Zigurat Global Institute of Technology

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rólunk

A Zigurat egyedülálló és megkülönböztető üzleti iskola

 • Kik vagyunk mi?

A Zigurat egy globális üzleti iskola, amely az innovációra és a technológiára összpontosít. Számos programot kínálunk, beleértve a mestereket, a vállalati képzést és a rendezvényeket, amelyek a szakemberek és a vállalkozások igényeihez igazodnak. A Zigurat programjai dinamikusak, és a digitális iparági vezetők tapasztalatára és tudásmegosztására épülnek. A multikulturális és tehetséges csapat hajtja végre az oktatási szektor megváltoztatását, hozzájárul a társadalom fejlődéséhez, zavaró képzés és digitális átalakítás révén.

 • Honnan származik?

Zigurat Global Institute of Technology egy jól megalapozott oktatási intézmény, 16 éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberekkel, az építészet, az építészet és a mérnöki szakon. A Business School a Zigurat tapasztalataiból és törekvéseiből alakult ki, hogy képzést nyújtson a digitális átalakításban részt vevő vállalkozások és szakemberek számára, lehetővé téve számunkra, hogy szélesebb körű mestereket és programokat kínáljunk, összpontosítva a szervezet egyéb iparágaira és szintjeire.

Látomás

Ahhoz, hogy globális referenciaként szolgáljon az állandó üzleti innováció számára, az egyedülálló és zavaró Business School of Education kiválóság.

értékek

Hiszünk a minőségi oktatásban, amely megfelel a technológiai és innovatív környezet igényeinek. Programjaink úgy vannak kialakítva, hogy a jövőbeni vezetők képesek legyenek a szükséges változásokra a jobb társadalom érdekében.

 • Globális

A résztvevők sokféleségétől a program előadóiig és tartalmáig a Zigurat globális megközelítéssel rendelkezik minden szempontból. A szektorok széles választékának és a megfelelő programnak a résztvevők számára történő kiépítésének köszönhetően a világ minden tájáról származó szakemberek csatlakoznak programjainkhoz.

 • Innováció

Fő célunk az innovatív módszerek és az ipari alkalmazások élvonalában állni. Karunk tagjainak tapasztalatai vannak és nagy sikert ért el. Az általuk megosztott tartalom és tudás releváns és aktuális. A kiterjedt piackutatásnak köszönhetően és a mindennapi munkavégzés folyamatos fejlesztése révén ez lehetséges

 • Hálózati közösség

Értékeljük, hogy mit lehet építeni közösségként, és olyan környezetet teremtve, ahol minden résztvevő, tanár és öregdiák teljes potenciállal sikerül, az az, amit célunk. A támogatás és a tanácsadás minden fél részéről, a szinergiákat lehetővé tevő hálózat formájában. A kultúrát a különböző profilú egyének, a szervezeten belüli szintek közötti együttműködés jellemzi, amelynek közös célja egy új digitális jövő vezetése.

 • Elkötelezettség

A Zigurat csapatát az iparági szakértők, befolyásolók és vezetők alkotják, akik olyan tapasztalattal rendelkeznek, amelyek a résztvevőkkel megosztják az ismereteket az eredmények alapján vezérelt módszertan segítségével, így jövőbeli iparágvezetőkké válhatnak. Az üzleti iskola a hallgatókkal foglalkozik azzal, hogy a szakmai fejlődéshez szükséges forrásokat oktatási kiválósággal növeli.

 • Dinamikus oktatás

A Zigurat mesterei magas szintű interakcióval rendelkeznek, amelyek globális és valódi élményt biztosítanak, és amelyek egyértelműen hozzájárulnak az aktív és motivált résztvevőhöz. Ezeknek a mestereknek a különböző értékei a valós projektek végrehajtása, szerepjátékok, közösségek, fórumok, multimédiás és interaktív erőforrások, valamint az egyéni tutorálás és nyomon követés.

