Instituto Artes Visuales

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Institute of Visual Arts Ez egy magán intézmény, 1994 óta elkötelezett a speciális területeken, a grafikai tervezés, multimédia létrehozása, fejlesztése a kommunikáció Web és mozgóképek képzés.

küldetés

Az alkotó a hallgató célja, hogy összekapcsolják a technikai és fogalmi tudást a különböző területeken. Az elméleti és gyakorlati módszer lehetővé teszi a diákok, hogy előre a fejlődő gyakorlatokat, amelyek lehetővé teszik asszimilálni az elmélet tanított korábban, és ellátja a szakmai munkafolyamatokat.

Célok

Az elsődleges célkitűzései a központ:

  1. Vonat diákok helyesen frissül a tudományágak kapcsolódó grafikai tervezés, mozgóképeket és webfejlesztés kommunikációs tartalmat.
Ahhoz, hogy a vonat a diákok a fejlesztési mód a szakmai munkát. A képzés alapja a fejlődés a tudás a különböző területek végrehajtása révén át eligazítást.

Kreativitás növelése és fejlesztése művészi képességek a diák. Ösztönözni egyéni kezdeményezés és innovatív szakmai hozzáállás.

Ezeket a célkitűzéseket végezzük a különböző képzési programok által kínált a központtól: Karrier Visual Arts, Master of Arts and Communication, Mester Graphic Design vagy Master Multimédia és Internet, valamint a különböző szakmai tanfolyamok grafikai tervezés, web grafikai tervezés, fotózás és digitális videó, tipográfiai tervezés, grafikai tervezés, szerkesztői tervezés, csomagolás ...

Helyszínek

Spanyolország Online

Address
Spanyolország Online, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket