Hivatalos Leírás

Guglielmo Marconi Egyetem Olasz az első online egyetem, hogy akkreditálta az olasz Oktatási Minisztérium és az első és egyetlen olyan olasz akkreditált egyetem az Egyesült Államokban.

A több mint 14.000 diák, a University Guglielmo Marconi részt vesz a jelentős kutatási és innovációs túlra a hagyományos tanulási környezet, elősegíti az innovatív fejlett technológiai megoldások csatlakoznak a hagyományos tevékenységek, mint például előadások, workshopok és szemináriumok módszereket.

Egyetemi harc, hogy elérjék értékek és küldetése igényeinek megfelelően minden diák kínál különböző lehetőségeket, hogy tanulmányozza a graduális és posztgraduális a rugalmas munkaidő, folyamatos beiratkozás, online osztályok, virtuális laboratóriumok és szimuláció. A kutatási tevékenység által támogatott, jól felszerelt laboratóriumokban, a produkciós iroda és a Marconi Studios Filmművészeti, ahol a diákok tudásukat és gyakorlati tapasztalatot szerezni képzés.

oktatási modell

100% online

Az oktatási modell 100% online keresztül valósul meg a modern virtuális campus. Minden tevékenység elvégezhető bárhonnan hozzáférést csak interneten keresztül egy számítógép vagy mobil eszköz:

  • Minden hallgató kiválaszthatja a legjobb időt, hogy tanulmányozza elhanyagolása nélkül a napi tevékenységet.
  • Miután csatlakozik a campus, a diákok hozzáférhetnek a digitális források tanulmányozására és eszközök kommunikálni a tanár vagy társaik.
  • Minden hallgató előrehaladását értékelni közvetlenül a virtuális campus.

iPad, mint egy tanulmány eszköz

Minden tanuló kap otthon a következő generációs iPad, mint egy tanulmány eszköz. Az iPad kényelmesen csatlakozhat campus és a hozzáférést a különböző könyveket gondosan kiválasztott tanárok és egyéb szükséges erőforrások a képzést.

Értékelés

Annak érdekében, hogy a programok minőségének, a tanuló értékelt heti a különböző tevékenységek:

  • vitafórumok
  • A diákok megvitatják felvetett kérdések vagy elemezzék a valós esettanulmány a tanár.
  • feladatok
  • Minden feladatot személyesen enyhül a tanfolyam oktató.
  • online tesztek
  • Vizsgálatok automatikusan minősíti a virtuális campus, hogy a diákok tudják, hogy sikereket azonnal.

nemzetközi tanárok

Minden tanár szakosodott egyetemi képzés területén minden kurzus, széleskörű szakmai tapasztalattal és nemzetközi tapasztalatok.

Minden tanfolyam videokonferenciák a tanárok, ahol a vizsgálatról és kétségek megoldódnak diákok készülnek.

Monitoring és folyamatos támogatást

Oktatási folyamatok megfelelnek a szigorú előírásoknak a tudományos minőség és a diákok állandó ellenőrzési, és támogatja a tanulási folyamat, amelyet egy csapat szakember a Student Services Center.

Program oktatási nyelve:
  • Spanyol

Az intézmény további kínálata:

Masters

UVirtual - GMU Universidad Guillermo Marconi

Program Master in Management az olaj, Földgáz és vegyipar tartalmaz egy tantervet kidolgozni, hogy létrehoz a készségek és sajátítsák el a vezetési eljárásokat Ipari olaj ... [+]

A program Master in Management az olaj, Földgáz és vegyipar Ez magában foglalja a tananyag célja, hogy építsen a készségek és sajátítsák el a vezetési eljárásokat Ipari olaj, földgáz és a Petrolkémia, amelyek szükségesek a sikeres vezetői és vezetői teljesítményét diplomások a dinamikus és versenyképes a szénhidrogén annak minden szakaszában.

Az első részben egy alapos tanulmányt valamennyi tevékenységét az értéklánc szénhidrogén feltárására, kiaknázására, víztározók, gyártás, szállítás, kezelés, feldolgozás, forgalmazás, finomítási és petrokémiai végzik.

Ezután a hatásköröket, amelyek célja, hogy vezesse a tevékenységét fogalmi mérnöki, alapvető mérnöki, részletes mérnöki projekt mérnöki szinten a következő területeken folyamat, mechanikai, műszerek, elektromos áram fejlesztése, stb ... [-]

Olaszország Róma
Október 2019
Spanyol
Nappali
18 hónap
On-line
Bővebben magyarul