Hivatalos Leírás

KÜLDETÉS

A szakemberek ösztönzése és felszerelése praktikus, elérhető készségfejlesztő programok segítségével, amelyek elősegítik a karrierépítést és a személyes sikereket.

LÁTOMÁS

American Heritage College olyan piacot tervez, amelyben ambiciózus, szorgalmas szakemberek hozzáférhetnek a megfizethető készségképzéshez, hogy segítsenek elérni a mérhető karrierépítést, amely gazdagítja az egyéneket, a vállalatokat és a társadalmat.

VALUES

Elszámoltathatóság: Ahogy a diákjainknak és a nagyobb közösségünknek is elszámoltatjuk magunkat, diákjaink elszámoltathatóságot mutatnak maguknak.

Szakmaiasság: A professzionalizmus, amellyel fõiskolánkat folytatjuk, visszatükrözõdik a professzionalizmus iránt, amelyet a hallgatók megtanulnak és bemutatnak.

Kiválóság: Elkötelezettek vagyunk a kiválóság iránt a diákjaink kiszolgálása és a leginkább képzett munkaerő létrehozása érdekében a közösségünk számára - diákjaink ugyanakkor kiválóan törekszenek a tudósok és az életük terén.

Rugalmasság: Rugalmasságunk kulcsfontosságú tényező a folyamatosan változó munkaerőpiac igényeinek kielégítésére, és olyan tanárokat és hallgatókat keressünk, akik ezt a minőséget mutatják készségükön keresztül, hogy folyamatosan frissítsék képességeiket, annak ellenére, hogy karrier-pályák egyre változatosabb igényeit.

Integritás: Az Integrity az American Heritage College magja; ez az, amit mi minden tevékenységünkben bemutatunk, és szerves része annak, amit a diákok hoznak ki a közösségbe, amikor elhagyják a foldunkat.

JÓVÁHAGYÁSOK

American Heritage College magánintézmény, amelyet az Elfogadói Középiskolai és Szakoktatási Iroda fogadott el a Kaliforniai Oktatási Kódex § 94311 § alapján.

Az Elnökség jóváhagyása azt jelenti, hogy az intézmény megfelel az állami előírásoknak, és nem jelenti az államtanács jóváhagyását vagy ajánlását.

American Heritage College elismerését vagy jóváhagyását a Kaliforniai Munkaadók Szövetsége, a Rehabilitációs Tanszék, a kaliforniai EDD-ETPL és a munkavállalói innovációs és alkalmassági törvény (WIOA) jóváhagyott szolgáltatója ismeri el.

JOBBOLÁSI TÁMOGATÁS

Lézeres hangsúlyt fektet a szakemberek újraképzésére, a diplomások sikeres elhelyezése kulcsfontosságú az American Heritage College . Minden diplomás hozzáférést kap az elhelyezéshez - mind a pre-, mind a posztgraduális képzéshez. Az elhelyezési szakembereink nem csak segítik a diplomások új munkahelyeket találni, hanem segítik a diplomások számára, hogy stratégiáikat a karrierjük terén a jelenlegi cégeikben találják meg.

American Heritage College a következő privatizált és / vagy jóváhagyott

Program oktatási nyelve:
  • Angol