American University Online

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Amerikai Egyetemen intelligens, szenvedélyes és elkötelezett diákjaink és oktatóink a tudásukat az értelmes változás megteremtésére összpontosítják. Erősségeink a nemzetközi szolgáltatási és közügyekben ösztönzik a társadalmi felelősségérzetünket és a kulturális és intellektuális sokszínűség iránti elkötelezettséget. Mi globális perspektívánk, a gyakorlati idealizmus és a közszolgálat iránti elkötelezettség határozza meg.

Az Amerikai Egyetem egy privát, főiskolai központú kutatóintézet, amely az ország fővárosában található. Az Egyesült Államok kongresszusa 1893-ban kiadta a közszolgálatot, és ma otthont ad egy rangos oktatóknak, vendégelőadóknak és a világ vezetőinek, akik befolyásos gyakorlók és kiemelkedő gondolkodói vezetők.

Csatlakozz hozzánk új lehetőségek teremtésében, miközben segítünk egy jobb világ megteremtésében. Legyen részese a nagyra törő eredményeknek, az együttérző vezetőknek és a társadalmilag tájékozott polgároknak az Amerikai Egyetemen.


2018-ban az amerikai hírek

  • No. 69, Legjobb Nemzeti Egyetem
  • No. 35, Legjobb Veteránok Főiskola
  • No. 61, Best Value Schools


Online hallgatói tapasztalat

American University Online programokat olyan formátumban szállítják, amely kényelmes, rugalmas és hordozható. Mint az on-campus, a diákok beszélgetnek a tanfolyamról és az aktuális kérdésekről az osztálytársaikkal, kérik az oktatókkal kapcsolatos kérdéseket és bekapcsolják a feladatokat, de mindezt e-mailen keresztül, vitafórumokon, azonnali üzenetküldésen stb.

Az on-line tanfolyamok az Amerikai Egyetemen ugyanolyan szigorúak és kihívásokkal bírnak, mint az on-campus munkatársai, és ugyanazok a kapcsolódó oktatók, befolyásos vendégfilmek és kiemelkedő előadók tanítják. Az oktatókkal és a diákokkal folytatott interakció és kommunikáció a programok és az egyetemi sikerek alapvető elemei.

Az online diákoknak számos támogatási forráshoz kell hozzáférniük, beleértve az új diákorientáltságot, a 24x7-es technikai segítségnyújtási segítséget, a diákszolgálati koordinátort, a pénzügyi segítő tanácsadókat és egyebeket.

Helyszínek

Washington

Address
4400 Massachusetts Avenue
20016 Washington, Columbiai körzet, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket