ILERNA Online

Bevezetés

Hivatalos Leírás

ILERNA Online Olaszország

Hivatalos online oktatási képesítések Spanyolországban. Elismerhető egészségügyi foglalkozások Olaszországban.

Tanuljon az első számú online szakmai képző központban Spanyolországban, és szerezzen képesítést az egészségügyi szakma gyakorlásához Spanyolország területén. Miután megszerezte képesítését, kérheti szakmai képesítésének elismerését Olaszországban. Rövid idő alatt, olaszul, távolról és anélkül, hogy mennünk kellene a spanyol központba. Szabad hozzáférés!

  • Spanyol hivatalos képesítések online. Elismerhető egészségügyi foglalkozások Olaszországban.
  • Tanuljon távolról didaktikai anyaggal, olaszul.
  • A vizsgákat Olaszországban teheti meg. Anélkül, hogy Spanyolországba kellene menni.

Teljesen olaszul

Nem kell Spanyolországba mennie vagy spanyolul tanulni, hanem online tanulni kell, a didaktikai anyag teljesen olasz nyelven íródik, és a néhány elnökórára Milánóban kerül sor.

Természetesen a vizsgákat az olasz irodában és olaszul fogja megtenni. Az Ön hozzájárulásával személyesen foglalkozunk ezzel a szakképesítéssel Olaszországban történő elismerés iránti kérelemmel. Csak meg kell kérdezni! További részletekért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

work flow

Tanuljon online az ILERNA-ban

Moduláris felirat

A moduláris kifejezés alatt modulokban készített képzést értünk. Az ILERNA Online minden félévben biztosítja az adott képzési ciklusban előírt összes professzionális modult, Ön választja ki azt, amelyet a szemeszter során tanulmányozni kíván, az Ön igényei szerint. Korlátozások és tiszteletben tartandó kötelezettségek nélkül. Más szavakkal, a tanulás megkönnyítése céljából a tantárgyak megválasztása csak a hallgató feladata, elvárásainak, tanulmányi ritmusának és mindenekelőtt az igényeinek alapján. A lényeg az, hogy minden olyan modult, amelyre a szemeszter végén meg kell tenni a vizsgákat, még a szemeszter megkezdése előtt megvásárolja.

Az egyes szemeszterek végén valóban lehetséges a kiválasztott modulokkal kapcsolatos vizsgák megtartása. Miután letették az egyes modulok vizsgaát, a végső pontszám örökre megmarad. A foghigiénikus címet a kurzusra vonatkozó összes vizsga teljesítése után kapják meg.

Virtuális campus

Az ILERNA Online virtuális campus szociális ILERNA Online működik, ahol hallgatóként lehetősége van profiljának létrehozására, a hirdetőtábla kezelésére, valamint a professzorokkal és más hallgatókkal való kapcsolattartásra. Ezenkívül az egyetemen keresztül hozzáférhet az oktatási anyagokhoz és a különféle képzési gyakorlatokhoz.

Csatlakozzon csoportokhoz, fórumokhoz és vitákhoz ... és ne hagyja ki a video oktatóanyagokat! Tanulmányozza az ILERNA Online amikor és hol akar!

137545_pexels-photo-3769021.jpeg

A hivatásos szakképző központ Spanyolországban

ILERNA Online az ILERNA elnöki képzési központból született, több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik az oktatási szektorban, kompetenciával és professzionalizmussal a távoktatásban. Ez egy hivatalos és vezető szakképző központ Spanyolországban.

Nº1 Spanyolországban!

ILERNA Online jelenleg Spanyolország vezető hivatalos online képzési központja. Tanfolyamai a legkeresettebbek, évente több mint 3500 hallgató képzését és a legszélesebb körű képzési kínálatot kínálják, több mint 13 szakmai továbbképzéssel.

Miután elvégezték az ILERNA Online tanulmányaikat, a hallgatók hivatalos képesítést szereznek, amely lehetővé teszi számukra a spanyolországi szakmai gyakorlat elvégzését. Más szavakkal: a hallgató képes foghigiénikusként dolgozni Spanyolországban. A megszerzett szakképesítés teljes mértékben felismerhető Olaszországban, ezért hallgatóink jogosultak a foghigiénikus szakma gyakorlására, mintha hároméves diplomával rendelkeznek.

A képzés megkönnyítése érdekében úgy döntöttünk, hogy új központot, az ILERNA Online Italia-t ILERNA Online Milánóban. Tanuljon távolról és szerezze meg azt a hivatalos spanyol képesítést, amely lehetővé teszi Olaszországban történő munkavégzést szakmai képesítés elismerése után. Szabad hozzáférés!

Teljesen olaszul

Nem kell Spanyolországba mennie vagy spanyolul tanulni, hanem online tanulni kell, a didaktikai anyag teljesen olasz nyelven íródik, és a néhány elnökórára Milánóban kerül sor.

Természetesen a vizsgákat az olasz irodában és olaszul fogja megtenni. Az Ön hozzájárulásával személyesen foglalkozunk ezzel a szakképesítéssel Olaszországban történő elismerés iránti kérelemmel. Csak meg kell kérdezni! További részletekért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

There is no substitute for hard work. ― Thomas A. Edison

Hivatalos végzettség

ILERNA Online egy hivatalos központ, amelyet a spanyol oktatási minisztérium elismert és engedélyezett. Az összes ILERNA Online képzés 100% -ban hivatalos és érvényes a szakmai funkciók elvégzésére.

Most Olaszországban!

ILERNA Online végül debütál Olaszországban, Milánóban székhellyel, azzal a céllal, hogy az olasz állampolgárok számára megfelelő segítséget nyújtson képzési ajánlataikhoz. A hallgatóknak kizárólag olaszul fordítanak figyelmet, valamint a tananyagokra, a gyakorlatokra, a vizsgákra és az elnöki órákra teljes egészében olaszul kerül sor.

Miután megszerezte a ILERNA Online címet, az érdeklődők számára az ILERNA Online segítséget nyújt a külföldi tanulmányok végzettségének elismerésével kapcsolatos valamennyi jogi és bürokratikus gyakorlat végrehajtásában, a 2005/36 / EK irányelv rendelkezései alapján. .

Helyszínek

Milánó

Address
Viale Sondrio,3
20124 Milánó, Lombardia, Olaszország

Programok

Az intézmény további kínálata: