Hivatalos Leírás

Miért Averett?

IT sokkal több mint egy fok

A tanulási környezet vagy az Ön igényeinek

Több mint 25 éve, a Graduate és szakmai tanulmányok részleg (GPS) felajánlotta a folyamatos képzés kifejezetten a dolgozó felnőtteknek. Több mint 8000 Averett GPS öregdiák vett igénybe, a gyorsított szakok fejleszteni az eszközöket, amelyekre szükségük van a sikerre, a karrierjük, és az életükben. Ők már szerzett javult karrierlehetőségeket. Ők már szerzett tiszteletet magukat, és a jogot, hogy nevezik magukat példakép mások számára. Ők már szerzett, így sokkal több, mint egy bizonyos fokú. És így tud.

1. Gyorsított tanfolyam szállítás

 • Szerezz diplomát a mindössze két év alatt

2. úgy tervezték, kényelem

 • Nem valós idejű részvétel szükséges, heti feladatokat és határidőket felteszik a kurzus előtt kezdődik

3. Megfizethető programok

 • Averett átlag alatt van, amikor a teljes költség az MBA fokozatot szerzett. A teljes tandíjat költség egy MBA Averett alatt $ 30,000 USD.

4. "piacképes" tananyag

 • Tartalom szakon kidolgozott nemzetközi hangsúlyt. Van egy teljes kurzus a nemzetközi üzleti, és személyre szabhatja néhány feladatot, hogy tartalmazza a nemzetközi környezetet.

5. Személyes figyelem

 • A diák-tanár arány a mi GPS programok 19: 1; Az átlagos osztálylétszám 15

6. A projekt csapat

 • 3-5 darab tanulók további támogatást és motiváció

7. Dedikált oktatók

 • Iparági tapasztalt oktatók, hogy a fejlett fok a saját területén, és elkötelezett a siker

8. Támogató személyzet

 • Felvételi és pénzügyi támogatás munkatársai készítik, hogy segítsen elérni a céljait

Degree Programs épült az Ön számára

Kínálunk GPS diákok tanulási tapasztalatokat, amelyek tükrözik a valós élethelyzetekben. Ez azt jelenti, hogy nem tud a mai leckét, hogy a teszt során a holnapi munkanap.

Majd betekintést kis csoportokban által vezetett iparági tapasztalt oktatók. És mi munkacsoportok, csatlakozik egy szakértői csoport, amely motiválja egymást, hogy sikerül-át érettségi, és azon túl.

Végül, az online tanfolyam formátum teszi a munkaidő, a család, és a felsőoktatási kényelmesebb:

 • Nem valós idejű részvétel kötelező
 • Heti feladatok és határidők felteszik a kurzus előtt kezdődik
 • Jelentkezzen be a tanfolyam bármikor hetente feladatellátási
2.

Averett-MISSZIÓ

Averett University felkészíti a diákokat, hogy szolgáljon, és vezet katalizátoraként pozitív változás. Averett teljesíti a misszió oktatása diákok eltérő háttérrel, kultúrák és nemzetek között, bölcsészettudományi alapú graduális és posztgraduális programok személyes, kollegiális, interdiszciplináris környezetben.

Averett'S VISION

Averett Egyetem lesz a premier tanuló-központú egyetem híres innovatív oktatási és tanulási részt.

Averett alapértékeiből

5

Sértetlenség

Gyakoroljuk a legmagasabb etikai normákat.

Fejlesztés

Javasoljuk, és ölelés az innovatív oktatási és tanulási belül és kívül az osztályteremben.

eljegyzés

Támogatjuk a globális tudatosság, a szolgáltatás és a vezetés.

Felfedezés

Támogatjuk szellemében felfedezés, a problémamegoldás és a kritikus gondolkodás és bele bölcsészettudomány szakmai előkészítés a tanítás és a tanulás.

Sokféleség

Averett University üdvözli hallgatók, oktatók és a személyzet egy tudományos közösség, amely elősegíti a tudatosság, befogadás, és a szolgáltatás teljesítése során a küldetés és a jövőkép. Averett ünnepli az egyének különbözőségét és érdemes tiszteletben tartása mellett különbségeket biztonságos és gondoskodó környezetben. Minden tagja Averett közösségi osztja a feladatait végző magukat etikailag és jó állampolgárok, valamint segítse elő a terjeszkedés a készségek, valamint a szellemi és érzelmi növekedés. Nagyra értékeljük a sokféleséget, csak látva, és építve a legjobb minden tanuló lehet segíteni őket fejleszteni a vezetői holnap.

