Hivatalos Leírás

Megfizethető oktatás mindenkinek

Hisszük, hogy a minőségi oktatásnak megfizethetőnek és hozzáférhetőnek kell lennie. A CALIMT arra törekszik, hogy az egyetemi hallgatókat, akik az internetes tanulmányaikat nemzetközi szinten szeretnék folytatni, arra CALIMT , hogy nemzetközi hallgatói CALIMT az innovatív tanulási platform és az üzleti vezetők következő hullámának megteremtésével szolgálják. Egyedülálló MBA

rawpixel.com / Pexels

Kik vagyunk

Kalifornia Intézet menedzsment

A California Institute of Management and Technology online tanulmányi programokat kínál az üzleti területen, amely különböző iparágakra terjed ki, mint például a gyártás, a mérnöki munka, az oktatás és a kormány.

Programjaink online kínálatával át tudjuk adni a megtakarításokat diákjainknak egy olyan innovatív tanulási platform létrehozásával, amely tükrözi az osztálytermi környezetet, miközben lehetővé teszi a diákjaink számára, hogy saját otthonukban vagy bárhol is legyenek osztályok. földgolyó.

Miért a CALIMT ?

 • Rugalmas tanterv - elfoglalt dolgozó szakemberek számára
 • Akkreditált amerikai fokozat - Kiemelkedjen a társaik között, és fejlessze karrierjét.
 • Tanulj meg, hogy legyél vezető - élete vége!
 • Megfizethető - A legalacsonyabb tandíj az akkreditált egyetemek között az Egyesült Államokban
  • Kamatmentes fizetési tervek.
  • Ösztöndíjak.
  • Végzős adósságmentes
 • Páratlan diáktámogatás - tanulás magadnak, de soha magad. CALIMT törődik!

Miért a CALIMT ? Elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítsünk elérni oktatási és karriercéljait. Kérdezd meg magadtól ezt ... Miért nem CALIMT ?

Kampánykészítők / Unsplash

Küldetésünk

A kaliforniai menedzsment- és technológiai intézet feladata, hogy dinamikus távolsági tanulási környezetet kínáljon a globális menedzsment és a karrier-képzés üzleti, gazdasági és társadalmi kérdéseire, hangsúlyozva a kultúrák közötti tudatosságot.

Céljaink

 1. A kulturális érzékenység és a kulturális különbségek tudatosítása, hogy segítsék az egyéneket a különböző kultúrákban való üzleti tevékenység során.
 2. Az üzleti szakemberek etikus és társadalmilag felelős vezetőként történő oktatása.
 3. Tanulja meg a hallgatókat a kulcsfontosságú üzleti funkciók - például a számvitel, a pénzügyek, az emberi erőforrás menedzsment, a marketing és a műveletek - jobb megértésének megszerzésére.

Céljaink

 1. Olyan alapvető üzleti kurzusokat biztosítsanak, amelyek a sikerhez egy rendkívül versenyképes globális piacon alapulnak.
 2. Használjon egyedülálló keveredést a hagyományos gazdálkodási oktatással, kulturális tanulmányokkal, és lehetőséget kínál arra, hogy együttműködő tanulást folytasson más kultúrákból származó tanulókkal.
 3. Az egyes kurzusok kulturális aspektusainak bevonása, hogy a hallgatók egy kurzus tartalmát több kulturális helyszínen is alkalmazhassák.
 4. Hangsúlyozza a vállalati társadalmi felelősségvállalást (CSR) és az üzleti etikát a tantervben.
 5. Fókuszban a vezetés a szervezetek és a hatékony globális üzleti kommunikációs készségek a diákok.
Elérhetőségeit:
Tel: 1 949-872-2224
Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

BBA

CALIMT

CALIMT Bachelor of Business Administration (BBA) programja olyan üzleti alapokat vezet be, mint a számvitel, a pénzügy, a marketing, a műveletek és a vezetés. ... [+]

CALIMT Bachelor of Business Administration (BBA) programja olyan üzleti alapokat vezet be, mint a számvitel, a pénzügy, a marketing, a műveletek és a vezetés. Függetlenül attól, hogy meg akarja kezdeni a főiskolai diplomát, vagy befejezni azt, amit elkezdett, a CALIMT akár 90 átutalási kreditet is kiértékelhet és adhat ki a főiskolai tanulmányokhoz. Itt vagyunk, hogy a főiskolai diplomát valósággá tegyük.

A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy ezeket a készségeket átgondoltan kidolgozott tantervünkön keresztül, valamint a nagyobb projektekbe történő tudásuk integrálásával megismerjék. A BBA programot általános menedzsment vagy vendéglátó-gazdálkodási fókusszal ajánljuk.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online Irvine
Július 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 4 év
On-line
Bővebben magyarul

MBA

CALIMT

Legyen vezető a mai globális gazdaságban! MBA programunk középpontjában a diákok vezetési és menedzsment készségeinek fejlesztése áll, különösen azokban, amelyek elismeri ... [+]

Miért a CALIMT ?

· Rugalmas tananyag - elfoglalt dolgozó szakemberek számára

· Akkreditált egyesült államokbeli mértékben - kiemelkednek a többiek, és előre a karrierjét.

· Nincsenek GRE vagy GMAT pontszámok a felvételekhez.

· Angol nyelvtudás vizsga - A CALIMT angol nyelvű tesztelési lehetőségeket kínál az ACCUPLACER segítségével.

· Globális Fókusz - Programjaink világnézetből készülnek, üzleti, gazdasági és szociális kérdéseinket globális szinten kezelve. Praktikus és valós tapasztalatokat kínálunk; oktatóink gyakorlati szakemberek és szakembereik.

· Megfizethető - Az akkreditált egyetemek legalacsonyabb aránya az Egyesült Államokban... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online Irvine
Július 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
On-line
Bővebben magyarul
Address
USA Online, Amerikai Egyesült Államok
Address
2361 Campus Dr., Suite 180
CA 92612 Irvine, California, Amerikai Egyesült Államok