Brentwood University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ez egyetem nem egy jó választás az Ön számára.

Ha keres egy rugalmas és nem drága egyetem magas színvonalú oktatás, Brentwood Egyetem lehet a legjobb választás az Ön számára. Kérjük, alkalmazza.

Brentwood Egyetem Végzős üzleti oktatási programokat biztosít a képzett diákoknak. Instruction keresztül kerül sor programokat, amelyek alkalmazkodnak a tanulók igényeinek, vagy érdekeit.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Online 1-year MBAs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

1-year MBA

Online MBA | egy év | akár 50% ösztöndíj áll rendelkezésre

On-line Részidős 12 hónapok Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Irvine

Ez a program Online csak (Distance Learning). Az online MBA program Brentwood Egyetem célja a szakemberek minden tapasztalati szinten, akik közül néhányan lehet, hogy keres, hogy előre a karrier és mások változtatni az üzleti területen. [+]

Költség: $ 12,400, vagy akár 50% -os ösztöndíjat kérhet Ez a program teljes mértékben Online (Távoktatás).

Ha rangos és magas rangú amerikai egyetemeket keres, mint például a Harvard vagy az MIT, kérjük, NE kérjenek a Brentwood Egyetemen. Ez egyetem nem egy jó választás az Ön számára.

Ha keres egy rugalmas és nem drága egyetem magas színvonalú oktatás, Brentwood Egyetem lehet a legjobb választás az Ön számára. Kérjük, alkalmazza.

A MBA program Brentwood University célja a szakemberek minden tapasztalati szinten, akik közül néhányan lehet, hogy keres, hogy előre a karrier és mások változtatni az üzleti területen. Ennél is fontosabb, az MBA program Brentwood Egyetem egy felkészülés a diákok, akik szeretnének indítani és működtetni a saját üzlet.... [-]


Kapcsolat
Cím
15615 Alton Pkwy
Suite #450

Irvine, California, 92618 US