ESCP Europe

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az 1819-ben alapított ESCP Europe vezetők és vállalkozók generációit generálta. Az Berlinben, Londonban, Madridban, Párizsban, Torinóban és Varsóban található városi egyetemen az ESCP Europe valóban európai identitása lehetővé teszi, hogy egyedi multikulturális oktatási stílust kínáljon az üzleti élet területén, és globális képet nyújt a nemzetközi menedzsment kérdéseiről. Az ESCP Europe évente több mint 6000 hallgatót és 5000 vezetőt fogad be több mint 120 különböző országból, és átfogó menedzsment tanfolyamokat és szakos programokat kínál nekik (Bachelor, Master, Executive MBA, PhD és Executive Education). ESCP Europe szerepel a világ üzleti iskoláinak mindössze 1% -ában, amelyek rendelkeznek hármas koronaakkreditációval (AACSB, AMBA és EQUIS). www.escpeurope.eu - Kövess minket a Twitteren @ESCPeurope

Legfontosabb tényeket

 • 6 egyetem: Berlin, London, Madrid,
  Párizs, Torino és Varsó
 • 130 egyetemi szövetség Európában és a világban
 • Hármas akkreditáció: AACSB - EQUIS - AMBA
 • Rendszeresen rangsorolták a világ legjobb üzleti iskolái között
 • Az iskola mély európai identitását képviselő európai kormányzás

Történelem

Bár az ESCP Europe márka csaknem 200 éves történelmében fejlődött ki, az mindig is hű maradt az első három betűjéhez. 1819-ben az École Spéciale de Commerce et d'Industrie néven, majd az École Supérieure de Commerce névvel később, ötven évvel később, 1869-ben az ESCP-hez fejlődött. Miután a nővériskolájával, az Európai Vezetői Iskola (EAP) 1999-ben az iskola kb. Egy évtizede az ESCP-EAP-nak nevezték. Végül 2009-ben az iskola neve az ESCP Europe be fordult, kifejezetten hivatkozva az európai örökségre és a helymeghatározásra.

Az ESCP Europe nemzetközi köre már kora óta látható. Az 1824-es osztály már 15 különböző nemzetiségű nemzetközi diák 30% -át tette számon, köztük hét spanyol, öt brazil, öt holland, négy német és két amerikai.

A nyelvoktatás az első tananyag lényeges részét képezte, amely a francia nyelvtan mellett angol, német és spanyol nyelvórákat is tartalmazott. 1825-től összesen tíz nyelvet tanítottak az ESCP Europe és a diákoknak legalább hármat kellett tanulniuk.
Körülbelül másfél évszázaddal később az ESCP Europe újra úttörő szerepet töltött be egy multi-campus üzleti iskola létrehozásával. Az iskolai európai hívásokra való reagálás érdekében 1973-ban nyílt meg Németországban és az Egyesült Királyságban az egyetemeken, majd Spanyolországban 1988-ban, Olaszországban 2004-ben és Varsóban 2015-ben. Egy egyre inkább globalizált világ kontextusában az ambíció Az ESCP Europe ma az igazán európai vezetők képzése azáltal, hogy elősegíti a humanista értékek és a vezetői oktatás közötti kapcsolatot. ESCP Europe valóságos európai ESCP Europe válik, amely a világ számára nyitott.

21. századi kiemelések

 • 2001: Az ESCP Europe Master program menedzsment programja a City University London által jóváhagyott, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy európai menedzsment oklevelet szerezzenek.
 • 2002: Az ESCP Europe akkreditálását a Szövetség az Advance Collegiate School of Business (AACSB) akkreditálta, ami az első olyan üzleti iskolák egyikévé teszi a Triple Crown akkreditációt: AACSB, EQUIS és AMBA.
 • 2004: Egy turinói olaszországi ötödik campus alakult. A menedzsment hallgatók kaphatnak az olasz diplomát Laurea Magistrale, hitelesített a University of Torino.
 • 2005: Az iskola megnyitja londoni egyetemét, miután átköltözött Oxfordból. ESCP Europe jelenleg városi egyetemeken öt nagy európai városban van: Párizsban, Londonban, Berlinben, Madridban és Torinoban.
 • 2007: A Master in Management program elismerte a Carlos III University of Madrid, és a diákok szerezhetik be a spanyol mestere Master Europeo en Administración y Dirección de Empresas. ESCP Europe országos fokozatot ESCP Europe az öt implantációs országban.
 • 2015: Az iskola stratégiai szövetséggel létrehozza hatodik európai egyetemét a varsói székhelyű Kozminski Egyetemmel, az egyetlen kereskedelmi középiskolai középiskolai egyetem három akkreditációval (AACSB, EQUIS, AMBA).
 • 2016: A párizsi Campus kiterjed a Montparnasse kerületre (párizsi bal partra), fejleszteni az Executive Education tevékenységeket, támogatva az iskola fejlődését és növekedését.
 • 2018: Az ESCP Europe Business School válik autonómává a Regionális Kereskedelmi és Iparkamara Paris Île-de-France-ból, amely jelenleg az iskola többségi részvényese.

Küldetés

"Az ESCP Europe küldetése, hogy inspirálja és oktassa a holnap üzleti vezetőit."

Meggyőződésünk, hogy a holnap üzleti vezetőinek nemzetközi, digitális és kulturális szempontból hatékonyaknak kell lenniük. Az oktatásra és a szervezeti felépítésre való törekvésünk ezt tükrözi, erős nemzetközi programokkal, melyeket egy integrált (páneurópai) kar szervezett el az egyetemeken minden európai fő piacon.

Ezt a küldetést továbbfejlesszük a nemzetközi irányítási oktatás és kutatás egyedi megközelítésével, amely transznacionális tapasztalatokat, együttműködést és tanulást támogat egy pán-európai keretben.

2015-ben az iskola egy egyedülálló megközelítést és perspektívát formált a C4B betűszó alatt: Cultures for (4) Business . Ez továbbra is irányítja munkánkat, és most egy új Stratégiai Tervbe illeszkedik a 2018-2022 közötti időszakra.

A látomásunk

(Mi és hol akarunk lenni 2022-ig)

"2022-ben az ESCP Europe világszerte elismert, mint a nemzetközileg összpontosított vezetői oktatás vezető európai üzleti iskolája.
A látomásunk magában foglalja
 • Világszínvonalú kutatások készítése és terjesztése a nemzetközi / összehasonlító irányításban, amely alakítja a szervezetek és vezetők módját és viselkedését;
 • kulturálisan és digitálisan okos diplomások készítésében, akik képesek alakítani és összekapcsolni a holnap üzleti világát;
 • az üzletekkel, az öregdiákokkal és a kormányzattal való kapcsolattartás előmozdítása a nemzetközi vezetési gyakorlat és az interkulturális kapcsolatok előmozdítása érdekében;
 • a sokféleséget minden formájával az innováció, az erő és a vezetés forrásaiként használja fel

Helyszínek

Spanyolország Online

Address
Spanyolország Online, Spanyolország

Madrid

Address
c/ Arroyofresno, 1
28035 - Madrid
Spain

Madrid, Madridi közösség, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited