Université Virtuelle (UIV)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mi az a Virtual University?

A Virtual International University (IVU) kínálja a távoktatás (más néven e-learning kurzusok). Aki nem tud rendszeresen utaznak az egyetem részesülhet online képzés, és joga van törekedni, hogy a felsőfokú oktatásban.

IVU hozta létre a Nemzetközi Egyetemi (ITU), hogy a mozgási korlátozások, a felsőoktatásba való bejutás képzés, köszönhetően a források és az online tanulási eszközök (platform , mentorálás, videokonferencia, a média, a virtuális könyvtár). Vizsgák tartanak egyszer vagy kétszer egy évben, hogy az ITU vagy engedélyezett központok IVU, és amely után a távolság tanuló kap egy bizonyos fokú (Bachelor, Master, mérnök).

A képzés távol a virtuális International University javasolják:

  • dolgozó szakemberek számára, hogy elmélyítsék alap- és alkalmazott kutatás; akik nem tudnak részt venni osztályok rendszeresen,
  • hallgatók átviteli korlátok: az emberek rosszul régiók és területek a külföldi tőke vagy a hallgatók korlátozott eszközökkel,
  • fogyatékkal élő diákok.

Felvételi megfelel az azonos kiválasztási kritériumokat a hallgatók az alapképzés, majd egy bizottságot, hogy érvényesítse a mobilitás korlátait.

szervezet

Az innováció és az információs technológiák, a virtuális International University (IVU) alapította 2012-ben az online képzést. A szervezet IVU lehetővé távolság a diákok tudják kezelni a tanulási program a saját követelményei szerint.

FELVÉTELI

Akkor lehet alkalmazni, az egyik a tanfolyamok alapján a tudományos szinten: diploma, mérnöki diploma, mester. A felülvizsgálatot követően a fájl, akkor egy interjút (főiskolai vagy online), és akkor lehet regisztrálni, ha a Bizottság által elfogadott.

Edzés

Akkor kapja meg a hozzáférési kódokat és követheti online tanfolyamok; Számos eszköz áll rendelkezésre: platform síkjával természetesen különböző médiumok (tutorial, dokumentumok, videók ..), a virtuális könyvtár. Egy oktatási és tudományos csapat is felügyeli akkor az egész vizsgálat.

vizsgák

A felügyelt házi feladatot, és vége a félévben vizsgálatok tartanak az egyetemen, vagy az egyik központja által jóváhagyott IVU végén minden félévben (januárban és júniusban). Egy speciális mentesítést, akkor is megteszi a vizsgák végén a tanév.

Helyszínek

Tunézia Online

Université Virtuelle (UIV)

Address
48, rue des minéraux, Charguia 1, Tunis
2035 Tunézia Online, Tunézia
Telefonszám
+216 71 809 000