University of Essex Online

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük University of Essex Online . Ha szeretné javítani a szakmai pályafutását, az online távoktatási fokozatok és a posztgraduális kurzusok a legköltséghatékonyabb, kényelmesebb és rugalmasabb módszerek. Növelje az oktatását és a karrierjét a földrajzi helytől, a munkától vagy a személyes kötelezettségektől függetlenül.

Az University of Essex Online tanulva a magasan elismert brit egyetemtől kapja meg a szakképzettségét, és hozzáférhet az összes egyetemi támogatáshoz, amelyet az egyetemen kaphat.

Miért érdemes tanulmányozni University of Essex Online ?

  • Növelje karrierjét és képességeit, amelyek közvetlenül a munkahelyre átruházhatók.
  • Az iparági szakemberek minőségi oktatása a legújabb online oktatási technológiával kombinálva.
  • Folyamatosan kaptunk kiemelkedő általános hallgatói elégedettségi minősítéseket a független Országos Diákkutatásból, amely 89% -os pontszámot kapott a hallgatói elégedettség összességében 2019-ben.

Rólunk

Kínálunk egyetemi és posztgraduális képzéseket online az Egyesült Királyságban és a nemzetközi diákok számára, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy a tanulás rugalmas megközelítéséből részesüljenek, miközben fenntartják a legjobb brit egyetemtől elvárt minőséget és támogatást.

Strukturált távoktató tanfolyamaink lehetővé teszik, hogy egy egyedi virtuális tanulási környezetben dolgozhassanak a diploma irányában, és még mindig hozzáférhessenek az összes olyan támogatási és létesítményhez, amelyet az egyetemen várni fognak. Függetlenül attól, hogy olyan diák vagy, aki szeretné növelni a szakmai karrierjét vagy az iskolaelállítót, aki jövedelemre és értékes munkatapasztalatra választott, miközben egy bizonyos fokig tanul, az online tanulmány költséghatékony, kényelmes és rugalmas módszer.

Helyszínek

Colchester

Address
University of Essex Online, West Gate, 6 Grace Street
LS1 2RP Colchester, Anglia, Egyesült Királyság

Programok