MIP Politecnico di Milano School of Management

Bevezetés

Hivatalos Leírás

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

ÜDVÖZÖLJÜK 1979-ben alapított, mint egy konzorcium között: a milánói és a sok olasz intézmények és több vezető állami és magántulajdonú ipari csoportok, ma MIP egy non-profit konzorcium korlátolt felelősségű társaság. MIP és a Department of Management, Közgazdasági és ipari technika együtt alkotják az School of Management a Milánói, Amely részt vesz a sok szempontból környező kutatás és az oktatás területén a gazdálkodási, közgazdasági és ipari tervezés.

2007-ben, a School of Management kezdetben által akkreditált EQUIS. Mivel az első csatlakozás Financial Times rangsor Az legjobb európai üzleti iskolák 2009-ben, a School of Management kapott a listában:

Executive MBA Full-Time MBA Master of Science in Management Engineering Testreszabott Executive Programok üzleti Nyílt Executive Programok a vezetők és a szakemberek.

2013-ban, az MBA és az Executive MBA program elnyerte a rangos nemzetközi akkreditációs, AMBA (Association of MBA). 2014-től az iskola tagja Unicon (International University Consortium for Executive Education), PRME (Alapelvei Felelős Management Education) és Cladea (Latin-amerikai Tanácsa Management Schools).

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Online EMBA » Megjelenítés Részidős MBA » Megjelenítés 1-year MBAs » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

EMBA

Nemzetközi flex emba

On-line Nappali Részidős 20 hónapok October 2018 Olaszország Milan Franciaország Nantes Reims Egyesült Királyság Edinburgh Spanyolország Madrid Kína Guangzhou Barcelona Belgium Brussels Glasgow Beijing Németország Munich Toulouse-le-Château + 18 további

Ezekben az években az oktatásnak hatalmas kihívással kell szembenéznie a digitális technológiák által. A világ számos vezető üzleti iskolája bővíti a digitális tanulás programjainak kínálatát, hogy megfeleljen a vezetők és a vezetők rugalmasságának egyre nagyobb szükségességének. A MIP válasza erre a szükségletre egy innovatív Executive MBA formátum - a Nemzetközi Flex EMBA (i-Flex) -, amely lehetővé teszi a vezetők számára, hogy ugyanazokat a készségeket tanulják meg, ugyanazt a hálózatot kapják, ugyanazt a diplomát kapják a Politecnico di Milano-tól, Az osztályban EMBA. [+]

A Nemzetközi Flex EMBA (i-Flex) egy 20 hónapos Executive MBA program, amelynek célja a menedzsereknek, akik a Microsoft technológiával kifejlesztett világ egyik legfejlettebb digitális tanulási platformját használva szeretnék kombinálni a nemzetközi tanulmányt a munkahelyi kötelezettségvállalásokkal. A program, az egyik legnagyobb távoktatási MBA kurzus, együttműködik a WOBI-val, az Üzleti Ötletek Világával.

Digitális tanulás vezetők és vezetők számára

Ezekben az években az oktatásnak hatalmas kihívással kell szembenéznie a digitális technológiák által.

A világ számos vezető üzleti iskolája bővíti a digitális tanulás programjainak kínálatát, hogy megfeleljen a vezetők és a vezetők rugalmasságának egyre nagyobb szükségességének.... [-]


Videók

Welcome to MIP

Kapcsolat

Cím Politecnico di Milano School of Management Via Lambruschini 4C - Building 26A
20156 Milan, Lombardy, Olaszország