Hivatalos Leírás

1819-ben alapították az ESCP Europe , a világ első üzleti iskoláját, amelyet gazdasági tudósok és üzletemberek hoztak létre, köztük a jól ismert közgazdász, Jean-Baptiste Say és az ünnepelt kereskedő Vital Roux. Jean-Baptiste Say a gazdasági liberalizmus híve volt, és sokszor azzal a hitvallással járt, hogy a vállalkozói szellemet már 1800-ban alapította. A Vital Roux különösen ismert, mivel nagyrészt hozzájárult a Kereskedelmi Törvénykönyv 1807-es kidolgozásához, - innovatív pedagógiai gondolkodás. Ezért azt lehet mondani, hogy az ESCP Europe megteremtése jelenti az "üzleti iskola" fogalmát.

Legfontosabb tényeket

 • 6 egyetem: Berlin, London, Madrid,
  Párizs, Torino és Varsó
 • 130 egyetemi szövetség Európában és a világban
 • Hármas akkreditáció: AACSB - EQUIS - AMBA
 • Rendszeresen rangsorolták a világ legjobb üzleti iskolái között
 • Az iskola mély európai identitását képviselő európai kormányzás

Történelem

Bár az ESCP Europe márka csaknem 200 éves történelmében fejlődött ki, az mindig is hű maradt az első három betűjéhez. 1819-ben az École Spéciale de Commerce et d'Industrie néven, majd az École Supérieure de Commerce névvel később, ötven évvel később, 1869-ben az ESCP-hez fejlődött. Miután a nővériskolájával, az Európai Vezetői Iskola (EAP) 1999-ben az iskola kb. Egy évtizede az ESCP-EAP-nak nevezték. Végül 2009-ben az iskola neve az ESCP Europe be fordult, kifejezetten hivatkozva az európai örökségre és a helymeghatározásra.

Az ESCP Europe nemzetközi köre már kora óta látható. Az 1824-es osztály már 15 különböző nemzetiségű nemzetközi diák 30% -át tette számon, köztük hét spanyol, öt brazil, öt holland, négy német és két amerikai.

A nyelvoktatás az első tananyag lényeges részét képezte, amely a francia nyelvtan mellett angol, német és spanyol nyelvórákat is tartalmazott. 1825-től összesen tíz nyelvet tanítottak az ESCP Europe és a diákoknak legalább hármat kellett tanulniuk.
Körülbelül másfél évszázaddal később az ESCP Europe újra úttörő szerepet töltött be egy multi-campus üzleti iskola létrehozásával. Az iskolai európai hívásokra való reagálás érdekében 1973-ban nyílt meg Németországban és az Egyesült Királyságban az egyetemeken, majd Spanyolországban 1988-ban, Olaszországban 2004-ben és Varsóban 2015-ben. Egy egyre inkább globalizált világ kontextusában az ambíció Az ESCP Europe ma az igazán európai vezetők képzése azáltal, hogy elősegíti a humanista értékek és a vezetői oktatás közötti kapcsolatot. ESCP Europe valóságos európai ESCP Europe válik, amely a világ számára nyitott.

21. századi kiemelések

 • 2001: Az ESCP Europe Master program menedzsment programja a City University London által jóváhagyott, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy európai menedzsment oklevelet szerezzenek.
 • 2002: Az ESCP Europe akkreditálását a Szövetség az Advance Collegiate School of Business (AACSB) akkreditálta, ami az első olyan üzleti iskolák egyikévé teszi a Triple Crown akkreditációt: AACSB, EQUIS és AMBA.
 • 2004: Egy turinói olaszországi ötödik campus alakult. A menedzsment hallgatók kaphatnak az olasz diplomát Laurea Magistrale, hitelesített a University of Torino.
 • 2005: Az iskola megnyitja londoni egyetemét, miután átköltözött Oxfordból. ESCP Europe jelenleg városi egyetemeken öt nagy európai városban van: Párizsban, Londonban, Berlinben, Madridban és Torinoban.
 • 2007: A Master in Management program elismerte a Carlos III University of Madrid, és a diákok szerezhetik be a spanyol mestere Master Europeo en Administración y Dirección de Empresas. ESCP Europe országos fokozatot ESCP Europe az öt implantációs országban.
 • 2015: Az iskola stratégiai szövetséggel létrehozza hatodik európai egyetemét a varsói székhelyű Kozminski Egyetemmel, az egyetlen kereskedelmi középiskolai középiskolai egyetem három akkreditációval (AACSB, EQUIS, AMBA).
 • 2016: A párizsi Campus kiterjed a Montparnasse kerületre (párizsi bal partra), fejleszteni az Executive Education tevékenységeket, támogatva az iskola fejlődését és növekedését.
 • 2018: Az ESCP Europe Business School válik autonómává a Regionális Kereskedelmi és Iparkamara Paris Île-de-France-ból, amely jelenleg az iskola többségi részvényese.

