EUSchool European School of Leadership

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért válassza az EU iskolát?

Ha olyan képzést, rugalmas, online, de élő virtuális osztályokat keres, ahol lehetőség nyílik egy nemzetközi, hétköznapi hétre, személyre szabott nyomon követéssel, amely egy nemzetközi eredetű szakemberek egy kiválasztott csoportjának részét képezi, gyakorlati és azonnali alkalmazásképzéssel az elismert szakértők által tanított és a minőség és az ár közötti jó viszonyban tanított szakmai teljesítmény, az EU-iskola a választás.118766_ImagenEUschool.jpg

Ki vagyunk

Hosszú pályafutással rendelkező szakemberek vagyunk, akik szenvedélyesek a képzéssel kapcsolatban, és egyértelműen elkötelezik magunkat, hogy átadják tapasztalatainkat és gyakorlati tudásunkat más szakembereknek, akik érdekeltek abban, hogy vállalataikban vezető szerepet vállaljanak és vezető szerepet vállaljanak, hogy szakmailag népszerűsítsék magukat. vagy saját üzleti ötletének fejlesztése. Mottónk: "Szakmai és szakmai képzés" .

Európai vezetőiskola

Az EUSchool, egy Madridban székhellyel rendelkező Business School, amelynek célja, hogy minőségi nemzetközi képzést kínáljon megfizethető áron. Diákjaink választanak minket, mert:

  • Kiváló minőségű kapcsolat az árral .
  • Kis csoportok, nagyon személyre szabott nyomon követéssel.
  • A magasan elismert professzorok csapatának szakmai teljesítménye.
  • Teljesen gyakorlati képzés, azonnali alkalmazásuk a szakmájukban.
  • Kevert tanulási mód, kombinálva a távolság osztályokkal, rövid, rövid időre Madridban (1 vagy 2 hét).
  • Nemzetközi szakembercsoportok, akik a képzési folyamatban gazdagodtak.

118589_fondo-2.png

elhelyezkedés

A két Euschool irodája a Salamanca kerületben található, a város legexkluzívabb területének számít, néhány méterre a Castellana-tól, Madrid fő pénzügyi negyedétől, a Santiago Bernabéu stadion közelében.

berendezések

Az EUSchoolnak kényelmes és funkcionális lehetősége van, hangsúlyozva az osztályteremben, ahol szembesülnek az üléseken.

Oktató személyzet

Az EUSchool legértékesebb eszköze az edzői csapata, hosszú szakmai pályafutással. Nagyon szigorúan megválasztott iskolai tartózkodásuk kitűnő eredményeket mutat a diákok által kielégítő felmérésben.

értékeket

Az EUSchool-ban mindenekelőtt családot alkotunk, ahol szakmailag növekszünk, de személyesen is. Nagyon szoros kapcsolatot teremtünk a tagok között, és folyamatosan kommunikálunk és segítünk egymást.

Helyszínek

Madrid

Address
C/ Diego de León, Nº, 47 / Av. Brasil, Nº, 6
28006 Madrid, Madridi közösség, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket