Colorado State University - Global

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az online oktatás nem csak valami, amit csinálunk, ez az egyetlen, amit teszünk.

Rugalmasság a modern tanuló számára

 • Akkreditált online fokok
 • Nincs beállított idő vagy hely
 • Havi osztály indul
 • Gyorsított kurzusok

Az USA News & World Report a CSU Global rangsorolja a legjobb online alapképzési programok között

Felsőoktatás alacsonyabb költséggel

A CSU Global arra törekszik, hogy oktatását a lehető legmegfizethetőbbé tegye, függetlenül attól, hogy szerezzen alapképzést, mesterfokozatot vagy szakirányt. Az átutalási lehetőségek, a tandíjgarancia és a hitelköltség-kamatlábak révén a bank megszakítása nélkül elérhetik tudományos céljait.

Transzferek Made Easy

 • Gyorsan és megfizethető módon érje el céljait, akár 90 átutalási kredit bevezetésével a főiskolai hallgatók számára és 9 átutalási kredit bevezetése a mesterképző hallgatók számára.

Nincs ráta

 • A tandíjgaranciánkkal a tandíjad az idő múlásával nem növekednek! Ehelyett ugyanazt az alacsony árat élvezheti a CSU Global beiratkozási ideje alatt.

Hitelonkénti költség

 • Nincsenek hallgatói díjak vagy rejtett költségek, valamint a megfizethető, hitel / hitel áron járó tandíj megkönnyíti a belátást arra, hogy pontosan hol tart a beruházás.

130765_people-woman-coffee-meeting.jpgStartup Stock fotók / Pexels

Személyre szabott tanulási utak

A CSU Global megérti, hogy karriered célja és akadémiai útja a kívánt jövőre jellemző.

Testreszabhatja tanulási tapasztalatait, hogy megszerezze a kívánt dolgot a tanfolyamon belüli tanulási lehetőségek és a speciális karrier-megközelítés segítségével. Tanúsítvánnyal, szakosodással és egyéb egymásra rakható bizonyítvánnyal bemutathatja tudását, mielőtt teljes diplomáját megszerezné. Vagy tervezze meg diplomáját a semmiből az Interdiszciplináris Szakmai Tanulmányok programunkban.

Helyben él, Tanulj globálisan®

A CSU Global mint a nemzet egyik leggyorsabban növekvő online egyeteme és az első független, 100% -ban online állami egyetem az Egyesült Államokban, több mint 10 éves 100% -os online tapasztalattal rendelkezik, és a CSU Global egyedülálló helyzetben van, hogy testreszabott tanulási élményt biztosítson minden hallgató számára. . Az online oktatás nem csak egy újabb dolog, amit csinálunk, hanem minden, amit csinálunk.

Legjobb online főiskolai rangsor

# 1: 2018 Arany Megkülönböztetési Iskola

 • A BestColleges.com által, akkreditáció, nonprofit státusz és online program rangsor alapján.

# 4: 2019 Legjobb Online Főiskolák a nemzetben

 • A Legjobb Főiskolák 4. helyezettje az akkreditáció, az akadémiai minőség, a megfizethetőség és az online kompetencia alapján.

# 1: Legjobb katonaságbarát online főiskolák

 • Útmutató az online iskolákhoz, a kormányzati tandíjsegély-programban (TA) való részvétel, erős katonai közösségek és a katonai kapcsolt távoktatók támogató hálózata alapján.

# 3: Legjobb online főiskolák

 • A 3. helyen a Good Financial Cents az akkreditáció és rangsor, a megfizethetőség, a fokozat lehetőségek és az online támogatás alapján.

Egyetemünk

A CSU globális különbsége: A hagyományból született, a modern tanulók számára kialakult

A CSU Global elkötelezett a hallgatók sikere mellett, és elősegíti a modern hallgatók számára akadémiai és munkahelyi céljaik elérését magas színvonalú, karrier szempontjából releváns, olcsó oktatás révén. Olvassa el további információt a nyilvános nonprofit modellről, a megfizethető tandíjakról és a rugalmas ütemtervről.

Nyilvános, non-profit szervezet

A CSU Global szem előtt tartja a hallgatóink érdekeit. Mint állami, non-profit állami intézmény (és a kitűnő Colorado Állami Egyetemi Rendszer része), az oktatás elsődleges prioritásunk, és elsősorban a támogatásra összpontosítunk.

Rugalmas és kényelmes

A CSU globális modell elengedhetetlen módon rugalmasságot és kényelmet is kínál, lehetővé téve a modern hallgatók számára, hogy saját diplomájukat saját tempójukban, saját feltételeikkel szerezzék meg. Megértjük, hogy nem minden hallgató tarthatja életét, amikor úgy dönt, hogy visszatér az egyetemre. Ez az oka annak, hogy a CSU Global-ban osztályok 100% -ban online, rögzített menetrend nélkül.

Támogatást nyújtunk az egyetemi utazás minden lépéséhez is, az egyszerűsített felvételi folyamattól kezdve a hozzáértő hallgatói sikertanácsadókig, akik rendelkezésre állnak a kérdések megválaszolásához. Az osztályok négyhetente indulnak, lehetővé téve a modern hallgatók számára, hogy minimális késéssel induljanak el az akadémiai siker felé vezető úton.

megfizethetőség

A CSU Global tandíjai már alacsonyabbak, mint sok hasonló online diploma programnál. Nincsenek állami tandíjak és többletköltségek is, és a tandíjak változatlanok maradtak az elmúlt hét évben. A tandíjgarancia szintén rögzíti az alacsony tarifákat a helyükön, így azok soha nem növekednek, amíg a hallgatók bejelentkeznek.

Célunk az, hogy segítsünk a modern tanulóknak megfizethető módon szerezni diplomákat, és felkészülni a holnap munkahelyeire.

130766_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Miért a CSU Global?

Íme, ami különlegessé tesz minket - és jobbá is.

 • Az ön körül épülünk, a modern tanuló! Diákjaink teljes munkaidőben dolgozhatnak, időt tölthetnek családjával és barátaival, és továbbra is részt vehetnek egy szigorú diploma vagy bizonyítvány programban.
 • A 100% -os online tanulási környezetünk azt jelenti, hogy a diploma megszerzéséhez nem kell tartania az életet.
 • Célunk, hogy sikeres szakembereket állítsunk elő - nem üres ígéreteket.
 • A Colorado Állami Egyetemi Rendszer részeként nonprofit állami iskola vagyunk, amelyet a Felsőoktatási Bizottság teljes mértékben akkreditált.

Küldetésünk, látomásunk és alapvető értékeink

Küldetésünk

A CSU Global elkötelezett amellett, hogy elősegítse a hallgatók sikereit a globális társadalomban, fektessen be humán tőkébe, bővítse az állami gazdaságot, és javítsa a polgárok életminőségét Colorado államban és azon túl, azáltal, hogy hozzáférést biztosít az akadémiai kiválósággal jellemezhető dinamikus fokozatú programokhoz, innovatív szállítási technológiák és az érdekelt felek erőteljes bevonása.

A látomásunk

A CSU Global az innovatív, magasabb szintű tanulási lehetőségek elsőszámú szolgáltatója a nem hagyományos hallgatók számára Coloradóban és azon kívül is.

Alapértékei

 • Misszióra összpontosítva: Az oktatás, a szolgáltatások és a támogatás révén a hallgatók sikerét hajtjuk végre a globális társadalomban.
 • Innovatív gondolkodás: Olyan megoldásokat azonosítunk, amelyek megkönnyítik a hallgatók és a CSU globális sikerét a nem hagyományos ipari módszerek révén, és olyan progresszív megoldásokkal, amelyek hatásosak, hatékonyak és innovatívak.
 • Felelősségvállalás: Felelősek vagyunk a saját tetteinkért, a tanszékünkért és az egyetemért, amire törekszünk.
 • Együttműködés: Nem csak a csapatmunkáról beszélünk; úgy mutatjuk be, hogy kölcsönhatásba lépünk, konzultálunk egymással, megoldjuk a kérdéseket, és tiszteletben tartjuk egymás hozzájárulását.
 • Tanulás és növekedés: Tanulási szervezet vagyunk, amely folyamatosan fejlődik, és elkötelezett a folyamatos fejlesztések mellett.
 • Professzionalizmus: Mindenkivel úgy bánunk, ahogyan szeretnénk, ha bánnak vele, és ahogyan azt szeretnénk, ha mások meghatározzák.

A CSU globális útja

A CSU globális útja az az alapelv, amellyel végrehajtjuk alapértékeinket:

 • Megbízhatóság: Mások érdekében áll, és ezáltal bizalmat teremt benned
 • Gondoskodás: Mindenkit egyénként kezelünk, és tiszteletben tartjuk a személyzet, a kar és a hallgatók igényeit és kívánságait
 • Világosság: az információk és a folyamatok átlátható, hozzáférhető és időben történő biztosítása.

Helyszínek

Hajnal

Address
585 Salida Way
CO 80011 Hajnal, Colorado, Amerikai Egyesült Államok

Programok

BSc
Egyetemi Oklevél