Hivatalos Leírás

Kik vagyunk

A Kaliforniai Intézet menedzsmentje és technikája az online és kevert tananyag innovatív keverékét kínálja, amely kiterjed a vezetői diplomákra a karrier-oktatási igazolásokra a vendéglátásban és a paralegalistákban. Az egyedülálló MBA

CALIMT t CALIMT ben, Orange County, California, USA-ban alapították és a Distance Education Accrediting Commission (DEAC) akkreditálja . A DEAC-t az Amerikai Oktatási Minisztérium (USDE) és a Felsőoktatási Akkreditációs Tanács (CHEA) ismeri el.

Ha programjainkat online és az osztályteremben kínáljuk, programjaink elérhetők és megfizethetők a világon.

Amit ajánlunk

CALIMT et CALIMT hozták létre, hogy minőségi programokat kínáljon globális, kultúrákon átívelő összpontosítással, valamint hangsúlyt fektessen a vállalati társadalmi felelősségvállalásra. A CALIMT online programjainak CALIMT a programjait elérhetővé és megfizethetővé teszi egy változatos, globális hallgatói testület számára. Rugalmas currculumot kínálunk az elfoglalt dolgozó szakemberek számára, és üdvözöljük a transzfer-diákokat, akik diplomát szeretnének egy akkreditált amerikai intézményben folytatni. Programjaink arra összpontosítanak, hogy felkészítsék hallgatóinkat a globális üzleti környezet sikeres pályafutására.

Küldetésünk

A California Institute of Management és Technology küldetése, hogy dinamikus távoktatási környezetet biztosítson a globális menedzsment és a karrierképzés üzleti, gazdasági és társadalmi kérdéseire, különös tekintettel a kultúrák közötti tudatosságra.

Céljaink

  1. A kulturális érzékenység és a kulturális különbségek tudatosítása, hogy segítsék az egyéneket a különböző kultúrákban való üzleti tevékenység során.
  2. Az üzleti szakemberek etikus és társadalmilag felelős vezetőként történő oktatása.
  3. Tanulja meg a hallgatókat a kulcsfontosságú üzleti funkciók - például a számvitel, a pénzügyek, az emberi erőforrás menedzsment, a marketing és a műveletek - jobb megértésének megszerzésére.

Céljaink

  1. Olyan alapvető üzleti kurzusokat biztosítsanak, amelyek a sikerhez egy rendkívül versenyképes globális piacon alapulnak.
  2. Használjon egyedülálló keveredést a hagyományos gazdálkodási oktatással, kulturális tanulmányokkal, és lehetőséget kínál arra, hogy együttműködő tanulást folytasson más kultúrákból származó tanulókkal.
  3. Az egyes kurzusok kulturális aspektusainak bevonása, hogy a hallgatók egy kurzus tartalmát több kulturális helyszínen is alkalmazhassák.
  4. Hangsúlyozza a vállalati társadalmi felelősségvállalást (CSR) és az üzleti etikát a tantervben.
  5. Fókuszban a vezetés a szervezetek és a hatékony globális üzleti kommunikációs készségek a diákok.
Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

BBA

CALIMT

CALIMT BBA programja olyan üzleti alapokat vezet be, mint a számvitel, a pénzügy, a marketing, a műveletek és a vezetés. A hallgatóknak lehetőségük nyílik arra, hogy megi ... [+]

CALIMT BBA programja olyan üzleti alapokat vezet be, mint a számvitel, a pénzügy, a marketing, a műveletek és a vezetés. A hallgatóknak lehetőségük nyílik arra, hogy megismerjük ezeket a készségeket a gondosan megtervezett tanterv segítségével, valamint a tudásuk nagyobb projektekben történő integrálásával. A BBA programot általános menedzsment vagy vendéglátás menedzsment fókuszban kínálják.

Miért a CALIMT ?

Megfizethető: Kevesebb mint 10 000 dollár tandíj és nulla kamatfizetési terv. Diplomát adósságmentes!Akkreditált: A CALIMT t a DEAC akkreditálja és az Egyesült Államok Oktatási Minisztériuma elismerte.Elfogadott átutalási kreditek: Átutalhatja a fokozatot 90 kreditig.Angol nyelv - A CALIMT angol nyelvű tesztelési lehetőségeket kínál az Accuplacer segítségével.Rugalmas tananyag: A forgalmas szakemberek számára tervezve - programunk lehetővé teszi hallgatóink számára, hogy egyensúlyt készítsenek családjával és munkájával.Kis osztályméretek: Egyedülálló interakció professzorainkkal.... [-]
Amerikai Egyesült Államok USA Online Irvine
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
2 - 4 év
On-line
Bővebben magyarul

MBA

CALIMT

Legyen vezető a mai világgazdaságban! MBA programunk a diákok vezetői és irányítási készségeinek fejlesztésére koncentrál, különösen azokról, amelyek felismerik a globáli ... [+]

Legyen vezető a mai világgazdaságban! MBA programunk a diákok vezetői és irányítási készségeinek fejlesztésére koncentrál, különösen azokról, amelyek felismerik a globális gazdaságban a multikulturális kihívásokat. Programunk alapja az olyan üzleti tevékenységek alapjainak, mint a számvitel, pénzügy, marketing, műveletek és HR menedzsment. A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy valós készségű esettanulmányokon keresztül gyakorolják ezeket a készségeket, valamint tudásuknak az aktuális munkához kapcsolódó projektekbe való integrálásával. Végezetül az etikus és társadalmilag felelősségteljes döntéshozatalra való összpontosításunk lehetővé teszi a diákok számára, hogy megértsék, mi lesz ahhoz, hogy a holnap felelős globális üzleti vezetői legyenek. CALIMT MBA programját 100% -ban kínálják online, lehetővé téve a diákok földrajzilag és kulturálisan sokszínű tanulási tapasztalatát.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online Irvine
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 3 év
On-line
Bővebben magyarul