Instituto Tecnológico MasterD Online

Bevezetés

Hivatalos Leírás

előadás

A szakmai siker kulcsa azon képességekhez tartozik, amelyeket egy személy képes megszerzésre, mivel ezeket a vállalatok egyre inkább értékelik, amikor kiválasztják a munkát.

Ezért Instituto Tecnológico MasterD Online a Instituto Tecnológico MasterD Online amelynek célja az ágazat szakembereinek képzése a megfelelő szakmai készségek megszerzésére a munkaerőpiacra való belépéshez.

Ennek érdekében intézményünkben az ágazat legjobb szakembercsapata van, amely segíteni fog a hallgatóknak a megfelelő képzettség megszerzésében, a technológiai osztályok segítségével, amelyek az országos földrajzban oszlanak meg. Ezekben a technológiai terekben diákjaink felkészítik a megfelelő készségeket a korábban megszerzett elméleti ismeretek megerősítésére.

Végül küldetésünk teljesítése érdekében a Instituto Tecnológico MasterD Online együttműködik az egyes ágazatok legfontosabb technológiai vállalataival. Ez az együttműködés segít abban, hogy hallgatóink megszerezzék a megfelelő készségeket és megkönnyítsék a munkaerőpiacra történő beilleszkedését.

módszertan

A MasterD Online technológiai intézete nyitott képzést kínál a minőségi, kevert és a hallgatók igényeihez igazítva. Minden olyan tantárgyban szakértőink vannak, akik segítenek a diákoknak az élő osztályok, előadások és személyes workshopok révén megvalósítani céljukat. Minden személyes tevékenységet az országos terüle- ten vagy az együttműködő cégeink rendelkezésére álló technológiai osztályokban végzünk. Kétségtelenül elkötelezettek vagyunk egy gyakorlati és rugalmas képzésben azok számára, akik szakmai képességeiket bővíteni akarják.

A Instituto Tecnológico MasterD Online célja a kurzusokat oktató intézmény teljes analízise, ​​a tanulmányok garantálása, valamint a tanított saját képzettség. Ehhez a Instituto Tecnológico MasterD Online akkreditálja a következő szempontok sikerét:

  • Intézményi integritás: ellenőrzi a tájékoztatással, befogadással, arányokkal és a folyamatok és szolgáltatások kezelésével kapcsolatos szempontokat.
  • Adminisztratív felelősség: biztosítja a jogi helyzet minőségét, a létesítmények jelentőségét, az intézmény személyes és pénzügyi stabilitását, etikai értékeit és a folyamatos fejlesztés iránti elkötelezettséget.
  • Akadémiai minőség: a tanítással, tanulással és szolgáltatásokkal kapcsolatos tárgyak minőségét jelenti. A pályázó oktatási intézményként megfelelünk az akadémiai kiválóság biztosításának eljárásainak. Ebben az értelemben meg kell mutatnunk, miért javítják a hallgatók sikerességét és növelik a tanítás, a tanulás, a kutatás és a szolgáltatások elvárásait. Ez a jó munka az intézmény céljait és küldetését vezeti. Ugyanígy bizonyítania kell az adott kurzus minőségét, amelyet ellenőrizni kíván.

gyakorlatok

Képzési folyamatunk nagyon fontos része egy vállalatnál megszerzett készségek végrehajtása. Ehhez a diákok vállalati szakmai gyakorlatunkat vállalják. Több mint 1200 technológiai vállalat segítségére van a velünk való együttműködésben a cél eléréséhez.

Miután elvégezte elméleti és gyakorlati képzését, elkezdi a tanfolyam során szerzett készségeinek képzéseit egy valódi cégnél. Ehhez és a kompetencia képzési folyamat részeként együtt fogunk dolgozni, hogy megismerjük a munkaerőpiacot és hogyan kell megfelelően kezelni a munkahelyi beilleszkedést.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Spanyol

Megjelenítés Online Diplomas » Megjelenítés Online Tanfolyamok » Megjelenítés Online Masters »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Diploma

FP Online fokozat Közepes villamosenergia

On-line Részidős Nyílt Beiratkozás Spanyolország Alicante

Ezzel a villamosenergia-árammal kínálunk Önnek az online, kevert vagy távolsági fokozatok megszerzését az FP Electricity-ben, és válhat szakképzett villanyszerelővé. [+]

Cím FP Villamosenergia

Ezzel a villamosenergia-árammal kínálunk Önnek az online, kevert vagy távolsági fokozatok megszerzését az FP Electricity-ben, és válhat szakképzett villanyszerelővé.

A villamos energia középszintű képzési ciklusa felkészíti Önt, hogy az elméleti és gyakorlati tartalmak befejezése után az elektromos és automatikus telepítések hivatalos szintjét az önálló települések által évente meghívott ingyenes tesztek bemutatásával nyerheti el.

A mágneses szakmák manapság nagy igénybevételnek vannak kitéve, és a középfokú mesterséges középfokú végzettség megszerzése a siker garanciája.

Készítsd el a villamos energia átlagos mértékét saját tempójában, élő osztályokkal, lehetőséged arra, hogy a legközelebbi központban gyakorlati órákon és folyamatos megfigyelés alatt szakszerűen fejlődj. A képzés online vagy kevert, úgy dönt, hogyan kell csinálni.... [-]


Masters

Online Master in Renewable Energy

On-line Részidős Nyílt Beiratkozás Spanyolország Alicante

A Master of Renewables tanítja a Technológiai Intézet Masterd, és részt vesznek a fontos vállalatok az ágazat, mint például az Endef vagy Ingeteam, annak érdekében, hogy felkészítse Önt a legjobb szakemberek, és vált egy nagy szakmai szakértője a megújuló energiák. [+]

Megújuló Energiák Tanulmányai

Ez a mester fokozatot a megújuló energiák egy mértékben a Rey Juan Carlos Közgazdaságtudományi Egyetem, és tart 1500 óra (60 ECTS).

A Master of Renewables tanítja a Technológiai Intézet Masterd, és részt vesznek a fontos vállalatok az ágazat, mint például az Endef vagy Ingeteam, annak érdekében, hogy felkészítse Önt a legjobb szakemberek, és vált egy nagy szakmai szakértője a megújuló energiák.

Ezzel a megújuló energiával kapcsolatos képzéssel megtanulhat mindent, ami a megújuló energiákhoz kapcsolódik: a napelem, a fotovoltaikus, a szél, a biomassza, a hidraulika, valamint ezen rendszerek automatizálása.... [-]


Online mester az ipari karbantartásban

On-line Részidős Nyílt Beiratkozás Spanyolország Alicante

Az ipari karbantartás olyan ágazat, amelyben sok anyag egybeesik azzal, ami jó szakember lehet a villamos energia, az automata, a menedzsment, a hidraulika, valamint a jelenlegi innovációs technológiák terén, ami az iparág 4.0. biztosítani fogják a hozzáadott értéket a munkaerőpiacon. [+]

Ipari karbantartás

Az Ipari Karbantartás Mestere a Madridi Rey Juan Carlos Középiskolát végzett. Ez a mester időtartama 1500 óra (60 ECTS).

Az ipari karbantartás olyan ágazat, amelyben sok anyag közelít ahhoz, ami jó szakember lesz a villamos energia, az automata, a menedzsment, a hidraulika ... területén, mint a jelenlegi innovációs technológiákban, mint az iparág 4.0. hogy a munkaerőpiacon növeli a hozzáadott értéket.

Ha szakértővé kíván válni, és olyan fokozatot szerzett, amely támogatja azt, az ipari karbantartásban lévő mesterrel megkaphatja.

Személyre szabott és minőségi rendszerünk élő osztályokkal, gyakorlati órák elvégzésének lehetősége a legközelebbi központban és folyamatos nyomon követés lehetővé teszi, hogy professzionálisan fejlődjön.... [-]


Onlne mester az energiahatékonyságban

On-line Részidős Nyílt Beiratkozás Spanyolország Alicante

A megújuló energiaforrások és az energiahatékonyság két olyan technológia, amelyek világszerte az energiaszektor jövőjének számítanak, és amelyeket egymás nélkül nem értenek meg. Az épületek, ahogy ismerjük őket, radikálisan megváltoznak a közeljövőben, az új épületeket kevés energia fogyasztására hívják, és a kicsi, amit fogyasztanak megújuló forrásokból származnak. A már épített épületeknek meg kell tenniük a megtakarítási intézkedéseket és meg kell felelniük az épületek tanúsítását és ellenőrzését igénylő előírásoknak. [+]

Energiahatékonysági és megújuló energiaforrások tanulmányozása

Ez az Energiahatékonysági és Megújuló Energia Mester a Madridi Rey Juan Carlos Közgazdasági Egyetemen mûködik, amelynek időtartama 1500 óra (60 ECTS).

A megújuló energiaforrások és az energiahatékonyság két olyan technológia, amelyek világszerte az energiaszektor jövőjének számítanak, és amelyeket egymás nélkül nem értenek meg.

Az épületek, ahogy ismerjük őket, radikálisan megváltoznak a közeljövőben, az új épületeket kevés energia fogyasztására hívják, és a kicsi, amit fogyasztanak megújuló forrásokból származnak. A már épített épületeknek meg kell tenniük a megtakarítási intézkedéseket és meg kell felelniük az épületek tanúsítását és ellenőrzését igénylő előírásoknak.... [-]


Onlne mester az ipari automatizálásban

On-line Részidős Nyílt Beiratkozás Spanyolország Alicante

Szeretne megszerezni a tudást, hogy szakembergé váljon az ágazatban? Az ipari automatizálás teljes mesterében mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy a legmodernebb technológiákkal, a 3D-s nyomtatással, a nagy adatokkal és a drónokkal kapcsolatos feladatokat elvégezhesse. [+]

Szeretné tanulmányozni az ipari automatizálást?

Az ipari automatizálás mestere a Madridi Rey Juan Carlosi Egyetem mestere. Ez a mester időtartama 1500 óra (60 ECTS).

Szeretne megszerezni a tudást, hogy szakembergé váljon az ágazatban? Az ipari automatizálás teljes mesterében mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy a legmodernebb technológiákkal, a 3D-s nyomtatással, a nagy adatokkal és a drónokkal kapcsolatos feladatokat elvégezhesse.

Jelenleg az ipari szektorban olyan embereket igényel, akik készen állnak a termelési tevékenységek, a karbantartás, a konfiguráció és a programozás menedzselésére ezzel a tudással.

Az automatizálás kulcsfontosságú tényező, hogy az ipar ne váljon elavulttá. A tudással rendelkező szakembereket széles körben igénylik.... [-]


Tanfolyamok

A 3D nyomtatás online tanfolyama

On-line Részidős Nyílt Beiratkozás Spanyolország Alicante

Szeretne megtanulni a 3D nyomtatást? Egyre több hír vagy jelentés jelenik meg a 3D-s technológiák eredményeiben a különböző ágazatokban (ipari, technológiai, egészségügyi stb.), Olyan dolgok, amelyek mindaddig nem voltak olyanok, mint a tudományos fantasztikusak. [+]

Képzés a 3D nyomtatásban

Szeretne megtanulni a 3D nyomtatást? Egyre több hír vagy jelentés jelenik meg a 3D-s technológiák eredményeiben a különböző ágazatokban (ipari, technológiai, egészségügyi stb.), Olyan dolgok, amelyek mindaddig nem voltak olyanok, mint a tudományos fantasztikusak.

Ezért hoztuk létre ezt a 3D-s nyomtatási folyamatot, amellyel megtanuljuk az új technológia minden előnyét, és felkészítjük a tervezésre, a szkennelésre és a 3D-s nyomtatásra és a 3D-s nyomtatásra.

Ezzel a 3D nyomtatókkal tudni fogja, mely szektorok élvezik ezt a 3D technológiát. Miután ismerte õket, különösen az egyikre szakosodott.

Ezzel a tréninggel a 3D-s nyomtatásban a 3d technológiák világába meríthetünk, így garantálhatjuk a képzést. Merjük azt mondani, hogy a piacon az egyik legteljesebb 3D-s nyomtatási kurzus előtt állsz, mivel minden szükséges területen foglalkozik, hogy jó szakembergé váljon.... [-]


Energiahatékonysági online tanfolyam

On-line Részidős Nyílt Beiratkozás Spanyolország Alicante

Az energiatanúsítás és az ellenőrzések közül kettő a leginkább kivetett ágazatok közül. Napjainkban minden épített, bérbe adni vagy eladni kívánt épületnek energiatanúsítványt kell kapnia. [+]

Szeretnél Energy Certifier?

Az energiatanúsítás és az ellenőrzések közül kettő a leginkább kivetett ágazatok közül. Napjainkban minden épített, bérbe adni vagy eladni kívánt épületnek energiatanúsítványt kell kapnia.

Az egyes épületek energiafelügyeletének kötelező jellege a munkaerő aktivitásának növekedését eredményezi ebben a lenyűgöző munkaerőpiacon.

Ezzel az energiahatékonysági kurzussal megtanulják az összes tanúsítási program menedzselését és az energia audit elvégzésének teljes folyamatát.

A tudás megszilárdítása érdekében Ön képes lesz arra, hogy energiatanúsítójaként végezze el a képzését, teljes részletességű gyakorlati eseteket, mind az energiatanúsítványt, mind az ellenőrzést a kezdetektől a végéig, nevezetesen a MasterD cégtől, amely több mint 20 központból áll.... [-]


Ipari automatizálási online tanfolyam

On-line Részidős Nyílt Beiratkozás Spanyolország Alicante

Ezzel az ipari automatizálási kurzussal megtanulhatja kezelni az automatizáláshoz szükséges legfontosabb eszközöket: automata, ipari kommunikáció és SCADA képernyők. Ön készen áll a termelés ellenőrzésére és figyelemmel kísérésére, hiányosságok megállapítására, valamint az ipari kommunikációs hálózatok tervezésére, konfigurálására és használatára. [+]

Tanulmányi Ipari Automatizálás

A jelenlegi iparág az összes folyamat teljes automatizálását az úgynevezett Industry 4.0-ben végzi. Szeretne részt venni a változáson?

Ezzel az ipari automatizálási kurzussal megtanulhatja kezelni az automatizáláshoz szükséges legfontosabb eszközöket: automata, ipari kommunikáció és SCADA képernyők. Ön készen áll a termelés ellenőrzésére és figyelemmel kísérésére, hiányosságok megállapítására, valamint az ipari kommunikációs hálózatok tervezésére, konfigurálására és használatára.

Az automatizálás és a robotika oktatásának egyik eszköze a TIA Portal, az új Siemens szoftver.

Szakembereink, élő osztályaink, a legközelebbi központ gyakorlati osztályai és az összes tervezett gyakorlat segítségével válhat az ágazat valódi szakembere.... [-]


Ipari karbantartás online tanfolyam

On-line Részidős Nyílt Beiratkozás Spanyolország Alicante

Ezzel a kurzussal megtudhatja az ipari karbantartásban dolgozó főbb témákat: automatizmust, automatát, mechanikát, hidraulikát, és olyan elméleti és gyakorlati ismereteket szerez, amelyek elősegítik a szakmai karriered fejlődését. [+]

Ipari karbantartási képzés

Az iparágnak szakemberre van szüksége a karbantartáshoz.

Ez az ipari karbantartás az ipari szektor munkaerőpiacának igényeihez igazodik.

Ezzel a kurzussal megtudhatja az ipari karbantartásban dolgozó főbb témákról: automatizmusok, automaták, mechanika, hidraulika ... és minden olyan elméleti és gyakorlati ismereteket szerez, amelyek elősegítik szakmai karrierjét.

