University of Essex Online

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük University of Essex Online . Ha szeretné javítani a szakmai pályafutását, az online távoktatási fokozatok és a posztgraduális kurzusok a legköltséghatékonyabb, kényelmesebb és rugalmasabb módszerek. Növelje az oktatását és a karrierjét a földrajzi helytől, a munkától vagy a személyes kötelezettségektől függetlenül.

Az University of Essex Online tanulva a magasan elismert brit egyetemtől kapja meg a szakképzettségét, és hozzáférhet az összes egyetemi támogatáshoz, amelyet az egyetemen kaphat.

Miért érdemes tanulmányozni University of Essex Online ?

  • Növelje karrierjét és képességeit, amelyek közvetlenül a munkahelyre átruházhatók.
  • Az iparági szakemberek minőségi oktatása a legújabb online oktatási technológiával kombinálva.
  • Folyamatosan kaptunk kiemelkedő általános hallgatói elégedettségi minősítéseket a független Országos Diákkutatásból, amely 89% -os pontszámot kapott a hallgatói elégedettség összességében 2019-ben.

Rólunk

Kínálunk egyetemi és posztgraduális képzéseket online az Egyesült Királyságban és a nemzetközi diákok számára, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy a tanulás rugalmas megközelítéséből részesüljenek, miközben fenntartják a legjobb brit egyetemtől elvárt minőséget és támogatást.

A strukturált távoktatási kurzusok lehetővé teszik, hogy egyetemes virtuális tanulási környezettel a diplomád elérése érdekében dolgozzon, és továbbra is hozzáférjen minden olyan támogatáshoz és szolgáltatáshoz, amelyet elvár, hogy a campuson megkapja. Függetlenül attól, hogy egy olyan hallgató, aki javítani kívánja a szakmai karrierjét, vagy egy iskolaelhagyó, aki jövedelem és értékes szakmai tapasztalat mellett döntött a diploma megszerzése közben, az online tanulás költséghatékony, kényelmes és rugalmas módszer erre.

Helyszínek

Colchester

Address
University of Essex Online,
West Gate,
6 Grace Street

LS1 2RP Colchester, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

BA
BSc
MBA
MSc