University of Portsmouth Online

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért csatlakozol hozzánk?

Portsmouth egy átjáróváros, amely nyitott a világ számára. Az egyetemünk ugyanaz. A részmunkaidős online tanfolyamok azt jelentik, hogy a világ bármely pontjáról tanulhat, amikor Önnek megfelel. Nálunk elsajátíthatja tudását és készségeit karrierlehetőségeinek javításához és globális hálózat fejlesztéséhez az út mentén. Csatlakozzon hozzánk oktatási útjának következő lépésénél. Nézze meg, hogyan segíthetünk elvinni oda, ahova akar menni.

# 21
egyetem az Egyesült Királyságban

(Guardian University Guide, 2020)

5
csillagok a foglalkoztathatóság szempontjából

(QS World University Rankings)

3
kezdő dátumok évente

Február, május és szeptember

woman, laptop, business

Diákjaink a világ minden tájáról származnak. Közel 150 ország diákjait fogadtunk és számlálunk. Örömmel üdvözöljük Önt is!

A Portsmouthi Egyetem részidős online tanfolyamát úgy tervezték, hogy körülötte legyen. Nem kell házhoz költöznie vagy vízumot szereznie, hogy velünk tanuljon. A kurzusra bárhol a világon hozzáférhet a Moodle segítségével, a könnyen használható digitális tanulási környezetünkkel (DLE). Ez azért lehetséges, mert minden modulunkat, tanulási tevékenységeinket és értékeléseinket online szállítják.

Minden kurzusmodulunkat kezelhető heti részekre osztjuk, hogy a kurzus megfeleljen az életmódjának és az elkötelezettségének.

A Portsmouthi Egyetemen végzett online tanfolyamon végzett diploma megszerzése után az oklevél ugyanolyan tudományos súlyú, mint az egyetemi diploma.

Helyszínek

Portsmouth

Address
Winston Churchill Avenue
PO1 2UP Portsmouth, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket