Hivatalos Leírás

Rólunk

A Zigurat egyedülálló és megkülönböztető üzleti iskola

 • Kik vagyunk mi?

A Zigurat egy globális üzleti iskola, amely az innovációra és a technológiára összpontosít. Számos programot kínálunk, beleértve a mestereket, a vállalati képzést és a rendezvényeket, amelyek a szakemberek és a vállalkozások igényeihez igazodnak. A Zigurat programjai dinamikusak, és a digitális iparági vezetők tapasztalatára és tudásmegosztására épülnek. A multikulturális és tehetséges csapat hajtja végre az oktatási szektor megváltoztatását, hozzájárul a társadalom fejlődéséhez, zavaró képzés és digitális átalakítás révén.

 • Honnan származik?

Zigurat Global Institute of Technology egy jól megalapozott oktatási intézmény, 16 éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberekkel, az építészet, az építészet és a mérnöki szakon. A Business School a Zigurat tapasztalataiból és törekvéseiből alakult ki, hogy képzést nyújtson a digitális átalakításban részt vevő vállalkozások és szakemberek számára, lehetővé téve számunkra, hogy szélesebb körű mestereket és programokat kínáljunk, összpontosítva a szervezet egyéb iparágaira és szintjeire.

Látomás

Ahhoz, hogy globális referenciaként szolgáljon az állandó üzleti innováció számára, az egyedülálló és zavaró Business School of Education kiválóság.

értékek

Hiszünk a minőségi oktatásban, amely megfelel a technológiai és innovatív környezet igényeinek. Programjaink úgy vannak kialakítva, hogy a jövőbeni vezetők képesek legyenek a szükséges változásokra a jobb társadalom érdekében.

 • Globális

A résztvevők sokféleségétől a program előadóiig és tartalmáig a Zigurat globális megközelítéssel rendelkezik minden szempontból. A szektorok széles választékának és a megfelelő programnak a résztvevők számára történő kiépítésének köszönhetően a világ minden tájáról származó szakemberek csatlakoznak programjainkhoz.

 • Innováció

Fő célunk az innovatív módszerek és az ipari alkalmazások élvonalában állni. Karunk tagjainak tapasztalatai vannak és nagy sikert ért el. Az általuk megosztott tartalom és tudás releváns és aktuális. A kiterjedt piackutatásnak köszönhetően és a mindennapi munkavégzés folyamatos fejlesztése révén ez lehetséges

 • Hálózati közösség

Értékeljük, hogy mit lehet építeni közösségként, és olyan környezetet teremtve, ahol minden résztvevő, tanár és öregdiák teljes potenciállal sikerül, az az, amit célunk. A támogatás és a tanácsadás minden fél részéről, a szinergiákat lehetővé tevő hálózat formájában. A kultúrát a különböző profilú egyének, a szervezeten belüli szintek közötti együttműködés jellemzi, amelynek közös célja egy új digitális jövő vezetése.

 • Elkötelezettség

A Zigurat csapatát az iparági szakértők, befolyásolók és vezetők alkotják, akik olyan tapasztalattal rendelkeznek, amelyek a résztvevőkkel megosztják az ismereteket az eredmények alapján vezérelt módszertan segítségével, így jövőbeli iparágvezetőkké válhatnak. Az üzleti iskola a hallgatókkal foglalkozik azzal, hogy a szakmai fejlődéshez szükséges forrásokat oktatási kiválósággal növeli.

 • Dinamikus oktatás

A Zigurat mesterei magas szintű interakcióval rendelkeznek, amelyek globális és valódi élményt biztosítanak, és amelyek egyértelműen hozzájárulnak az aktív és motivált résztvevőhöz. Ezeknek a mestereknek a különböző értékei a valós projektek végrehajtása, szerepjátékok, közösségek, fórumok, multimédiás és interaktív erőforrások, valamint az egyéni tutorálás és nyomon követés.

Gondoskodunk a bolygóról

Elkötelezettek vagyunk minden tevékenység gazdasági, társadalmi és környezeti fenntarthatósága mellett, és elengedhetetlennek tartjuk a globális fejlődést. A Zigurat ösztönzi a fenntartható projekteket, és együttműködik azokkal a vállalkozásokkal, amelyek részt vesznek a szolgáltatás vagy termék nyújtásának eredményének megváltoztatásában. A WATTIA olyan vállalkozás, amelyet támogatunk és együttműködünk. A projektek, amelyekben részt vesznek, fenntartható jellegűek, mint például az önellátó energia biztosítása, és összhangban áll a környezetvédelemmel kapcsolatos aggályainkkal.

Módszertan

A Zigurat egyedülálló módszertant tervezett annak érdekében, hogy naprakész legyen a legújabb eszközökkel és innovációkkal.

Elkötelezettségünk nemcsak a széles körű szakmai tapasztalat megosztása, hanem a kiváló pedagógiai kiválóság megközelítése és meghaladása, annak érdekében, hogy diákjaink teljes perspektívát kapjanak a globális piacok és az innovációs képességek szempontjából.

A különböző ágazatok nemzetközi iparágának vezetői tanszéke, amely folyamatosan frissíti az általunk nyújtott tartalmat, teszi egyedivé tanítási módszertanunkat. A végső egyedi projekt, amely az innováció és a technológia kulcsfontosságú adatai alapján vezet, lehetővé teszi, hogy új megoldásokat fejlesszen ki és hajtson végre a meglévő üzlete számára, vagy új projekteket dolgozzon ki. Önnek lehetősége lesz arra is, hogy részt vegyen egy együttműködési környezetben, eszmecserével és szinergiák létrehozásával más résztvevőkkel és professzorokkal.

Vászon LMS

Az nº1 online platform világszerte, amely megkönnyíti a tanulást.

 • Virtuális Campus

Korszerű eszközök és erőforrások, amelyek a tanulási élményt erősítik és egyszerűsítik

 • Technológia

Nyitott, könnyen használható, felhő-native tanulási menedzsment rendszer és az Amazon webszolgáltatás

 • Mindig BE

Biztosítsa, mint más LMS és alacsony kockázat, mivel a natív felhő nem jelent változatokat, nincs frissítés, nincs letöltés, és nincs migráció

Campus Canvas LMS platform elrendezés

Szociális kötelezettségvállalás

A Zigurat elkötelezett amellett, hogy a szakmai tapasztalat, a pénzügyi igények és az oktatáshoz való nemzetközi hozzáférés alapján karrier-orientált támogatásokat nyújtson. Tudatában annak, hogy milyen nehézségek merülnek fel a mesterprogramok beiratkozásának lehetőségeiben, támogatást nyújtunk azoknak a résztvevőknek, akik az alábbi profilokhoz illeszkednek:

 • Vállalkozói támogatás

Pénzügyi támogatásban részesülnek azok a szakemberek és vállalkozások, akik a vállalkozói szellem, az új üzleti projektek vagy a szakosodáshoz kapcsolódóan pozitív irányt mutatnak. A javaslatok értékelését egy nemzetközi bizottság végzi, amely meghatározza a jóváhagyás eredményét.

 • Támogatás a fejlődő országoknak

A Zigurat társadalmi felelőssége, hogy egyenlő hozzáférést biztosítson a világszínvonalú oktatáshoz, miközben garantálja a nemzetközi diverzifikációt. Támogatásokat nyújtunk a fejlődő országok szakemberei számára, akik pénzügyi korlátokat tapasztalnak, és nem tudnak továbbképzést folytatni. A támogatások megoszlása az országok szerint, a programok kiadásai és a megfelelő profil lehetővé teszi számunkra, hogy kiválasszuk, ki lesz kiválasztva.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Global MBA

Zigurat Global Institute of Technology

A Digital Business Global MBA-t olyan szakemberek számára tervezték, akik technológiai és döntéshozatali készségeiket kívánják előmozdítani, és differenciált értéket adna ... [+]

Zavarja az iparágat

A Digital Business Global MBA-t olyan szakemberek számára tervezték, akik technológiai és döntéshozatali készségeiket kívánják előmozdítani, és differenciált értéket adnak a versenyképességük növelésére a globális piacon.

A Digital Business Global MBA alapvető célja, hogy útmutatást nyújtson arra, hogyan kell újra meghatározni a szervezet teljesítményét a digitalizálás révén. Arra fogunk összpontosítani, hogy a digitális átalakítás pozitív hatással lesz egy szervezet minden szintjén és szervezeti egységeire, beleértve a marketinget, az értékesítést, a beszerzést, a logisztikát, a humán erőforrásokat és más osztályokat. A program befejezésével a résztvevők jobban meg fogják ismerni az innovatív módszertant és azt, hogy a digitális eszközök hogyan javíthatják az üzleti stratégiákat és folyamatokat. A végső projekt egy meglévő vállalat teljes digitális átalakítására összpontosít... [-]

Spanyolország Barcelona
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
1 év
On-line
Bővebben magyarul

Masters

Zigurat Global Institute of Technology

Ezt a mesterképzést úgy tervezték és fejlesztették ki, hogy az építési és infrastrukturális projektek tervezésének, kivitelezésének és karbantartásának legfontosabb szemp ... [+]

Áttekintés

Ezt a mesterképzést úgy tervezték és fejlesztették ki, hogy az építési és infrastrukturális projektek tervezésének, kivitelezésének és karbantartásának legfontosabb szempontjait szemléltesse. Bemutatjuk a szektor szakembereinek és cégeinek valós eseteit, a fenntarthatóságra, az új technológiákra és a menedzsmentre összpontosítva.

A Strukturális Projektek Globális Mesterei szilárd nemzetközi képzést biztosítanak, amely segít abban, hogy a strukturált projektvezetővé váljon.

Ez az új szakmai profil, amelyet az építési és infrastrukturális projektek minden szakaszában megoldási képességek, technológiai eszközök és korszerű menedzsment eljárások határozzák meg, a növekvő kereslet az AEC szektor nagyvállalatai iránt.... [-]

Spanyolország Barcelona
Május 2020
Angol
Részidős oktatás
1 év
On-line
Bővebben magyarul
Zigurat Global Institute of Technology

A globális BIM menedzsment mestere valódi élményt nyújt, és segíti a diákokat, hogy globális elképzeléseket szerezzenek. A program ösztönzi az együttműködést a különböző ... [+]

Áttekintés

A globális BIM menedzsment mestere valódi élményt nyújt, és segíti a diákokat, hogy globális elképzeléseket szerezzenek. A program ösztönzi az együttműködést a különböző földrajzi területekkel dolgozó partnerekkel - minden 5-6. Projektcsoport együttműködik a BIM szerver és a Projektmenedzsment platformon keresztül, ezzel gazdagítva az általános tapasztalatokat és ösztönözve a szakmai fejlődést az egyre versenyképesebb globális piacon.

Nº 1 ajánlott BIM Manager program a világon.

Ez a mester a BIM menedzsment legmodernebb és legmodernebb akadémiai programjával rendelkezik az ágazatban, ahol több mint 600 szakembert képeznek minden évben világszerte. A program célja, hogy megfeleljen az AEC ipar több mint húsz ágazatából származó szakemberek igényeinek. Akadémiai struktúrája a hallgatók számára olyan módszertant, eszközöket és kompetenciákat kínál, amelyek a következő vezetők képzéséhez szükségesek, és különböző profilokat készítenek, amelyek segítik a paradigmaváltást: BIM menedzserek, végrehajtók és tanácsadók. ... [-]

Spanyolország Barcelona
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
1 év
On-line
Bővebben magyarul
Zigurat Global Institute of Technology

Az épületinformációban található fő referencia a vezető BIM eszközök tartományán alapul az információkezelés és a dokumentáció piacán a projekt életciklusa alatt. Emellet ... [+]

A Wiki-ről

Az épületinformációban található fő referencia a vezető BIM eszközök tartományán alapul az információkezelés és a dokumentáció piacán a projekt életciklusa alatt. Emellett megszerzik a nagy, közepes és kis építési projektekben a BIM módszertan modellezésének, koordinációjának, interoperabilitásának, megvalósításának és kezelésének készségeit.

A projektek biztonsága, sebessége, kritériumai és jövedelmezősége.

A BIM szakosodása online, és a világ minden részén található portugál hangszórókra összpontosít, így a tanárok és a szakemberek közötti tapasztalatcserét és hálózatépítést biztosítják nemzeti és nemzetközi szinten. Ezen túlmenően az e-learning módszertan lehetővé teszi a diákok számára, hogy a tanfolyamot nagyobb rugalmassággal hajtsák végre, és a képzést a saját rutinjához és szakmai életükhöz igazítsák.... [-]

Spanyolország Barcelona
Kérj Információt
Portugál
Részidős oktatás
1 év
On-line
Bővebben magyarul
Zigurat Global Institute of Technology

A mestert a Smart City koncepció keretében tervezték, hogy multidiszciplináris megközelítést nyújtson a résztvevőnek, figyelembe véve a különböző városi kontextusokban fe ... [+]

A mestert a Smart City koncepció keretében tervezték, hogy multidiszciplináris megközelítést nyújtson a résztvevőnek, figyelembe véve a különböző városi kontextusokban felmerülő technológiai eszközöket.

Mi képezzük a diákokat, hogy Smart City menedzserként legyenek, akik az intelligens városok szervezeteinek vezetését célozzák, azzal a céllal, hogy a város minden kezdeményezése és projektje koherens legyen, az intelligens és fenntartható megközelítéstől.

Ma a világ népességének 55% -a városi területeken él, és 2050-re várhatóan ez a szám akár 68% -kal is növekedni fog.

Ebben az összefüggésben a városok fenntartható fejlődése relevánsabb, mint valaha. Az új városi modelleket tiszteletre méltóbb és érzékenyebb szemszögből kell kialakítani a polgárok és a bolygó között.... [-]

Spanyolország Barcelona
Kérj Információt
Spanyol
Részidős oktatás
1 év
On-line
Bővebben magyarul
Zigurat Global Institute of Technology

A Mester célja, hogy széleskörű szakterületet szerezzen a légkondicionálás (HVAC) területén, ami az építési projektek és az ipari projektek tervezésében nagyon fontos kér ... [+]

A Mester célja, hogy széleskörű szakterületet szerezzen a légkondicionálás (HVAC) területén, ami az építési projektek és az ipari projektek tervezésében nagyon fontos kérdés, figyelembe véve a fenntarthatóságot és az energiahatékonyságot az általunk kínált újdonságok alkalmazásával. a piacra és a jelenlegi szabályozásra.

Speciálisan virágzik a HVAC mérnöke

Az ágazat nagyvállalataiban a növekvő igény a szakértők számára, akik képesek fenntartható HVAC megoldásokat megvalósítani lakó-, kereskedelmi és ipari építési projektekben, amelyek képesek reagálni a termikus kondicionálásra és ezek hatékony kezelésére.

Szakmai vetítés... [-]
Spanyolország Barcelona
Szeptember 2020
Spanyol
Részidős oktatás
1 év
On-line
Bővebben magyarul