Hivatalos Leírás

EFMD Equis Accredited

A Bath egyetemét Royal Charter alapította 1966-ban. Az egyetemünk a gyönyörű UNESCO Világörökség részét képező városra néz, és barátságos, támogató és inspiráló környezetet kínál kutatási vagy tanulmányi célokra.

Campus közösségünk forrása a nagy törekvés, vállalkozás, kreativitás és sokszínűség kultúrájából ered. Kutatási és oktatási tevékenységünk középpontjában a tudományos, technológiai, mérnöki, menedzsment és a társadalomtudományi tudományos erősség áll. Ezeken a területeken létrehoztunk egy erényes kutatási és oktatási kiválósági kört, és a mi agresszív, agilis megközelítésünk összhangban van a gyorsan változó globális menetrenddel.

Kutatásaink gyakorlati alkalmazásokkal rendelkeznek társadalmi és gazdasági előnyökkel, és a nemzetközi és interdiszciplináris együttműködés igazi szellemében valósulnak meg.

Szektorvezetők vagyunk abban, hogy a felfedezést továbbfejlesztett gyakorlat, politika, tervezés, hatékonyság és eredményességre fordítjuk.

Mi vagyunk az első választott egyetem a diákok világszerte. Kínálunk megkülönböztető keveréke az akadémiai hírnév, a kiemelkedő diplomás foglalkoztatási rekord, világszínvonalú sportlétesítmények, valamint a teljes program a társadalmi, kulturális, szabadidős és személyes fejlődési lehetőségeket.

Partnerkapcsolatunk az alapja a kutatásunknak, az elhelyezésünknek és a posztgraduális foglalkoztathatóságnak. Az elhelyezés lehetőségei a fegyelmi alapunkon belül egyedülállóak a vezető brit kutatóegyetemek között.

Pozitív hozzájárulást adunk régiónk gazdaságának élénkítéséhez, támogatva minden 17 munkahelyet, és körülbelül 300 millió fontot fordítanak Bath és Északkelet-Somerset GDP-jére. Innovációs Központunk a város gazdaságának diverzifikálását segíti elő a magas hozamú vállalkozások inkubálásával és számos regionális hálózat koordinációjával a fejlett technológiai szektorok számára.


Küldetésünk

Küldetésünk, hogy világszínvonalú kutatást és oktatást nyújtsunk, tanítványainkat arra, hogy jövõbeli vezetõk és innovátorokká váljunk, és a kutatás, a vállalkozás és a befolyás révén hasznosítsuk a szélesebb lakosságot.


A látomásunk

Elképzelésünk, hogy nemzetközi kutatási és oktatási központként ismerjünk el, amely globális hatást ér el öregdiákaink, kutatásaink és stratégiai partnerségünkkel.


Az értékeink

Értékeink az alábbiak iránti elkötelezettségünkön láthatók:

 • a minőség és a kiválóság biztosítása;
 • táplálja a nagy törekvéseket;
 • a bölcsesség megkérdőjelezésének szabadságának támogatása;
 • törekvés a tudományos és szakmai integritás legmagasabb színvonalára;
 • felelősségteljes és mások iránti tisztelettel;
 • az egyenlőség, a sokszínűség, a beilleszkedés és az elérhetőség előmozdítása;
 • a legjobb környezetvédelmi gyakorlat elfogadásával.

A Bath Egyetem - Épületek és létesítmények a Vimeo Egyetemen.


A mi jövőnk

Az elkövetkező öt évben a találmány, gazdálkodás és nemzetközi elkötelezettség gazdag örökségére építünk:

 • kutatási erőnket kiterjeszteni a dinamikus kutatók toborzásával, a tehetségük ápolásával és az ambíciójuk táplálásával;
 • megerősítik nemzetközi befolyását világszerte működő partnerségeken keresztül, amelyek kreatív választ adnak a kutatási és oktatási lehetőségekre;
 • nemzetközi felsőoktatási vezetővé válik a posztgraduális képzésben, fokozva a meglévő presztízsportfóliót innovatív és globális szállítási módokkal;
 • gazdagítják a posztgraduális és egyetemi tapasztalatokat úgy, hogy szándékosan bevonják munkatársainkat, diákjainkat, munkáltatóinkat, partnereinket és alumni közösségeinket;
 • bővítsük kapacitásunkat és képességünket az új infrastruktúrákba, létesítményekbe és technológiákba való befektetéssel. Ezáltal növeljük kutatási és oktatási kiválóságunk megkülönböztető jellemzőit.


Stratégiánk

A kutatási kiválóság biztosítása

Kutatási kapacitásunk megerősítése új akadémiai találkozókon és tőkebefektetéseken keresztül növeli hatásunkat és befolyását. Doktori hallgatói létszámunk bővítése és a korai karrier kutatók támogatása növeli kutatói kultúránk élettartamát, és létrehoz egy tehetséggondozást. Kutatási együttműködéseink kiterjesztése növeli a profilunkat, új perspektívákat és új lehetőségeket teremt.

A regionális, országos és nemzetközi részvétel biztosítja, hogy szellemi erőforrásaink optimálisan befolyásolják a gazdasági gyorsulást és a társadalmi innovációt.


Teljesítsd a tanítás kiválóságát

Az innovatív tanterv-tervezés és a technológia által továbbfejlesztett tanulás megtartja a kézbesítésünk elismert minőségét. Jelentősebb részvétel alapképzéssel és posztgraduális képzéssel a tanulás és a tanulás folyamatos fejlesztése érdekében. A munkáltatókkal és a szakmai testületekkel való kapcsolattartás megkönnyíti a munkahelyi változó készségekre való reagálást. A kiválóság elismerése és fejlesztése a tanítási gyakorlatban növeli a diákok elégedettségi szintjét, és támogatja a szállításért felelős személyek karrierlehetőségeit. A diplomások és a posztgraduális pályakezdők felmérése biztosítja, hogy értéket adjunk a foglalkoztatási kilátásoknak. A digitális technológiákba és az új infrastruktúrába történő befektetés segít nekünk abban, hogy kielégítsük a kínálatunk iránti nagy igényt, és új pedagógiai megközelítéseket fogadjunk el.


A nemzetközi elkötelezettség és partnerségek előmozdítása

A kiemelkedő nemzetközi egyetemekkel és a politikai döntéshozókkal kialakított formális partnerkapcsolataink megerősítése erősíti nemzetközi hálózatainkat, és kiterjeszti befolyását. A megalapozott és korai pályakezdő kutatók mobilitása és kulturális támogatása növeli nemzetközi profiljuk bővítését és kutatási hálózataik bővítését. Az együttműködésen alapuló kétoldalú és multilaterális kutatási lehetőségek, szimpóziumok és kollokviumok erősítik nemzetközi hálózatainkat. Az egyetemi és posztgraduális mobilitási lehetőségek bővítése segíteni fog a hallgatóinknak a foglalkoztathatóság növelésében a globális toborzási piacon és létrehozni a jövő hálózatát.


A különböző társadalmi és kulturális hátterű diákok vonzása és támogatása

Egy olyan inkluzív környezet biztosítása, amely sokféle tanulói népesség változatos támogatási igényeit előrevetíti, segíteni fogja az egyéni hallgatókat abban, hogy elérjék a potenciált. A partner iskolákkal és főiskolákkal való együttműködés a tehetséges fiatalok törekvéseinek növelése és annak biztosítása érdekében, hogy rendelkezzenek az előfeltevéshez szükséges ismeretekkel és készségekkel, hogy segítséget nyújtsunk a rendelkezésünkből, segíteni fog nekünk szélesebb körű részvételi célok elérésében. Az alulreprezentált hátterű hallgatók célzott és társtámogató hálózatainak fejlesztése segít abban, hogy megőrizzük a hallgatók megtartásának és sikerének kiemelkedő eredményeit.


Fokozza a hallgatói tapasztalatokat az érintett hallgatói testületekkel való partnerségben

A diákközösséggel együttműködve biztosítja, hogy a diák hangja tájékoztassa a döntéshozatalt, és minden hallgató, egyetemi és posztgraduális, jó minőségű jóléti, lelkipásztori és tudományos támogatást kap. Ezenkívül támogatni fogja a személyes, szakmai és tudományos készségek fejlesztésének és a társadalmi, szabadidős és önkéntes tevékenységekhez való hozzáférésének lehetőségeit. Indukciós tevékenységünk fejlesztése támogatni fogja a diákok átmenetét az egyetemi életre és a posztgraduális tanulmányokra történő átmenetet. Befektetés az elhelyezés támogatására erősíti a rendelkezésünkre álló kiemelkedő és megkülönböztető aspektust.


Fejleszteni kell fizikai infrastruktúránk és informatikai kapacitásunkat, hogy reagálhassunk tevékenységünk volumenére és természetére

A helyi önkormányzatokkal és a helyi vállalati partnerségekkel szorosan együttműködve törekszünk arra, hogy fizikai infrastruktúráinkat fejlesszük kutatási erőnk növekedésének támogatására, és megfeleljenek a leendő hallgatók és a posztgraduálisok igényeinek. Az új digitális technológiák elfogadása és az informatikai infrastruktúránk rugalmasságának növelése az informatika alapvető fontosságát minden tevékenységünkre támaszkodva, valamint támogatja online és kombinált tanulásuk bővítésének támogatását.


Fejlessze népünk képességeit, hogy teljesítse céljainkat és rugalmasan reagáljon a változó igényekre

A legjobb embereket toborozni, és támogatni őket abban, hogy teljes potenciáljukat megvalósítsák, segíteni fog nekünk abban, hogy kiválóságot biztosítsunk. Befektetés a vezetésünkbe és a vezetési kapacitásunkba segít abban, hogy támogassuk a kollégáinkat, hogy rugalmasan reagáljanak a diákjaink és más érdekeltek változó igényeire.


