ENyD - Escuela de Negocios y Dirección

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üzleti és Menedzsment Iskola

Az ENyD Üzleti és Menedzsment Iskola egy posztgraduális képzésre szakosodott oktatási intézmény, amelynek fő célja a professzionális profilok által megkövetelt kulcskompetenciák elsajátításának elősegítése egy, a munkakörnyezetre alkalmazandó 100% -os gyakorlati módszer alkalmazásával, az első naptól kezdve.

Közel 20 éves tapasztalata alapján több mint 40 000 hallgató 50 különféle nemzetiségből úgy döntött, hogy bízik az ENyD pedagógiai modellben, amelyet a Miguel de Cervantes Európai Egyetem hagyott jóvá. Tanulmányi területei között szerepel az üzleti menedzsment, a digitális marketing, a számvitel és a pénzügyek, az üzleti tanácsadás, az üzleti menedzsment, a nagy adatkezelés vagy a tehetség menedzsment, a különféle képzési szintek, például szakosodott egyetemi tanfolyamok, mesterképzések közötti választás. vagy a hivatalos MBA.

132929_SocialMedia_09_web.jpg

Az ENyD Üzleti és Menedzsment Iskolának online képzése van, amely lehetővé teszi a hallgató számára, hogy jobban összeegyeztethető legyen az egyetemi és a munka életében; virtuális osztályokba lépés, 100% -ban frissített kézikönyvek elérése, interaktív gyakorlatok megoldása stb. Számítson erre specializált oktatók és professzionális koordinátorok segítségével, akik mindig készek válaszolni minden kérdésre.

Az ENyD ezen felül pénzügyi támogatást és ösztöndíjakat kínál a minőségi képzéshez való hozzáférés megkönnyítése érdekében. Ami a munkaerőpiacra való belépést illeti, az Üzleti és Menedzsment Iskola teljes foglalkoztatási és gyakornoki szolgáltatást kínál a hallgatóknak, több mint 2000 társasággal kötött megállapodásokkal.

Helyszínek

Madrid

Address
ENyD Madrid
Calle Mauricio Legendre 33B 28046 MADRID

Madrid, Madridi közösség, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket