Hivatalos Leírás

KÜLDETÉS

A szakemberek ösztönzése és felszerelése praktikus, elérhető készségfejlesztő programok segítségével, amelyek elősegítik a karrierépítést és a személyes sikereket.

LÁTOMÁS

American Heritage College olyan piacot tervez, amelyben ambiciózus, szorgalmas szakemberek hozzáférhetnek a megfizethető készségképzéshez, hogy segítsenek elérni a mérhető karrierépítést, amely gazdagítja az egyéneket, a vállalatokat és a társadalmat.

VALUES

Elszámoltathatóság: Ahogy a diákjainknak és a nagyobb közösségünknek is elszámoltatjuk magunkat, diákjaink elszámoltathatóságot mutatnak maguknak.

Szakmaiasság: A professzionalizmus, amellyel fõiskolánkat folytatjuk, visszatükrözõdik a professzionalizmus iránt, amelyet a hallgatók megtanulnak és bemutatnak.

Kiválóság: Elkötelezettek vagyunk a kiválóság iránt a diákjaink kiszolgálása és a leginkább képzett munkaerő létrehozása érdekében a közösségünk számára - diákjaink ugyanakkor kiválóan törekszenek a tudósok és az életük terén.

Rugalmasság: Rugalmasságunk kulcsfontosságú tényező a folyamatosan változó munkaerőpiac igényeinek kielégítésére, és olyan tanárokat és hallgatókat keressünk, akik ezt a minőséget mutatják készségükön keresztül, hogy folyamatosan frissítsék képességeiket, annak ellenére, hogy karrier-pályák egyre változatosabb igényeit.

Integritás: Az Integrity az American Heritage College magja; ez az, amit mi minden tevékenységünkben bemutatunk, és szerves része annak, amit a diákok hoznak ki a közösségbe, amikor elhagyják a foldunkat.

JÓVÁHAGYÁSOK

American Heritage College magánintézmény, amelyet az Elfogadói Középiskolai és Szakoktatási Iroda fogadott el a Kaliforniai Oktatási Kódex § 94311 § alapján.

Az Elnökség jóváhagyása azt jelenti, hogy az intézmény megfelel az állami előírásoknak, és nem jelenti az államtanács jóváhagyását vagy ajánlását.

American Heritage College elismerését vagy jóváhagyását a Kaliforniai Munkaadók Szövetsége, a Rehabilitációs Tanszék, a kaliforniai EDD-ETPL és a munkavállalói innovációs és alkalmassági törvény (WIOA) jóváhagyott szolgáltatója ismeri el.

JOBBOLÁSI TÁMOGATÁS

Lézeres hangsúlyt fektet a szakemberek újraképzésére, a diplomások sikeres elhelyezése kulcsfontosságú az American Heritage College . Minden diplomás hozzáférést kap az elhelyezéshez - mind a pre-, mind a posztgraduális képzéshez. Az elhelyezési szakembereink nem csak segítik a diplomások új munkahelyeket találni, hanem segítik a diplomások számára, hogy stratégiáikat a karrierjük terén a jelenlegi cégeikben találják meg.

American Heritage College a következő privatizált és / vagy jóváhagyott

Program oktatási nyelve:
Angol

American Heritage College Commercial

Orange Campus
Address
765 The City Dr., Suite 380
92868 Orange, California, Amerikai Egyesült Államok
Garden Grove Campus
Address
11277 Garden Grove Blvd, Suite 200
92840 Garden Grove, California, Amerikai Egyesült Államok
Long Beach Campus
Address
4201 Long Beach Blvd., Suite 220
90807 Long Beach, California, Amerikai Egyesült Államok
Oceanside Campus
Address
815 Mission Ave., Suite 204
92054 Oceanside, California, Amerikai Egyesült Államok