University of Birmingham Online

Bevezetés

Hivatalos Leírás

116285_logos3.png

A nagy gondolatok kihívása és a jövőjük kialakítása

Legyél vezető pozícióban az Ön területén a posztgraduális diplomával a Birmingham- i Egyetemen . Az Egyesült Királyság egyik legmagasabb egyetemi intézménye , amely ötvözi a szigorú tudósok hosszú történelmét és a kari informált tudását az innovatív oktatási módszerekkel.

A birminghami Egyetem rugalmas online tanfolyamai összekötik Önt a nemzetközi karokkal és társaikkal, így kulcsfontosságú karrierlehetőséget és tájékozott globális perspektívát nyerhet. A Russell-csoport tagjaként a Birmingham- i Egyetem a legmagasabb tudományos kutatással és szakmai kapcsolatokkal rendelkező hallgatókat is magában foglalja mind a magán-, mind a közszférában.

A világ legjobb 100 intézménye (QS World University Rankings 2020) és a Russell Csoport tagja, a Birminghami Egyetem több mint egy évszázada kihívást jelent és fejleszti a vezető elméket. Ez a hagyomány ma is folytatódik, és a hallgatókat kiemelkedő tudományos kutatással és szakmai kapcsolatokkal veszik körül mind a magán-, mind az állami szektorban - függetlenül attól, hogy hol és hogyan tanul.

"A Birmingham Egyetem nagyszerű" gyakorlatias "megközelítést alkalmaz az online tanításban - akár online, akár e-mailen, akár Skype-on keresztül, valamint nagyszerű hálózati lehetőségek is - a leghatékonyabb a különböző csoportos projektek során.

Safiya Carroll, a jelenlegi MSc International Management hallgató (Jamaica)

Örömmel kínáljuk a következő 100% -os online posztgraduális fokozatot:

Fogja meg a jövőjét az online tanulással, amelyet a modern posztgraduális hallgatóknak terveztek.

Tudj meg többet

Helyszínek

UK Online

Address
UK Online, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket