University of Sussex Online

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Új tanulási módok, új változások

Az 1961-ben alapított Sussexi Egyetem régóta híres, hogy mindenki számára világszínvonalú oktatást nyújtson. A távoktatási kurzusok lehetőséget nyújtanak arra, hogy Sussexben tanulhasson, bárhol is tartózkodik a világon.

Kutató-intenzív egyetem vagyunk, amely világszerte több mint 100 ország vezető tudósait és diákjait vonzza. Kihívást adunk az egyezményre, a radikális és progresszív ötletek támogatására, hogy a tanulók megkülönböztető oktatási tapasztalattal rendelkezzenek.

Célunk a diákok életének növelése és eszközök biztosítása a saját hozzájárulásuk és a világ megváltoztatásához.

„A nemzetközi marketingmesterek tanulmányozásának fő motivációja az volt, hogy minél több szakmai ismeretet szerezzek és tudásomat fejlesszem. Az online tanulás kényelme és rugalmassága valóban felkeltett. Az on-line tanulással tanulhatok és dolgozhatok kényelmesen. ”

Kathryn Huang - Digitális marketingvezető és nemzetközi marketing MSc (online) hallgató, Vancouver, Kanada.

 • Mozgassa a karrierjét
  Sokkal mélyebbre bízz a témában, amely lenyűgöz téged, és továbbfejlesztheti karrierjét a világ minden táján a munkaadók által kívánt készségekkel.
 • Online tanulás
  100% -ban online tanult, és évente hat kezdő időponttal, a kurzusok lehetőséget adnak arra, hogy elkezdjék a tanfolyamot, amikor tetszik és saját idejében tanulnak saját otthonából.
 • Tanulmányaink támogatása
  Használja ki a dedikált online Student Success Team-et, aki támogatni fogja Önt az utazáskor a beiratkozás és az érettségi között.
  learn, student, laptopgeralt / Pixabay

Tanulás online Sussex-szel

Megértjük, hogy sok diákunk úgy dönt, hogy egy posztgraduális kurzust tanulmányoz, hogy fokozza karrierjét. Az online mesterkurzusokat a foglalkoztathatóságra összpontosítva tervezték. Biztosítjuk, hogy a tanítás és a tanulás praktikus, a valós esettanulmányokra összpontosítva, és készségeket nyújtsunk, amelyeket közvetlenül a munkahelyre tudunk vinni.

100% -ban online tanult, a távoktatási kurzusok biztosítják a rugalmasságot ahhoz, hogy az Ön élete és karrierje köré illeszkedjen. A modulokat egy körhinta modell segítségével szállítjuk, ami azt jelenti, hogy ha bármikor szünetet kell tartania a tanulmányaitól, akkor egyszerűen leállíthatja a tanfolyamot, és újra csatlakozhat, ha ideje van, hogy újra tanulmányait * .

A tanítást az akadémikusok és a gyakorlati szakemberek végzik, akik vezető úttörő kutatást folytatnak és új gondolkodási módokat fejlesztenek a világra. Ahogy a mi egyetemi tanfolyamainkon is, minden egyes mesterképzésen keresztül egyértelműen Sussex-tanulási stílus fut. Ösztönözni fogják, hogy gondolkodjanak túl és kihívják a normát.

A virtuális tantermi környezetben való tanulás révén a munkáltatók a mai digitális világban számos további készséget szerezhetnek. Virtuális projekteken és virtuális csapatokon fog dolgozni, a diákok a világ különböző időzónáiban találhatók. Biztos lesz benne, hogy a digitális platformokon belül dolgozik, és digitális bajnoka lesz a szervezetén belül.

Az online hozzáférhetőség határozottan szem előtt tartva tanfolyamainkat minden földrajzi területen minden fizikai és kognitív képesség diákjaira építjük.

A távoktatás személytelen oldalát helyettesítő humán tapasztalattal az online tanfolyamok a diákok globális hálózatát ötvözik egymás közötti tanulási és vitafórumokon keresztül.

Az online mestereink itt vannak a diákok számára, akik mindenhol szeretnék változtatni.

* a maximális szünetidő a tanfolyamokra vonatkozik.117651_notes-macbook-study-conference.jpgIndítás Stock fotók / Pexels

Helyszínek

London

Address
London, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket