA program, amelyet az Egyesült Királyság hat ősi egyeteme kínál. Fedezze fel a nemzetközi társakkal párhuzamosan előre-gondolkodó és megzavaró üzleti megközelítéseket, miközben alapvető képességeket szerez a vezetésben, az innovációban, a változáskezelésben, a stratégiafejlesztésben, az értékesítésben és a marketingben. A program lehetőséget ad arra is, hogy személyre szabja az MBA-t, hogy megfeleljen saját karriercéljainak, kutatási és esettanulmányok elvégzésével olyan területeken, amelyek szakmai érdeklődésre számítanak. [+]

Az Aberdeen Egyetem MBA (Global) az egyetlen teljesen online MBA program, amelyet az Egyesült Királyság hat ősi egyeteme kínál.

Fedezze fel a nemzetközi társakkal párhuzamosan előre-gondolkodó és megzavaró üzleti megközelítéseket, miközben alapvető képességeket szerez a vezetésben, az innovációban, a változáskezelésben, a stratégiafejlesztésben, az értékesítésben és a marketingben.

A program lehetőséget ad arra is, hogy személyre szabja az MBA-t, hogy megfeleljen saját karriercéljainak, kutatási és esettanulmányok elvégzésével olyan területeken, amelyek szakmai érdeklődésre számítanak.

AZ INNOVÁCIÓ ÉS MEGSZAKÍTÁS EXPLORING ... [-]


MSc

MSc Pénzügy

On-line Részidős 2 év October 2018 Egyesült Királyság Aberdeen

Az MSc Finance az Aberdeen Egyetem az egyetlen teljesen online Master of Finance program által kínált egyik az Egyesült Királyság hat ősi egyetemek. Nyerjen minden lényeges képességet a sikeres pénzügyi karrierhez, miközben mélyreható megértést nyer a pénzügyi elméletekről, feltételezésekről és technikákról, mielőtt gyorsan fejlődő specializációkat, például a Fintech-et, a nagy adatokat, a szabályozást és a nemzetközi pénzügyeket fedezne fel. A program egyedülálló lehetőséget biztosít Önnek a mesterképzéshez való kreditek megszerzésére, a CFA® hitelesítő adatok tanulmányozásával, és ezáltal előnyökkel jár a versenyképes munkaerőpiacon. [+]

Az MSc Finance az Aberdeen Egyetem az egyetlen teljesen online Master of Finance program által kínált egyik az Egyesült Királyság hat ősi egyetemek.

Nyerjen minden lényeges képességet a sikeres pénzügyi karrierhez, miközben mélyreható megértést nyer a pénzügyi elméletekről, feltételezésekről és technikákról, mielőtt gyorsan fejlődő specializációkat, például a Fintech-et, a nagy adatokat, a szabályozást és a nemzetközi pénzügyeket fedezne fel.

A program egyedülálló lehetőséget biztosít Önnek a mesterképzéshez való kreditek megszerzésére, a CFA® hitelesítő adatok tanulmányozásával, és ezáltal előnyökkel jár a versenyképes munkaerőpiacon.... [-]