FernUni Schweiz

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az egyetlen FernUni Svájc

Távoktatási Egyetem Svájc (FernUni Svájc) A modern tudományos intézmény és a vezető egyetem a távoktatás területén a Svájc.

Minden alapképzési és mesterképzési szakok összhangban vannak Bologna irányelvek megállapítva. Több mint 1500 diák diplomás jelenleg tanulmányozza a német vagy francia nyelven. Három helyen a Svájc szolgálja a tanuló vezetők, diákok és a kapcsolattartó személy kérdései a távoktatás.

Az intézmény elismert:

  • A szövetségi kormány szerint Art. 11. Egyetem Promotion Act (UFG)
  • szerinti kantonális a Valais kanton oktatási törvény és a kutatás az egyetemek és kutatóintézetek

A vezető távoktatási egyetemi

A sikertörténet Távoktatás University Svájc (FernUni Svájc) kezdődik 25 évvel ezelőtt. 1992 óta kínálunk három helyszínen Brig, Pfäffikon SZ és Sierre távoktatási kurzusok egyetemi szinten. Több mint 1500 diák a hazai és külföldi eddigi tanulni német vagy francia nyelven.

Minden kurzus célja szerint Bologna irányelveket. Így a programok túl Svájc elismert nemzetközileg támogatott és rendezi.

A design oktatás távoktatás az elképzelésen alapul, nyitott, rugalmas és egyéni tanulást. A FernUni Svájc követi a koncepció a modern távoktatás a „blended learning” kombinációja e-learning és a hagyományos tantermi oktatást. Attól függően, hogy a tanfolyam a kifejezés a különböző komponensek eltérő.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Német
  • Francia

Megjelenítés Online BAs » Megjelenítés Online BScs » Megjelenítés Online Alapképzés » Megjelenítés Law LLB (Jogi Alapképzés) » Megjelenítés Law LLM »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Főiskolai közgazdasági

On-line Részidős 9 félév February 2019 Svájc Switzerland Online

A modern program egy szilárd tudományos bázis képzés alapjait a gazdaság gazdasági orientáció és tudományágak és alkalmazások. A hallgatók szerezzenek elméleti alapjait és az ismeretek felismerni a globális gazdasági környezet és a tanulási problémák kiválasztásával alkalmas tudományos módszer és annak megfelelő alkalmazása önállóan megoldani. [+]

A modern program egy szilárd tudományos bázis képzés alapjait a gazdaság gazdasági orientáció és tudományágak és alkalmazások. A hallgatók szerezzenek elméleti alapjait és az ismeretek felismerni a globális gazdasági környezet és a tanulási problémák kiválasztásával alkalmas tudományos módszer és annak megfelelő alkalmazása önállóan megoldani. A következtetés tudományos dolgozat.

A kurzus alapján a legújabb kutatási eredmények és a modern tanulási módszerek. Kísérő önálló tanulmány megállapította háromhetente szombaton osztályú helyett előadások.

modulok M01 Üzleti matematika M02 alapjai gazdaság M03 Law & Economics M04 makroökonómia és mikroökonómia M05 Pénzügyi Számviteli M06 gazdasági statisztika M07 Vezetői számvitel M08 információs gazdaság M09 Társaságirányítási és menedzsment M10 Applied Economics M11 pénzügyi piacok M12 Környezetgazdaságtani és gazdaságpolitikai M13 globalizáció és a nemzetközi gazdasági M14 Üzleti és etika M15 Behavioral Economics M16 Health Economics M17 szemináriumi dolgozat M18 értekezés bejárat követelmények ... [-]

BA

Bachelor of Arts in történeti tudományok

On-line Részidős 9 félév February 2019 Svájc Switzerland Online

A kurzus a hallgatók mélyebb megértése fejlesztése a kortárs társadalmak (19 és 20. Század). Ez a fejlődés jellemzi az ellenkező tendencia a globalizáció és a határok megnyitása az egyik oldalon, és erősítse a nemzeti identitás és a kulturális partikularizmus, a másik oldalon. [+]

A kurzus a hallgatók mélyebb megértése fejlesztése a kortárs társadalmak (19 és 20. Század). Ez a fejlődés jellemzi az ellenkező tendencia a globalizáció és a határok megnyitása az egyik oldalon, és erősítse a nemzeti identitás és a kulturális partikularizmus, a másik oldalon. Az egyik középpontjában a képzés kerül a mesteri új információs technológiák (elemzés a képek és elektronikus forrásokból).

Az első rész a tanulmányi program négy modulból épül fel, és biztosítja az előkészítő része a tanulmány azt mutatja. Ezek a modulok lehetővé teszik a diákok pontos és kritikusan reflektált tudást a története a 19. században. és 20. megszerzésére Century és történetírói módszerek és technikák. ... [-]


BSc

Bachelor of Science in pszichológia

On-line Részidős 9 félév February 2019 Svájc Switzerland Online

A program egy szilárd tudományos bázis képzés alapjait a pszichológia és a tudományágak és alkalmazások. A hallgatók szerezzenek ismereteket a különböző statisztikák, kísérleti módszerek és diagnosztika. Megtanulta, és a kérdezés, tanácsadás és intervenció. A következtetés tudományos dolgozat. [+]

A program egy szilárd tudományos bázis képzés alapjait a pszichológia és a tudományágak és alkalmazások. A hallgatók szerezzenek ismereteket a különböző statisztikák, kísérleti módszerek és diagnosztika. Megtanulta, és a kérdezés, tanácsadás és intervenció. A következtetés tudományos dolgozat.

A kurzus alapján a legújabb kutatási eredmények és a modern tanulási módszerek. Kísérő önálló tanulmány megállapította háromhetente szombaton osztályú helyett előadások.

modulok M01 Bevezetés a pszichológia M02 Módszerek: Kutatási módszerek és statisztikák azt M03 Fejlődéslélektan M04 módszerek II: Kutatási módszerek és statisztikák II M05 Social Psychology M06 Általános pszichológia I: észlelés, gondolkodás, a problémamegoldás M07 személyiség és differenciált Pszichológia M08 Módszerek III: Kísérleti gyakorlatok M09 Általános pszichológia II: Tanulás és memória M10 Methods IV: Diagnózis és vizsgálati elmélet M11 Biológiai Pszichológia - neuropszichológia M12 Klinikai Pszichológia I: Clinical & Psych pszichopatológia. M13 Módszerek V: Kutatási módszerek és statisztikák III M14 Klinikai Pszichológia II: Consulting & Intervention M15-1 Proseminar A M15-2 Proseminar B M16 Általános pszichológia IV: Emotion és motiváció M17 Ipari Pszichológia - Szervezeti Pszichológia M18 értekezés bejárat követelmények ... [-]