American National University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

1886-ban a látomásos nevelők és üzleti vezetők egy csoportja látta, hogy szükség van egy felsőoktatási intézményre, amely a karrier-alapú képzésre összpontosít, hogy megfeleljen a munkaerő-szükségleteknek az Egyesült Államok délkeleti részén. Együtt alapították az úgynevezett American National University azzal a céllal, hogy az üzleti, banki, számviteli, igazgatási és egyéb képzett szakmákat dolgozzák.

American National University folyamatosan hírnevet szerzett a férfiak és a nők számára, hogy hatékony és eredményes képzésben részesüljenek a szakmai munka világában. Számos állam diákja a Virginia-i Roanokába utazott, hogy olyan gyakorlati oktatást kapjon, amely sokkal koncentráltabb és relevánsabb, mint az akkori egyetemek és egyetemek.

Ahogy az intézmény első 100 éve véget ért, már folyamatban voltak olyan változások, amelyek másképp adnák az intézményt, még akkor is, ha továbbra is hű marad az eredeti céljához. Ahelyett, hogy a környező államok diákjait a kollégiumokba és Roanoke-i nagy központi egyetemre szállnák, az American National University jött hozzájuk. Új közösségalapú campusok épültek Délnyugat-Virginiaban, Kentuckyban és Tennessee-ben. Mivel a munkaerő szükségletei bővültek, az üzleti képzést kiegészítették a karrierközpontú programok számítógépeken és az egészségügyben. A tanúsítványprogramok már nem voltak a normák - a diákok mélyrehatóbb tanulmányokat folytattak, amelyek társult diplomákhoz vezettek, és az egyetem első érettségi programjait vezették be.

Ma az American National University és a Nemzeti Főiskola olyan mesterszintű intézménygé alakult, amely több mint 45 tudományos programot kínál 30 közösségen belül hat államban. A növekvő eUniversity növekvő számú hallgatót szolgál mind a 100% -os online, mind a kevert formátumban, míg a nemzetközi hallgatók ezrei a nemzeti nyelvre fordultak mind a tudományos, mind az angol nyelvű második nyelv (ESL) oktatásban.

Az egyetem hírnevét a kiválóság elismerte számos díj és elismerés, beleértve a díjat az alulról építkező hallgatói érdekképviselet (Association for Private Sector Colleges

Küldetésnyilatkozat

American National University lehetőséget nyújt karriercéljaik elérésére törekvő egyének számára, ha hitelesítő és képzési programokat kínál távoktatással és vegyes tanulással. American National University arra törekszik, hogy biztosítsa, hogy a felnőtt diákok hozzáférjenek a minőségi programokhoz olyan karrier-orientált tudományágakban, amelyek a mai változó piacon versenyképességükhöz szükséges képességeket biztosítják.

célok

  • Hitelesítési és képzési programokat kínálnak, amelyek a diákok felkészítésére irányulnak, hogy versenyképesek legyenek az aktuális piacon.
  • A puha készségek és a gyakorlati ismeretek integrálásához a diákoknak hatékonynak kell lenniük a választott karrierjük során.
  • Segítsen a hallgatóknak az akadémiai céljaik elérésében proaktív támogatás és ösztönzés révén.
  • A jelenlegi technológiák felhasználásának maximalizálása az elérhető és releváns tudományos programok nyújtása érdekében.

Helyszínek

Salem

Address
1813 East Main Street
VA 24153 Salem, Virginia, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket