Hivatalos Leírás

A Institute of Visual Arts Ez egy magán intézmény, 1994 óta elkötelezett a speciális területeken, a grafikai tervezés, multimédia létrehozása, fejlesztése a kommunikáció Web és mozgóképek képzés.

küldetés

Az alkotó a hallgató célja, hogy összekapcsolják a technikai és fogalmi tudást a különböző területeken. Az elméleti és gyakorlati módszer lehetővé teszi a diákok, hogy előre a fejlődő gyakorlatokat, amelyek lehetővé teszik asszimilálni az elmélet tanított korábban, és ellátja a szakmai munkafolyamatokat.

Célok

Az elsődleges célkitűzései a központ:

  1. Vonat diákok helyesen frissül a tudományágak kapcsolódó grafikai tervezés, mozgóképeket és webfejlesztés kommunikációs tartalmat.
Ahhoz, hogy a vonat a diákok a fejlesztési mód a szakmai munkát. A képzés alapja a fejlődés a tudás a különböző területek végrehajtása révén át eligazítást.

Kreativitás növelése és fejlesztése művészi képességek a diák. Ösztönözni egyéni kezdeményezés és innovatív szakmai hozzáállás.

Ezeket a célkitűzéseket végezzük a különböző képzési programok által kínált a központtól: Karrier Visual Arts, Master of Arts and Communication, Mester Graphic Design vagy Master Multimédia és Internet, valamint a különböző szakmai tanfolyamok grafikai tervezés, web grafikai tervezés, fotózás és digitális videó, tipográfiai tervezés, grafikai tervezés, szerkesztői tervezés, csomagolás ...

Program oktatási nyelve:
Spanyol

Az intézmény további kínálata:

Masters

Instituto Artes Visuales

A UCAM diploma Art and Communication egy saját címet a Katolikus Egyetem San Antonio Murcia (UCAM) a grafikai és a Web Design orientált mindazoknak, akik szeretnék, hogy ... [+]

A UCAM saját mester fokozatot Art and Communication egy külön címet Katolikus Egyetem San Antonio Murcia (UCAM) a grafikai tervezés és a Web-orientált, aki akar keresni egy főiskolai diplomát területén a digitális kommunikáció.

Két különálló első terület teljes egészében az a tudás, a fogalmi és gyakorlati területeken, hogy minden tervező tudja, hogyan kell kezelni, hogy integrálja a stúdióban vagy design ügynökség: reklámok, plakátok, katalógusok, szórólapok, plakátok, digitális retusálás, fejlesztés logomarca és a vállalati identitás.

A második terület elkötelezett a fordítását ez a tudás az interneten. Alapozza munka megvalósítása webes projektek szabványok alapján a hallgató tudja, hogy a fő web design nyelvek, mint a HTML és CSS, az UI-UX, Érzékeny tervezés alapjait, illetve WordPress.... [-]

Spanyolország Spain Online
Nyílt Beiratkozás
Spanyol
Nappali
Részidős oktatás
12 hónap
On-line
Bővebben magyarul
Instituto Artes Visuales

A Master Grafikai tervezés egy speciális posztgraduális program, amely foglalkozik elsősorban gyakorlati területeken a grafikai tervezés: alapjait tervezés, marketing, ar ... [+]

A Mester Digital Graphic Design posztgraduális képzés célja azoknak, akik szeretnének szakmai ismeretek terén a grafikai tervezés, mind a professzionális eszközöket és elméleti fogalmak, hogy minden tervező kell birkózni.

A Master Grafikai tervezés egy speciális posztgraduális program, amely foglalkozik elsősorban gyakorlati területeken a grafikai tervezés: alapjait tervezés, marketing, arculattervezés, nyomdai előkészítés elvek vagy különböző típusú munkák, amit tudnia kell, hogy a tervező -aplicaciones- és alapvető szoftvereszközök szakmai fejlődés.

Fejlesztése termékek és szolgáltatások drámai mértékben megnőtt, arra kényszerítve őket, hogy versenyeznek egymással, hogy elfoglalják a helyét a piacon. Ez ebben az időszakban, amikor a reklám jön, és vele együtt az evolúció grafikai tervezés stratégiai módon kommunikálni, vonzza és megnyerni a csatát a versenytársakkal szemben. Hogy bizonyos információk továbbítása elengedhetetlen, hogy rávegye, meggyőző, sőt manipulálni a társadalom széles körének jelentős eleme.... [-]

Spanyolország Spain Online
Nyílt Beiratkozás
Spanyol
Nappali
Részidős oktatás
12 hónap
On-line
Bővebben magyarul
Instituto Artes Visuales

A képzési terv elkötelezett a fordítását ez a tudás az interneten. Alapozza munka projektek megvalósítására alapuló webes szabványokat. A diák tudja a fő web design nyelv ... [+]

A mester fokozatot Web Design UCAM önmagában egy külön címet Katolikus Egyetem San Antonio Murcia (UCAM), amelynek célja mindazoknak, akik szeretnék keresni egy főiskolai diplomát területén a digitális kommunikáció.

A képzési terv elkötelezett a fordítását ez a tudás az interneten. Alapozza munka projektek megvalósítására alapuló webes szabványokat. A diák tudja a fő web design nyelvek, mint a HTML és CSS, az UI-UX, Érzékeny tervezés alapjait, illetve WordPress.

A hallgató hozzáfér egy web hosting teszteket ftp hozzáférést, MySQL adatbázis, WordPress és technikai támogatást.

Adott esetben a hallgató kaphat, mint a tudományos anyagot és időtartama alatt a képzési engedély Creative Cloud.... [-]

Spanyolország Spain Online
Nyílt Beiratkozás
Spanyol
Nappali
Részidős oktatás
12 hónap
On-line
Bővebben magyarul

cav-ucam-sound

Máster Diseño Gráfico