Válassza ki, hogyan szeretné az online vagy kevert ipari karbantartás során tanfolyamot tanulni gyakorlati műhelyeinkkel központjainkban, videóórákban és élőórákban a tanárával. Mindez, a Siemens együttműködésével automatizálási termékek és meghajtók képzésére.... [-]


IPhone alkalmazások online tanfolyama

On-line Részidős Nyílt Beiratkozás Spanyolország Alicante

Tanuljon meg programozni az iOS környezetben, és készen áll arra, hogy professzionális szakembergé alakuljon az iOS alkalmazások fejlesztésében. A mobil alkalmazások fejlesztése az elmúlt években a számítógépes és üzleti fejlődésben "fellendülést" jelentett. Az Apple környezetben történő alkalmazások fejlesztésének tudása, hogy belépjen a világ legértékesebb és legfontosabb vállalatának világába. [+]

IPhone alkalmazásokhoz

Szeretne megtanulni az iOS programozását, és alkalmazásokat és videojátékokat hozhat létre iPhone, iPad, Apple Watch vagy Apple TV esetén?

Tanuljon meg programozni az iOS környezetben, és készen áll arra, hogy professzionális szakembergé alakuljon az iOS alkalmazások fejlesztésében.

A mobil alkalmazások fejlesztése az elmúlt években a számítógépes és üzleti fejlődésben "fellendülést" jelentett. Az Apple környezetben történő alkalmazások fejlesztésének tudása, hogy belépjen a világ legértékesebb és legfontosabb vállalatának világába.

Ez az iOS alkalmazásfejlesztési kurzus teljesen frissül a legújabb Apple kiadásokkal és kiadásokkal. IOS operációs rendszert, az Xcode fejlesztőeszközként és Swift programozási nyelvként. Azt is megtanulja, hogyan tervezzen 0-ból alkalmazásokat a Sketch eszközzel.... [-]


Online ipari villamosenergia-tanfolyam

On-line Részidős Nyílt Beiratkozás Spanyolország Alicante

Az ipari áramlás során olyan elméleti és gyakorlati ismeretekkel rendelkeznek, amelyeknek képesnek kell lenniük az elektromos és automatikus szerelések összeszerelésében és karbantartásában. [+]

Tanulmányozza az ipari villamos energiát

Az ipari áramlás során olyan elméleti és gyakorlati ismeretekkel rendelkeznek, amelyeknek képesnek kell lenniük az elektromos és automatikus szerelések összeszerelésében és karbantartásában.

Az ipari villamosenergia-képzést saját tempójában készítse el, online vagy kevert módszertannal, praktikus workshopokkal a MasterD központjában és videó tanfolyamokon. Ezen túlmenően, miután befejezte az ipari villamosenergia-képzést, lehetőséged lesz arra, hogy partneri cégeknél szakmai gyakorlatot szerezzen, és a diákok számára kizárólagos munkaközvetítésünk részét képezze.

Mindez a SIEMENS együttműködés garantálásával az automatizálási termékek és meghajtók képzésének egészére kiterjedően.... [-]


Online javítás tanfolyam számítógépek

On-line Részidős Nyílt Beiratkozás Spanyolország Alicante

A számítógép karbantartása és javítása során felkészül arra, hogy megszerezze a Számítógéptechnikusok (ATI) hivatalos tanúsítását a "Biztonság és együttműködés az interneten". [+]

Számítógépek javítása és karbantartása

Szeretne számítógép-felszerelést végző szakemberré válni? Szeretné előmozdítani szakmai profilját hivatalos számítógépes tanúsítványokkal? Ismered a 3D nyomtatás világát?

A számítógép karbantartása és javítása során felkészül arra, hogy megszerezze a Számítógéptechnikusok (ATI) hivatalos tanúsítását a "Biztonság és együttműködés az interneten".

Napjainkban elengedhetetlen, hogy sikeres szakmai tanúsítással szembesüljenek az állásinterjúkkal a garanciával.

A számítógépek bármilyen felszerelésének és javításának mestere, és megtanulják elvégezni a javításokat, figyelembe véve a számítógépes biztonságot és az online együttműködést az interneten elérhető távoli hozzáférési eszközök segítségével.... [-]


Online Megújuló Energia Tanfolyam

On-line Részidős Nyílt Beiratkozás Spanyolország Alicante

Szeretne dolgozni az energiaágazatban? Megérkezett az energiamodell változása, az energiafelhasználás átalakulását fogjuk élni, a fosszilis tüzelőanyagokat el kell hagyni, hogy a megújuló energiákon alapuló technológiák elfoglalják őket. [+]

Megújuló képzés

Szeretne dolgozni az energiaágazatban? Megérkezett az energiamodell változása, az energiafelhasználás átalakulását fogjuk élni, a fosszilis tüzelőanyagokat el kell hagyni, hogy a megújuló energiákon alapuló technológiák elfoglalják őket.

Az Európai Unió több mint egymillió munkahelyet kíván létrehozni az elkövetkező években, és az egyik ilyen pozíció a tiéd lehet!

Ezekkel a megújuló energiákkal foglalkozó tanulmányokkal foglalkozik a különböző megújuló technológiákkal, megtudhatja a napelem panel főbb jellemzőit, elvégezheti a megújuló létesítmények komplex méretezését és összeszerelését.

Ezzel a megújuló pályával az INGETEAM, az ENDEF, a FERROLI, a BETSOLAR, az ENDEF, a FERROLI és a BETSOLAR együttmûködésével alakíthatja ki a programot, és Önnek lehetõsége lesz arra, hogy részt vegyen olyan helyszíni és online szemináriumokon, amelyeken megismerkedhetnek termékeikkel és a megújítható. Ezen kívül lehetőségünk nyílik arra is, hogy a képzés befejezése után végezzenek munkahelyi gyakorlatokat, és a diákok kizárólagos foglalkoztatási csere részévé váljanak.... [-]


Online Mobil Alkalmazások Programozási Tanfolyam

On-line Részidős Nyílt Beiratkozás Spanyolország Alicante

A mobil alkalmazások során megtanulják a két legfontosabb programozási nyelvet, mint a Java és a Swift, amellyel kifejleszteni fogják a többplatformos alkalmazásokat. [+]

Mobil alkalmazások tanfolyam

Szeretné megtanulni, hogyan fejlessze saját alkalmazását a piac két legfontosabb platformjára?

Ezzel a mobilalkalmazás-programozási kurzussal képes Android és Iphone mobiltelefonok alkalmazásainak létrehozására.

A mobil alkalmazások során megtanulják a két legfontosabb programozási nyelvet, mint a Java és a Swift, amellyel kifejleszteni fogják a többplatformos alkalmazásokat.

Felkészítjük Önt arra, hogy valódi mobil alkalmazások fejlesztőjévé váljon, ma az egyik legkeresettebb munkahely.

Ezenkívül a mobilalkalmazások létrehozásának folyamata során élettani órákkal is rendelkeznek szakértői tanárokkal, amelyekkel kiegészítheti a képzést a további ismeretekkel és készségekkel, amelyeket a kurzus során megszerez.... [-]


Online nappali fotovoltaikus napenergia

On-line Részidős Nyílt Beiratkozás Spanyolország Alicante

A fotovoltaikus napenergia az alapja, amelyen az új energiamodell épül. Az ilyen típusú berendezések kivitelezésére alkalmas szakképzett profil iránti igény az egyik leginkább igényelt. Az önfogyasztás valóság, és Európa egésze már befektet, hogy az EU valamennyi polgára hozzáférhessen ehhez a technológiához. [+]

Szeretne egy napelem telepítőt telepíteni?

A fotovoltaikus napenergia az alapja, amelyen az új energiamodell épül. Az ilyen típusú berendezések kivitelezésére alkalmas szakképzett profil iránti igény az egyik leginkább igényelt. Az önfogyasztás valóság, és Európa egésze már befektet, hogy az EU valamennyi polgára hozzáférhessen ehhez a technológiához.

Ezzel a fotovoltaikus panelek megtanulják megtanulni a napelemek telepítésének módját, a berendezések méretezését, összeszerelését és karbantartását, illetve ezeknek a berendezéseknek a hibáinak megoldását.

Együttműködésben állunk szemtől szemben és online szemináriumokon az energiaszektor egyik legjobb vállalatával, mint például az Ingeteam, az Endef vagy az Ecomesh.... [-]


Online tanfolyam az Android programozás

On-line Részidős Nyílt Beiratkozás Spanyolország Alicante

Ez az Android programozás menetének köszönhetően lehetőséget ad arra, hogy professzionális szakértővé váljon az Android alkalmazások programozásában és fejlesztésében, a piac legelterjedtebb mobileszköz-platformjának és a munkaerőpiac egyik legkeresettebb profiljának. [+]

Ismerje meg az ütemezést az Android rendszeren

Szeretne saját alkalmazásokat létrehozni az Androidhoz?

Ez az Android programozás menetének köszönhetően lehetőséget ad arra, hogy professzionális szakértővé váljon az Android alkalmazások programozásában és fejlesztésében, a piac legelterjedtebb mobileszköz-platformjának és a munkaerőpiac egyik legkeresettebb profiljának.

Ezzel az Android tanfolyamgal megtanulhatja, hogyan kezelje az Android Studio környezetét és ismerje meg az Android Apps legújabb fejlesztéseit. Ezenkívül létrehozhat saját Android-alkalmazást, és megmutatjuk Önnek, hogyan teheti közzé a Google Playen.

Készítsd el ezt az edzést Android-alkalmazásokban, saját tempójában, egy online kampuszban, élő osztályokat a tanároddal és videokazettákkal, mindezzel Android alkalmazások fejlesztőjévé válhatsz.... [-]


Online tanfolyam az autómechanikában

On-line Részidős Nyílt Beiratkozás Spanyolország Alicante

Ez az autószerelő tanfolyam előkészíti Önt arra, hogy szerezzen hivatalos címet, az erőátviteli rendszerek karbantartásáért és az autógyártók alvázaihoz szükséges szakmai tanúsítványt, amely bemutatja Önt a kompetenciák akkreditációjának folyamataihoz, amelyet az autonóm közösségek munkaügyi igazgatása összehív . [+]

Szeretne autószerelőként dolgozni?

Ez az autószerelő tanfolyam előkészíti Önt arra, hogy szerezzen hivatalos címet, az erőátviteli rendszerek karbantartásáért és az autógyártók alvázaihoz szükséges szakmai tanúsítványt, amely bemutatja Önt a kompetenciák akkreditációjának folyamataihoz, amelyet az autonóm közösségek munkaügyi igazgatása összehív .

Az autószerelő tanfolyam lehetőséget kínál arra, hogy online felkészüljenek egy campuson keresztül, ahol az összes tananyagot videó osztályokban és élő osztályokkal látja el a tanárával. Ezenkívül lehetőséged lesz szemináriumok és szemtől-szaktárgyalások szervezésére a legközelebbi központban, ahol mindent megtanulhatsz a gyakorlatban.... [-]


Online tanfolyam Webes oldalak programozása

On-line Részidős Nyílt Beiratkozás Spanyolország Alicante

Ez a webes programozási tanfolyam lehetővé teszi, hogy megtanulják web portálok létrehozását, és megtanulják programozni a PHP-ben, a HTML5-ben, a CSS3-ban, a JavaScript-ben, az AJAX-ban stb. Továbbá és ingyenesen egy bevezető kurzus szerepel a Python programnyelvben , amely segít megérteni a programozás módszertani alapját. [+]

Tanulja meg a weboldalak ütemezését

Szeretne professzionálisan szentelni a weboldalak programozását?

Jelenleg a szakértői webes programozó a világon a vállalatok által leginkább keresett szakmák egyikeként köszönhetően a weblapok nagyszerű előrehaladásának és bevezetésének köszönhetően mindenféle eszközön, a mobiltelefonoktól a személyi számítógépekig.

Ez a webes programozási tanfolyam lehetővé teszi, hogy megtanulják web portálok létrehozását, és megtanulják programozni a PHP-ben, a HTML5-ben, a CSS3-ban, a JavaScript-ben, az AJAX-ban stb. Továbbá és ingyenesen egy bevezető kurzus szerepel a Python programnyelvben , amely segít megérteni a programozás módszertani alapját.... [-]


Onlne Mobiltelefonos alkalmazások

On-line Részidős Nyílt Beiratkozás Spanyolország Alicante

Ezzel a mobilalkalmazás-fejlesztési kurzussal megtanulhatja, hogyan hozhat létre Android vagy Iphone mobilalkalmazásokat. Az Android és az iOs programozás tanulmányozása mellett ez a mobilalkalmazás-tanfolyam magában foglalja a JAVA-ban való képzést is, egy olyan programozási nyelvet, amely szükséges ahhoz, hogy továbbadja ismereteit, és szakértővé váljon a mobilalkalmazás-programozásban. [+]

Alkalmazás létrehozása

Szeretné megtanulni, hogyan hozzon létre egy alkalmazást Android és iPhone mobileszközökhöz? Szeretné belépni a világ virágzó piacára?

És ha létrejött, szeretné kihasználni az alkalmazásai előnyeit és pénzt keresni velük?

Ez a mobil alkalmazásokban futó továbbképzés felkészíti Önt arra, hogy belépjen az alkalmazásfejlesztés világába, és hozzon létre megoldásokat az Android és az IOS mobiltechnikai platformokra (iPad, iPhone és iPod Touch).

Ezzel a mobilalkalmazás-fejlesztési kurzussal megtanulhatja, hogyan hozhat létre Android vagy Iphone mobilalkalmazásokat. Az Android és az iOs programozás tanulmányozása mellett ez a mobilalkalmazás-tanfolyam magában foglalja a JAVA-ban való képzést is, egy olyan programozási nyelvet, amely szükséges ahhoz, hogy továbbadja ismereteit, és szakértővé váljon a mobilalkalmazás-programozásban.... [-]


Programozható automaták online tanfolyama

On-line Részidős Nyílt Beiratkozás Spanyolország Alicante

A programozható automaták ezen iránya úgy van megtervezve, hogy bárki, aki minimális villamosenergia-ismeretekkel rendelkezik, megtanulhatja automatizált rendszerek automatizálását, programozását és integrálását. [+]

PLC tanfolyam a Siemens Automata-val

Elgondolkodott már arról, hogy működik egy programozható automata? És hogyan tudná automatizálni a folyamatot? Ha igen, ez a te útod.

A programozható automaták ezen iránya úgy van megtervezve, hogy bárki, aki minimális villamosenergia-ismeretekkel rendelkezik, megtanulhatja automatizált rendszerek automatizálását, programozását és integrálását.

Meg fogja tanulni, hogyan működik a TIA Portal, az új Siemens szoftver az automatizált elemek vezérléséhez, az S7-1200 automatára összpontosítva.

Szakosodott tanaink segítségével a legközelebbi központban élő osztályok és gyakorlati műhelymunka szakértői automaták programozói lehetnek. Emellett megállapodást kötöttünk az ipari szektor fontos vállalataival, így ha befejezte a PLC programozási tanfolyamot, lehetőséged lesz a vállalatok képzésére.... [-]


Villanyszerelő telepítője

On-line Részidős Nyílt Beiratkozás Spanyolország Alicante

Villanyszerelő telepítő tanfolyamunkon megtanuljuk az alacsony feszültségű elektromos berendezések összeszerelését és karbantartását, hogy szakmai villanyszerelőként tudjanak gyakorolni. [+]

Villamosenergia-tanfolyam

Villanyszerelő telepítő tanfolyamunkon megtanuljuk az alacsony feszültségű elektromos berendezések összeszerelését és karbantartását, hogy szakmai villanyszerelőként tudjanak gyakorolni.

A villamos energia akkreditált személyzetének szüksége van az elektromos berendezések jóváhagyására. Ezzel a villamosenergia-kurzussal megszerzi az elméleti és gyakorlati ismereteket, hogy megtanulja az egyik legkeresettebb műszaki szakmát, és megkaphatja villanyszerelői szakmai engedélyét.

A MasterD központokban online vagy semipresecial tanfolyamokat tanulhat az élő osztályokkal az Ön tanáraival, tantermi műhelyeiben a szakosított osztályokban, valamint az elektromos ágazatban működő vállalatok, például az Electrigran és a Prosegur szakmai gyakorlatának lehetőségével.... [-]