A pénzügyi kapacitás biztosítása a kutatási és oktatási erőforrás-kiválósághoz

A pénzügyi többletek megteremtése lehetővé teszi számunkra, hogy befektetni tudjunk jövőnkben, erősítsük kutatási kapacitásunkat, kiterjeszthessük nemzetközi befolyásainkat, bővítsük posztgraduális népességünket és megtartsuk a hallgatói tapasztalat minőségét. A szelektív befektetések és az erőforrások elosztása optimalizálja tevékenységeink hatását. 66 millió font nagyságú 50. évfordulós adománygyűjtési célunk elérése lehetővé teszi számunkra, hogy felgyorsítsuk a kutatási erőforrásokba történő beruházások és az új létesítmények fejlesztését a hallgatói élmény fokozása érdekében.


Tulajdonságaink

Közösségi nyereményeink:

Az excel :
Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

MSc

University of Bath Online

Kombinálja a saját törekvését és ambícióit a Bath-i Egyetem vállalkozási menedzsmentjével és innovációjával foglalkozó online magántudományi kiválóságával és betekintésév ... [+]

Kombinálja a saját törekvését és ambícióit a Bath-i Egyetem vállalkozási menedzsmentjével és innovációjával foglalkozó online magántudományi kiválóságával és betekintésével. Az EQUIS által akkreditált Bath School of Management vezette be, ez az online posztgraduális kurzus izgalmas új perspektívákat kínál a hagyományos üzleti tudományágak számára, egész életen át tartó vállalkozás útjára indítva. Függetlenül attól, hogy családi vállalkozást bővít, új vállalkozást bocsát ki, vagy arra törekszik, hogy pozitív hatást gyakoroljon a vállalaton belül, a világ vezető iskolája segíteni fog Önt.

Nyisd ki egy teljesen új gondolkodásmódot... [-]

Egyesült Királyság Bath
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
27 hónap
On-line
Bővebben magyarul
University of Bath Online

A politikai bizonytalanságtól a pénzügyi és a felvételi igényekig a közgazdaságtan a mindennapi döntéshozatal szerves része. A Bathi Egyetem elismeri ennek fontosságát, a ... [+]

A politikai bizonytalanságtól a pénzügyi és a felvételi igényekig a közgazdaságtan a mindennapi döntéshozatal szerves része. A Bathi Egyetem elismeri ennek fontosságát, az online MSc Applied Economics a banki és pénzügyi piacokkal túllép a kutatási munkákon és a valós világban, így betekintést nyújthat az első napból. Az első egyetem az Egyesült Királyságban, ahol online mesterképzést kínál az alkalmazott gazdaságtanban, és az elméleti gyakorlatot hangsúlyozva, időigényes szakembereknek nyújt lehetőséget arra, hogy továbbfejlessze a gazdasági, banki és pénzügyi karrierlehetőségeiket.

Ismerje meg az iparág vezető szakértőit

A közgazdaságtan online mesterképzését a Gazdaságtudományi Tanszék vezeti, amely világszerte elismerte a gazdasági elmélet, az ökonometria és a pénzügyek kutatását. A tanfolyamot aktív, közzétett kutatók vezetik, akik éves tapasztalattal rendelkeznek a közgazdaságtan területén, akik tanítása, támogatása és inspirációja az egész tanulmánya során.... [-]

Egyesült Királyság Bath
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
3 év
On-line
Bővebben magyarul
University of Bath Online

Csatlakozzon az egyik leggyorsabban növekvő iparághoz az Egyesült Királyságban, egy online informatikával informatikában, a Bath Egyetemen. 2022-re több mint 500 ezer emb ... [+]

Csatlakozzon az egyik leggyorsabban növekvő iparághoz az Egyesült Királyságban, egy online informatikai MSc-vel a Bath-i Egyetemen. 2022-re több mint 500 ezer emberre lesz szükség a digitális színtér három legmagasabb képzettségű csoportjának pozícióinak kitöltéséhez. A Bathi Egyetem elit ismeri az elit számítógép-tudományi szakemberek fejlesztésének fontosságát, és ez a kurzus lehetőséget ad arra, hogy frissítse tudását és kapcsolja be karrierjét, függetlenül attól, hogy szoftverfejlesztő vagy technikai elemző lenne-e.

A világ vezető tudósai

A Bath-i Egyetem a dolgozó szakembereknek, vagy azoknak, akiknek nincs korábbi tapasztalata, tréninges, gyakorlati alapú tanítással segíti Önt és készen áll arra, hogy készen álljon a számítástechnikai karrierre. Az online számítógépes tudomány fokozatos tanulmányozása során inspiráló kutatói tudósok fogják tanítani őket, akiknek munkája az AI, a Human-Computer interakció és a kiberbiztonság terén jár. Ennek az az oka, hogy sok egyetemi diplomával rendelkező szakemberek olyan hatalmas cégekkel rendelkeznek, mint az Electronic Arts, a Nokia és a KPMG, és nyomon követhetik a lépéseket.... [-]

Egyesült Királyság Bath
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
27 hónap
On-line
Bővebben magyarul