EDIX

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az EDIX , az UNIR Digitális Szakértői Intézete. Mi arra születettünk, hogy képezzük azokat a digitális munkatársakat, amelyekre a vállalatoknak ma szükségük van.

Itt a Szakmai Forradalom

A Proeduca Group cége vagyunk, a spanyol nyelvű online képzés világelső és az UNIR, az internetes egyetem promótere.

A digitalizálással olyan változások idejét éljük, amelyek nem várnak senkit. A lehetőségek a technológiai szektorban rejlenek, és a recept csak képzésen és átképzésen megy keresztül. Ezért szeretnénk képezni az embereket egy jövővel rendelkező munkahelyre, és összekapcsolni őket a vállalatokkal.

Így fogjuk csinálni:

1. Gyakorlati módszer
A tantárgyak úgy lettek megtervezve és kifejlesztve, hogy „tudják, hogyan kell csinálni”, miközben „tudják, hogyan kell gondolkodni”.
2. Kiemelt tanárok
Az ágazat hiteles vezetői, akik a legismertebb vállalatok aktív dolgozói is.
3. Kihívás módszere
Részt vesz egy valódi vállalat projektjében. Csapatban és oktató segítségével fogja megtenni
4. Rugalmas és nomád képzés
Személyre szabott tanulás: Ön döntheti el, hogyan és mikor. Csak a vágyra és az internetkapcsolatra van szüksége.


5. Oktatók
Mindig kíséri, hogy elérje minden célját.
6. Foglalkoztatás jövővel
Versenyeinknek valódi rajtjai vannak. Ezért arra összpontosítanak, hogy a hallgatók elsajátítsák a jelen és a jövő kihívásaihoz szükséges készségeket.

Woman working upright on standing desk - office fit

Így tanulsz az EDIX

Diákjaink hozzáférhetnek egy fejlett online képzési platformhoz, amelyben nagyon vonzó multimédiás elemek találhatók. Az edzés nem lehet unalmas. Ezért folyamatosan frissülő videókkal, podcastokkal és magasan megtervezett e-könyvekkel tanulnak. A didaktikai egységek oszlopai gyorskönyvek (ezt hívjuk gyűjtő e-könyveinknek), élő webes szemináriumok és valós esetekről készült videók, amelyeket főszereplőik mondanak el.

De nem csak ez a karrierünk forrása. Az utolsó problémamegoldó gyakorlatok összekapcsolják a hallgatót a szakmai világgal, a professzorokkal fenntartott fórumok pedig nem csak érdekes hálózatépítést hirdetnek. Ezenkívül minden hallgatónkat mindig és egyénileg egy tutor alakja irányítja, aki a karrier céljainak elérésére irányítja őket.

#Minden változni fog

A karrierlehetőségek a digitalizáláshoz kapcsolódó új munkahelyeken rejlenek. EDIX erős társadalmi komponenssel született: meg akarjuk adni Önnek a szükséges eszközöket ahhoz, hogy a digitális szakértővé válhasson, amelyre a munkaerőpiacnak ma szüksége van. Nem számít az életkorod, a pályád vagy a gazdasági helyzeted.

A vállalatok 81% -a nem találja meg a keresett tehetséget .

Forrás: Infoempleo-Adecco 2019 jelentés

Nemzetközi támogatás

Az EDIX támogatjuk a PROEDUCA csoportot, többek között a La Rioja Nemzetközi Egyetem (UNIR), a Mexikói Internetes Egyetem (UNIR Mexico), a perui Neumann Business School posztgraduális iskola, a Marconi támogatását. Nemzetközi Egyetem, az USA-ban.

Online modelljének köszönhetően a PROEDUCA-nak több mint 90 országban van hallgatója, főleg Spanyolországban, Ecuadorban, Kolumbiában, Mexikóban, Peruban, Argentínában, Bolíviában és az Egyesült Államokban.

Helyszínek

Madrid

Address
Madrid, Madridi közösség, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket