Hivatalos Leírás

Hogy Európai Egyetem Tartozik a világ legnagyobb csoportját Felsőoktatási - díjas nemzetközi egyetemek -, és hozzáférést biztosít a minőségi oktatás középpontjában a diák.

Ez abban különbözik az innovációs készség és a tudományos modell differenciáló, hogy épül az elvek minőség, nemzetköziesedés és megközelítés az üzleti és a munkaerőpiacon.

A készítmény a diákok célja, hogy állítsa őket a globális Professional a jövőben az összes képességek elérése a szakmai siker a világ bármely pontján.

Az európai Egyetem ad fokú alap-, mester- és doktori és posztgraduális képzés a különböző területeken, mint a menedzsment, jogi, pszichológiai, emberi erőforrások, a marketing, a kommunikáció, a sport, a számítógépek és a technológia, és kiemelkedik, mint az intézmény felsőoktatás vezető tanítás Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Management.

MISSION

Létrehozása a globális szakemberek.

Hozzájárulnak a globális társadalom készítése révén a diákok, elősegítve a vállalkozói attitűd, amely a szociális felelősség elveinek, nemzetközi, a kutatásban és a foglalkoztathatóság.

VISION

Ahhoz, hogy egy nemzetközi referencia Egyetem és az első választás a diákok és a munkaadók.

VALUES

Vonat vállalkozók és felső szakemberek segítségével innovatív módszerek, felkészítve őket a globális piacon.

szigor

A tudományos programok fejlesztését és a diákok és minden folyamatokat.

sokféleség

változatos kínálata minőségi programok különböző szintjein a felsőoktatás.

egyetemesség

A felkészülés szakemberek egy határok nélküli világban, ösztönözve és biztosítja a kapcsolatot más kultúrákkal.

innováció

Alkalmazkodóképessége igényeit a munkaerő-piacon, amely a jelenlegi módszerei és tartalma annak érdekében, hogy sikeresen felkészítse a tanulókat.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Portuguese (Portugal)

Az intézmény további kínálata:

Posztgraduális Diploma

Universidade Europeia

A labdarúgás eredményei egyre inkább nem csak a játékosok tehetségétől és edzői képességétől függenek. A labdarúgó klub alapvető eszközei körüli szervezeti felépítése egy ... [+]

A Wiki-ről

A labdarúgás eredményei egyre inkább nem csak a játékosok tehetségétől és edzői képességétől függenek. A labdarúgó klub alapvető eszközei körüli szervezeti felépítése egyre inkább a hosszú távú siker előrejelzője. A labdarúgó-menedzsernek nemcsak a játékosok és a csapat teljesítményéhez kapcsolódó játék- és edzési folyamatokat kell ismernie, hanem a mestermenedzsment és marketing készségeket, a játékosok azonosítását és toborzását, vezetést, kommunikációt és tárgyalásokat is.

A műszaki irányítás szakterülete egyre inkább a nagy növekedés, a nemzeti és a nemzetközi igények egyik része. Ezeket a funkciókat egyaránt végre lehet hajtani a hivatásos labdarúgásban, a labdarúgásban, valamint a futballakadémiákban és iskolákban is. Annak érdekében, hogy ezeket a szakembereket jobban felkészítsük a műszaki irányítással járó feladatok elvégzésére, egy példátlan képzést népszerűsítettünk a portugál piacon, amely lehetővé teszi az edzőknek, hogy felajánlják az e feladatokhoz megfelelő tudást és készségeket.... [-]

Portugália Lisbon
Október 2019
Portugál
Nappali
Részidős oktatás
120 órák
On-line
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

Universidade Europeia

A Labdarúgás Sport igazgatója ennek a struktúrának a vezetője, amely a csapat irányításával és felépítésével kapcsolatos összes kérdést irányítja, az edző játékmodelljéve ... [+]

A Wiki-ről

A futballklub sportteljesítményéhez elengedhetetlen az összehangolt struktúrába öltött sportkultúra kiépítése.

A Labdarúgás Sport igazgatója ennek a struktúrának a vezetője, amely a csapat irányításával és felépítésével kapcsolatos összes kérdést irányítja, az edző játékmodelljével és az iparág növekedési referenciamutatásával összhangban. Azok az ismeretek és készségek, amelyeket a labdarúgás sportigazgatójának el kell sajátítania feladatai megfelelő és eredményes teljesítéséhez, magában foglalja a futballmenedzsment, a játékosok azonosítása és toborzása, a vezetés, a kommunikáció és a tárgyalások dimenzióit.... [-]

Portugália Lisbon
Október 2019
Portugál
Nappali
Részidős oktatás
60 órák
On-line
Bővebben magyarul

Universidade Europeia

Location address
Quinta do Bom Nome
Estrada da Correia, no. 53

Lisbon, Lisbon, 1500-210 PT
Social Media
Location address
Avenida D. Carlos I, nº4
Lisbon, Lisbon, 1200-649 PT
Location address
Porto, Porto District, PT