Robert Kennedy College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Küldetésünk, hogy a világméretű technológiák alkalmazásával világszerte biztosítsunk tudományos kiválóságot a távoktatásban a hallgatók számára.

Robert Kennedy College 1998-ban alakult zürichi svájci magánoktatási intézmény. A kollégium úttörője a svájci minőségi online tanulásnak; szigorú, de rugalmas tanulási programokat kínálunk, amelyet a korszerű online e-learning technológia fejleszt.

A Cumbriai Egyetem, a Salfordi Egyetem és a York St John Egyetem. Oktatóink a legjobb egyetemek világszerte diplomát szerzettek világszerte, és 130 különböző országból több mint 5000 diák vesz részt egy igazán nemzetközi szervezetben. Programaink összekapcsolják a svájci minőségi oktatást, távol a rezidenciáktól a kollégium Zürichben, Svájcban és Angliában a kizárólagos partnereink campusaiban. Az egyhetes rezidencia egyedülálló lehetőséget kínál a diákoknak arra, hogy online tanulásukkal ötvözzék a hagyományos tantermi környezetet.

Hallgatóközpontú filozófia

Az RKC-nál nem csak diákok száma. Ön az online tanulóközösségünk tagja a kari tagokkal és más hallgatókkal.

Együtt vagyunk Csapat vagyunk

A csapat legfőbb célja, hogy lehetővé tegye számunkra, hogy következetesen javítsuk az oktatás minőségét - az Ön oktatását.

A technika állása

Elkötelezettségünk, hogy korszerű szolgáltatásokat biztosítunk a hallgatóknak, olyan csúcstechnológiát alkalmazunk, amelyet az online tanfolyamokra szabtak. Az OnlineCampus egy mindenre kiterjedő interaktív és könnyen használható szoftver, amely az online tanulás élvezetes élményt nyújt.

Világszínvonalú kar

Az RKC olyan magasan képzett oktatókat foglalkoztat, akik a vezető egyetemek, például a Harvard Business School , a Stanford Egyetem , az Oxfordi Egyetem , a New York-i Egyetem és a Wharton végzettek, csak néhányat említenek.

Világszerte elismerés

A diploma megszerzése után ugyanolyan mértékben részesülnek, mint a diákok, akik a Cumbriai Egyetemen, a Salfordi Egyetemen vagy a York St John Egyetemen tanulnak. A diplomákat világszerte elismerik.

Helyszínek

Zürich

Address
Robert Kennedy College
Technoparkstrasse 1

8005 Zürich, Zürich, Svájc

Svájc Online

Address
Svájc Online, Svájc

York

Address
York St John University
Lord Mayor's Walk

YO31 7EX York, Anglia, Egyesült Királyság

Salford

Address
The University of Salford
The Crescent, Salford

M5 4WT Salford, Anglia, Egyesült Királyság

UK Online

Address
UK Online, Egyesült Királyság

Carlisle városa

Address
University of Cumbria,
Fusehill Street,

CA1 2HH Carlisle városa, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

1-year MBA
EMBA
MBA
Az intézmény további kínálata: