International Telematic University UNINETTUNO

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A International Telematic University UNINETTUNO az egyetlen olyan olasz távoktatási egyetem, amelyet sikeresen értékelt az ANVUR (https://goo.gl/TZfjxw), a minőségi felsőoktatási minisztérium. Az olasz Oktatási, Egyetemi és Kutatási Minisztérium 2005. április 15-i rendelete alapján az UNINETTUNIO olyan jogi címeket állít elő, amelyek a világ minden részében jogi értéket képviselnek az egyetemi és a posztgraduális egyetemi tanulmányok számára. UNINETTUNO a bolognai folyamat ajánlásait követi, és az egyetemi krediteket az általános ECTS - európai kreditátviteli rendszer keretében nyújtja.

Az UNINETTUNO a világ egyik vezető távoktatási egyeteme, és nemrég számos nemzetközi elismerést nyert az E-Learning Platform kiválóságáért a Távoktatási Egyetemek Európai Szövetségétől (EADTU). A legjobb e-learning portálra vonatkozó IELA-díjat az UNINETTUNO-ra szállították a távoktatásban végzett kutatása, ismerete és fejlesztése alapján. Az EADTU igazgatótanácsának tagja - Távoktatási Egyetemek Európai Szövetsége, az ICDE - a Dél-Európa és a Mediterrán Távoktatási Tanács nemzetközi tanácsa képviselője, amelyet az UNESCO az UNESCO által az SDG 2030 célok elérése érdekében eljáró egyetemek (az https: //goo.gl/jmiif7), és szerepel az UNESCO Szövetségének IAU - Nemzetközi Egyetemek Szövetségének tagjaként.

UNINETTUNO 6 tanszéken, 25 fokos kurzusokon és több mint 163 vizsgaközponton szerte a világon. Ma UNINETTUNO 160 országból több mint 16 000 diák vesz részt, tulajdonosa a műholdas többnyelvű tv-csatornának szabadon forrongott, valamint a rendelkezésre álló online tanítási és tanítási platform 5 nyelven (arab, olasz, angol, görög, francia).

Figyelembe véve a világ minden részén működő távoktatási intézményben a rossz minőségű tanítási problémát, a hagyományos egyetemekkel való szoros partnerségnek köszönhetően az UNINETTUNO professzorait a hagyományos egyetemi partnerek legjobb professzorai közül választják ki.

Az UNINETTUNO a digitális környezetben való tanítás magas színvonalát biztosítja, köszönhetően a tanulás és a távoktatás egyedülálló modelljének, az új technológiáknak köszönhetően, valamint egy egyedülálló platform, amely ösztönzi és fenntartja a teljesítményt a személyes fejlődés mellett. Az UNINETTUNO-n a hallgatók követhetik a programokat, és érvényes tanulmányi címet és egyetemeket kaphatnak bárhol, idő- és térbeli korlátozások nélkül, egy határ nélküli egyetemet (https://goo.gl/gie8e1).

Hogyan tanulhatok?

Az interneten alapuló képzési tevékenységek egy webes makrorégióban zajlanak, amelyet Didaktikus Cyberspace-nek hívnak. A Didaktikai Cyberspace-ben a képzés és a tanulás folyamata megtörténik, és a hozzáférések változatosak a testreszabott bejelentkezéssel és jelszóval, a játékosok oktatási, oktatói, oktatói és hallgatói szerepe alapján. A leckék és az online on-demand tevékenységek napi 24 órában elérhetők élő streamingvirtual tantermekkel és felvett virtuális osztályokkal (https://goo.gl/jY26qD).

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Francia
  • Olasz
  • Arab

Megjelenítés Online Alapképzés » Megjelenítés Online Masters » Megjelenítés DBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor in Computer Engineering

On-line Nappali 3 év Nyílt Beiratkozás Olaszország Rome

Az alapképzés célja olyan szakemberek képzése, akik részt vehetnek az elemzési, tervezési, végrehajtási és rendszergazdálkodási tevékenységekben a számítástechnika, az automatizálás és a menedzsment területén. [+]

Az alapképzés célja olyan szakemberek képzése, akik részt vehetnek az elemzési, tervezési, végrehajtási és rendszergazdálkodási tevékenységekben a számítástechnika, az automatizálás és a menedzsment területén.

A program célja, hogy széles körű módszertani és technikai ismeretekkel rendelkezzen az informatika területén annak érdekében, hogy magas fokú rugalmasságot és a piaci igényekhez való alkalmazkodást elősegítő szakembereket hozzon létre. A matematikában és a fizikában is szilárd előkészületet biztosít, így szigorú módon biztosítja a mérnöki problémák megközelítéséhez szükséges eszközöket és tudományos módszereket.... [-]


Bachelor in Management Engineering

On-line Nappali 3 év Nyílt Beiratkozás Olaszország Rome

A Bachelor diploma Management Engineering célja, hogy képzett diákok, amelyek képesek kezelni a kérdéseket a tervezés és a menedzsment a termelési és logisztikai rendszerek, a modell folyamatok és a kölcsönhatások a többi vállalati rendszerek, azonosítani a teljesítményt, javaslatot tenni és végrehajtani fejlesztéseket. [+]

A Bachelor diploma Management Engineering célja, hogy képzett diákok, amelyek képesek kezelni a kérdéseket a tervezés és a menedzsment a termelési és logisztikai rendszerek, a modell folyamatok és a kölcsönhatások a többi vállalati rendszerek, azonosítani a teljesítményt, javaslatot tenni és végrehajtani fejlesztéseket. Ezen túlmenően a képzés eredményeképpen, két különböző kurzusra osztva, a hallgató képzettséggel veszi tudomásul, hogy egy vállalat gyakorlati tevékenységet folytat, módszertani ismereteit mind szervezeti, mind vezetési vonatkozásokban a termelési rendszerek irányítására.

A menedzsment mérnök olyan alapfokú oktatást kap, amely integrálja a fizikai-matematikai tudományok ismeretét, amely minden mérnöki diplomával közös, valamint az ipari szektort meghatározó tudományágak alapvető tartalma, a gazdasági elemzés és a szervezeti és műszaki elemek alapvető elemeinek megértésével Döntéshozatal. Ezek az alapok a módszertanok alkalmazásával és a komplex rendszerek kezelésére szolgáló eszközök alkalmazásával kapcsolatos tapasztalatok fejlesztésére, nevezetesen:... [-]


Bachelor közgazdaságtan és üzleti menedzsment

On-line Nappali 3 év Nyílt Beiratkozás Olaszország Rome

A program felkészíti a hallgatókat a készségekre és az önbizalomra, hogy hatékonyan kezeljék és alkalmazkodjanak a versenyképes és folyamatosan változó üzleti környezetek széles skálájához a nemzetközi színtéren. [+]

A program felkészíti a hallgatókat a készségekre és az önbizalomra, hogy hatékonyan kezeljék és alkalmazkodjanak a versenyképes és folyamatosan változó üzleti környezetek széles skálájához a nemzetközi színtéren.

A Bachelor in Economics és Business Management két fő útra oszlik:

Üzleti menedzsment: nemzetközi vezetési út az angol nyelvben;Pénzügyi menedzsment: az üzleti menedzsmentet célzó nemzetközi út, különös tekintettel az angol nyelvű pénzügyi kérdésekre.

A Business Management Pathway lehetővé teszi a diákok számára:

1) az üzleti adminisztrációval és vezetéssel kapcsolatos készségek fejlesztése;... [-]


Masters

Mester a vízismeretről, a tudatosságról és a tudásról

On-line Nappali 1 év Nyílt Beiratkozás Olaszország Rome

A "Vízi tudatosság, tudatosság, tudás és gazdálkodás" mesterkurzusa olyan magas színvonalú, holisztikus képzést kínál a víz és a vízkészletek kérdésében, amelynek középpontjában a vízzel kapcsolatos szilárd kultúra kialakítása és a két fő aspektus, amelyet a víz, mint az élet fő forrása a tudatosság és a széles körű és befogadó megközelítés képvisel. [+]

A "Vízi tudatosság, tudatosság, tudás és gazdálkodás" mesterkurzusa olyan magas színvonalú, holisztikus képzést kínál a víz és a vízkészletek kérdésében, amelynek középpontjában a vízzel kapcsolatos szilárd kultúra kialakítása és a két fő aspektus, amelyet a víz, mint az élet fő forrása a tudatosság és a széles körű és befogadó megközelítés képvisel.

Videómegjelenítésekkel és élő közvetítésű tantermekkel, az ágazat legjobb szakértője által kiválasztott professzorok segítségével a Master's Course a globális értékekre és tudásra összpontosító képzést kínál, bár helyi vertikálissal és alkalmazásokkal rendelkezik.... [-]


Kapcsolat
Közösségi Média