LABASAD - Barcelona School of Arts & Design

Bevezetés

Hivatalos Leírás

LABASAD , a barcelonai Online Superior Művészeti Iskola hivatkozik a designra és a művészetre szakosodott nemzetközi online képzésre, amelynek célja a szakemberek kreativitásuk és innovációjuk fejlesztése.

Tanulj felülről! 100% online és élő

A pedagógiai modell egy online módszertanon alapul, személyre szabott, rugalmas és online órákkal él, így a hallgató a saját tempójában és mindig a legjobb tervezők kíséretében tanulhat.

Módszertan 100% -ban online

Csatlakozzon bárhol és bármikor. A virtuális campus a nap 24 órájában, az év 365 napján áll az Ön rendelkezésére. Egyéni követés. Mindig az egyes tantárgyak tanára és a személyes koordinátor kíséri. 100% gyakorlati. Gyakorlati gyakorlatok és olyan projektek megvalósítása, amelyek a szakmai portfólió részét képezik. Élő online osztályok. Hetente ütemezett tanórák, amelyek során gyakorlati műhelymunkákat tartanak a tudás fogalmának megfogalmazására. Mesterkurzus. Mesterkurzusok, amelyeket elismert tervező szakemberek tanítottak. Interaktív képzés. Fórumokon és csevegéseken keresztül ossza meg kétségeit és aggodalmait tanáraival és társaival. Didaktikai források. Hozzáférés a különböző tanulási forrásokhoz: kiegészítő olvasás, alapvető ötletekkel kapcsolatos rendszerek, stb. Folyamatos értékelési rendszer. Progresszív és állandó tanulás a gyakorlatok időszakos átadása alapján a tanfolyam során.

A karunkról

Minden karunk aktív és szakmai karrierjét ügynökségekben vagy tekintélyes tanulmányokon dolgozza tovább nemzeti és nemzetközi szinten. Velük együtt megtanulja, hogy a grafikai tervező szakembereinek hogyan jár napi szinten. Közelítik a hallgatókat a munkaerőpiac valóságához. Remek tervezőnevek, referencia-animátorok vagy kreatív és transzgresszív alkotók. Sokan díjakat és szakmai elismerést kaptak.

Helyszínek

Barcelona

Address
Calle de Pau Claris, 115, CP: 08009,
08009 Barcelona, Katalónia, Spanyolország

Spanyolország Online

Address
Spanyolország Online, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok