Selinus University Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a Selinus Business School-ban

Tanúsítunk olyan vezetőket, akik változtatnak az üzleti világban

Intézményi munkánk a megszerzett vezetői képességek és korábbi tanulmányok igazolására szolgál a nemzetközi munka szempontjából. A Selinus University Business School egy független távoktatási online felsőoktatási társaság, amely rugalmas, liberális és globális tanulmányokat kínál egyetemi szinten a Business Administration Bachelor (BBA), a Business Administration Master (MBA), a Business Administration doktor (DBA) számára minden területen. üzleti és menedzsment.

A végleges disszertáció kitöltése után a Selinus Egyetem által kiadott alapképzési, doktori és doktori bizonyítványok és oklevelek olyan szakmai és nemzetközi bizonyítványok és oklevelek, amelyeket a Roseau Walley székhelye az Uniselinus Europe-n keresztül, Londonban székhellyel állít ki, amely a Selinus globális forgalmazásának engedélyese. Az egyetemi tantervek. Az oklevelek a megszerzett kredit alapján és a tanulmányi programok érvényesítésével összefüggésben kerülnek odaítélésre, valamint az oktatók ajánlásainak alapján azon helyi egyetemen, ahol a kredit szerezhető.

A menedzserek, vállalkozók és szakemberek számára fenntartott, szakmai karrierjük fejlesztésére irányított programjaink alapja és teljes mértékben kompatibilisek a nemzetközi oktatási rendszerekkel. Az iránymutatások, amelyekre az üzleti iskolánk hivatkozik, legalább 5 éves szakmai tapasztalattal egyenértékű abban a vezetési ágazatban, amelyben a jelölt működik.

A pályázó tantervének megfelelő összeegyeztethetőséget és készségeket a önéletrajz, a készségek összegének és a záró értekezésének értékének szigorú ellenőrzési és értékelési folyamatán keresztül értékelik.

089photoshootings / Pixabay

Karrier kilátások

Tanulmányi programjaink karrier-tanúsítvánnyal rendelkeznek, és legalább ötéves bizonyított tapasztalattal rendelkező jelöltek számára lehetőséget biztosítanak rangos BBA, MBA vagy DBA gazdálkodáshoz az üzleti adminisztrációban a szakmai tapasztalatukkal kapcsolatos tudományágban. A jelölteknek szigorú, eredeti és képesített végleges disszertáció útján be kell mutatniuk, hogy az üzleti adminisztráció terén elért tudásuk megfelel a nemzetközi tudományos előírásoknak a megkövetelt tudományos fegyelem vonatkozásában.

Szakterület széles körére összpontosítva, és sok éves tapasztalattal rendelkezik, hallgatóink fel vannak szerelve azokkal a készségekkel és ismeretekkel, amelyek a mai globális gazdaság sikeréhez szükségesek, és felkészültek a széles körű szakmai fejlődésre és karrierlehetőségekre.

A Selinus Business Schooll fokozatú programok kiváló választás vezetők, vállalkozók és szakemberek számára, akik azt akarják látni, hogy szakmai presztízsük növekszik a mai munkaerőpiacon. Tanácsadóink szigorú értékelése, a felügyelők kompetenciája az akadémia megszerzése szempontjából a magas szakmaiság garanciája, és nagyon releváns lehet, ha nem döntő jelentőségű a liberális tanulmányok magánterületén.

A nemzetközi SBS-diplomának egybe kell esnie azzal a kilátással, hogy a nemzeti és multinacionális vállalatok és szervezetek vezető posztjára léphet.

Helyszínek

Bologna

Address
Uniselinus Europe LTD
Via Pompeo Scipione Dolfi, 4 – 40122

Bologna, Emilia-Romagna, Olaszország

Roseau

Address
8, Copthall, Roseau Valley
00152 Roseau, Szent György plébánia, Dominikai Közösség

London

Address
71-75 Shelton Street
WC2H 9JQ London, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket