Claremont Graduate University Online

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Claremont Graduate University (CGU) mester- és doktori fokozatot szerzett közel 100 éve. Az új online oktatási formátumunkon keresztül a CGU specializált mesterképzési programjai és világhírű oktatói mostantól elérhetők egy szigorú és releváns diplomát kereső diákok szélesebb körű közösségéhez.


Miért CGU


Szakosodott, elismert programok

A Claremont Graduate University online mesterképzési programjai összhangban vannak a mai munkáltatók igényeivel és a legfrissebb iparági tendenciákkal, biztosítva a hallgatóknak gyakorlati ismereteiket, amelyek azonnal alkalmazhatók a karrierjükre. A CGU online mesterfokozatokat kínál az értékelésben


Globálisan elismert oktatók

A Claremont Graduate Egyetemen szerzett mesterképzésű hallgatók lehetőséget kapnak arra, hogy ugyanazon nemzetközileg elismert professzoroktól tanuljanak, akik az egyetemen tanítanak. A CGU oktatók tagjai elismert szakemberek az iparágak és szervezetek világszerte kötődő kapcsolataihoz és erőforrásaihoz. Az exkluzív és kritikus tudást az osztályterembe hozza, hogy oktassa, miközben folytatja az alkalmazott kutatásokat, amelyek segítik a világot. A CGU tagok elérhetők és szorosan együttműködnek az összes diákkal, hogy segítsenek nekik saját szakmai reputációjuk fejlesztésében és bővítésében.


Bensőséges, együttműködő tanulás

A Claremont Graduate University elkötelezett a kulturális és szellemi sokszínűség iránt, elősegítve a diákok és a tanárok közötti kölcsönhatásokat, amelyek innovatív és kreatív megoldásokhoz vezetnek a mai társadalmunk előtt álló fontos kérdésekben. Kisebb osztályméreteken és heti kötelező virtuális élő munkameneteken keresztül a CGU online diákok képesek arra, hogy értelmezhető módon részt vegyenek, együttműködjenek és tanulhassanak professzoraiból és osztálytársaikból, amelyek célja, hogy növeljék tanulási eredményüket, és jelentős karrierhez vezessenek.


Hatékony hálózat

Claremont Graduate University hallgatójaként egy olyan globális tanulási közösség részévé válik, amely olyan vezető emberekből áll, akik vezető szervezetek, befolyásolják a társadalmat és pozitív változásokat hoznak világszerte. A nemzetközi tapasztalattal rendelkező 22 000 tagú alumínium hálózattal rendelkező CGU-diplomásoknak megvan a tudásuk és kapcsolataik a pályafutásuk előmozdításában, miközben hatással vannak a világra.


Minden diplomás, egész idő alatt

A Claremont Graduate University közel 100 éve vezető szerepet tölt be a posztgraduális képzésben. A CGU az egyetlen kutatás-kiterjedt egyetem az országban, amely teljes egészében a posztgraduális képzésre szakosodott, mester- és doktori fokozatot szerzett 24 szakmai és tudományos területen. Míg a legtöbb egyetemi tanár egyetemi hallgatók és egyetemista hallgatók között oszlik meg, a CGU-n a professzorok csak "diplomás", vagyis csak a végzős hallgatókra és a legmagasabb szintű oktatásra, ösztöndíjra és szolgálatra szánták.


Üdvözöljük a virtuális tanulással szemben.

Éljen az életed, miközben fokozza az oktatást a CGU-n. Ugyanolyan elismert fokozatot érhet el online formátumban, amely ötvözi az eLearning rugalmasságát valós idejű oktatással és személyre szabott figyelmet szenvedélyes szakemberekkel.


A heti élő szinkron előadások virtuális osztályként szolgálnak

Vegyen részt heti, élő, 90 perces órákban. Ismerkedjen meg a professzorokkal és társaikkal a webkamera segítségével, és valós idejű beszélgetéseket folytasson. Vannak még virtuális breakout szobák egy-egy találkozók és csoportos projektek.


Hatalmas terepi ismeretekkel rendelkező dedikált és elismert professzorok

Világhírű kar, hozza a legújabb szakértelmet az osztályteremben az alkalmazott kutatás és az iparági tapasztalatok és szolgálni szenvedélyes mentorok.


Aszinkron utasítások és feladatok a kényelem és rugalmasság érdekében

Fedezze fel mindkét világ legjobbját, ha heti szinkronórákra kötelezettséget vállal, majd válasszon aszinkron tanulást egy olyan időben és helyen, amely kényelmes Önnek.


Gyakorlati tananyag azonnali valós alkalmazáshoz

Kihasználja az osztálytermi ismereteket, hogy azonnal használhassa karrierjét. Ezután hozza vissza a valós élményeket az osztályterembe, mint interaktív esettanulmányok.


Együttműködési lehetőségek hasonló gondolkodású szakértői szakemberekkel

Indítsa el a hálózatépítést professzorokkal és társaikkal az osztályban, és folytassa karrierje során. A CGU az egész Claremont Egyetemi Konzorciummal és az alumnium légióival kapcsolódik világszerte.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Online MSc »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MSc

Master of Science in Marketing Analytics (MSMKT)

On-line Részidős 4 félév September 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online

Az MS Marketing Analytics (MSMKT) online felkészíti a hallgatókat az igényes karriert a marketing elemzés és kutatás. [+]

Az MS Marketing Analytics (MSMKT) online felkészíti a hallgatókat az igényes karriert a marketing elemzés és kutatás.

Az MSMKT tanterv jól lekerekített, és hangsúlyozza a legújabb iparági trendeket, hogy a tanterv a munkáltatói igényekkel összhangban legyen. Az MSMKT rugalmasan illeszkedik az újonnan érettekhez és a dolgozó szakemberekhez, akik növelik képességeiket. Meg fogja tanulni a híres CGU oktatókat, akik megkülönböztetett értékelő szakemberek és szakemberek, akik hozzájárulnak a vezető folyóiratokhoz, konzultálnak az iparágvezető szervezetekkel és kiemelkedő szerepet töltenek be a globális konferenciákon és nemzetközi tanácsokon. A kurzus anyagát kereszt-funkcionális perspektívából nyújtják, így a hallgatók 360 fokos perspektívát nyújtanak. Az MSMKT hallgatók gyakorlati ismereteket szerezhetnek, amelyek alkalmazhatók jelenlegi szerepükre, jövőbeni pozícióikra vagy akár új karrierlehetőségekre is.... [-]


Master of Science in értékelés

On-line Részidős 4 félév September 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online

Az MS az értékelésben [+]

Az MS az értékelésben

Válasszon az alábbi két koncentráció egyikéből az oktatási értékelésben vagy a globális egészségügyi értékelésben. Ön együttműködő, ipar-orientált kutatást végez a CGU oktatókkal, akik kiváló értékelő szakemberek és szakemberek, akik hozzájárulnak a vezető folyóiratokhoz, konzultálnak az iparágvezető szervezetekkel és kiemelkedő szerepet töltenek be a globális konferenciákon és nemzetközi tanácsokon.

Elemezni, megbeszélni és hozzájárulni a folyamatosan bővülő értékbecslési bankhoz és az alkalmazott kutatáshoz, ezáltal megszerezzük azokat a készségeket és kapcsolatokat, amelyek vezetői szerephez vezetnek az üzleti életben, a kormányzatban, az oktatásban és így tovább.... [-]


Mester Informatikai Rendszerek

On-line Nappali Részidős 3 - 5 félév September 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online + 1 további

Az informatikai rendszerek MS [+]

Az informatikai rendszerek MS

Válasszon az Adat tudomány és az Analytics, illetve az IT Innováció és Design két koncentráció közül. Vállalja az együttműködő, ipar-orientált kutatásokat a CGU oktatókkal, akik megkülönböztető IS-ként működnek

A CGU-ról

Több mint 90 éve a Claremont Graduate University vezető szerepet tölt be a posztgraduális képzésben. A CGU alapja azon a feltevésen alapult, hogy az oktatás olyan környezetben fejlődik ki, amelyben a diákok és a tanárok szorosan együttműködnek az ösztöndíj és kutatás területén olyan szinten, amely széleskörű beszélgetést és együttműködést ösztönöz. A CGU elkötelezett a kutatás és a kutatás hagyományai iránt, olyan tudományágakban, amelyek jelentős társadalmi kérdéseket kezelnek az akadémiai szigorral, és felkészítik a diplomásokot, hogy vezető szerepet vállaljanak a pozitív változások globális lebonyolításában. Az egyetem humánközpontú megközelítést alkalmaz az intim, változatos, diákközpontú környezetben, amely kiemeli mind az elméleti, mind az alkalmazott tanulás és kutatás.... [-]