A.T. Still University, Online

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Küldetésünk

AT Az Állami Egészségtudományi Egyetem oktatási központként működő egyeteme, amely az erősen kompetens szakemberek innovatív tudományos programokon keresztül történő előkészítésével foglalkozik, elkötelezve magát az osteopathia örökségének folytatásában, és az egész személy egészségének, ösztöndíjának, közösségi egészségének, szakmunka-oktatásának, sokféleségének és alulműködésének populációkban.

További információ az AT Still Egyetemen

Az AT Still University (ATSU) az osteopathiás egészségügy alapító intézménye, melyet 1892-ben alapít Andrew Taylor Still. Mint vezető egészségügyi tudományok egyetemén, az ATSU két egyetemből (Kirksville, Mo. és Mesa, Ariz.) Áll, több mint 200 hektáron hat rangos iskolával. A tanulási környezetek közé tartoznak a lakossági és az online egészségügyben végzett posztgraduális diplomások, valamint a közösségalapú partnerségek világszerte. Az ATSU több mint 700 munkatársat foglalkoztat nonprofit missziójáért, és átlagosan több mint 3100 diák 35 országból.


Iskolánk a multidiszciplináris egészségügyi pedagógusként kiemelkedő szerepet tölt be. Az egyetem középpontjában az osteopathiás gyógyítás alapelveinek integrálása és a mai tudomány fejlődésének ismerete áll. Az ATSU folyamatosan megkülönböztetéseket keres, mint a posztgraduális egészségtudományi egyetem a legjobb iskolai tantervvel és egy közösségi tájékoztatási misszióval, hogy szolgálja az alulmaradt oktatást. Az egyetem gazdag történelemmel rendelkezik a vezetés terén mind az egészségügyi oktatásban, mind a korrelált kutatásban./>

Az ATSU beleveti a hallgatók körében az együttérzést, tapasztalatot és ismereteket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy foglalkozzanak az egész emberrel, és alakítsák ki az egészségügyi ellátásokat azon közösségekben, ahol a legnagyobb szükség van. Az egész személy egészségügyi ellátásának befolyásolására ösztönözve az ATSU diplomások hozzájárulnak az integrált gondozás jövőjéhez, miközben önzetlen szenvedélyt vezetnek az általuk szolgált közösségekben.

AT Állami Egyetemen a Felsőoktatási Bizottság akkreditálja.

Főiskolai Graduate Health Studies

Az AT Still Egyetem Pályakezdő Egészségtudományi Főiskolájának célja, hogy átfogó és releváns online egészségügyi menedzsment tudást biztosítson kiváló minőségű, innovatív online oktatáson keresztül.


A Főiskola szakképzési programjai lehetőséget nyújtanak a dolgozó egészségügyi szakembereknek arra, hogy rangos diplomát szerezzenek az egészségügyben. A posztgraduális egészségügyi tanulmányok főiskolai lehetőségei közé tartoznak a következők: Egészségügyi szakirányú orvosok doktora, Egészségtudományi Doktori Iskola, Egészségügyi Igazgató Doktori Iskola, Egészségügyi Igazgatás Mestere, Közegészségügyi Mester, Közegészségügyi Mester - Fogorvosi hangsúly és mesterképzés kineziológia./>

Az ATSU College of Graduate Health tanulmányok testesíti meg az ATSU alapelveit az osteopathiás gyógyszerekkel kapcsolatban. 1892 óta Andrew Taylor Still tételei alapító elvként szolgáltak és világszerte az osteopathiás egészségügyi képzési modellévé váltak.

Az egészségügyi menedzsment ma az egyik leggyorsabban növekvő szakma, és egyre nagyobb lehetőségek nyílnak arra, hogy valódi különbséget tegyenek a közösségekben. Az egészségügyi ellátás ma és a jövőben több könyörületes és jövőképes vezetőt igényel az előttünk álló kihívások leküzdésére.

Az ATSU-CGHS megkülönböztetett online doktori és mesterképzési programja rugalmasságot biztosít a dolgozó szakembereknek a karrierfejlesztési céljaik eléréséhez. A tanterv tükrözi a legfrissebb fejlesztéseket az iparágban, és felkészíti a diplomásokat, hogy proaktívak legyenek a folyamatosan változó egészségügyi ellátás irányában. Az ATSU Online hallgatóknak lehetőségük van arra is, hogy szülességeik, az ország más területein és a világ bármely pontján valós klinikai tapasztalatot szerezzenek.

A diplomások a 125 éves kiválóságtörténet részévé válnak, és olyan szakemberek családjához kötődnek, akiknek a szenvedélye a leginkább szükséges.

Programjaink

  • Egészségügyi igazgató
  • Közegészségügyi Mester
  • Közegészségügyi Mester - fogorvosi hangsúly
  • A kineziológia mestere
  • Egészségügyi Igazgató
  • Egészségtudományi doktor
  • Egészségtudományi doktor

Helyszínek

Kirksville

Address
800 W. Jefferson St.
MO 6350 Kirksville, Missouri, Amerikai Egyesült Államok