Bryan University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Minden, amit tudnia kell a Bryan University

Bryan University 1982 óta koncentrált, releváns karrier-képzési programokat nyújt a hallgatóknak, és ugyanolyan szenvedélyesen és elkötelezettek vagyunk a hallgatók sikere iránt, mint akkoriban. A Bryan-t arra a határozhatatlan vágyra alapították, hogy javítsuk hallgatóink életét. Ez az oka annak, hogy része a küldetésünknek:

Küldetésünk az, hogy javítsuk hallgatóink, csapatunk és munkáltatóink életét. Küldetésünket azáltal érjük el, hogy minőségi oktatást nyújtunk olyan környezetben, amely lehetővé teszi csapatunk fejlődését, és hallgatóink számára, hogy kiaknázzák potenciáljukat, pozitív hatást gyakorolva közösségeinkben.

Több mint 30 évvel később ezek a dolgok továbbra is a karrierképző iskola céljaink és küldetésünk középpontjában állnak. Arra törekszünk, hogy javítsuk hallgatóink életét, függetlenül attól, hogy családjuk van, katonaságban vannak-e, vagy csak újfajta életet akarunk keresni.

118889_rsz_adobestock_61764258.jpg

BU. BeYou.

A Bryan University ez a fő hangsúly ... te!

Missziónk céljaink középpontjában a hallgatóink iránti elkötelezettség áll:

 • Átfogó programok és képzési lehetőségek biztosítása, amelyek támogatják a kiszolgált közösségekben azonosított munkaerő-fejlesztési igényeket.
 • Olyan kihívást jelentő tanulási környezet megteremtése, amely elősegíti a hallgatókat oktatási és karrier-céljaik elérésében számos releváns tudományágban.
 • Annak biztosítása a hallgatók számára, hogy oktatási tapasztalatokat szerezzenek különféle oktatási módszerek alkalmazásával.
 • Karrier-szolgáltatások nyújtása a hallgatók és a diplomások számára.
 • Az egész életen át tartó tanulás és a szakmai növekedés ösztönzése .
 • A közösségek támogatása önkéntesség és jótékonysági tevékenységek révén.

A gazdag történelem ünneplése, a nagy jövő érdekében

Bryan Utazási Főiskola. Így kezdődött az egész. Az 1982-es alapításkor Bryan egy campus alapú, tanúsítvány szintű programot ajánlott fel az utazási iparba belépni kívánó leendõ hallgatók számára.

Ma a Bryan University karrierlehetőségeket kínál azok számára, akik diplomát, egyetemi diplomát, alapképzést vagy mesterfokozatot keresnek. Milyen átalakulás. És azt akarjuk, hogy hallgatóink ugyanezt az átalakulást megtapasztalják képzési programjainkon keresztül.

Tanulmányainkon kívül a Bryan több mint tucat karrierképző programot kínál különféle foglalkozási területeken. Nem hitel nélküli rövid távú képzéseket kínálunk campuson, online vagy hibrid formában - mindezt hallgatóink kényelme érdekében. Bővítési erőfeszítéseinket úgy tettük, hogy különös figyelmet fordítunk a hallgatói eredmények elkötelezettségére, a munkaerő fejlesztésére és az egész életen át tartó tanulásra.

Karrier kapcsolatok

Igen, a Bryan University megkapja az ipar szempontjából releváns, gyakorlati karrierképzést, amelyben messze kell mennie a karrierjében. De hiszem, mit kapsz még? Karrier kapcsolatok .

Felbecsülhetetlen.

A Bryannél, miután befejezte a programját, elkötelezettségünket továbbra is folytatjuk. Segítünk és vezetünk karrierjéhez. Karrier szolgáltatási osztályunk ott áll, hogy nemcsak nemrégiben végzett hallgatóként, hanem egyetemi hallgatóként is segítsen az Ön munkakeresésében.

Úgy van.

Miután megkapta képzését a Bryan-től, karrier-szolgáltatási osztályunk folyamatos kötelezettségvállalást vállal annak érdekében, hogy segítsen abban, amit a karriered előrehaladásához szükséges.

Függetlenül attól, hogy segítségre van szüksége az önéletrajz felépítésében, a kísérő levél megírásában, az interjún való gyakorlásban vagy az álláslehetőségek keresésében, a Bryan karrierszolgálat elkötelezett az iránt, hogy segítsen.

118888_rsz_adobestock_254467474.jpg

Másodlagos esély

A Bryan University úgy gondoljuk, hogy nem arról szól, hol kezd, hanem arról, hogy hol vége. Soha nem késő, hogy jobbá és fényesebbé tegye jövőjét, mint tegnap. Bryan felkészíti Önt karrierképzéssel a jövőbeli karrierje során, és oktatási élményt nyújt, amelyet egész életen át magával vihet.

A Bryannél ez nem csupán karrier-képzés. Olyan életképességeket és karrierkapcsolatokat szerezhet, amelyek elősegítik személyesen és szakmailag. Mindent megteszünk az Ön számára, mert azt akarjuk, hogy sikerüljön!

 • Megfizethető oktatás
 • Személyre szabott képzés
 • Releváns tanfolyam
 • Dedikált kar
 • Számos karrierkapcsolat

Helyszínek

Tempe

Address
West Washington Street,350
85281 Tempe, Arizona, Amerikai Egyesült Államok