Hivatalos Leírás


A Nemzetközi Szolgálat (SIS) az American University megérti, hogy az összetett globális kihívások interdiszciplináris, együttműködő megoldásokat igényelnek. A sokszínű SIS-közösséget a szolgáltatás ötlete egyesíti.

A szakértői kar, a támogató személyzet és a teljesített társaik hálózata felkészíti a hallgatókat a nemzetközi ügyek iránt, figyelemmel a kultúrák közötti érzékenységre és megértésre, a szakmai hozzáértésre és az erős analitikai készségekre. A SIS a külpolitikai magazin következetesen a nemzetközi ügyek tízéves iskolájává válik.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

MA

American University - School of International Service (SIS)

Az AU MA nemzetközi kapcsolatokban a fejlett nemzetközi kapcsolatok elméletét és módszereit egyesíti a Global Security & Conflict Resolution, vagy a Fenntartható Nemz ... [+]

A online mester a nemzetközi kapcsolatokban kifejezetten arra tervezték, hogy a hallgatók számára egy alapítvány a fejlett nemzetközi kapcsolatok témák, valamint szakosodott interdiszciplináris szakmai területen. Jelenlegi koncentrációk közé tartozik a Global Security & Conflict Resolution és a fenntartható nemzetközi fejlesztés.

A diákok és a tanár tagjai valós idejű interakcióban vesznek részt az élő online osztályok során, melyeket egy innovatív videokonferencia platformon keresztül nyújtanak. A diákok várhatóan teljesítik a tanfolyamokat és az olvasásokat e kis, élő beszélgetések előtt.

Innovatív technológiák és valódi élményt nyújtó tapasztalatok révén a International Relations Online egy globális online program rugalmasságát ötvözi az on-campus tapasztalat szigorúságával, minőségével és osztálytermi interakciójával. A program hallgatói részesülnek:... [-]

Angol
Nappali
On-line
Bővebben magyarul