Hivatalos Leírás

A szerződéskötési főiskola az Egyesült Királyságban vezető online részvételi főiskola a mérnöki, építési, menedzsment, angol, valamint képzési és CPD tanfolyamok számára.

Globális szervezetként Online Attendance (Live Online) kurzusokat biztosít a diákok számára világszerte. Magas szintű diploma-szintű kurzusokat, szakmai gyakorlati kurzusokat, CPD-t és képzési kurzusokat kínál az építőipar számára a jövő szakemberei számára, akik tovább folytatják a karcsú pályafutást és az építőipar hatalmas globális vezetői lehetnek. Ezenkívül hatékony angol nyelvű programot kínál NESOL néven, amely az anyanyelvi angol nyelvet biztosítja az egyéb nyelvek hangszóróinak.

Az online részvételi kurzus azt jelenti, hogy nem feltétlenül kell elhagynia a munkahelyét, akkor nem feltétlenül kell elhagynia otthonát és családját. Ön élő hazai előadásokon és oktatóprogramokon vesz részt otthonából vagy tengerentúli tanulási központjainkból. A Főiskola remek alkalmat kínál arra, hogy megismerje a szabványos angol oktatást megfizethető áron. Érezni fogod, mintha egy osztálytermi környezetben lennél az Online Attendance tanfolyamokon.

A Főiskola büszke a szerződés és a kereskedelmi menedzsment létrehozására Tanfolyamok és az értékesített értékek és szabványos kurzusok révén elért eredményeiből. A minőség és az érték a tanfolyamok tükrözi a sikere a diplomások, akik vezetik a munkaerőpiacon.

Nehézséget okozhat a megfelelő tanfolyam kiválasztásában, amely kielégíti az Ön igényeit és érdekeit, és a kollégiumnak helyi karrier-tanácsadói vagy központjai vannak Dél- és Kelet-Ázsiában és a Közel-Keleten. A főiskola tervezi, hogy kiterjeszti a karrier tanácsadási szolgáltatások Oroszország és Dél-Amerikában a jövőben is. A karrier tanácsadók vagyunk itt, hogy titeket, és segít kiválasztani a tanfolyam, amely a legjobban megfelel az Ön érdekeit és karrier törekvéseit.

A College of Contract Management kínál egy elismert és adottságokat, és ezek megnyitják az utat a jövőbeli karrierlehetőségeket és progresszióját.

Tanítás és tanulás

Az egyes tantárgyak tanítási és tanulási stratégiái a tanfolyam eredményei alapján származnak. A Collaborative Online Attendance tanítási módszerek a program célkitűzéseinek elérésére szolgálnak, beleértve az élő online előadásokat, tanfolyamokat, oktatóanyagokat, gyakorlatokat, csoportos megbeszéléseket, visszajelzéseket a diákok beadványairól és online prezentációkat.

Az interaktív tanulási környezetben folytatott együttműködést ösztönző online részvétel modellje a hagyományos tartalomszolgáltatásra és a kommunikációra összpontosít, valamint a technológia világára helyezi a hangsúlyt.

Különféle online tanulási erőforrásokat fejlesztettek ki a független tanulás támogatására. Előadások, olvasási listák, megbízások és oktatói tájékoztatók az önálló online tanulás alapját képezik. A hallgatóknak várhatóan széles körben kell olvasniuk. Az Olvasás lehetõvé teszi a konkrét témák mélyreható feltérképezését, a nézõpontok feltérképezését, a kérdések kidolgozását és a lehetséges válaszok azonosítását. A csoportos munkát úgy tervezték meg, hogy a hallgatók megismerjék a kollektív vagy együttműködő munkafolyamatokat.

A hallgatókat arra is ösztönzik, hogy vegyenek részt online élő előadásokon, amelyek megkönnyítik az audiovizuális és a videó interakciót az oktatók és a hallgatók között. A kollégium bemutatta az online részvételi és tanulási központok leghatékonyabb stratégiáját, hogy elősegítse az online előadásokat, útmutatókat és megbeszéléseket az előadókkal és a mentorral, hogy növelje a társak és az előadók közötti kölcsönhatást.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Felsőfokú Diploma

The College of Contract Management (Online)

A Szakmai gyakorlatban a szerződéskezelésben szerzett speciális diploma képes Önnek kompetens készségeket nyerni a pályafutásának megkezdésére, mint szerződéskezelő / pro ... [+]

Szerződéskezelési szakmai gyakorlat Összesen tanfolyam díja £ 1.490 Összesen 50 kredit ECTS (Európai kreditátvitel és felhalmozás) A modulok száma 8 Meg lehet tanulni, miközben Ön dolgozik

Az Építőmérnöki Felmérő Intézete által akkreditált, a Jogosult Intézet választottbírói, a Chartered Management Institute és a Quantity Surveyor International

Bevezetés

A Szakmai gyakorlatban a szerződéskezelésben szerzett speciális diploma képes Önnek kompetens készségeket nyerni a pályafutásának megkezdésére, mint szerződéskezelő / projektmenedzser / szerződés-adminisztrátor / pályázati tanácsadó / projektvezető mérnök. A kurzus olyan szakemberek számára készült, akik az építőiparban és az olaj- és gáziparban telephelyeként / építésvezetőként / projektmenedzserként / építőmérnökként / mennyiségi mérnökként / ügyvédként dolgoznak. Ha befejezte a főiskolai programot a mérnöki, vagy a mennyiségi felmérés, vagy a jog, vagy a menedzsment, vagy bármilyen vonatkozó építési tanulmányok, akkor vezethet jutalmazó szakmai pályafutása az építőiparban, az olaj és a gáziparban.... [-]

Egyesült Királyság UK Online
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
6 - 9 hónap
On-line
Bővebben magyarul
The College of Contract Management (Online)

A tanfolyamokon megtanulod a legegyszerűbb módját a vizsgák átvételére, mely vizsgázó az író- és beszédpróbáidban keresni fogja, miért hibázott a tesztek ", ahol gyakori ... [+]

Az IELTS vizsga kihívás

Az IELTS (International English Language Testing System) a legnépszerűbb vizsga, amely felmérheti a pályázók angol nyelvő szintjét az egyetemi kurzusba való belépéshez az angol nyelvű országokban, a migráció és a vízumkérelmek tekintetében.

Jelenleg az IELTS teszt több mint 130 országban érhető el, évente 48 alkalommal. Szóval bárhol is tartózkodik, hozzáférhet az IELTS vizsgaelőkészítő online tanfolyamhoz.

Alapvető fontosságú:

Belépés az egyetemekre, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Kanadában, Új-Zélandon és az Egyesült Államokban Migrációs kérelmek Ausztráliába, Kanadába és Új-Zélandra Függ az állandó lakóhellyel rendelkező vízumkérelem az Egyesült Királyságba ... [-]
Egyesült Királyság UK Online
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
276 - 900 órák
On-line
Bővebben magyarul