Küldetés

"Az ESCP Europe küldetése, hogy inspirálja és oktassa a holnap üzleti vezetőit."

Meggyőződésünk, hogy a holnap üzleti vezetőinek nemzetközi, digitális és kulturális szempontból hatékonyaknak kell lenniük. Az oktatásra és a szervezeti felépítésre való törekvésünk ezt tükrözi, erős nemzetközi programokkal, melyeket egy integrált (páneurópai) kar szervezett el az egyetemeken minden európai fő piacon.

Ezt a küldetést továbbfejlesszük a nemzetközi irányítási oktatás és kutatás egyedi megközelítésével, amely transznacionális tapasztalatokat, együttműködést és tanulást támogat egy pán-európai keretben.

2015-ben az iskola egy egyedülálló megközelítést és perspektívát formált a C4B betűszó alatt: Cultures for (4) Business . Ez továbbra is irányítja munkánkat, és most egy új Stratégiai Tervbe illeszkedik a 2018-2022 közötti időszakra.

A látomásunk

(Mi és hol akarunk lenni 2022-ig)

"2022-ben az ESCP Europe világszerte elismert, mint a nemzetközileg összpontosított vezetői oktatás vezető európai üzleti iskolája.
A látomásunk magában foglalja
 • Világszínvonalú kutatások készítése és terjesztése a nemzetközi / összehasonlító irányításban, amely alakítja a szervezetek és vezetők módját és viselkedését;
 • kulturálisan és digitálisan okos diplomások készítésében, akik képesek alakítani és összekapcsolni a holnap üzleti világát;
 • az üzletekkel, az öregdiákokkal és a kormányzattal való kapcsolattartás előmozdítása a nemzetközi vezetési gyakorlat és az interkulturális kapcsolatok előmozdítása érdekében;
 • a sokféleséget minden formájával az innováció, az erő és a vezetés forrásaiként használja fel
Program oktatási nyelve:
Angol
Francia

Az intézmény további kínálata:

Masters

ESCP Europe

A Nemzetközi üzleti Menedzser (EMIB) egy olyan online program, amely 14 vezetői és vezető tanfolyamot tartalmaz. Ezek felkészítik Önt a nemzetközi piacokon kereskedő váll ... [+]

Legyen része a Nemzetközi Üzleti Elitnek100% online módszertan.ESCP Europe DiplomaAz ESCP Europe Campuson a legjobb oktatási programok.Teljesen a munkahelyi tanulásra összpontosított, a legmagasabb minőségű e-learning multimédiával.A HTML5 tartalom több eszközzel érhető el számítógépeken, táblagépeken és okostelefonokon keresztül.

A Nemzetközi üzleti Menedzser (EMIB) egy olyan online program, amely 14 vezetői és vezetői kurzusokat tartalmaz. Ezek felkészítik Önt a nemzetközi piacokon kereskedő vállalat számos stratégiai területe számára szükséges készségekre.

Szakemberként fogjuk Önt képezni, biztosítva az üzleti elemzés legjobb eszközeit. Gyakorlatilag megtanulhatja a nemzetközileg orientált vállalat irányításához és adminisztrációjához szükséges készségeket. A globális környezetben a kommunikációhoz, a menedzsmenthez és a tárgyaláshoz szükséges vezetői készségek és technikák megszerzése.... [-]

Spanyolország Spain Online
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
1 - 2 év
On-line
Bővebben magyarul
ESCP Europe

A Nemzetközi üzleti Menedzser (EMIB) egy online program, amely 14 szakirányú menedzsment és vezető projekt végén Master. Ezek a kurzusok biztosítják a szükséges készségek ... [+]

A Nemzetközi üzleti Menedzser (EMIB) egy online program, amely 14 szakirányú menedzsment és vezető projekt végén Master. Ezek a kurzusok biztosítják a szükséges készségeket a nemzetközi piacokon tevékenykedő vállalat számos stratégiai területén.

Csatlakozzon a nemzetközi kereskedelem ELITE-hoz

Módszertan 100% -ban online válaszd ki az egyes nyelvek nyelvét (angol / francia)ESCP Europe Oktatás és Hálózat: Összesen 60 ECTS kreditA legjobb osztálytermi oktatóprogramok 6 ESCP Europe egyetemenTeljesen a munkahelyi tanulásra összpontosított, minőségi multimédiás e-tanulássalA HTML5 tartalom több eszközzel elérhető PC-n, táblagépeken és okostelefonokon keresztül... [-]
Spanyolország Spain Online
Kérj Információt
Francia
Részidős oktatás
1 - 2 év
On-line
Bővebben magyarul

Executive Master in International Business #testimonials

Address
c/ Arroyofresno, 1 28035 - Madrid Spain
Madrid, Community of Madrid, Spanyolország