Hivatalos Leírás

Küldetés

Annak érdekében, hogy a hallgatók átfogó oktatást kapjanak, olyan vezetőket és szakembereket oktatva, akik készek arra, hogy reagáljanak a globális világ igényeire, értékeljék szakértelmüket és a társadalmi fejlődést a vállalkozói szellem és a társadalmi elkötelezettség révén. A tudás létrehozása és átadása az alkalmazott kutatások révén, ugyanúgy, mint az előrehaladáshoz és a technikai és szellemi fejlődés élvonalába helyezéséhez.

Látomás

Az Universidad Europea-nál a tudományos kiválóság egyik stratégiai pillérünk. Így oktatási modellünk magába foglalta az Európai Felsőoktatási Térség elveit az egyén holisztikus tanulásán alapulva. Ebben a modellben a tanár mentor, valamint tanácsadó, aki egyetemi életében támogatja a hallgatót. A diák ugyanakkor saját oktatási útját térképezi fel, fejlesztve a társadalom által igényelt ismereteket, kompetenciákat, készségeket és értékeket.

értékek

  • Együttműködés: Tartjuk a jóváhagyás pecsétjét, amely szétválasztja vállalkozói szellemünket: határozottan és bátrabb vagyunk, és a diákot az élvonalba helyezzük. Együttműködünk és együttműködünk az intézményünk legjobb gyakorlatainak megvalósításában.
  • Nemzetközi: A Laureate Network tagjaként globális hivatás és hatókörünk van, miközben erős helyi gyökereket tartunk fenn. Nemzetközi erőforrásokat kínálunk a helyi oktatás támogatására és megerősítésére. A Laureate Network nagysága és befolyása lehetővé teszi számunkra, hogy szakembereink és hallgatóink kiváló lehetőségeket nyújtsanak. Befogadó, multikulturális szervezet vagyunk, amely értékeli a sokszínűséget és tiszteletben tartja az összes kulturális perspektívát és jellemzőt.
  • Analitikus: Szigorú önértékelési folyamatot hajtunk végre, hogy folyamatosan növeljük információinkat és ismereteinket teljesítményünk javítása érdekében. Ez a reflexív megközelítés, amely az adatok elemzésén alapul, elválasztja tőlünk a többi intézményt.
  • Megbízható: Ha "jónak" akarunk lenni, meg kell szerezni a hallgatóink és családjaik, a munkáltatók és a közösségek bizalmát, ahol működünk. A szervezetünk minden szintjén a legmagasabb igények érvényesülnek; integritással dolgozunk, és teljes felelősséget vállalunk tetteinkért.
  • Audacious: Vállalkozók vagyunk; arra törekszünk, hogy bátrabbak legyünk és hajlandóak számszerű kockázatokat vállalni, miközben döntéseinket racionális, reflexív tervezésre alapozzuk. Gyorsan kihasználjuk a lehetőségeket, és pozitív változásokat hozunk annak érdekében, hogy gazdagítsuk hallgatóink tapasztalatait. Új utakat keressünk a szegénység nélküli tanulás fejlesztése és a hagyományos oktatási modell átalakítása érdekében. Van egy innovatív gondolkodásmódunk, és az egyetemi közösség tagjai számára lehetőséget biztosítunk a status quo kihívására. Alkalmazzunk kreatív megközelítéseket az oktatás és az üzleti élet számára. Soha többé nem fedezzük fel az új megközelítéseket, új technológiákat, új üzleti modelleket és új elméleteket. Vezetők vagyunk, nem követők.
  • Felelős: Felelősségvállalás a diákok eredményeiért az oktatási forradalmunk sarokköve. A diákok és a munkáltatók arra összpontosítanak, hogy programjaikat az igényeikhez igazítsák. Arra törekszünk, hogy a megtartás, a diploma megszerzése és a foglalkoztathatóság magas szinten maradjon, hogy hallgatóink a munkaerőpiacra való belépéshez pozitív társadalmi hatással járjanak.
Program oktatási nyelve:
Angol
Spanyol

Az intézmény további kínálata:


Universidad Europea - Programas Online

Készüljön fel egy olyan szektorban, ahol magas igény van a szakemberek számára, és tanúsítson magának az ipari higiénia, a munkahelyi biztonság, az ergonómia és a pszicho ... [+]

Készüljön fel egy olyan szektorban, ahol magas igény van a szakemberek számára, és tanúsítson magának az ipari higiénia, a munkahelyi biztonság, az ergonómia és a pszicho-cociológia három különlegességét.

A Munkahelyi Kockázatok megelőzésének mesterképzése a technikai, szervezeti és vezetési készségekkel végződik, és lehetővé teszi, hogy hatékonyan végezhessenek magas szintű technikusként a kockázatok megelőzésében nemzeti és nemzetközi szinten.

Az ipari higiéniát, a munkahelyi biztonságot, az ergonómiát és a pszicho-kozógiát alkalmazó speciális szakemberek tanúsítványait a kockázatmegelőzésre és a foglalkozás-egészségügyi (csak orvosokra) alkalmazzák.Ez a mester rendelkezik egy engedélyező karakterrel, és megelőző technikusként dolgozhat.Az Európai Felsőoktatási Térség (EHEA) által elfogadott és nemzetközileg elismert hivatalos képesítés.A kar áll az aktív szakemberek a neves cégek és szakértők az általuk tanított tárgyak.Exkluzív és aktuális tartalom az ágazat követelményeinek megfelelően.Dinamikus, vizuális és könnyen elérhető formátumban sokféle tartalmat, erőforrást és eszközt fog találni a tanuláshoz.Az elméleti és gyakorlati képzés az Európai Egyetem oktatási módszertanát követve egy egyszerű és rugalmas technológiai környezetben valósult meg, amely lehetővé teszi tanulmányainak teljes összeegyeztethetőségét szakmai és személyes életével.Önnek van egy személyes mentora, aki a mesterfokozaton keresztül jár.Megállapodásaink és együttműködésünk az ezen ágazatban működő fővállalkozások, mint a Sacyr, a Ferrovial és az Acciona között.Új belépő hallgatói profil... [-]
Spanyolország Villaviciosa de Odón
Kérj Információt
Spanyol
10 hónap
On-line
Bővebben magyarul
Universidad Europea - Programas Online

A Kanári-szigetek reagál a nemzetek és vállalatok azon tendenciájára, hogy egyre inkább figyelembe vegyék a szennyezés elleni küzdelem, az üvegházhatást okozó gázok kiboc ... [+]

A Kanári-szigeteki Európai Egyetem Megújuló Energiájának Egyetemi Mesterfokozata reagál a nemzetek és a vállalatok azon tendenciájára, hogy jobban tudatában legyenek a szennyezés elleni küzdelem célkitűzésének, az üvegházhatású gázok kibocsátásának és a fosszilis eredetű tüzelőanyagok. Egy olyan ágazat, amely előkészített, rugalmas és sokoldalú szakembereket igényel.

Az Európai Egyetem ebben a Mesterben differenciált:

Kisebb csoportokat szervezünk, hogy kedvezzünk közvetlen kapcsolatot a szakmai szektorral és a hálózatunkkal.A megújuló energiaforrásokhoz műszaki látogatásokat szervez, így ellenőrizheti, hogyan valósítják meg azt, amit az osztályteremben tanulnak.Korszerű számítógépes eszközöket használhat olyan projektek fejlesztéséhez, mint a WASP a szélenergia számára.Miért az EUInnovatív tanulási modellA technológia az osztályteremben. Készen állunkNemzetköziség.Aktív tanárok szilárd szakmai pályafutással.hozzáférés... [-]
Spanyolország Villaviciosa de Odón
Kérj Információt
Spanyol
1 év
On-line
Bővebben magyarul
Universidad Europea - Programas Online

A legjobb MBA az urbanizmus területén a "rangsor 250 legjobb mesterek. Az egyetlen hivatalos mesterfokozat, amellyel megszerzi az MBA programok specifikus ismereteit ... [+]

A legjobb MBA az urbanizmus területén a "rangsor 250 legjobb mesterek. Az egyetlen hivatalos mesterfokozat, amellyel megszerzi az MBA programok specifikus ismereteit az építőipar sajátosságaira.

leírásA Master's Degree épületmenedzsment és építés - MBA Építőipari Menedzsment Online teszi a professzionális, hogy a vállalatok jelenleg keresnek , képes irányítani projektek és vállalja irányítási felelősséget az építőipari vállalkozások .Ön képes lesz átvállalni az építési ciklus minden szakaszát , amely magában foglalja a tervezést, a műszaki és végrehajtási projekteket, az építkezést, az eseménykezelést, a rehabilitációt és az építést.A projektek előkészítésével és a művek nemzeti és nemzetközi szintű kezelésével kapcsolatos speciális know-how-képzés.Alaposan megismerheti az épületek és a polgári építés cégeinek irányítását, stratégiáit és eszközeit .A kolostort olyan szakemberek alkotják, akik elismert presztízsű szakemberek, valamint az ágazat főbb cégeinek, mint a Sacyr, a Ferrovial, az Acciona, vezető nemzeti és nemzetközi vezetője .Magában foglalja a szakmai tanúsításhoz való hozzáférést az AKCS technikai tanácsadójaként .Az elméleti és gyakorlati képzés az Európai Egyetem oktatási módszertanát követve egy egyszerű és rugalmas technológiai környezetben valósult meg, amely lehetővé teszi tanulmányainak teljes összeegyeztethetőségét szakmai és személyes életével .Önnek van egy személyes mentora, aki a mesterfokozaton keresztül jár.titrálás... [-]
Spanyolország Villaviciosa de Odón
Kérj Információt
Spanyol
10 hónap
On-line
Bővebben magyarul
Universidad Europea - Programas Online

Készüljön fel az egyetemi oktatás kihívásaira, ismerje meg a technológiai területek didaktikai-pedagógiai, kutatását, innovációját és használatát. ... [+]

Készüljön fel az egyetemi oktatás kihívásaira, ismerje meg a technológiai területek didaktikai-pedagógiai, kutatását, innovációját és használatát.

leírás

A mesterfokozat az online egyetemi oktatásban lehetővé teszi, hogy tanárként gyakoroljon mind nemzeti, mind nemzetközi szinten . Ráadásul kutató jellegének köszönhetően felkészít Önnek az oktatási szektorra .

Az európai szinten elismert képesítés az egyetemi szektor magas színvonalával és sajátosságával.

Megszerzi a szükséges készségeket a jelenlegi és globális egyetemi tanárnak , amelyet a didaktikai-pedagógiai egyetemi menedzsment , a kutatás, az innováció és a technológiák alkalmazása területén alkalmazott tudás révén követelnek meg .... [-]

Spanyolország Villaviciosa de Odón
Szeptember 2019
Spanyol
15 hónap
On-line
Bővebben magyarul