University of Birmingham Online

Bevezetés

Hivatalos Leírás

116285_logos3.png

A nagy gondolatok kihívása és a jövőjük kialakítása

Legyél vezető pozícióban az Ön területén a posztgraduális diplomával a Birmingham- i Egyetemen . Az Egyesült Királyság egyik legmagasabb egyetemi intézménye , amely ötvözi a szigorú tudósok hosszú történelmét és a kari informált tudását az innovatív oktatási módszerekkel.

A birminghami Egyetem rugalmas online tanfolyamai összekötik Önt a nemzetközi karokkal és társaikkal, így kulcsfontosságú karrierlehetőséget és tájékozott globális perspektívát nyerhet. A Russell-csoport tagjaként a Birmingham- i Egyetem a legmagasabb tudományos kutatással és szakmai kapcsolatokkal rendelkező hallgatókat is magában foglalja mind a magán-, mind a közszférában.

A világ legmagasabb 100-as intézménye (a 2018-as QS World University Rankings) és a Russell Group tagjai közül a Birmingham Egyetem több mint egy évszázadot kihívást jelent és fejleszti a vezetőket. Ez a hagyomány ma is folytatódik, a legmagasabb tudományos kutatással és szakmai kapcsolatokkal rendelkező hallgatók körében, mind a magán-, mind a közszférában - függetlenül attól, hogy hol és hogyan tanul.

"A Birmingham Egyetem nagyszerű" gyakorlatias "megközelítést alkalmaz az online tanításban - akár online, akár e-mailen, akár Skype-on keresztül, valamint nagyszerű hálózati lehetőségek is - a leghatékonyabb a különböző csoportos projektek során.

Safiya Carroll, jelenlegi Online MSc Nemzetközi Üzleti Diák (Jamaica)

Örömmel kínáljuk a következő 100% -os online posztgraduális fokozatot:

Fogja meg a jövőjét az online tanulással, amelyet a modern posztgraduális hallgatóknak terveztek.

Tudj meg többet

Helyszínek

UK Online

Address
UK Online, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket