GBSB Global Business School - Online programs

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A GBSB Global Business School az első üzleti iskola Spanyolországban, amelynek középpontjában a világ áll. Az üzleti iskolát Európa első számú rangsorolja a fenntarthatósági iskolák útmutatójában, és a Newsweek Magazine 2012 decemberében elismerte vezetőjeként a globális oktatásban. A GBSB Global Business School (GBSB Global) egy olyan oktatási szervezet, amelyet új gazdasági kihívásokra hoztak létre. körülmények és a változó időpontok. A GBSB Global volt az egyetlen posztgraduális iskola Spanyolországban, amelyet meghívtak a nemzetközi üzleti etikai esetversenyre Kaliforniában, valamint az olyan egyetemeket, mint Oxford, INSEAD, Kaliforniai Egyetem - Irvine stb., Ahol a hallgatók döntősökké váltak és első helyezést nyertek. a versenyen, ezáltal elérte a GBSB Global Business School által nyújtott oktatás minőségének nemzetközi elismerését.

A GBSB Global Business School üzleti programokat kínál, amelyek ösztönzik, táplálják és fejlesztik a hallgatók innovációs potenciálját. A GBSB Global Business School olyan oktatási intézmény, amely a befogadás, az empátia és a nemzetköziség révén ünnepli a sokféleséget a tanulási folyamat minden szintjén. A GBSB globális üzleti iskola egy olyan hely, ahol a hallgatók szakmai és személyes módon is növekedhetnek, új ismereteket és készségeket szerezhetnek, hálózatát fejleszthetik, és tovább fejleszthetik kulturális és érzelmi intelligenciájukat. A GBSB Global hallgatója életet megváltoztató élmény. www.masterstudies.com

GBSB globális alapértékek

 • Globális sokféleség | 85 országból és 20 országból érkező karok
 • Fókuszban az innovációra A tanítási módszertanoktól, a tantervtől és a műhelyektől a teljesen digitalizált oktatási környezetig mindannyian az innováció és a kihívásokkal küzdő status quo
 • Foglalkoztathatóság és karrierfejlesztési lehetőségek Gyakorlati ismeretek és készségek, karrier-tanácsadás és egyéni edzői foglalkozások

Elismert globális MBA Tier One rangsor és # 11 Online MBA a vezérigazgatói magazinban

Miért a GBSB Global?

 • Az egyetlen üzleti iskola Spanyolországban, amelynek nemzetközi akkreditációja az ASIC-től
 • Az Egyesült Államok üzleti iskoláinak és programjainak akkreditációs tanácsa (ACBSP) által akkreditálva
 • Hivatalos Microsoft Showcase Iskola
 • Az Európai Gazdasági Oktatási Tanács (ECBE) hivatalos tagja
 • Az első és egyetlen hivatalos spanyol Microsoft School, amelyet a Microsoft a digitális oktatásban vezető szerepet tölt be, és amely a legkorszerűbb tanulási tapasztalatokat biztosítja a diákoknak az első naptól
 • Az egyetlen üzleti iskola Barcelonában és Madridban, ACCA Számítógépes Vizsgaközpont státusszal és ezüst Tanulási Partner státusszal
 • A MYBS („Mind Your Own Business School”) rögzítette Európa egyik legjobb üzleti iskolájaként .
 • Az International Business Ethics Case Competition ismétlődő nyertese, USA
 • A Newsweek Magazine elismerte a globális oktatás vezetőjévé
 • Európa első számú helyezett a fenntarthatósági iskolák útmutatójában

A GBSB Global Business School-t elismerték az egyik leginnovatívabb üzleti iskolának Európában, ahol a tanterv a jelenlegi piaci igényeket tükrözi. Ez a Spanyolország egyetlen üzleti iskolája, amely olyan regionális tanulmányokat tanít, mint például „Afrikában üzletet vállalni”, „Latin-Amerikában üzletet vállalni” stb. A hallgatói testület nagyon nemzetközi, több mint 85 különféle nemzetiséget képvisel. Az iskolának stratégiai partnerei vannak az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Svájcban, amelyek garantálják a rugalmas hallgatói és oktatói mobilitást.

A GBSB Global Business School akkreditálta a Nemzetközi Iskolák, Főiskolák és Egyetemek Akkreditációs Szolgálata (ASIC) által - amelyet az Egyesült Királyság Belügyminisztériuma elismert és az Ofsted, a Felsőoktatási Akkreditációs Tanács jóváhagyott. A GBSB Global tagja az Egyesült Államok üzleti iskolák és programok akkreditációs tanácsának (ACBSP). A GBSB Globalot a Microsoft 2017-ben ismerte el az első és egyetlen hivatalos Microsoft Showcase iskolaként Spanyolországban. A GBSB Global kiemelkedő előrelépéseket tett a digitális osztálytermi élmény területén, átalakítva a hallgatók tanulási környezetét, és lehetővé téve számukra a távoli eszközök elérését. Ezenkívül 2013 novemberében felkínálták a GBSB Global Business School számára, hogy az Európai Bizottság hivatalos akadémiai partnerévé váljon az Európai Fejlesztési Napok során, amely a világpolitika és fejlesztés premier fóruma. Ismét ez volt az egyetlen spanyol üzleti iskola, amely a világ 20 legjobb egyeteme mellett érte el ezt az érdemet.

A GBSB Global ajánlatok tanulmányozása:

 • Egyedülálló ipari látogatások multinacionális vállalatokhoz az Ön területén
 • A Microsoft 365 Education páratlan digitális oktatási és tanulási környezetet kínál
 • További idegen nyelvek tanulmányozása
 • Karrierfejlesztési segítség, tanácsadás és gyakornoki ajánlatok világszerte
 • Hozzáférés az egyetemi tanácsadó céghez az üzleti vállalkozás indításához
 • A Bolognai Felsőoktatási Folyamatban elismert európai mesterképzés 60 ECTS kreditben
 • Találkozók különböző cégek vezetőivel, akik vendég előadókként érkeznek az iskolába
 • Osztályok tanárokkal, nagy tapasztalattal
 • Globális tanulmányutak az Egyesült Nemzetek Szervezetéhez, a Kereskedelmi Világszervezethez és más fontos szervezetekhez, a gyakorlat biztosításának lehetőségével
 • Innovatív oktatási megközelítés, amely hangsúlyozza a gyakorlati ismereteket

137151_137144_logo.jpg

A GBSB Global Business School elnyerte az ACBSP globális üzleti akkreditációját

Büszkék vagyunk arra, hogy megoszthatjuk Önnel azzal, hogy 2020. május 28-án az üzleti iskolák és programok akkreditációs tanácsa (ACBSP) üzleti programjainak globális üzleti akkreditációját adta a GBSB Global számára. A GBSB Global Business School nagy megtiszteltetés és büszke arra, hogy részét képezi az intézmények közösségének, amely világszerte vezető üzleti oktatást nyújt.

Az ACBSP az üzleti oktatás vezető akkreditációs szövetsége és az üzleti felsőoktatás egyik legismertebb neve az egész világon - jelenleg 63 országban csaknem 1200 egyetemen akkreditál üzleti programokat, és ismert, hogy a legmagasabb szintű akkreditációs szinttel rendelkezik.

Az ACBSP akkreditáció a vezetés, a stratégiai tervezés, az érdekeltekkel fenntartott kapcsolatok, az akadémiai programok minősége, a kari képesítések és az oktatás támogatásának szempontjait értékeli. Az ACBSP akkreditáció tanúsítja, hogy a GBSB Global Business School által kínált üzleti programokon belüli oktatási és tanulási folyamatok megfelelnek az ACBSP által megállapított oktatási szabványoknak.

ACBSP akkreditációs előnyök a leendő hallgatók számára

Az ACBSP akkreditációja tanúsítványként szolgál minden leendő hallgató számára, akik jelentkezni kívánnak a GBSB Global Business Schoolba. Ezzel a leendő GBSB globális hallgatók biztosak lehetnek abban, hogy maga az iskola és annak oktatási programjai különféle kategóriákban vannak alaposan megfontolva és értékelve.

A GBSB Global elismerték, hogy hallgatóinak magasan képzett oktatói testületet , erős akadémiai tantervet és különféle oktatási partnerségeket biztosít más intézményekkel. A GBSB Global becslése szerint erős oktatási támogató rendszerrel rendelkezik az üzleti tanulmányok teljes időtartama alatt és a diploma megszerzése után is.

ACBSP akkreditációs előnyök a GBSB globális hallgatói és hallgatói számára

 • Könnyebb kreditátutalás: az ACBSP akkreditáció megkönnyíti a megszerzett fokozatú kredit átvitelét. Mivel ezeket a krediteket más intézmények gyakrabban fogadják el, a GBSB globális hallgatói és öregdiákok számára egyszerűbb, ha felsőfokú végzettséget vagy más kurzust folytatnak, és később átvihetik őket.
 • Foglalkoztatási lehetőségek: Az ACBSP akkreditációs szabványai rendkívül értékesek a munkáltatók, az engedélyező testületek és a szabályozó ügynökségek körében. A GBSB Global hallgatója hírek és kapcsolatok nyílik a világon. Az ACBSP által jóváhagyott intézmény végzettsége és üzleti diplomája megkönnyíti a foglalkoztatás megtalálását a tanulmányok befejezése után.
 • Tagság és kapcsolat: Az ACBSP által elismert üzleti iskolák a globális oktatási hálózat részét képezik. Ez a hálózat hozzáférést biztosít a GBSB globális hallgatói és öregdiákjai számára különféle kutatási és csereprogramokhoz, valamint kulturális gazdagítási lehetőségekhez.

Helyszínek

Spanyolország Online

Address
Aragon Campus
Carrer d'Aragó, 179
Barcelona

08011 Spanyolország Online, Spanyolország

Barcelona

Address
Carrer d'Aragó,179
08011 Barcelona, Katalónia, Spanyolország

Madrid

Address
28039 Madrid, Madridi közösség, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

BBA
MBA
Masters