University of Glasgow Online

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Glasgowi Egyetem

A Glasgowi Egyetemen jobb világról álmodozunk, és inspirációt kapunk, hogy segítsünk másoknak megváltoztatni. A QS World University 2021 ranglistáján a világ egyetemeinek top 100-ban rangsorolt Glasgow online mesterképzései lehetővé teszik törekvéseinek teljesítését a világ bármely pontjáról.

Tudj meg többet

Vezető tudományos szervezetként szerzett széleskörű tapasztalatunknak köszönhetően kifejlesztettük ezeket a 100% -os programokat, amelyek az eredeti kutatásokat és az innovatív megközelítéseket hangsúlyozzák, hogy elősegítsék karrierjük fellendülését, függetlenül attól, hogy hol áll az érdeklődésük / szakterületünk.

A Glasgow-i Orvostudományi és az Oktatási Iskola az 1. helyen áll az Egyesült Királyságban a 2021-es Complete University Guide szerint.

Az online tanulás azt jelenti, hogy nem kell feláldoznia jelenlegi karrierjét vagy vállalásait. Bárhonnan és bármikor hozzáférhet interaktív erőforrásainkhoz; ide tartoznak a videók, hangok, élő foglalkozások és beszélgetések, amelyeken keresztül kapcsolatba léphet oktatóival és hallgatótársaival.

A Glasgow-ban támogatjuk Önt abban, hogy elérje ambícióit, online tanuljon velünk, és ma elkezdje megváltoztatni a világot.

Tudj meg többet

Helyszínek

Glasgow

Address
Glasgow, Skócia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket