Universidade Europeia

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Universidade Europeia hozzáférést biztosít a hallgatóközpontú, minőségi felsőoktatáshoz. Kiemelkedik innovációs képessége és differenciáló akadémiai modellje miatt, amely a minőség, a nemzetközivé válás, valamint a vállalkozásokhoz és a munkaerőpiachoz való közelség elvein alapul.

Célja, hogy felkészítse hallgatóit a jövő globális szakembereivé, minden szükséges képességgel a professzionális siker eléréséhez a világ bármely pontján.

Universidade Europeia alapképzést, mesterfokozatot és doktori fokozatot, valamint vezetői oktatási programokat nyújt olyan különféle területeken, mint a menedzsment, a jog, a pszichológia, az emberi erőforrások, a marketing, a tervezés, a kommunikáció, a sport, a számítógépes technika és a technológiák. Kiemelkedik a vendéglátás és az idegenforgalom menedzsmentjének vezető felsőoktatási intézményeként.

Küldetés

Globális szakemberek felállítása. Hozzájárulás a globális társadalom fejlődéséhez a hallgatók felkészítésével és a vállalkozói hozzáállás előmozdításával, a társadalmi felelősségvállalás, a nemzetközivé válás, a kutatás kiválósága és a foglalkoztathatóság elvein alapulva.

Látomás

Vezető egyetemen és felsőoktatási intézményben lenni a hallgatók és a munkaadók körében.

értékek

A vezető vállalkozók és szakemberek képzése innovatív módszerekkel, felkészítve őket a globális piacra.

  • Szigor - a programok és a hallgatók akadémiai fejlesztésében és a folyamatmenedzsmentben.
  • Sokszínűség - Különféle minőségi programokat kínál a felsőoktatás különböző szintjein.
  • Egyetemesség - Felkészítse a szakembereket a határok nélküli világra, ösztönözve és biztosítva a kapcsolatot más kultúrákkal.
  • Innováció - adaptáljuk oktatást a munkaerő-piaci igényekhez, kínálva a jelenlegi módszereket és tartalmakat a hallgatók sikeres felkészítése érdekében.

Helyszínek

Lisszabon

Address
Quinta do Bom Nome
Estrada da Correia, no. 53

1500-210 Lisszabon, Lisszabon, Portugália

Lisszabon

Address
Avenida D. Carlos I, nº4
1200-649 Lisszabon, Lisszabon, Portugália

Porto

Address
Porto, Porto kerület, Portugália

Lisszabon

Address
R. Laura Aires 4, Lisboa, Portugal
1600-604 Lisszabon, Lisszabon, Portugália