Hivatalos Leírás

A Concordia Egyetem Online Képzési Programjaiért kattintson ide

WHY Concordia University Chicago ?

Concordia University Chicago vezető szerepet tölt be a posztgraduális és egyetemi oktatásban. Akkreditált, magas rangú, egyetemi, kohorsz és online bachelor, mesterképzési és doktori programok segíthetnek az Ön oktatási és karrier céljai elérésében:

  • Az 1864-ben alapított Concordia-Chicago ünnepli 150. évfordulóját, amikor a felsőoktatást a világ felé hozta.

  • Több mint 3500 diák vesz részt online, kohorsz és on-campus mesterképzésben és doktori programokban.

  • Mi vagyunk a második leggyorsabban növekvő egyetemi campus a nonprofit mesterképzést nyújtó intézmények között az Egyesült Államokban a 2004-2009-es évekhez (Felsőoktatási Krónika, 2011 Almanach Edition).

  • A Felsőoktatási Bizottság akkreditációt adott a Concordia-Chicago-nak, hogy filozófia doktort (Ph.D.) kínáljon a vezetésben. Ennek eredményeképpen a Concordia Ph.D. az oktatási orvosának (EdD) vezetésével nyolc szakterületen.

  • 2010-ben a Nemzeti Tanulmányok Akkreditációs Tanácsa a Concordia oktatási programjainak elismert "minden oktatási programot folyamatosan akkreditálta" nélkül.

A CUC oktatói előkészítő programjait 1962 óta a Nemzeti Tanfelügyeleti Tanács (NCATE) és az NCATE az Akkreditációs Oktatási Programok Tanácsa (CAEP) akkreditálja. Mind a fejlett támogatási programok, mind a kezdeti licenszprogramok elnyerte ezt a kiemelten elismert kiválósági elismerést a programok kiválasztására az egész országban. A CAEP az egyetlen olyan nemzeti akkreditáló testület, amely felkészíti a pedagógust, amely elismeri azokat a megkülönböztető programokat, amelyek az oktatókat a legszigorúbb előírásoknak megfelelően készítik el. A posztgraduális szinten országos elismert programok a kiválóság közé tartozik a mesterképzés a tanterv és oktatás az ESL támogatása, Reading Oktatás, mesterképzés az oktatás az alapfokú és a másodlagos szinten, és az oktatási vezetés (vezetők).

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata: