Hivatalos Leírás

Gyors tudnivalók az Adelphi University

A számaink azt mondják, hogy a diákjaink és a sikerük lenyűgöző története.

STUDENT DEMOGRAPHICS

 • Átlag alatti osztályméret: 20.8
 • Diák és kar aránya: 10: 1
 • 5,266 egyetemi hallgatók
 • 43 képviselt állam (beleértve az Egyesült Államok területét)
 • 57 Képviselt országok

BEFOGADÁS ÉS KÖTELEZETTSÉG

 • Átlagos középiskola GPA: 3.5
 • 1155: átlagos SAT pontszám (kombinált matematikai bizonyíték alapú olvasás és írás)
 • 50 tanulmányi program (egyetemi)
 • $ 37.170 Tandíj és Díjak
 • 73% A pályázók elfogadva
 • A gimnáziumi diákok 94,9% -a kap pénzügyi támogatást
 • $ 14,360 Szoba és étkezés (a szokásos kettős rezidens tevékenység díjának éves költsége) Étkezési terv (az aranyterv éves költsége)

ATLÉTIKA

 • 23 II. Osztály Sport
 • 4 Northeast-10 Elnöki Kupa
 • 81 Northeast-10 konferencia-bajnokság
 • 213 NCAA Verseny megjelenések
 • 16 nemzeti bajnokság

Díjak és elismerések az Adelphi University

Az Adelphi büszke arra, hogy a legfelsőbb szervezetek elismerik.

Adelphi University több elismert szervezet és publikáció is elismerte és idézte, mint például a Princeton Review, a US News and World Report, a Fiske Guide to Colleges és a Forbes. Abban az időben, amikor a felsőoktatás alapos vizsgálata alatt áll, hogy megmutassa relevanciáját és értékét, büszkék vagyunk arra, hogy tudjuk, hogy más emberek észreveszik az Adelphi nagyszerű eseményeit.

US HÍREK

US News

Az USA Hírek az Adelphi-t a legjobb diplomás iskolák listájává nevezte el az ápolási, beszédpátió, klinikai pszichológia, audiológia és szociális munka programjaira vonatkozóan; mi is rangsorolták az egyik legjobb kollégiumok veteránok.

PRINCETON ÁTTEKINTÉS

A Princeton Review az Adelphi University rangsorolta a legjobb északkeleti kollégiumok között, valamint a Zöld Főiskolák listája a kiemelkedő fontosságú fenntarthatósági kötelezettségvállalásoknak a hallgatók, campus politikák, kezdeményezések és tevékenységek alapján történő akadémiai kínálat és karrier előkészítés alapján.

FISKE ÚTMUTATÓ AZ ÜZEMELTETÉSRE

Az Adelphit a Fiske Útmutató a Főiskoláknak ismerte el, mint az egyik nemzet "legjobb és legérdekesebb" intézményeit, és 11 egymást követő évet a kiválasztott felsőbb felsőoktatások közül választotta ki. Az országban mindössze 25 magánintézmény kap évente ezt a megkülönböztetést. Az ilyen elismerések önálló értékelést nyújtanak arról, hogy az iskola milyen áron járul hozzá a tandíj-alapú befektetési megtérülés témájához.

A MEGKÜLÖNBÖZTETÉSI KÖZLEMÉNYEK

Az Adelphi-t a kiválósági kollégiumok ismét elismerték kiválóságunkért négy területen: elkötelezettség, tanítás, közösség és eredmények. Értékelésük olyan tényezőket is magában foglal, mint például az oktatási szakemberek tiszteletben tartása, különös hangsúlyt fektetve az egyetemi hallgatókra, a tapasztalati tanulási lehetőségek széles skálájára, az aktív campus életének előmozdítására és a posztgraduális programok és munkáltatók által nagyra értékelt alapképzésre.

USA TODAY COLLEGE

USA TODAY A College az Adelphi-t a tízéves iskolába helyezte az Egyesült Államokban a szociális munka területén. Az Adelphi az ország 513 akkreditált Bachelor szociálpedagógiai programjában hatodik helyet kapott az országban. Kivételes rangsor az iskola számára, amely nagyjából tízszerese a legtöbb más kilencnek. Ez a lista a hallgatói eredményeken és a munkakeresésen alapul. BSW, MSW, Ph.D. és a tanúsítási programok, a Szociális Munkaképző Iskola gyakorolja a gyakorló embereket az élet javítására, és támogatja a társadalmi igazságosságot és az etikus szociális munka gyakorlását.

FORBES

A Forbes magazin egyik legfontosabb amerikai főiskolájának egyikeként az Adelphi-t támogatta arra, amit a diákok kivonulnak az oktatásból, szemben azzal, amit behoznak az iskolába. A Forbes bemutatja azokat a főiskolákat és egyetemeket, amelyek a befektetési dollárban a legjobb megtérülést nyújtják: alacsony hallgatói adósság, időben végzett érettség, minőségi oktatók, magas kereseti lehetőségek és karrierlehetőségek.

COLLEGE CHOICE

Adelphi University 2010-ben elismerte a College Choice "50 legjobb fogyatékossággal élő fõiskolai egyetemét és egyetemét", mivel "meggyõzõ jelentõséget és prioritást jelentett a tanulási nehézségekkel küzdő tanulók fizikai, szociális és akadémiai igényeinek kielégítésére".

CRAIN ÚJ YORK ÜZLETE

Crain New York Business üdvözölte a Robert B. Willumstad School of Business egyik legnagyobb MBA programja New Yorkban a beiratkozás alapján.

Pénzjegy

A Money magazin az Adelphi University nevezte el a Best Colleges listáját az oktatási minőség, a megfizethetőség és az öregségi jövedelem kiválóságára. Az Adelphi University családok egyik legjobb választása szerint a globális tanulási tapasztalatot biztosítja a hallgatóknak, akik teljes mértékben felkészítik őket a sikeres, teljesítő pályára, innovatív programozással, dedikált oktatókkal, átfogó támogatással és szolgáltatásokkal, valamint különböző tanulási lehetőségekkel. Az Adelphi hallgatók az eszközöket választják, hogy versenyezzenek és kiválóak legyenek a választott területeken, valamint a közösségük igényeit kielégítő készségeket. Tartós kapcsolatokat hoznak létre és tartanak fenn az egyetemen sokféle formában. Az Adelphi alumni hálózat több mint 100.000 erős.

A LONG ISLAND BETHPAGE BEST

Minden évben a Long Island Press arra kéri az olvasókat, hogy szavazzanak kedvenceikre a legjobb Best of Long Island-díjért. 2017-ben a Long Islanders megszavazta Adelphi számát. 1 hét kategóriában: Legjobb Főiskola vagy Egyetem - 19 másik főiskola előtt - Legjobb nyilvános kert, Legjobb koncert helyszín, Legjobb Helyi Élő Színház, Kali Chan a legjobb publicista és Dominic Scala a legjobb College Sports Coach számára. És az elnököt, Christine M. Riordan Ph.D.-t a Best College elnöknek neveztük el.

KÖZÉPVÁLLALAT A VILÁGI EGYETEMI RANKING KÖZÖTT

Adelphi University Gordon F. Derner Pszichológiai Iskola a World University Rankings (CWUR) Központja (pszichológia és pszichoanalitikus iskolák) negyedik helyen szerepel a világon. Az éves rangsorban több mint 26 000 fokozatot nyújtó intézmény vett részt.

KATONAI ÉS VETERÁNOK

Katonai barátságos iskolaként az Adelphi az ország legmagasabb iskoláiban, egyetemeiben és kereskedelmi iskoláiban él, akik a leginkább a katonai szolgálat tagjai, a veteránok és a házastársak körében a diákok körében vesznek részt, és biztosítják sikerüket az egyetemen. A lista csak a legmagasabb 15 százalékot ismeri fel a főiskolák, az egyetemek és a kereskedelmi iskolák közül, amelyek a leginkább arra vállalkoznak, hogy az amerikai veteránokat felkarolják.

Az Egyesült Államok Veteránügyi Minisztériuma az Adelphit nevezte el a Yellow Ribbon GI Education Enhancement Program iskolának. Ez azt jelenti, hogy képzett veteránok is részt vehetnek az Adelphi-nál alacsony vagy semmilyen költség nélkül.

CARNEGIE ALAPÍTVÁNY

A 2010-es Carnegie Közösségi Engagement Classification címzettjeként az Adelphi University a nemrégiben megjelölt 2015-ös listán szerepelt. A Carnegie Alapítvány a Tanítás előmozdításáért elnyerte, ez a bejelentés megszilárdítja Adelphi elkötelezettségét a nagyobb közösség iránt a kölcsönös előnyös tudás- és erőforrások cseréje érdekében a partnerség és a viszonosság összefüggésében.

Az Adelphi egyike azon 361 intézménynek, amely jelenleg rendelkezik a közösségi kötelezettségvállalási osztályozással, felismeri az egyetem elkötelezettségét és hozzájárulását a fontos közösségi menetrendekhez. Az Egyetem egyike mindössze 24 intézménynek, New Yorkból.

NORTHEAST-10 KONFERENCIA ELNÖKEI KUPA

Az Adelphi atlétikai programját ismét elnyerték a Northeast-10 elnökök kupáján 2017-ben. Az elnöki kupát elnyerte az intézmény, amely a rendezés szerinti szezonban befejeződött leghalmozottabb pontokat állítja össze, a bajnoki címeken. Adelphi 2009-ben csatlakozott a Northeast-10-hez.

PRESIDENT NAGYKÉPZÉSI KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLTATÁSA HONOR ROLL

Az Adelphi az ötödik évben egymás után az Elnöki Felsőoktatási Közösségi Szolgálat Honor Rolljának nevezték el. Ez egy nemzeti elismerés, amelyet elismertek azoknak a kollégiumoknak és egyetemeknek, amelyek kimagaslóan mutatják be intézményeik hatékony közösségi elkötelezettségét és közösségi szolgáltatási programjait. Ebben az évben ismét Adelphit azért is elismerték, hogy megkapta a "Megkülönböztetés" címet viselő díjat, a "felső szintű pályázó intézmények" számára fenntartott rangot az általános közösségi szolgáltatási és oktatási kategóriákban.

PAYSCALE.COM

A Payscale.com felsorolja az Adelphit, mint vezető szerepet a nemzeti egyetemek között a befektetési tényező (ROI) szempontjából. Részletezi a hallgatók eredményeit, elemezve az egyetemisták és a posztgraduális hallgatók átlagos fizetését, és mely munkáltatók felveszik az érettségizetteket, ahol földrajzi elhelyezkedésük van. Ezeket az adatokat a AffordableCollegesOnline.org is használta, amely az Adelphi-t New York-i 84 főiskola egyikeként azonosította, ahol a fokok kifizetődtek és a diákok életük során többet kerestek, mint más intézmények. A Payscale éves beruházási megtérülési megtérülési jelentése (ROI) szerint az Adelphi a legmagasabb százalékos megtérülési ráta - ha pénzügyi támogatást jelent - a Long Island szigetén működő bármely kollégiumban. Az Adelphi diplomások 10,6 százalékos éves tandíj megtérülést és 30 százalékos nettó 545 000 dolláros megtérülést tapasztalnak.

A TOP VEZETŐ TEVÉKENYSÉGEK

Adelphi University Robert B. Willumstad School of Business rangsorolja a 16-at a Top Management fokozatok "Top 25 MBA programjai New Yorkban 2017-ben, és rangsorolt ​​Top Management fokok" Top 25 Undergraduate New York Business Schools-ben 2017. Adelphi MBA "az oktatási kiválóság és a megfizethetőség" kombinációját ismerik el, míg az alulreprezentáló programot az AACSB International és a Felsőoktatási Közép Államok Bizottsága akkreditációjára idézték, valamint az USA Hírek rangos rangsorolását

AZ OKTATÁSI VÁLLALKOZÁS

Az Oktatási Tréner megjegyezte, hogy az Adelphi a "Top 25 gyarapodó a spanyolországi hallgatói diplomák aránya a magánintézmények között." A jelentés - "A fokozatosan növekvő fokozat elérése az érettségi fokozatok javításával és a spanyol diákok hiányának megszüntetésével" - azt mutatta, hogy az Adelphi erős eredményeket ért el a latino diákok eredményeinek javításában.

EGYESÜLT NEMZETEK

2003-ban az Egyesült Nemzetek Szervezetének Nemzetiségi Szervezetek Bizottsága jóváhagyta az Adelphi-t, mint nem kormányzati szervezetet, elismerve az Egyetem azon kötelezettségvállalását, hogy "a nemzetközi kérdések tudatosítását és az ENSZ-t az egyetemi közösséghez és a nyilvánosság számára. "

A NYCDOE TANÁROK OKTATÁSI ELISMERÉSE

Az Adelphi egy másik regionális iskolához kötődik a tanárok legmagasabb arányához - 12 százalék -, akiket a New York-i Tanulmányok Tanszéke Tanárképzési Program Jelentéseinek negyedik és nyolcadik évfolyamai között rendkívül hatékonynak tartanak a standardizált matematikai és angol nyelvvizsga tanulóknál. Ezt a felismerést a The Wall Street Journalban és a Politico honlapján írták.

MYMAJORS MAGAZINE

Az Adelphi a MyMajors magazinnak a Top 20 iskolák egyikeként szerepelt a legjobban illeszkedve. A potenciális diákok a MyMajors kvízen vesznek részt, és 7 200 felsőoktatási intézmény adatbázisából állnak az iskolákhoz.

A MEGFIGYELŐ ÁTTEKINTÉS

A Hearing Review nevű Adelphi University és partnerei a Long Island-i Audiológia Doktori (Au.D.) Konzorciumnak a Best of List for Hearing Healthcare szakemberei számára.

SIERRA CLUB

Az Adelphi fő Garden City campus bejegyzett arborétum, melynek része a Sierra Club egy "Cool School" nevű egyetemnek nevezett.

A FELSŐOKTATÁS FOKOZOTT INTÉZMÉNYE

Az Adelphi Szakmai és Továbbképző Főiskola (korábban egyetemi kollégium) tagja a felnőttképzéssel foglalkozó intézmények (ALFI) felnőttképzési és tapasztalati tanulásának (CAEL) koalíciójának. A College of Professional and Continuing Studies csak egyike annak a három új ALFI-tagintézménynek, New York államban.

VÉSZKEZELÉSI PROGRAM ÚTMUTATÓ

A sürgősségi menedzsment szakoktató program az Adelphi University # 10-t rangsorolta az online vészhelyzeti menedzsment fokozat főiskolájának.

Női választási díj

A Women's Choice Díj az Adelphi University az egyik legmagasabb 300 női főiskola közé tartozott, beleértve a campus biztonságát, hírnevét, a hallgatói és oktatói arányt, az oktatás mélységét és a négyéves érettségi arányokat.

ANIMÁCIÓS KARRIER ÁTTEKINTÉS

Adelphi University az Egyesült Államok legjobb 50 iskolájának a listájára került az Animációs Karrier Áttekintésért (Game Design and Development).

BEST UNIVERSITY MŰVÉSZETI CENTRUMOK AZ USA-BAN

A ClickitTicket az Adelphi PAC-nak nevezte az ország 35 legjobb egyetemi előadóművészeti központját, kiemelkedő technológiájával és kreativitásával.

TOP 50 ONLINE SPORTGAZDÁLKODÁSI PROGRAMOK

Adelphi University az internetes üzleti továbbképzés és a karrier-vezető felsővezetői fokozatának 2018-as internetes sportgazdálkodási programjainak listáján szerepel.

Az iskolában elnyert kivételes különbségeket tükrözve, az Adelphi büszke arra, hogy a tudósok, az atlétika tapasztalati tanulás és a beruházások megtérülése iránti kiváló hírnevére támaszkodik. Az egyetem továbbra is megkérdőjelezi magát, hogy olyan rendkívüli tanulási és szolgáltatási lehetőségeket kínáljon, amelyek lehetővé teszik a hallgatók és közösségünk egészének növekedését.

A Teacher.org 2016. augusztusában az Oktatási Mesterek Legjobb Kollégiuma az Adelphi University 13-at rangsorolta a 352 időmérő iskolából.

A Carnegie Alapítvány a Tanulás előmozdításáért 115 amerikai kollégiumot és egyetemet választott ki a 2010-es Közösségi Engagement Classificationhez. Adelphi University címzettje volt.

Az amerikai hírekben

Forbes az Adelphi University 381-es helyét az America's Top Colleges listáján helyezte el.

Adelphi University egy pillantással

Egy modern nagyvárosi egyetem, amely személyre szabottan közelíti meg a felsőoktatást.

Adelphi University egy kiemelkedően elnyert, országosan rangsorolt, erőteljesen kapcsolt doktori kutatóegyetem, amely kiemelkedő bölcsész és tudományi programokat és szakmai képzést kínál kiemelkedő erővel a Core Four-Arts és a humán tudományok, a STEM és a Társadalomtudományok, a Business and Education professions és az Health és Wellness. Az Adelphi elkötelezett a diákok életének apró osztályokon, gyakorlati tanuláson és innovatív módon történő átalakításán keresztül.

Az 1896-ban Brooklynban alapított Adelphi a Long Island legrégebbi magániskolai egyeteme. Ma Adelphi majdnem 8000 diákot szervez a gyönyörű fővárosi campusban New York-i Garden City-ben, New York-i kulturális és gyakorlati lehetőségekkel, valamint a manhattani, a hudson-völgyi és a suffolk megyei, valamint az online tanfolyamokon.

Több mint 100.000 Adelphi diplomás szerzett képességeit, hogy hivatásszerűen aktív, gondoskodó állampolgárokká váljanak, akik az egyetemre, közösségükre és a világra emlékeztetnek.

Az Adelphi University története

Tekintse meg, hogyan alakult az Adelphi egy hatalmas intézményré.

Adelphi University gyökerei 1863-ig nyúlnak vissza, és az Adelphi Akadémia alapítása, Brooklynban, New York-ban egy privát előkészítő iskola. Az Akadémiát 1869-ben alapították, kuratóriumát pedig a legszélesebb körű és alaposabb képzés érdekében első osztályú intézmény létrehozásával töltötte be, és a lehető legtöbb népesség számára elérhetővé tette az előnyeit. Az iskola gyorsan hírnevet szerzett az innovatív tantervében, különösen a fizikai kultúrában és a kora gyermekkori nevelésben.

Charles H. Levermore, Ph.D. kinevezése 1893-ban az Akadémia vezetőjeként fontos pillanat volt Adelphi történetében. A Brooklyn-i város felismerése nélkül volt bölcsészettudományi kollégium, Levermore megragadta a lehetőséget, hogy létrehozza az Adelphi Főiskolát. Timothy Woodruff, New York állam alelnöke és az Adelphi Kuratórium elnöke, az Adelphi College 57 elnöke és 16 oktatója elnyerte a chartert - az egyik legrégebbi oklevél, amelyet egy coeducational főiskolának adtak ki A New York állam kormányának igazgatótanácsa - 1896. június 24-én. A továbbiakban az Adelphi Főiskola és a New York-i Egyetem pecsétjeit kiadták, és a kollégium tisztviselői, valamint a kancellár és a az Egyetem titkára. A következő 25 évre az Akadémia érintetlen maradt, de elkülönült a kollégiumtól.

A következő 100 év folyamán az Adelphi jelentősen nőtt és jelentősen megváltozott. 1929-ben az Adelphi University lett a Long Island első felsőoktatási intézménye. Azóta több mint 100 000 diák vett át ajtónkat, és hagyta a jelvényt az egyetemen és a világon.

Ma, Adelphi virágzik. Főiskoláink és iskoláink közé tartozik a Művészeti és Tudományi Főiskola; a Gordon F. Derner Pszichológiai Iskola; a kitüntetésiskola; a Robert B. Willumstad School of Business; a Ruth S. Ammon School of Education; az ápolási iskola; a szociális munka iskolája; és a Szakmai és Továbbképző Főiskola. Újra megerősítettük tudományos közösségünket és befektetettünk a jövőbe. A karaink vezetik az utat annak biztosításához, hogy hallgatóink megkapják a legkiválóbb oktatást a régióban, és hogy az Adelphi továbbra is létfontosságú erőforrásként szolgál a helyi közösségek számára. Ahogy a stratégiai tervünk jövőképünk jövőjévé válik, a campus közösség összefogott, hogy kölcsönös célokat érjenek el, amelyek középpontjában az ösztöndíj és a diákok eredményei állnak.

Míg az egyetemek országszerte megszüntették a karokat, az Adelphi 2001 óta több mint 280 új professzort foglalkoztatott. A jelenlegi teljes és részmunkaidős állomány összesen 956 fő, diák / oktató arány 10: 1. Annak érdekében, hogy tudóink rendelkezzenek a céljaik eléréséhez szükséges erőforrásokkal, több millió dollárt fektettünk be az infrastruktúrába. Felújítottuk létesítményeinket; korszerűsítette technológiáinkat és intelligens osztálytermet hozott létre; drámai módon javították a könyvtárakat - mind a létesítményeket, mind a gyűjteményeket; és új eszközökbe fektetett be, beleértve a legkorszerűbb lézert két új fizikai laboratóriumhoz, egy atomi pásztázó mikroszkópot és egy nukleáris mágneses rezonancia gépet a kémiai programhoz, a Steinway új zongoráit

Az egyetem tudósai jelentős mértékben járulnak hozzá tudományukhoz. Az elmúlt években az Adelphi kari tagokat Fulbright és Hartford tudósokként ismerik el, és a Nemzeti Egészségügyi Alapítványtól, az Országos Egészségügyi Intézetektől és a Nemzeti Tudományos Alapítványtól kapott támogatást. A Szociális Munkaképző Iskola az akkreditáló ügynökség maximális időtartamára akkreditált. Valójában a Szociális Munkaképző Iskola újraértékelésre került, és a Tanács a Szociális Munkahelyi Oktatási Minisztérium helyszíni értékelő bizottságával kapcsolatban nem tett javaslatot a továbbfejlesztésre, és az Iskola önálló tanulmányi dokumentuma annyira benyomta a Tanácsot, hogy most modellként használják a re-akkreditációs képzésekben. más programok.

Jelenleg közel 8000 diák veszi kezdetét a tantermekben, a programokban, a sportágakban a fő Garden City campusban és a Manhattan, Hauppauge és Poughkeepsie központokban. A hallgatók továbbra is elismeréseket és elismerést értek el az ösztöndíjukért, szolgálatukért és vezetésükért.

Adelphi a helyét, államát és nemzetét is szolgálja a kari kutatása és gyakorlata révén; a szakiskolák és a közösség közötti kapcsolatok erősítése; megkülönböztetett kulturális események megállítása az egyetemen; és leginkább a jövőbeli vezetők és a tájékozott polgárok, szakemberek és a közösség tagjai számára.

Adelphi University Misszió és Vízió

Küldetésnyilatkozat

Egyetemünk átalakítja az összes diák életét azáltal, hogy megkülönböztető környezetet teremt az intellektuális szigorral, a kutatással, a kreativitással és a közösség mély elkötelezettségével négy fő témakörben: a művészetek és a humán tudományok, a STEM és a társadalomtudományok, a szakmák, az egészség és a wellness.

Látomás

Országos tisztelettel rendelkező vezetővé válunk - egy szabványos hordozónak -, amely újrafogalmazza a hallgatók számára a nevelés gyakorlati és személyes értékét, segítve őket abban, hogy sikeresen határozzák meg sikerüket az osztályteremben, az egyetemen, a karriereken és a közösségeken belül és azon túl.

értékek

Hat alapvető értékünk irányítja, amelyek példát mutatnak arra a közösség típusára, amelyet meg akarunk teremteni:

 1. Tudományos kiválóság
 2. A kreativitás és az innováció
 3. Közösség és együttműködés
 4. Globális tudatosság és sokszínűség
 5. Az egyén tiszteletben tartása
 6. Igazság és integritás

Az intézmény további kínálata:

Associate Degrees

Adelphi University

Az Adelphi University online Adelphi University a sürgősségi szolgáltatások adminisztrációjában (AS az ESA-ban) gyorsan megadja az építőelemeket, amelyekkel beléphet vagy ... [+]

Tanulja meg, hogy mi kell ahhoz, hogy készen álljon bármiért - és vegye be az oktatást és a karrierjét a következő szintre.

Az Adelphi University online Adelphi University a sürgősségi szolgáltatások adminisztrációjában (AS az ESA-ban) gyorsan megadja az építőelemeket, amelyekkel beléphet vagy előreléphet ebben a dinamikus, kihívásokkal teli és jutalmazó területen. Nemcsak olyan gyakorlati ismereteket és készségeket szerezhet, amelyekkel közvetlenül foglalkozhat a foglalkozásával, közösségével és életével, de karrierlehetőséggel is rendelkezik.

A legmagasabb kockázatú tervezésben a legkorszerűbb tanterv a diszciplínákon, a szervezeteken, az iparágakon és az ágazatokon át egészen a sürgősségi szolgálatok különböző munkalehetőségei felé nyílik. Fejlettebb pedagógusok, kutatók és gyakorlati szakemberek oktattak, sok olyan frontvonalbeli tapasztalattal rendelkeztek, akik jelentős tervezett és nem tervezett eseményeket szerveztek, beleértve az elnöki látogatásokat, a globális találkozókat, a terrorista támadások, az egészségügyi járványok, a szállítási vészhelyzetek és a természeti katasztrófák.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Garden City
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
Campus
On-line
Bővebben magyarul

Felsőfokú Oklevél

Adelphi University

A Ruth S. Ammon Oktatási Iskola által felajánlott, nagymértékben jutalmazó karrierje az Autism and Severe or Multiple Disabilities (Advanced ASMD) és az Autism Spectrum D ... [+]

Szakértelmünk megszerzése, elismerés megszerzése és a karrier-előmenetel megteremtése a tanúsítványprogramokkal.

A Ruth S. Ammon Oktatási Iskola által felajánlott, nagymértékben jutalmazó karrierje az Autism and Severe or Multiple Disabilities (Advanced ASMD) és az Autism Spectrum Disorders (Advanced ASD) által kínált online haladó tanúsítási programokkal. A programok kivételesen gazdag tanulási élményt nyújtanak, ismereteiket azonnal alkalmazhatod a munkahelyre és értékes oktatási hitelesítő adatokat.

Egyedülálló lehetőséget kínálnak Stephen Shore, az Ed.D., az országos elismert akadémikus és az Adelphi University oktatójának tanulmányozására és megismerésére, akiknek tapasztalatát teljes mértékben az autizmus spektrumában szerzett tapasztalata támasztja alá.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Garden City
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Adelphi University

A Ruth S. Ammon Oktatási Iskola által felajánlott, nagymértékben jutalmazó karrierje az Autism and Severe or Multiple Disabilities (Advanced ASMD) és az Autism Spectrum D ... [+]

Szakértelmünk megszerzése, elismerés megszerzése és a karrier-előmenetel megteremtése a tanúsítványprogramokkal.

A Ruth S. Ammon Oktatási Iskola által felajánlott, nagymértékben jutalmazó karrierje az Autism and Severe or Multiple Disabilities (Advanced ASMD) és az Autism Spectrum Disorders (Advanced ASD) által kínált online haladó tanúsítási programokkal. A programok kivételesen gazdag tanulási élményt nyújtanak, ismereteiket azonnal alkalmazhatod a munkahelyre és értékes oktatási hitelesítő adatokat.

Egyedülálló lehetőséget kínálnak Stephen Shore, az Ed.D., az országos elismert akadémikus és az Adelphi University oktatójának tanulmányozására és megismerésére, akiknek tapasztalatát teljes mértékben az autizmus spektrumában szerzett tapasztalata támasztja alá.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Garden City
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
Campus
On-line
Bővebben magyarul

Oklevél

Adelphi University

Az Adelphi University online doktori bizonyítványa a sürgősségi menedzsment hatékony és eredményes felvértezi a hallgatók tudását és készségeit, amelyek minden ágazatra é ... [+]

Ismerje meg az iparág vezetőitől származó ismereteket, készségeket és betekintést, és karrierlehetőséget szerezzen a saját ütemezésében.

Az Adelphi University online doktori bizonyítványa a sürgősségi menedzsment hatékony és eredményes felvértezi a hallgatók tudását és készségeit, amelyek minden ágazatra és iparra vonatkoznak - mindössze egy év alatt. Ahogy a legfrissebb események is bizonyítják, a méretgazdálkodási és minden régióbeli vezetőket fel kell készíteni, ha vészhelyzeti csapást szenved. Bármelyik foglalkozása is, és az Adelphi-ból online az Emergency Management Certificate tanúsítványt kap, lehetővé teszi, hogy vészhelyzeti irányítási elveket alkalmazzon a munkahelyére, a közösségére és az életedre.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Garden City
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Adelphi University

Adelphi University magas színvonalú, tudományosan szigorú online angol-spanyol nyelvvizsga-bizonyítvány-programot épített fel annak érdekében, hogy a kétnyelvű egyének le ... [+]

Hone a kétnyelvű készségek és a diplomás készen áll, hogy kihasználják a karrierlehetőségeket egy gyorsan bővülő területen.

Adelphi University magas színvonalú, tudományosan szigorú online angol-spanyol nyelvvizsga-bizonyítvány-programot épített fel annak érdekében, hogy a kétnyelvű egyének lehetőséget kapjanak arra, hogy gyorsan és kényelmesen fejlesszék a nagy igényű készségeket.

A program a nyilvánosság számára nyitott. Önnek nem kell Adelphi diákja, hogy beiratkozzon a tanfolyamokra, és ott lakhat bárhol a világon. A teljesen online, oktató által vezetett nem-hiteles angol / spanyol nyelvvizsga felkészíti az érettségizetteket, hogy az American Translators Association (ATA) minősítő vizsgát lehessen venni, és hat-nyolc hónapon belül elkészíthető.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Garden City
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Address
1 South Ave
NY 11530 Garden City, New York, Amerikai Egyesült Államok
Honlap