Hagyomány

Hiszünk Averett a zsidó-keresztény örökség tisztelete által az igazság keresése és a lelki képzés.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

Averett University Online

Hogy a vezető emberi erőforrás (HR) menedzsment egy Master of Business Administration a koncentráció Human Resources (MBA-HR). Ez az online vagy az egyetemen program kite ... [+]

MBA - Emberi Erőforrás Menedzsment Hogy a vezető emberi erőforrás (HR) menedzsment egy Master of Business Administration a koncentráció Human Resources (MBA-HR). Ez az online vagy az egyetemen program kiterjed vezetői szintű téma az üzleti adminisztráció, a modul speciális tanfolyamok középpontjában a HR funkció.

Célok és Tanfolyami témák

Az emberi erőforrás menedzsment egyik legfontosabb funkciója a mai versenyképes üzleti környezet. Mi segít fejleszteni a fejlett tudás a munkajog, a tárgyalások, a kompenzáció szerkezete és a szervezeti viselkedés, amely lehetővé teszi, hogy folytassa menedzser szintű HR szerepek.

Koncentrációja ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Danville
Szeptember 2019
Angol
Nappali
On-line
Bővebben magyarul
Averett University Online

Emeli a marketing ismeretek lépést tartani a mai globális üzleti kihívásokra online MBA Marketing. Keress a Master of Business Administration a koncentráció Marketing (MB ... [+]

MBA - Marketing Koncentráció

Emeli a marketing ismeretek lépést tartani a mai gbal üzleti kihívások az online MBA Marketing. Keress a Master of Business Administration a koncentráció Marketing (MBA-MKT). Az online MBA Marketing mértékben fog készíteni, hogy tegye meg a következő lépést a marketing karrierjét.

Célok és Tanfolyami témák

Ha a munka során, amely új termékek bevezetését, elemzése a fogyasztói viselkedés és / vagy közlésének a cég termékek és szolgáltatások, a marketing MBA program lesz a szakértelem, hogy a következő szintre, és lehetővé teszik, hogy az online marketing tanfolyamok. Marketing MBA diplomások a készségek fejlesztése bizonyítékokon alapuló marketing stratégiák a globális közönség.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Danville
Szeptember 2019
Angol
Nappali
On-line
Bővebben magyarul
Averett University Online

Helyezkedjen el építeni produktív csapatok, fejlesztése szilárd stratégiák és táplálja a győztes munkahelyi kultúra Averett Master of Business Administration a koncentrác ... [+]

MBA - Vezetés Koncentráció

Helyezkedjen el építeni produktív csapatok, fejlesztése szilárd stratégiák és táplálja a győztes munkahelyi kultúra Averett Master of Business Administration a koncentráció vezetés (MBA-LDR). Online vagy az egyetemen, megtudhatja a hatékony vezetői készségek a 21. században.

Célok és Tanfolyami témák

Vezetői képességek szükségesek a mai globális, határokon átnyúló kulturális üzleti környezet más, mint néhány évvel ezelőtt. Meg kell ragadnunk elméleti fogalmak és alkalmazni tudja azokat valós időben - még a körülmények váltás körül. Az MBA-LDR segít felkészülni a következő lépés a vezetői karrier.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Danville
Szeptember 2019
Angol
Nappali
On-line
Bővebben magyarul
Averett University Online

Készüljön fel a mai dinamikus globális üzleti környezetben a 41-hitel Master of Business Administration (MBA) program. Online vagy az egyetemen, akkor nyereség vezetői sz ... [+]

mba

Online MBA Programok

Készüljön fel a mai dinamikus globális üzleti környezetben a 41-hitel Master of Business Administration (MBA) program. Online vagy az egyetemen, akkor nyereség vezetői szintű ismerete kulcsfontosságú üzleti funkciók és hogyan alkalmazzák a valós világban.

Célok és Tanfolyami témák

Hatékony vezetők erős vezetői gondolkodás és kvantitatív elemzési képességét, lehet alkalmazni a tudományos fogalmak a mindennapi munkahelyi helyzetekben, és bemutatják megingathatatlan etika. Mi segít fejleszteni ezeket a készségeket és tulajdonságokat és felszerelni, hogy vezetni bármilyen méretű szervezet.

... [-]

Amerikai Egyesült Államok Danville
Szeptember 2019
Angol
Nappali
On-line
Bővebben magyarul