Gondoskodunk a bolygóról

Elkötelezettek vagyunk minden tevékenység gazdasági, társadalmi és környezeti fenntarthatósága mellett, és elengedhetetlennek tartjuk a globális fejlődést. A Zigurat ösztönzi a fenntartható projekteket, és együttműködik azokkal a vállalkozásokkal, amelyek részt vesznek a szolgáltatás vagy termék nyújtásának eredményének megváltoztatásában. A WATTIA olyan vállalkozás, amelyet támogatunk és együttműködünk. A projektek, amelyekben részt vesznek, fenntartható jellegűek, mint például az önellátó energia biztosítása, és összhangban áll a környezetvédelemmel kapcsolatos aggályainkkal.

Módszertan

A Zigurat egyedülálló módszertant tervezett annak érdekében, hogy naprakész legyen a legújabb eszközökkel és innovációkkal.

Elkötelezettségünk nemcsak a széles körű szakmai tapasztalat megosztása, hanem a kiváló pedagógiai kiválóság megközelítése és meghaladása, annak érdekében, hogy diákjaink teljes perspektívát kapjanak a globális piacok és az innovációs képességek szempontjából.

A különböző ágazatok nemzetközi iparágának vezetői tanszéke, amely folyamatosan frissíti az általunk nyújtott tartalmat, teszi egyedivé tanítási módszertanunkat. A végső egyedi projekt, amely az innováció és a technológia kulcsfontosságú adatai alapján vezet, lehetővé teszi, hogy új megoldásokat fejlesszen ki és hajtson végre a meglévő üzlete számára, vagy új projekteket dolgozzon ki. Önnek lehetősége lesz arra is, hogy részt vegyen egy együttműködési környezetben, eszmecserével és szinergiák létrehozásával más résztvevőkkel és professzorokkal.

Vászon LMS

Az nº1 online platform világszerte, amely megkönnyíti a tanulást.

 • Virtuális Campus

Korszerű eszközök és erőforrások, amelyek a tanulási élményt erősítik és egyszerűsítik

 • Technológia

Nyitott, könnyen használható, felhő-native tanulási menedzsment rendszer és az Amazon webszolgáltatás

 • Mindig BE

Biztosítsa, mint más LMS és alacsony kockázat, mivel a natív felhő nem jelent változatokat, nincs frissítés, nincs letöltés, és nincs migráció

Campus Canvas LMS platform elrendezés

Szociális kötelezettségvállalás

A Zigurat elkötelezett amellett, hogy a szakmai tapasztalat, a pénzügyi igények és az oktatáshoz való nemzetközi hozzáférés alapján karrier-orientált támogatásokat nyújtson. Tudatában annak, hogy milyen nehézségek merülnek fel a mesterprogramok beiratkozásának lehetőségeiben, támogatást nyújtunk azoknak a résztvevőknek, akik az alábbi profilokhoz illeszkednek:

 • Vállalkozói támogatás

Pénzügyi támogatásban részesülnek azok a szakemberek és vállalkozások, akik a vállalkozói szellem, az új üzleti projektek vagy a szakosodáshoz kapcsolódóan pozitív irányt mutatnak. A javaslatok értékelését egy nemzetközi bizottság végzi, amely meghatározza a jóváhagyás eredményét.

 • Támogatás a fejlődő országoknak

A Zigurat társadalmi felelőssége, hogy egyenlő hozzáférést biztosítson a világszínvonalú oktatáshoz, miközben garantálja a nemzetközi diverzifikációt. Támogatásokat nyújtunk a fejlődő országok szakemberei számára, akik pénzügyi korlátokat tapasztalnak, és nem tudnak továbbképzést folytatni. A támogatások megoszlása az országok szerint, a programok kiadásai és a megfelelő profil lehetővé teszi számunkra, hogy kiválasszuk, ki lesz kiválasztva.

Helyszínek

Barcelona

Address
Almogàvers, 66
08018 Barcelona

Barcelona, Katalónia, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket