IBBU-ECAMPUS

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Alkancellár üdvözlő üzenete

Az IBBUL Tanácsának, vezetőségének, munkatársainak és teljes hallgatóinak nevében engedjék meg, hogy őszintén üdvözöljem Önt az IBBUL - Ecampuson.

Biztosítani szeretném Önöket arról, hogy helyesen választotta az egyetemet, függetlenül attól, hogy visszatérő hallgató, adminisztratív vagy tudományos személyzet visszatér-e szolgálatra, vagy először csatlakozik az IBBUL-hoz.

Az IBBUL valóban az egyik leggyorsabban növekvő állami kormányzati tulajdonú egyetem Nigériában, amely arra törekszik, hogy világszínvonalú kiválósági központ legyen, amelyet az emberek, a partnerség, a tudomány és a technológia irányít.

Létének 16. évében, miután az Országos Egyetemi Bizottságtól (NUC) a 25. állami tulajdonban lévő és a 74. állami egyetemen 2004-ben megszerezte az engedélyt és a jóváhagyást, az IBBUL az Ecampus elindításáról döntött.

Ennek célja az volt, hogy teljes hozzáférést biztosítson a globális közönséghez, a felsőoktatás IBBUL márkájához, teljes távoktatási móddal, elektronikus úton.

Ezért ha csatlakozik az IBBUL-hoz, garantáltan egy olyan egyetem részese lesz, amely kiemelt figyelmet fordít a tanulmányi teljesítmény, a kutatás, az ösztöndíj, a kreativitás és az innováció kiválóságára. Emellett egyetem vagyunk, amely törődik hallgatóink, munkatársaink, valamint közvetlen és globális közösségünk jólétével. Így készségesen kínálunk támogatást, amely elősegíti növekedését és jólétét. Kancellárhelyettesként inkább a Service vezetőjeként látom magam.

Ez azt jelenti, hogy úgy gondolom, hogy az én felelősségem az IBBUL Közösség nevében végzett munka. Ebből a szempontból tehát garantálni tudom Önnek, hogy az IBBUL egyedülálló hely a tanuláshoz, a társasági élethez és az újításokhoz, hogy ideálisan átalakítsa a világot. Ezért üdvözlöm Önt a fedélzeten, amikor arra törekszünk, hogy együtt teljesítsük az Ön és álmainkat.

Adamu Abu Kasim professzor

142967_VC.jpg

Az IBBUL-ról

"Tanulás a szolgáltatásért"

A 2005-ben alapított Ibrahim Badamasi Babangida University Lapai egy nonprofit állami felsőoktatási intézmény, amely Nigériában, Lapai nagyvárosban (50 000–249 999 lakos közötti tartományban) található. A Nigériai Nemzeti Egyetemi Bizottság által hivatalosan akkreditált és / vagy elismert Ibrahim Badamasi Babangida University Lapai ko-oktatási felsőoktatási intézmény.

Az Ibrahim Badamasi Babangida University Lapai tanfolyamokat és programokat kínál, amelyek több tanulmányi területen hivatalosan elismert felsőoktatási diplomához vezetnek.

Küldetés

Elkötelezett a világszínvonalú diplomások előállítása iránt a sokoldalú kiválóság elérése érdekében minőségi kutatás, oktatás és közösségi szolgálat révén.

Látomás

Az emberek, a partnerség és a technológia által vezérelt világszínvonalú kiválósági központ lenni.

142132_pexels-photo-4560083.jpeg

Helyszínek

Lapai

Address
KM3 Lapai - Minna Road.
P.M.B 11

Lapai, Niger, Nigéria

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket