Hivatalos Leírás

A misszió a International University of La Rioja a szerves kialakulása a diákok a készségek követelt a mai társadalomban.

UNITE Ön vállalja, hogy megfeleljen az igényeinek és elvárásainak minden érintett ebben a folyamatban (hallgatók, oktatási és kutatási személyzet, adminisztráció és a szolgáltatások, a közigazgatás és a társadalom általános) keresztül a minőségi képzés, amelynek célja javulás folyamatos és a kiválóság.

Van egy speciális érzékenység, hogy fedezi azok számára, akik különböző okok miatt nem tud belépni az oldalra központok, vagy akik szívesebben választják a nyitottabb és az innovatív megoldások feltörekvő technológiák nyílt a hálózaton.

Társadalmi felelősség-orientált politika UNITE kérdésekben, mint az alap, mint:

 • Engedélyezése az egyetemi oktatásban való, hogy bárki, aki alkalmas a korábbi képzési, akar csinálni, és korlátok megszűnnek a távolság, ütemezését, helyét, a kulturális és társadalmi megakadályozni.
 • Végre kell hajtani az oktatási és kutatási erőforrások fejlesztése révén az új technológiák, így lehetőség nyílik a magas szintű oktatás, különös tekintettel azokra, amelyek a kulturális, technikai és társadalmi változások.

Értékek

Az értékek a Nemzetközi Egyetem La Rioja a következők:

 • Elkötelezettség a hallgatói sikert.
 • Testreszabása oktatási feladatok kísérő tanulók számára tanulmányaik és az elhelyezkedés támogatása.
 • Folyamatos innováció a tanítás és tanulás módszertanát ellátást.
 • Fejlesztési és vállalkozói szellem ösztönzése.
 • Fogékonyság a várakozásokat a diákcsoportok, oktatói és kutatói állomány, a közigazgatás és a szolgáltatások, a közigazgatás és a társadalom között.
 • Ajánlat fok és programokat, amelyek megfelelnek a társadalom igényeinek.
 • Figyelmet, hogy az oktatás minőségének és a források.
 • Nyitott a nemzetközi dimenzióinak egyetemi oktatás megközelítés.

Idea Egyetem

Elérni a magasabb szintű tudás vágya, hogy az emberek mindig is voltak, és Arisztotelész világosan kifejezi, amely szerint „a természet, mind az ember szeretné tudni.” Ez magyarázza, hogy az egyetem -headquarters ismerete felettesei ma a legrégebbi polgári intézményt a nyugati civilizáció. Az egyetem továbbra is létezik, annak ellenére, hogy a mélyreható társadalmi változások, lehetséges volt azért is, mert megőrizte alapvető jellemzői, a fejlődés minden történelmi időszakban kellett bevezetni.

A UNITE azt hiszem, a fő alapvető jellemzők, hogy meg kell őrizni az egyetemen a következők:

 • Egyetem, mint Alfonso X Bölcs azt mondta, egy kötőszó tanárok és diákok közötti mozgatják a vágy, hogy létrehoz és az ismeretek terjesztése, valamint megtanulják. Ez a kombináció kifejti, hogy a tanárok nem csak a kutatók, de tudatában kell lenniük az oktatási felelősség, és nem csupán tanulságos.
 • Az egyetem a céllal, hogy a valódi tudás alapján mély gondolkodás keresek bizonyíték egy kritikus gyakorlása miatt, függetlenül attól, hogy az elképzelések, amelyek vagy amelyek már nem divatos, vagy mit kívánnak az elő-csoportok legbefolyásosabb véleményt minden korban.
 • Az egyetem feladata mind a távolság és közelség. Így hát meg kell vizsgálnia az alapvető elméleti és általános problémák a munka látszólag megszakad a társadalmi körülmények. De ez is hívják, hogy működjenek együtt a környezeti problémák megoldásában, amiben mozog, elsősorban a kialakulását az illetékes szakemberek, akik képesek dolgozni egy hozzáállás a szolgáltatást a többi ember, aki él állandó törekvés a közös is.
 • Az egyetem fogja állandóan atmoszférában tisztelettel és udvariasan tudományos felett ellentmondás ötleteket. Seneca szavai, hogy az ember egy szent dolog az ember számára, már kifejezetten a fogalom az emberi méltóságot, amely mindig el kell ismerni és támogatni, és amelynek tiszteletben kell maradnia a háttérben minden a munka az egyetemi közösség.

Együtt ezeket a funkciókat, Unite, online egyetem, melynek konkrét projekt, hogy tartsa az új technológiák az egyetemi tanulmányok. Konkrétan három módszertani funkciók közé tartozik. Először, egyesüljetek célja eléréséhez Hatékony oktatás minden tanuló egyénileg középpontjábanAlkalmazkodás a lépést a képzés sajátos körülményeket. Ez a törekvés, másrészt azt jelenti, hogy UNITE biztosít minden diák tanár, Elkerülve az esetleges problémákat, az anonimitás és tömegessé, így gyakori a felsőoktatásban. Végül UNITE biztosítja a teljes elkötelezettséget a tanárok és a vezetőségre a siker minden diák, Aki belefog, néha méltó áldozatot a kaland elérésének diplomás.

Program oktatási nyelve:
Angol
Spanyol

Az intézmény további kínálata:

MBA

UNIR

Az UNIR Nemzetközi Üzleti Menedzserképzésben (IMBA) a következő globális környezetben képes üzleti vezetőként képzett. A mesterképzés során fejleszteni fogja vezetői képe ... [+]

Az UNIR Nemzetközi Üzleti Menedzserképzésben (IMBA) a következő globális környezetben képes üzleti vezetőként képzett. A mesterképzés során fejleszteni fogja vezetői képességeit az üzleti problémák elemzése, megoldások javaslata és három megoldás sikeres végrehajtása érdekében. A cég vezetése a jövőben és a nemzetközi környezetben történő változás menedzselésével válik modern vállalkozóvá. Az IMBA olyan mesterképzés, amelynek célja a diplomások és szakemberek, akik karrierjüket globális piacon és gazdaságban működő vállalatok vezetői pozícióikban kívánják fejleszteni. A diákok ismereteket szereznek és készségeket fejlesztenek, hogy átfogó képet kapjanak a cégről, stratégiai döntéseket hozzanak, és megértsék, hogyan működnek a vállalatok a különböző nemzetközi piacokon.... [-]

Spanyolország Logroño
Kérj Információt
Angol,Spanyol
Részidős oktatás
1 év
On-line
Bővebben magyarul

Masters

UNIR

Az UNIR Human Resources (HR) online mester az élvonalban azon a tudáson, hogy a digitális korszak és a globális és többnyelvű környezet megköveteli a humán tőke és a tehe ... [+]

Tanuljon humán erőforrásba (HR) online az UNIR lel

Az UNIR Human Resources (HR) online mester az élvonalban azon a tudáson, hogy a digitális korszak és a globális és többnyelvű környezet megköveteli a humán tőke és a tehetség irányítását a szervezetekben.

A témák tartalmát gondosan átvizsgálják és időről időre frissítik a piac legújabb igényeinek megfelelően. Az alkalmazottak új szerepkörei, a Linkedin és más társadalmi hálózatok hatékony használata , az egyeztetés kihívásai vagy a változás és sokféleség kezelése csak néhány példa a mesterben megtanulandó tudásról.

Stratégiai és gyakorlati elképzeléseivel a UNIR Menedzsment és Humánerőforrás menedzsment mestere megtanítja, hogyan használjon csúcstechnológiát alkalmazó eszközöket , például olyanokat, amelyek lehetővé teszik a kiválasztást és az intelligens adatfelhasználást, hogy vonzzák és megtartsák a legjobb tehetségeket, és összehangolják azokat a célkitűzésekkel. a cég... [-]

Spanyolország Logroño
Kérj Információt
Spanyol
Részidős oktatás
1 év
On-line
Bővebben magyarul
UNIR

Az online mester a digitális marketing és az e-kereskedelem fog szakképzett az online trendek az üzleti világban és a vállalatok digitalizálása terén: a SEO, a SEM, a tel ... [+]

Tanulmányozza online mesterét a digitális marketing és az e-kereskedelemben az UNIR -rel

Az online mester a digitális marketing és az e-kereskedelem fog szakképzett az online trendek az üzleti világban és a vállalatok digitalizálása terén: a SEO, a SEM, a teljesítmény, a közösségi média, az e-mailezés, a nagy adatstratégia , mobil és bejövő marketing .

Egy innovatív programból , amely gyakorlati, interaktív tartalmakon és valós eseteken alapul, átfogó képzést kap, amelyet a vállalatok jelenleg igényelnek.

Az UNIR Digitális Marketing UNIR megtanulhatja, hogyan hozhat döntéseket, felismerheti a lehetőségeket és meghatározhatja a marketing céljait és az online hirdetéseket, amelyek célja a vállalat céljainak elérése.... [-]

Spanyolország Logroño
Szeptember 2019
Spanyol
Részidős oktatás
1 év
On-line
Bővebben magyarul
UNIR

Az UNIR Online Vállalati Jogtanácsosa Mester felkészíti Önt, hogy gyakorlati képzésben leginkább a társaságok által követelt jogi tanácsadó legyen. A valódi gyakorlati üg ... [+]

Tanulmányozza az online mester üzleti jogi tanácsadás gyakorlati osztályok által tanított rangos ügyvédek

Az UNIR Online Vállalati Jogtanácsosa Mester felkészíti Önt, hogy gyakorlati képzésben leginkább a társaságok által követelt jogi tanácsadó legyen. A valódi gyakorlati ügyek megoldásával a rangos ügyvédi ügyvédek tanárai megtudják a jogi üzleti híreket, és átfogó képet kapnak az üzletről.

UNIR globális tervet végzett az egyetemek mesterképzéséről az üzleti jogi tanácsadásban, hogy megvalósuljon az integrált oktatás , amely a legfontosabb, a piacvezető cégek kulcsfontosságú darabjává válik:

Innovatív, multidiszciplináris és nagyon gyakorlati tantervA kolostort rangos tudósok és gyakorló szakemberek alkotják"Jogi műhely": a valódi gyakorlati ügyek javaslata és megoldása rangos ügyvédekkelProfesszionális gyakorlatok olyan vállalatokban és irodákban, amelyek legjobban megfelelnek a profilodnakHozzáférés a Thomson Reuters Aranzadi adatbázisához a gyakorlati esetek tanulmányozásához és megoldásáhozA piacon a legfejlettebb szoftverekkel dolgozom a megfelelőségi tervek végrehajtásához: Global Suite-Criminal Compliance.... [-]
Spanyolország Logroño
Kérj Információt
Spanyol
Részidős oktatás
1 év
On-line
Bővebben magyarul
UNIR

Az UNIR Online Munkaerőkockázatok Megelőzésének Mester minősíti Önt a PRL felsőfokú technikusjaként a három lehetséges szakirányban, és előkészíti Önt szakmai fejlődésre, ... [+]

Nyújtsa be a hivatalos foglalkozás-megelőzési (PRL) mesterképzést az UNIR

Az UNIR Online Munkaerőkockázatok Megelőzésének Mester minősíti Önt a PRL felsőfokú technikusjaként a három lehetséges szakirányban, és előkészíti Önt szakmai fejlődésre , mint több mint 3000 diákunk. Ezenkívül megkapja a TÜV Rheinland cég belső ellenőrének ISO 45001: 2018 tanúsítványát .

A PRL hivatalos mesterképzője felkészíti Önt arra, hogy sikeresen szembenézzen a szakma kihívásaival:

A multidiszciplináris megközelítés, a technikai hivatás és a gyakorlati orientáció, amellyel az elemzéshez közelíthetünk és valódi döntéseket hozhatunk az esettanulmány módszerével.Több mint 300 szakmai gyakorlat .PRO engedély az ERGONAUTAS, az 1. számú portál munkahelyi ergonómiájához és a munkahelyek ergonómiai értékeléséhez.Belső könyvvizsgálói tanúsítvány a munkahelyi biztonsági és egészségvédelmi rendszerekről a TÜV Rheinland ISO 45001: 2018 szabványa szerint, és amely az OHSAS 18001 helyébe lép.... [-]
Spanyolország Logroño
Kérj Információt
Spanyol
Részidős oktatás
1 év
On-line
Bővebben magyarul
UNIR

Több mint 11 000 diák kapta meg a UNIR felsőfokú végzettségű tanárképzésének mesterképzését. Ez a hivatalos online mesterképzés feladata olyan szakemberek képzése, akik k ... [+]

Tanuljon mesterképzésben a középiskolai tanárokat (korábban CAP) online az UNIR lel

Több mint 11 000 diák kapta meg a UNIR felsőfokú végzettségű tanárképzésének mesterképzését . Ez a hivatalos online mesterképzés feladata olyan szakemberek képzése, akik képesek dolgozni a tájékozódás és a tanítás területén.

Válassz egyet az 12 UNIR kínált specialitások közül , és tanárként váljon az online CAP Master for Secondary Teachers-hez. Szerezzen a szakma gyakorlására szakosodott készségek elsajátításához, melyek a személyre szabott oktatás elkötelezettsége a tutorial funkció révén és a módszertani innováció folyamatos keresése.Általános információkCredits: 60Időtartam: 1 tanévKezdés: 2018. szeptember 6Módszertan: Távoli, 100% onlineGyakorlatok: A december 27-i ORDER ECI / 3858/2007 szerint a mesterfokozat a tanárképzés magában foglalja a gyakorlatot a specialitás, amelyben a mester tanulmányozott. Ez a Gyakorlat arckifejezéssel rendelkezik az oktatási központban, ahol ezeket a gyakorlatokat a Mesterjelentésben rögzített kreditek alapján fejlesztik.Doctorate Access: Ez a hivatalos mesterképzés lehetővé teszi a hivatalos doktori programba való bekerülésttanterv... [-]
Spanyolország Logroño
Kérj Információt
Spanyol
Részidős oktatás
1 év
On-line
Bővebben magyarul
UNIR

A hivatalos mester a speciális oktatás online biztosítja Önnek a képzési, készségek és kompetenciák szükségesek ahhoz, hogy hatékonyan reagálni a speciális igényeket a ta ... [+]

Tanulmányozza UNIR mestert a speciális oktatásban online az UNIR

A hivatalos mester a speciális oktatás online biztosítja Önnek a képzési, készségek és kompetenciák szükségesek ahhoz, hogy hatékonyan reagálni a speciális igényeket a tanulók speciális oktatási igényeit (SEN) .

A Speciális Oktatás Online Mestere nemcsak az SEN összes típusát ismerheti meg, hanem megtanulja a diákok esetleges fogyatékosságának diagnosztizálását, észlelését és beavatkozását minden oktatási szakaszban.

Tanárként megszerzi a szükséges képesítéseket a hallgató értékeléséhez, értékeli az osztályteremben elfoglalt helyét, tiszteletben tartja ritmusukat és tanulási stílusukat, és megtervezi és végrehajtja a konkrét és hatékony tantervi adaptációkat . Ez a képzés célja a sokszínűség figyelmének felhívása az állami, a magán és a magániskolákban.... [-]

Spanyolország Logroño
Kérj Információt
Spanyol
Részidős oktatás
1 év
On-line
Bővebben magyarul
UNIR

A társadalomtudományi beavatkozás mestere a tudásalapú társadalomban online olyan szakemberrel, amely az olyan társadalmi forgatókönyvek elemzésére és beavatkozására szak ... [+]

A hivatalos mesterképzés 16. éves promóciója a társadalmi beavatkozásokról az UNIR interneten

A társadalomtudományi beavatkozás mestere a tudásalapú társadalomban online olyan szakemberrel, amely az olyan társadalmi forgatókönyvek elemzésére és beavatkozására szakosodott, amelyekben egyenlőtlenségek, diszkrimináció vagy társadalmi kirekesztés esetei keletkezhetnek.

Olyan specifikus és multidiszciplináris programot tervezünk, amely lehetővé teszi, hogy olyan profilt szerezzen, amely a tudásod szélességét jelzi ki:

embertangazdaságpszichológiaszociológiaSzociális munkapedagógia

Lehetősége lesz arra, hogy ezzel a mesterképzéssel a Társadalmi Intervencióban az Online Tudás Társaságoknál hozzáférjen a hivatalos doktori programokhoz, és szerezzen pontokat a közigazgatási versenyek vagy versenyek posztgraduális képzésében.... [-]

Spanyolország Logroño
Kérj Információt
Spanyol
Részidős oktatás
1 év
On-line
Bővebben magyarul
UNIR

A nagy adathasználati mester az online képzéseken és a végrehajtáson alapuló rendszereket tervez és implementál, amelyek nyomon követik a folyamatot, kivonják a releváns ... [+]

Vedd el a mesteredet a nagy UNIR az UNIR interneten

A Mester nagy online adatokat úgy, mint egy profi BIG DATA, az egyik legnépszerűbb szakmák 2018 szerint a kívánt Adecco Group, képes tervezni és végrehajtani rendszerek nyomon a folyamatot, kivonat releváns információkat, és kommunikálni ékesszólóan és hatékonyan.

Ez a mesterképzés a Visual Analytics és a Big Data között a Big Data és a Machine Learning legfejlettebb technológiáiba bomlik :

Adatgyűjtés és tárolás: Management and data processing with MongoDB.Mesterséges intelligencia technikák: olyan klaszterezési technikák és szakértői rendszerek tervezése, amelyek képesek új ismeretek lebonyolítására.Számítástechnikai adatfeldolgozás (gépi tanulás): Hadoop eszközök és adatelemzés és szövegbányászat az R.-valVizualizációs eszközök: Google Diagramok, JQuery plug-inek, vizualizációkhoz és D3.js... [-]
Spanyolország Logroño
Kérj Információt
Spanyol
Részidős oktatás
1 év
On-line
Bővebben magyarul
UNIR

A mester az integrált menedzsment rendszerekben Az UNIR online az egyetlen, amely feljogosítja Önt a minőségirányítási rendszerek, a környezetvédelem, a munkahelyi bizton ... [+]

Tanulmányozza virtuális mestert a minőségben, a környezetvédelemben, a CSR-ben és az online PRL-ben az UNIR rel

A mester az integrált menedzsment rendszerekben Az UNIR online az egyetlen, amely feljogosítja Önt a minőségirányítási rendszerek , a környezetvédelem, a munkahelyi biztonság és egészségvédelem, valamint a CSR koordinációjára, végrehajtására és értékelésére, valamint a kiváló PRL , a választott szakterületen.

Ez a mester az UNIR minőségi, környezetvédelmi és integrált irányítási rendszereiben ezenkívül az egyetlen, amely a TÜV Rheinland belső ellenőrének négy tanúsítványát kínálja Önnek:

A foglalkozási kockázatok, a minőség, a környezetvédelem és a vállalati társadalmi felelősségvállalás integrált menedzsment rendszerekben működő egyetemi mesterképzés címe.Belső könyvvizsgálói tanúsítvány ISO 45001 és az OHSAS 18001 helyébe lép.Belső könyvvizsgáló ISO 9001 minőségirányítási rendszer tanúsítvány *.Belső könyvvizsgáló ISO 14001 * környezetirányítási rendszer tanúsítvány.Belső könyvvizsgáló a vállalati társadalmi felelősségvállalás irányítási rendszereiről az SGE21 * szabvány szerint.... [-]
Spanyolország Logroño
Kérj Információt
Spanyol
Részidős oktatás
1 év
On-line
Bővebben magyarul
UNIR

Az UNIR mester az online pszichopedagógiában az emberi tanulás szakértő tanácsadójává válik. Karrierjét gazdagíthatja a növekvő munkaerő-kereslet hivatalos képzésével, am ... [+]

Szerezze be a hivatalos diplomáját az UNIR internetes pszichopedagógiájával

Az UNIR mester az online pszichopedagógiában az emberi tanulás szakértő tanácsadójává válik . Karrierjét gazdagíthatja a növekvő munkaerő-kereslet hivatalos képzésével , amelynek középpontjában a gyermekek és serdülők nevelési előrehaladását megakadályozó problémák megoldása és megoldása, illetve a szakmai fejlődés során kerülhet sor.

Bővítse ismereteit egy gyakorlati Master of közvetlen alkalmazással az osztályteremben. Több mint 20 000 diák már edzett velünk

Erős gyakorlati orientációval a Pszichopedagógiai Mester programja úgy van megtervezve, hogy azonnal alkalmazza az osztályteremben tanult mindent , a legújabb pszichopedagógiai eszközökkel együtt.... [-]

Spanyolország Logroño
Kérj Információt
Spanyol
Részidős oktatás
1 év
On-line
Bővebben magyarul
UNIR

Az UNIR Online Software Engineering UNIR célja, hogy befejezze az informatikai szakemberek képzését, és felkészítse őket a webes környezet, az információbiztonság és a sz ... [+]

Vegye meg a mester a szoftverfejlesztés online és szerezze be a hivatalos diplomát UNIR

Az UNIR Online Software Engineering UNIR célja, hogy befejezze az informatikai szakemberek képzését, és felkészítse őket a webes környezet, az információbiztonság és a szoftverfejlesztés ismeretére.

Ez a hivatalos posztgraduális képzés egy olyan egyre összetettebb informatikai iparnak adott válaszként született, amely speciális és többképes profilt igényel, amely képes a projektek irányításától kezdve a szoftverstratégia tervezéséig és irányításáig. cég.

Ezzel a mesterképzés a szoftverfejlesztés és a számítógépes rendszerek kapsz a szükséges készségeket:... [-]

Spanyolország Logroño
Kérj Információt
Spanyol
Részidős oktatás
1 év
On-line
Bővebben magyarul
UNIR

Az UNIR technológiai projektjeinek online menedzsment mestere 100% -os szakmai orientációval rendelkezik, mint az első szintű menedzser a technológiai alapú projektek irá ... [+]

Vegye ki az online mesterképzést a UNIR technológiai projektmenedzsmentjében

Az UNIR technológiai projektjeinek online menedzsment mestere 100% -os szakmai orientációval rendelkezik, mint az első szintű menedzser a technológiai alapú projektek irányításában.

Előre a szakmai karrieredben, és légy a technológiai projektek igazgatója. Ezzel a hivatalos mesterképzéssel a technológiai projektek tervezésében és irányításában fejleszteni tudják a szükséges készségeket az IDI (kutatási, fejlesztési és innovációs) programok nemzeti, nemzetközi és technológiai alapú, állami vagy magánfinanszírozású projektek tervezéséhez, irányításához és megvalósításához .... [-]

Spanyolország Logroño
Kérj Információt
Spanyol
Részidős oktatás
1 év
On-line
Bővebben magyarul
UNIR

Az UNIR Online Online Kockázati UNIR Mestere az első olyan hivatalos posztgraduális, 100% -os online tanítással, amelynek célja az operációs rendszerek, hálózatok, alkalm ... [+]

Szakosodj a Számítástechnikai Biztonságban az UNIR Online Biztonsági Kiberbiztonságában

Az UNIR Online Online Kockázati UNIR Mestere az első olyan hivatalos posztgraduális, 100% -os online tanítással, amelynek célja az operációs rendszerek, hálózatok, alkalmazások, webes rendszerek és adatbázisok elleni támadások és fenyegetések elleni védekezés főbb technikái .

Ez az online mester a Számítástechnikai Biztonsági 12 kiadásban , amelyben több mint 1200 diák már képzett szakemberek Cybersecurity.

Egy olyan szakértői kar segítségével, amely az informatikai biztonsági ágazat legkorábbi avantgárd eszközeinek használatában irányítja Önt, megszerzi a szükséges ismereteket ahhoz, hogy olyan szakembergé váljon, amely képes kezelni a növekvő számú számítógépes támadásokat, amelyek hatással vannak a szervezetekkel.... [-]

Spanyolország Logroño
Kérj Információt
Spanyol
Részidős oktatás
1 év
On-line
Bővebben magyarul
UNIR

A 100% -os online oktatási központok vezetői és vezetői mesterképzése megtanítja a szükséges készségeket az iskolák, iskolák, intézetek és más oktatási központokért. Ön m ... [+]

Szerezze be a hivatalos mesterképzést az online oktatási központok menedzsmentjével az UNIR rel

A 100% -os online oktatási központok vezetői és vezetői mesterképzése megtanítja a szükséges készségeket az iskolák, iskolák, intézetek és más oktatási központokért. Ön megtanulja tervezni, előmozdítani és értékelni az iskolai közösséget javító sikeres intézkedéseket.

Ez az online tanfolyam az oktatási központok irányításával kiterjeszti az oktatási szakemberek képzését, akik felkészülni kívánnak arra, hogy az állami, magán vagy összehangolt oktatási intézmények irányítói legyenek.

A mesterképzés az UNIR oktatási központok irányításában és irányításában erős gyakorlati orientációjú . Az osztályteremben foglalkoznak azokkal az esetekkel és problémákkal, amelyekkel az oktatási központok igazgatói találkoznak nap mint nap. Az órákat olyan aktív szakemberek tanítják, akiknek hosszú tapasztalatuk van az oktatási közösségek irányításában és irányításában.... [-]

Spanyolország Logroño
Kérj Információt
Spanyol
Részidős oktatás
1 év
On-line
Bővebben magyarul
UNIR

A mesterképzés az oktatási technológiában és a digitális kompetenciákban az első olyan hivatalos mesterfokozattal rendelkezik, amelynek neurotológiája ismeretes, hogy az ... [+]

Nyújtsa meg mesterképzését az online ikt-ra, az oktatásra az UNIR

A mesterképzés az oktatási technológiában és a digitális kompetenciákban az első olyan hivatalos mesterfokozattal rendelkezik, amelynek neurotológiája ismeretes, hogy az IKT-k milyen hatással vannak a tanulási folyamatra. Az Oktatásban alkalmazott online IKT mesterként a 21. század digitális kompetenciáit szerezte meg.

Az oktatás újszerű képét fogja felfedezni az új technológiák oktatási és avantgárd digitális forrásai szempontjából, hogy a tanulók hatékonyan tanulhassanak. Akkor lesz is kap egy praktikus robotika kit „gömbi mini”, hogy kövesse a téma "programozás és Robotika Pedagógus, amely segít, hogy a legtöbbet ki a program.... [-]

Spanyolország Logroño
Kérj Információt
Spanyol
Részidős oktatás
1 év
On-line
Bővebben magyarul
UNIR

Az UNIR neuropszichológiai és on-line oktatási mestere az egyetlen mester, akivel megtanulják optimalizálni az iskolai teljesítményt és fejleszteni az összes tanuló tehet ... [+]

Szakosodjon az UNIR Online Neuropszichológiai és Oktatási Mesterben

Az UNIR neuropszichológiai és on- line oktatási mestere az egyetlen mester , akivel megtanulják optimalizálni az iskolai teljesítményt és fejleszteni az összes tanuló tehetségét az osztályteremben.

* A legutóbbi, a GAD3 tanácsadó (2017 június)Ezzel a mesterrel felfedezheti a neuropszichológia alkalmazását a tanulási folyamatban, és hozzájárul az alapvető készségek fejlesztéséhez, mint például az olvasás és az írás, a vizuális és hallási készségek, valamint más kulcsfontosságú szempontok, mint a lateralitás, az osztálytermi kreativitás stb.Gyakorlati szempontból a neuro-oktató mester foglalkozik olyan kérdésekkel, mint például:Javul a hallgató olvasási megértése, ha javul a hallgató szemmozgása?Az oktatási neuropszichológiának van választ a figyelemhiányos hiperaktivitási problémákra?Tudok fejleszteni a kreativitást az osztályteremben a neurodevelopment fokozása érdekében? Milyen módon?Lehetséges a tehetség és a nagy képességek felismerése? Milyen programokat lehet alkalmazni az osztályteremben, hogy megfelelően szolgálják ezeket a diákokat?Milyen laterális tényezők befolyásolják a matematikát?Az alapvető neuropszichológiai képességek fejlesztése elősegíti a diszlexia és dyscalculia rendellenességek javítását?Irányító és támogató referenciakép , oktatási, neuropszichológiai és gyermekpszichológiai szakemberek, a Mester szilárd, fejlett és gyakorlati ismeretekkel rendelkezik a tanuláshoz, gondozáshoz, megelőzéshez, fejlődéshez és speciális igényekhez kapcsolódó oktatási neuropszichológia területén a diákok.Ez a hivatalos neuropszichológiai és távtanítási mester felkészíti arra, hogy az iskolai teljesítményt javítsa az iskola teljesítményének javításával és az iskolai kudarcok leküzdésével, valamint hogy a társadalmi igényekhez igazodó oktatási válaszokat nyújtson. Tudni fogja, hogyan tervezzen be a hallgatók potenciális agyi fejlődésére irányuló beavatkozásokat.Gyakorlati megközelítésű Mester, így az első naptól kezdve az osztályban tanulhat.Általános információkCredits: 60 kreditIdőtartam: 1 tanévKezdés: 2018. szeptember 6Módszertan: Távoli, 100% onlineVizsga: Minden félév végén részt veszGyakorlatok:... [-]
Spanyolország Logroño
Kérj Információt
Spanyol
Részidős oktatás
1 év
On-line
Bővebben magyarul
UNIR

A mester a zenei kutatás és az online zenei tudomány mélyreható és aktuális képet kap a különböző tendenciákról a zene minden területén: zenetudomány, összetétel, ronológ ... [+]

Tanuljon mesterképzést a zenei kutatásban és a zenetudományban online az UNIR

A mester a zenei kutatás és az online zenei tudomány mélyreható és aktuális képet kap a különböző tendenciákról a zene minden területén: zenetudomány, összetétel, ronológia, menedzsment és zenei pedagógia .

Ez a Masters in Music Online kínálja a legújabb eszközöket feladatok doktori kutatás és oktatás minden iskolatípusban.

Nagy professzionális presztízsű zenészek segítségével a számítógépes alkalmazásokat a hangművészethez kapcsolódó pontszámok és fájlok elemzésére , valamint a zenei koncepciók tanítására alapozhatja meg.

Ezzel a távolsággal a Musical Research mestere lesz:... [-]

Spanyolország Logroño
Kérj Információt
Spanyol
Részidős oktatás
1 év
On-line
Bővebben magyarul
UNIR

Az UNIR Mestere Online Pénzügyminisztere felkészíti Önt arra, hogy megfeleljen a szakmai profilnak, amelyet a vállalatok és a bankok kincstáruk irányításáért felelős veze ... [+]

Tanuljon mestered az online pénzügyekbe az UNIR szel

Az UNIR Mestere Online Pénzügyminisztere felkészíti Önt arra, hogy megfeleljen a szakmai profilnak, amelyet a vállalatok és a bankok kincstáruk irányításáért felelős vezetők, beruházások elemzése, adóelőnyek felderítése vagy kockázatok megelőzése érdekében követelnek .

Ez a távoli mester a pénzügyi menedzsment és tanácsadás egy olyan programot, amely alaposan gazdagított és folyamatosan frissített, hogy ismeri a legújabb trendeket a pénzügyi menedzsment. Minden professzora olyan szakember, akinek hosszú tapasztalata van a szektorban és a fontosabb vállalatok jelenlegi felelőssége .

... [-]
Spanyolország Logroño
Kérj Információt
Spanyol
Részidős oktatás
1 év
On-line
Bővebben magyarul
Universidad Internacional de La Rioja (UNIR)
Address
Avenida de la Paz, 137 Logroño
26004 Logroño, La Rioja, Spanyolország
Honlap
Telefonszám
+34 941 209 743